- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #28.981
hahah kuzu güneş gözlüğü tak karanlık karanlık pek anlamazsın yüzünden boşver yaaaa anne bizim borcumuz var de siz ödeyebilirmiisnizde elde avuçta bişey yok sıkıştık bak yeni işe gidi oğlun deeeee
yapamıyorum işte ben yüzsüz olamıyorum kızlar onlar gibi suratlarına gülemiyorum. isyan haklısın aslında belki zamanla bende alışırım onların bu hallerine ama şu anda bunca yaşanmış şeyden sonra hala şu hallerine inanamıyorum.onlar gibi yüzsüz olucan bakıcan..umursamıcan...ben öle yapıyorum artık kuzum..tın geliyor tın gidiyorlar...eşim yanımda oldukça umursamıyorummmm
bugün komikti yaa sabah doktora geldik işte..eşimin anneanneside gemiş muayeneye bekliyoruz..doktor eşime sordu darbe falan aldınmı burnuna diye..bunu anneanne duymuş..çıktık şaka ile diyorki oğlum isyan 2 ayda burnuumu kırdı diye..eşimde dedi...yoo dedi ben bunu 10 yıldır çekiyorum...annem fark edemedi isyan 2 ayda burnumda eğrilik olduğunu fark etti dedi...bozuldular...anneanne arkasından hemen şaka ile amanda aman hiçte laf dokundurmaz karısına dedi...eşimde ee öle olucak hayat arkadaşım o dedi..morss oldularr
bende mouuse okudum cok sasırdım :S
vermiyoruz ki ben bunu eşim telefonla konuşurken tesadüfen öğrendim çok sinirlendim ama eşim makul konuşunca ona bişi demedim şükür ki eşim maaşını çkip kk ödeyip kendine harçlık alıp parayı bana veriyor baba bendede parayok eşime veriyorum dedi parayı ama düşündüm sonuçta babası parası olsa yollayabilirdide çok zoruma gitti birde amcası arayıp eşime kızıyor babasına para yollamamamış die ben bu gibişeylerle artık evimin hzuurumu bozmamaya özen gösteriyorum eşime yazık benden çok o üzülüyo onun boynunu eğdiler yaptıklarıyla benim değil oğullarını ezdiler benim ve ailemin yanındabana bişi yapmadılar değmez yuvamın huzurunu onlar için bozmaya...
kız allah iyiliğini versin
buna koptum işte
benım esım cart dıye verdı bılıyorsun hemde bana sormadan
yok dıyemedım dedı
2 ay oldu herhalde verelı
bakalım sımdı ev mevzusu apacık ortada bu ay 10 lıra maas alacak babası mesaısı cok pahalıa damın belkı verır bızım altınları
onlar vermez o altınları gec bunları sen ev aluırken belki para yardımı ederlerse iyi yani
hahah az önce onverde iş yerinde gülüyomuş bunu okurken uyaru almışşşşşşşşşşşşşşşşşşdayanamıyorum böle şeylere pat sölerim sabır taşı değilim benyaaaaaa
valla bende kahkaha ile güldüm
benim kırk yıl düşünsem aklıma gelmez öle demek
ama zeki ansızın cevap verebilen insnaları çok seviyorummm
bende cevap veremem sonra içimi yerim kemiririm kendimi:26:
benım verdıgım altın kadarını duserım ama :)
saka bı yana verseler ne sevıncem
inşş kuzum herşeyin hayırlısı inşşAy yok bır daha yazmıcam bukonuda
ev alıyorsam ahanda aldık dıcem
almıyorsan evı tadılaat soktuk bıttık tasındık ahanda resımler dıcem
ıkısde olmazsa ben kızlar eskıye dondum derım artık :44:
iyi akşamlar canım görüşürzzzherkese iyi akşamlar yarın görüşürüz güzel gelinlerrrrr
[sıze=2]yeniden doğdum kayıp şehir bugün saat 20:00 de kanal dede haberin olsunnnnnnnnnnnnnn
bayılıyorum o diziye birde fon müziğineeeeeee[/sıze]
inşş kuzum herşeyin hayırlısı inşş
iyi akşamlar canım görüşürzzz
Bende çok güldüm cilt sen harikasın kuzum yaa bende hiç cevap veremem yaa
benım esım cart dıye verdı bılıyorsun hemde bana sormadan
yok dıyemedım dedı
2 ay oldu herhalde verelı
bakalım sımdı ev mevzusu apacık ortada bu ay 10 lıra maas alacak babası mesaısı cok pahalıa damın belkı verır bızım altınları
ölemiyim kıssss eşimde güler böle şeyler sölerimmmmmmmmmmmmmmmbugün enerjim yerindeeeeeeeeee gözlerim şeş peş görüyoo eve gitsem iyi olck evde köfte patates kızartması çay demliycek kocacum ben gelee kdr yaparrrr telefon etti şimdi ne yapcz diyo dedim sen yapcnya hatırlamıyorum nasıl dedimm ben gayet hatırlıyorum tmm hatun yapcm diyooooooo
SEMİKCİM İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM
RABBİM HAYIRLISI İLE SAĞ SALİM ŞEKİLDE BEBİŞİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH
BURDA VE İSTEYEN HERKESEDE NASİP ETSİN TEZ ZAMANDA
BU TESTLERDE ESKİDEN YOKTU ŞİMDİ ÇIKTI
YOK 3 LÜ YOK 5 Lİ BENDE ANLAMAM AMA
ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUNNNN
ohh ne güzel maşaşalllahh enişteye
dinlendir gözlerini canım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?