- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.961
hooppss ne oluyaaa yaaa
neye gülüyosun bizde söyle diyolar
bu pembeli kadınları kocana söylicez diyolar
kızlar az çk biliyosunuz bu zamana kadar ağzımı açıp ne eşime ne onlara hiçbişey demedim ama bu son damla oldu afedersiniz k..çmızdanmı çıkarıp vericez dedim bayağı söylendim o sadece sustu ne yapsın.
benim kv öyle isyan oğluna çorap almış almış bana 1 tane almış oda halı desenli çeyizleri eve getirdiğimizde vermişti
hafta sonu dedesinin okuması var nasıl suratlatına bakıcam bilmiyorum benimde bu huyum var soğudummu insanın gözlerine bakamam
Cok sukur bitti test isi eve donuyorum kizlar cok ac hissettim kendimi uzun zamandan sonra ilk defa cok sukur cikarmadan biseyler yiyebilirim insallah.
Yenidendogdum nasil testler bilmiyorum ama 5 tane test vardi 2. Ayda yapiliyo mu bilmiyorum benim doktorum mu pimpirikli yoksa istedi yani ben de yaptirdim. Her hamilede oluyo mu bilmiyorum ama bebisin sagligi konusunda cok endiseleniyorum. Saglikli olsun yeter diyorum hep bir garip oldum onu dusununce aglayasim geliyoo
utanmasalar isticekler dion yaa o zaman en beteri benimki :) eşimin babası sürekli eşimden para istiyo bana bi yüzük almayan adam bide utanmaz ya susun walla kendimi tutuyorum bişi demiim die ama gerildim bak aklıma gelince........
onlar gibi yüzsüz olucan bakıcan..umursamıcan...ben öle yapıyorum artık kuzum..tın geliyor tın gidiyorlar...eşim yanımda oldukça umursamıyorummmm
bugün komikti yaa sabah doktora geldik işte..eşimin anneanneside gemiş muayeneye bekliyoruz..doktor eşime sordu darbe falan aldınmı burnuna diye..bunu anneanne duymuş..çıktık şaka ile diyorki oğlum isyan 2 ayda burnuumu kırdı diye..eşimde dedi...yoo dedi ben bunu 10 yıldır çekiyorum...annem fark edemedi isyan 2 ayda burnumda eğrilik olduğunu fark etti dedi...bozuldular...anneanne arkasından hemen şaka ile amanda aman hiçte laf dokundurmaz karısına dedi...eşimde ee öle olucak hayat arkadaşım o dedi..morss oldularr
siizn ebede az değilmişşşşşşşş heeeeeee iyiolmuşşşşşşşşşşş herifi iki ayda yamulttunnn kısssssssssssssss demek öle yoksam snemi yaptınnn gece vurdunnnnnnnnnn
Ah kizlar kaynanalar konusulmus aaahhh ah benimkide fena biliyosunuz o yuzden hic konusmuyorum bu konuyu o kadini kopek yerine bile koymuyorum artik bir de hirsizlik yaptiktan sonra iyyyhhh aman allahim tiksiniyoruummm...
İsyancim cok gecmis olsun canim boyle kaynanalara minnet edecegimize basimizin caresine baksak daha iyi. Benimki zaten bisey vermez de ustunu bizden alir para ister allah bildigi gibi yapsin bunlari
ben hamıleyken resmen depresyondaydım bende hep aglıyordum
bende onun ıcın hep endıselenıyordum
rahat olmaya calıs guzelım benımkı tedavıyle olmustu ondan dıyorudm darısı basımıza ınsallah ne dıyım
verıyormusunuz
abowwww yeni okudummmmm...daha neler neler yuhh yani yuhhhh
sadece oğlunun ayakları var herhal ikide sana alsaydı cadııııııııııııııııııııı
hahahah aynennn
aman salla gitsinnn
iyi akşamlar canlarr...anneme gidiyorummmannem balık almış yarına yapayım diye ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?