Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ne fenaa olduk biz böle yaaa

dün eve gittim hesaba oturdum..aşkım ev diyorum aşkım bebek diyorum...benim adamda buzün kk'dan iyi gaz almışın sen diyor..

ver gazı verrrrrrrrrrrrrrrrrr bebek evvvv yenidendoğdum gibi takılczzzzz ev dieeee dieeeeeeeeeeeee hem bebek hem iş kariyer evvvvv bize millipiyango çarpması lazım yaaaaaaaaaaa acilennnnnnnn

aman salla kuzummmm...olsun 1 yıl sonra 1 mega bileziğinde daha olur alır kocişin sana salla salla
ver gazı verrrrrrrrrrrrrrrrrr bebek evvvv yenidendoğdum gibi takılczzzzz ev dieeee dieeeeeeeeeeeee hem bebek hem iş kariyer evvvvv bize millipiyango çarpması lazım yaaaaaaaaaaa acilennnnnnnn
bencede...jet hızı ile falan gelsin çarpsın...hiç şikayetim olmaz yaniiiiii...bir ev, bir bebek....ohhhhh rahatlık bu demek

ne fenaa olduk biz böle yaaa

dün eve gittim hesaba oturdum..aşkım ev diyorum aşkım bebek diyorum...benim adamda buzün kk'dan iyi gaz almışın sen diyor..

ben herife hiç bişi demiom böyle herşey daha güzel kendimi kasmıyorum bugünler geri gelmeyecek hesabıma dikkat etmeye çalışıyorum o kadar rızık allahtan :) bebekte sanırım bir kaç aya düşünecemşu sıralar eşimin iş yeriyle sıkıntıları var 1 yıldır çalışıyo bi zam vermediler ekstradan pazarda burda kal işte fabrikaya sahip çık diyorlar ve durum sıkışıklığından bu yıl zamn verilmeyeceğine dair bazı şeyler duymuş eşim şubatı bekliyoruz zam almazsa restini çekip işten ayrılacak o noktadan sonrada hayırlısıyla bizde yolumuza bakarız kasmayacam ne kendimi ne eşimi zaman herşeyin ilacı dünyalık şeyler gelir allah sağlık sıhhat versinde ben borç harçla birşeyler almayı sevmiyorum yapacağım para biriktirmek bu aydan sonra şu kurs paramıda verirsem biriktireceğim inşallah geriside allah kerim amannnnnnn

Canlarım selam
Eve öğleden sonra geldim çarşıda bankada işlerim vardı
Hemen aşure için buğday kaynattım (eşim işyerine götürcek bi daha yapıcam)
Akşama beşamel soslu ıspanak yapıcam o yüzden ıspanağı sirkeli suya ısladım
Tatlı yapıcam tarif bakıcam şimdi netten
Halıları silmiştim serdim kurudu şimdi de süpürdüm...
Sürkli v baktım akşam çok beğendiğim evler uzak semtte ne yapcağmı bilemedim yav ben de
Eşim her gün en az 20 dakika yol gitmek istemiyor ama bu yakınlardaki evler de 2 katı
Ne önerirsiniz ki bana fikri olanlar
Bu ev meselesi de kafa yoruyor dimi
Ah hayırlısından çok paramız olur da inşallah ilerde ev rahatça alırız arkadaşlar hepimiz

aynen aynen hemen bi rçocuk kariyerde yapmam tmmmmmmm dırrrrrrrrrrr lülülüüüüüüüüüüüüüüüünerde bizde o şans yaaaaaaa

ev ev diyennn biri daha...

kuzum aynen öle..biz düğün için borca girdik..ödeyelim inş bir dahada borç falan yapmayız..eşimde bende sevmiyoruz borcu..Allah büyükk :26::26:

