Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Allah yardimciniz olsun kizlar.
Bende dusunuyorum ise girsem mi diye.
Bu ay dogalgaz faturasi da gelecek cok merak ediyorum ne kadar gelcek diye.

Kizkar siz nerde ve ne olarak calisiyorsunuz? Calisma saatleriniz nasil?
canım sen ne mezunusun daha önce çalışma hayatın oldu mu
ayrıca geçmiş olsun bende çook hastayım

yine 70 lira iti kuzum...sabah bir baktım cüzdanımda 0,70 kuruş varrr aman bir poğaça aldım tamam işte..akşam kocişimden 10 tl isterimm...daha aralık 10'a çok varrr
isyancım ben geçen akşam kocama dedim ki hayatım 11,000 kaldı borcumuz
bana dedi ki kızım babana borcumuzu niye saymıyosun,üzerine mi yatacaksın diyo
yine de bana göre az kaldı nerelerden geldik biz bugünlere sonuçta..
70 iyide aralık sonuna kadar götürse beni keşke
ama nerdeee sigaramı eşime zorla 1,2 kez aldırabildim adam almıyo benim para ya sigaraya yada abur cubura gidiyo

Ay canim cook sevindim Rabbim aratmadan versin insaAllah. Bizde cik istiyoruz ama bi kac ay daha beklemeliyiz. 2013 yaz aylarinda insaAllah calismalara baslariz : )))

biz maaşı beraber çekiyoruz..sonra borçları ödüyoruz..fatura falan işte...sonra harçlıklarımı ayırıyoruz..eşimin digharasını kredi kartından alıyoruz..ödemesini hafiften atlattık kredi kartının..700 ödüyorduk 500'e indi şükür..inş 2 ay içinde 200 falan olacak..mutfak masrafını falan kredi kartı ile alıyoruz ama öle har savurup harman savurmuyoruz hesaplı yapıyoruz herşeyi..
bu ay nasıl oldu ise benim elimde para kalmadı...şu anda yanımda 5 kuruş para yok..akşam servisi kaçırsam hapis kalırım burada.

arkadaşı uğurladım artık sizlerleyim kızlar geldim benn ne çok kaynattınız çok geride kaldım şurda 4 günde yaaa
bugün 2 ayımızı doldurduk kızlarrrr

ohh be geldin sonunda şekerimmm

bendede 7 tl var ancak eşim maaş alck kumrikten yürütecem bideeee açıköğretim soru kitabı alcm 60 tlll offf haftaya alcm maaşıda yaw bu para ne çabuk biteyo eşim cumartesi maaş alırr ondan alırım artıkın

Allah yardimciniz olsun kizlar.
Bende dusunuyorum ise girsem mi diye.
Bu ay dogalgaz faturasi da gelecek cok merak ediyorum ne kadar gelcek diye.

Kizkar siz nerde ve ne olarak calisiyorsunuz? Calisma saatleriniz nasil?

yine 70 lira iti kuzum...sabah bir baktım cüzdanımda 0,70 kuruş varrr aman bir poğaça aldım tamam işte..akşam kocişimden 10 tl isterimm...daha aralık 10'a çok varrr
canım benim belirli bir maaş günüm yok
değişiyo bazen ay başı bazen ay ortası bazende ay sonu alabliyorum yani

good ne zaman başlican canım çalışmalara
du bakalım
bizde başladık ama olur mu orasını Allah bilir..
hayırlısı olsun
eşimde bende istiyoruz bebek ama öyle aman aman delisi değiliz..

esime de hep diyorum parayla kendinizi zehirlemeyiin : (

Canim sana da cok gecmis olsun.

Ben yurt disindan lise mezunu ve uni terkim canim. Kayinvalidemler belediye ye cv mi vereyim diyorlar. Ama bende bos umitlere kapilmak istemiyorum. Yabanci dilim var diye illa ki alirlar diyorlar ama.%100 bilemez kimse.

Birde suan asgari ucret 700 sanirim degil mi? O kadar alsam bile raziyim bi senede yine iyi bir birikim olurdu bizim icin.

