- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.941
vallaya iki kişi çalışınca biz trilyon alıyos sanıyolarrrrrrrrrrrr uyus oluyorummmmmmmmmmmmmmmm bişizmkilerde aynı bizimki soruyo kaç para maaş alıyo die oğlunaaaa bende bilmyorum dedim söle söledşiyo oğlun sölemiynce bennie sölüyüm dedim evimi sanki bu gecindiryooo
kıs sende adam yanında olsa terslersin, olmazsa başını taşa vurursun. bir dengeli ol beee.(eniştemin lafı)
abooowww teker teker gelinkoca olmayıncaaaaa isteee napsın kızzzzzzzzz
yarındaaa nie geldin dermişşşş
kıs atom karıncaaaa.. sana kaç gündür yazıyorum gel ütülerimi yap hiç oralı olmuyon kıss. işte o yüzden sende fenasınn hııııııııııı
vallaya iki kişi çalışınca biz trilyon alıyos sanıyolarrrrrrrrrrrr uyus oluyorummmmmmmmmmmmmmmm bişizmkilerde aynı bizimki soruyo kaç para maaş alıyo die oğlunaaaa bende bilmyorum dedim söle söledşiyo oğlun sölemiynce bennie sölüyüm dedim evimi sanki bu gecindiryooo
sende deki 500 TL maaş alıyor ama yetmiyor. para mı vercen yoksabir daha sormaz
ayen öyleeene fenaa olduk biz böle yaaa
dün eve gittim hesaba oturdum..aşkım ev diyorum aşkım bebek diyorum...benim adamda buzün kk'dan iyi gaz almışın sen diyor..
ayy bi ev diyen daha çıktıııCanlarım selam
Eve öğleden sonra geldim çarşıda bankada işlerim vardı
Hemen aşure için buğday kaynattım (eşim işyerine götürcek bi daha yapıcam)
Akşama beşamel soslu ıspanak yapıcam o yüzden ıspanağı sirkeli suya ısladım
Tatlı yapıcam tarif bakıcam şimdi netten
Halıları silmiştim serdim kurudu şimdi de süpürdüm...
Sürkli v baktım akşam çok beğendiğim evler uzak semtte ne yapcağmı bilemedim yav ben de
Eşim her gün en az 20 dakika yol gitmek istemiyor ama bu yakınlardaki evler de 2 katı
Ne önerirsiniz ki bana fikri olanlar
Bu ev meselesi de kafa yoruyor dimi
Ah hayırlısından çok paramız olur da inşallah ilerde ev rahatça alırız arkadaşlar hepimiz
aynen öyle canım eşimin abisi seyire gitti ya ona foto mak siparişi verdim foto geçmişim var zaten makina gelsin bende çekim yapmaya başlıcam çk temiz para var valla
BIZIM kredı kartı 80 lıra fılan taksıtlı egeye bıseyler almıstık
330 lıra kredı vardı o bu ay bıtıyor oduyoruz bıtıyor
sonra 385 lıra kredının 20 ayı kalmıs oluyor
oyleee ıstee baskada bır borcumuz yok gerısı zarurı ıhtıyaclar
bu aksam emlakcıyla 6da bulusucaz
kredı danısmanı ayrıca bu kısıler bakalım ne olacak :S
suanda kendımı babamın evıne bı tık da yakın hıssedıyorum
arabamıda cekerıms ıze bay bay yaparken bı resım cekılır eklerım haa
yadaaa yenı evde borc oderken bı resım
Allah hayırlısına syonlendırsın bızı ınsallah
aminnnnnnnn
senin yüzünden iş yerindekilerden uyarı alıyom ikide birsadece oğlunun ayakları var herhal ikide sana alsaydı cadııııııııııııııııııııı
aman yok kuzum istememm..oğlunu düşünsün yeter bana..ben eksik kalayımmmsadece oğlunun ayakları var herhal ikide sana alsaydı cadııııııııııııııııııııı
ayen öyleee
ayy bi ev diyen daha çıktııı
ebndeeeee istiyorummmm benim en büyük hayalimmmmm
resim çekmeyi çekilmeyii çokkk severimmmmm
ama pahalı beee en ucuzu 1200 1500 tlden başlıyoo:26:
canım lüften sen bahsetmee
