Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

sende deki 500 TL maaş alıyor ama yetmiyor. para mı vercen yoksa bir daha sormaz

bız dun esımle hesap kıtap yaparken maaslarımızın cok dusuk olduguna karar verdık :S
yanı cok farklı acılardan bnakıyorum 1400 lıra degıl 700 cebımızden cıkıcak cunku 700 babamın evı karsılıcak yok anam yok ona ragmen durum nanay gıbı gelıyor
en sonunda maaslarımız dusuk dedık cıktık ıcınden ben 1350+50-60 lıra yol alıyorum degısıyo calısma gunune baglı 1400 de(yol parası vermıyorum tttıpppppp) eşim 1200 alıyor ama suanda calısma vergısımı ne kesılıyor ocaktan sonra ılk atlı ay kesılmıyormus
bızden kesılmıyor yansımıyor bıze calısma bolgemızden oturu

kıs atom karıncaaaa.. sana kaç gündür yazıyorum gel ütülerimi yap hiç oralı olmuyon kıss. işte o yüzden sende fenasınn hııııııııııı

getir yapım iki makine yıkadım dünnn baya biriktirmişim ben yaaa işim çoktu gecen haftalar
iki makinede bugün yıkıycmmmmmmm yollaaa cnmm yapar karıncannnnnnnnn

kızım bizimkiler utanmasalar bizden para isteyecekler..bir benimki, iki mouseninki, üç seninki oğul düşmanılar sankiii
bugün eşim tomografi çekildi..burnunda eğrilik varmış içli dışlı..hem iç amliyet hemde estetikmolması gerekiyormuş..ama estetiğe para gerekiyormuş..eşim annesine dedi..estetiği sen ödersin diye..kadın ben ödeyemem..para yok dedi..eşimde anne o senin paranı ben bir görsem şaşırcam zaten dedi milletin yanında..millet dediğim insanlarda benim yanımda çalışanlar acayip bozuldu hıhhh şimdi hocamızın eşi kulak burun boğazcı akşam arıcaz görüşücez estetik dahil bedavaya getirtcez inşşş

sende deki 500 TL maaş alıyor ama yetmiyor. para mı vercen yoksa bir daha sormaz

iyi fikirrrrrrrrrrrrrr bidaha sormamadııı söleme deid annesine napacan paramı dediiiiiiiiiiiiiii ilk evlendiğimizde takmıştı paraya altına pulaaaaaaaaa elimdeki altınlardaydı gözüüüüüüüüüü

ne fenaa olduk biz böle yaaa

dün eve gittim hesaba oturdum..aşkım ev diyorum aşkım bebek diyorum...benim adamda buzün kk'dan iyi gaz almışın sen diyor..
ayen öyleee

ayy bi ev diyen daha çıktııı
aynen öyle canım eşimin abisi seyire gitti ya ona foto mak siparişi verdim foto geçmişim var zaten makina gelsin bende çekim yapmaya başlıcam çk temiz para var valla
ebndeeeee istiyorummmm benim en büyük hayalimmmmm
resim çekmeyi çekilmeyii çokkk severimmmmm
ama pahalı beee en ucuzu 1200 1500 tlden başlıyoo:26:

canım lüften sen bahsetmee
bak böyle konuştukca daha çok yıpranıyorsun canımm
evi unuuuutt

ay yok bır daha yazmıcam bukonuda
ev alıyorsam ahanda aldık dıcem
almıyorsan evı tadılaat soktuk bıttık tasındık ahanda resımler dıcem
ıkısde olmazsa ben kızlar eskıye dondum derım artık :44:

inş. olur cnm ya paracı napacaksa aldığım maaşla yenidendoğcum valla maaşınıx iyi yaaaaaaa 750 tl maaş alıyorum ben düşünnnnnnnnnnnnnn yaniiiii sen gibi maaşım olsaaaa oooooooooooooo

dede ne yapcan para mı vercin yardım mı edicen de.. ben sorana gülerek öyle derim. sanane diyom kibarca maaşımı sorana..
hee gözü kaldıysa good u sana gönderekte, göstersin ona gününü. zaten bugün agresifffff

utanmasalar isticekler dion yaa o zaman en beteri benimki :) eşimin babası sürekli eşimden para istiyo bana bi yüzük almayan adam bide utanmaz ya susun walla kendimi tutuyorum bişi demiim die ama gerildim bak aklıma gelince........

kızlar az çk biliyosunuz bu zamana kadar ağzımı açıp ne eşime ne onlara hiçbişey demedim ama bu son damla oldu afedersiniz k..çmızdanmı çıkarıp vericez dedim bayağı söylendim o sadece sustu ne yapsın.
benim kv öyle isyan oğluna çorap almış almış bana 1 tane almış oda halı desenli çeyizleri eve getirdiğimizde vermişti
hafta sonu dedesinin okuması var nasıl suratlatına bakıcam bilmiyorum benimde bu huyum var soğudummu insanın gözlerine bakamam

yollayın goodcumu yok önceden demiştiii dokunmayın goodumaaaaaa

onver sana gülüyourum kahkaha atıyodummm benm yüüzümden bide uyarı alıyo

Cok sukur bitti test isi eve donuyorum kizlar cok ac hissettim kendimi uzun zamandan sonra ilk defa cok sukur cikarmadan biseyler yiyebilirim insallah.
Yenidendogdum nasil testler bilmiyorum ama 5 tane test vardi 2. Ayda yapiliyo mu bilmiyorum benim doktorum mu pimpirikli yoksa istedi yani ben de yaptirdim. Her hamilede oluyo mu bilmiyorum ama bebisin sagligi konusunda cok endiseleniyorum. Saglikli olsun yeter diyorum hep bir garip oldum onu dusununce aglayasim geliyoo

hahah kuzu güneş gözlüğü tak karanlık karanlık pek anlamazsın yüzünden boşver yaaaa anne bizim borcumuz var de siz ödeyebilirmiisnizde elde avuçta bişey yok sıkıştık bak yeni işe gidi oğlun deeeee

verıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…