Son düzenleme:
isyancım yine sizin borç az kolay ödersiniz inşallah
sanırım topikte en fazla borcu olan çift benle eşimiz
birinciliği kimseye kaptırmıyoruz bakınız
son durum=) 26.000 tl cik kaldı

Son düzenleme:
işkura başvur canım faydası olur
kariyer.net tende bir bak iş ilanlarına
bebek düşünmüyorsan çalış bence helede borç varsa
asgari ücret 870 civarı bu arada
ki az parada değil yani

bizimde son borcumuz inş. 800 tl bu ayda ödeyim kurtuluyoruzzzzzzzz :118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

isyancım yine sizin borç az kolay ödersiniz inşallah
sanırım topikte en fazla borcu olan çift benle eşimiz
birinciliği kimseye kaptırmıyoruz bakınız
son durum=) 26.000 tl cik kaldı
bende hemen sayayyımmm

babamlar mobilya borcunu ödediler babamlara 1500
perde 1500
kredi kartı 1500
benim kredi kartı 1000
birde öle aldığımız bir borç var 6000 toplam 6100

perdeci tanıdığımız..araba almadan söledik..abi altınları bozdurduk borçları ödeyeceğiz diye...adam kabul etmedi..o altınlarla borç ödemeyin hata olur dedi..marta kadar ertelei bizi borcu..alsında işte 5000 ayrı para vardı boca gidecek olan araba aldığımız gün eşimin okulundan 5000 borç çıktı hepsi oraya gitti..yoksa borç kalmazdı..ben bu durumda araba almazdım..ama nerden bileyim okuldan böle bişi çıkacağını
şimdi millet diyor borçları var araba aldılar diye..ama kimse bilmiyorki 5000 tl ayırdığımızı araba aldıktan sonra o paranın püss okula gittiğinii

işkura başvur canım faydası olur
kariyer.net tende bir bak iş ilanlarına
bebek düşünmüyorsan çalış bence helede borç varsa
asgari ücret 870 civarı bu arada
ki az parada değil yani

Canim kariyere kayit olmustum basvurularim ya olumsuz yada hic cevaplanmadi. Sahimi cikmis o zaman bayagi bi. Tabii ki 870 kimse oylesine vermiyor bize. Helal para olduktan sonra hayrini gorur insan. Canim bizim borcumuz yok yano bitti Allaha sukur. Ama ne var kiramiz aidatla birlikte 600 TL yapiyor hemen hemen. Bu yuzden ev almak istiyoruz ama oda tek maasla imkansiz gibi bisey.

keşke hemen araba almsaydınız yaaaaaa nie araba alma kararı aldınız cnm biraz bekleseydiniz keşkeya ummadık bişey çıkıyo işte 5000 az değilmiş yaaaaaaaaaa

bizimde son borcumuz inş. 800 tl bu ayda ödeyim kurtuluyoruzzzzzzzz :118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
gözünüz aysın canım

sizinde bişey kalmamış ödersiniz nisana kadar belki mayıs
hem arabada aldınız bizde oda yok..

o zaman çalışman mantıklı canım
ev hanımlığına doyduysan başvur bazı yerlere inşallah hakkında hayırlısı olur

kıss dövmicem adım kabadayıya çıkyoo sonraaa sakin sakin konuşalım baktım olmuyoo dövelim sonraa
çekilin uleeennnnn varmı len topiğimize yan gözle bakann
ben bile ürktüm kendimdenn
good sakin ol tatlım sen benden agresifsin
neyin var hadi ben hastayım saa ne oliiiyy

güldürdün kız beni
allah iyiliğini versin
citl nerde cidden yaaa
yok yok iyim şuandaa
nefes al ver al verr
heh şimcik iyiyimm
canım ah canım. ne yaptılar kuzum sana. sen hiç böyle olmazdın kıs. hamilemisin sen yoksa. hormonlarında değişiklik mi var kıssss...
karar verin beeee.
owner kuzum demiş
sen neyi merak ediyosun demişin..
bilemiyorum dün bugün olmam lazım ama olmadım bakalım yarın neler gösterecek bizeee
ama yarın olacam sanırım hifif ağrılarım var:26:

daha çok canım yaa:26:
nasıl idare edeceksin :18:
allah yardımcımız olsun
diyettee korktu kaçtı valla
kaçmamış gelmiş
arkadaşı uğurladım artık sizlerleyim kızlar geldim benn ne çok kaynattınız çok geride kaldım şurda 4 günde yaaa
bugün 2 ayımızı doldurduk kızlarrrr
hayırlı uğurlu olsunnn
Ay canim cook sevindim Rabbim aratmadan versin insaAllah. Bizde cik istiyoruz ama bi kac ay daha beklemeliyiz. 2013 yaz aylarinda insaAllah calismalara baslariz : )))
inşş canımm hayırlısı olsun

kıs ocak dedik ama bakalım adamı kandırdım caymaz inşşşşşş
bir bebeğim olsun istiyorum anne olmak istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…