bak böyle konuştukca daha çok yıpranıyorsun canımm
evi unuuuutt
kızım bizimkiler utanmasalar bizden para isteyecekler..bir benimki, iki mouseninki, üç seninki oğul düşmanılar sankiii
bugün eşim tomografi çekildi..burnunda eğrilik varmış içli dışlı..hem iç amliyet hemde estetikmolması gerekiyormuş..ama estetiğe para gerekiyormuş..eşim annesine dedi..estetiği sen ödersin diye..kadın ben ödeyemem..para yok dedi..eşimde anne o senin paranı ben bir görsem şaşırcam zaten dedi milletin yanında..millet dediğim insanlarda benim yanımda çalışanlar acayip bozuldu hıhhhşimdi hocamızın eşi kulak burun boğazcı akşam arıcaz görüşücez estetik dahil bedavaya getirtcez inşşş
iyi fikirrrrrrrrrrrrrr bidaha sormamadııı söleme deid annesine napacan paramı dediiiiiiiiiiiiiii ilk evlendiğimizde takmıştı paraya altına pulaaaaaaaaa elimdeki altınlardaydı gözüüüüüüüüüü
kızım bizimkiler utanmasalar bizden para isteyecekler..bir benimki, iki mouseninki, üç seninki oğul düşmanılar sankiii
bugün eşim tomografi çekildi..burnunda eğrilik varmış içli dışlı..hem iç amliyet hemde estetikmolması gerekiyormuş..ama estetiğe para gerekiyormuş..eşim annesine dedi..estetiği sen ödersin diye..kadın ben ödeyemem..para yok dedi..eşimde anne o senin paranı ben bir görsem şaşırcam zaten dedi milletin yanında..millet dediğim insanlarda benim yanımda çalışanlar acayip bozuldu hıhhhşimdi hocamızın eşi kulak burun boğazcı akşam arıcaz görüşücez estetik dahil bedavaya getirtcez inşşş
senin yüzünden iş yerindekilerden uyarı alıyom ikide bir
beni öle güldürüyon ki kız allah iyiliğini versin
yaaaaaaa ödesdin nie ödemiyo durmunuzuda biliyoooooooo hayret vallahi bende kendim ödedim maaşımdan kesiliyodu hep aylardır maaşımı işk defa bu ay tam alcmmm hayret yaaa 3 kredimi çokmuş ya ödeyiversinler onuda bi zahmet yaaa
bizler çok zenginiz kızımmmm..2 maaş giriyor eve..acıyan edenmi varrr...al seninkileri vur benimkilereee
benim kayınvadeli aradı az önce gittim...eşime 2 çorap almışş...sağolsun çok yardımcı oldu..1 yıldır aldığı tek şey 2 çorap olduuu
dede ne yapcan para mı vercin yardım mı edicen de.. ben sorana gülerek öyle derim. sanane diyom kibarca maaşımı sorana..
hee gözü kaldıysa good u sana gönderekte, göstersin ona gününü. zaten bugün agresifffff
hooppss ne oluyaaa yaaaay napım böle olunca ben fıttıryorummmmmmmmmmmmm yaaa sormaaaaaagül anacım güllll ne diyolar sana
kızlar az çk biliyosunuz bu zamana kadar ağzımı açıp ne eşime ne onlara hiçbişey demedim ama bu son damla oldu afedersiniz k..çmızdanmı çıkarıp vericez dedim bayağı söylendim o sadece sustu ne yapsın.
benim kv öyle isyan oğluna çorap almış almış bana 1 tane almış oda halı desenli çeyizleri eve getirdiğimizde vermişti
hafta sonu dedesinin okuması var nasıl suratlatına bakıcam bilmiyorum benimde bu huyum var soğudummu insanın gözlerine bakamam
utanmasalar isticekler dion yaa o zaman en beteri benimki :) eşimin babası sürekli eşimden para istiyo bana bi yüzük almayan adam bide utanmaz ya susun walla kendimi tutuyorum bişi demiim die ama gerildim bak aklıma gelince........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?