[sıze=2]kızlar şu düğün kliplerini izledim
yaaaa çooook güzelllllll bende istiyorum ama masraflı birşeye benziyor
nişanda biz dış mekan çekimi yaptık resinler inşaalah güzel çıkmıştır
nişan cde side gelmiş ama ben izlemedim daha onuda merak ediyorum
şu mekan çekimleri için seçmek lazım olnalrı
bir yere sordum ben düğün için geliriz sabahtan kuaföre akşam evinize kadar eşlik etçekler 1.750 tl dedi
dedim kardeş insanlar 2 ay çalışıyor diye
adamda ee bizde zaman harcıyruz dedi
kaldı öyle valla aslında fotocu mu olsam ne yapsam para kırmak için
çok temiz para kazanıyorar şimdi birde bu mekan çekimi falan çıktı iyice çığırından çıktı
[/sıze]

konu yine borçlara gelmiş sanırım owner dan sonra ben geliyorum.
1500 mobilyaya var
kredi kartları var 1500 falanda onlar
evkur var 700
toplamda 3 tane kredimiz var 3 üde 2 senelik toplam 1000 tl
daha ne olsun.
3 bilezik daha gidicek gibi duruyo. 1500 mobillya borcu çok gecikti çünkü onun hepsini kapamamız lazım
ama üzülmüyorum giden altın olsun yine alırız
ama kızlar dün akşam eşime ilk defa kv için söylendim.
maaş alıcaz ya borçları hesaplıyoruz dedi ki perde parasını da biz vericez. nasıl yani dedim kv almıştı hani halı perdeleri zaten ortada başka aldıkları bişey yok. durumları yokmuş bu ay ödeyemezlermiş e dedim biz çokmu zenginiz biz nasıl vericez dedim bayağı söylendim.
sonra düşündüm eşimin suçu ne barıştık gece ama şu anda gerçekten kv görmek bile istemiyorum

aynen öyle canım eşimin abisi seyire gitti ya ona foto mak siparişi verdim foto geçmişim var zaten makina gelsin bende çekim yapmaya başlıcam çk temiz para var valla

yaaaaaaa ödesdin nie ödemiyo durmunuzuda biliyoooooooo hayret vallahi bende kendim ödedim maaşımdan kesiliyodu hep aylardır maaşımı işk defa bu ay tam alcmmm hayret yaaa 3 kredimi çokmuş ya ödeyiversinler onuda bi zahmet yaaa

kıs sende adam yanında olsa terslersin, olmazsa başını taşa vurursun. bir dengeli ol beee. (eniştemin lafı)

Son düzenleme:

bizler çok zenginiz kızımmmm..2 maaş giriyor eve..acıyan edenmi varrr...al seninkileri vur benimkilereee
benim kayınvadeli aradı az önce gittim...eşime 2 çorap almışş...sağolsun çok yardımcı oldu..1 yıldır aldığı tek şey 2 çorap olduuu

koca olmayıncaaaaa isteee napsın kızzzzzzzzz

yarındaaa nie geldin dermişşşş

vallaya iki kişi çalışınca biz trilyon alıyos sanıyolarrrrrrrrrrrr uyus oluyorummmmmmmmmmmmmmmm bişizmkilerde aynı bizimki soruyo kaç para maaş alıyo die oğlunaaaa bende bilmyorum dedim söle söledşiyo oğlun sölemiynce bennie sölüyüm dedim evimi sanki bu gecindiryooo

BIZIM kredı kartı 80 lıra fılan taksıtlı egeye bıseyler almıstık
330 lıra kredı vardı o bu ay bıtıyor oduyoruz bıtıyor
sonra 385 lıra kredının 20 ayı kalmıs oluyor
oyleee ıstee baskada bır borcumuz yok gerısı zarurı ıhtıyaclar
bu aksam emlakcıyla 6da bulusucaz
kredı danısmanı ayrıca bu kısıler bakalım ne olacak :S
suanda kendımı babamın evıne bı tık da yakın hıssedıyorum
arabamıda cekerıms ıze bay bay yaparken bı resım cekılır eklerım haa
yadaaa yenı evde borc oderken bı resım

Allah hayırlısına syonlendırsın bızı ınsallah
aminnnnnnnn

sadece oğlunun ayakları var herhal ikide sana alsaydı cadııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…