Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

yapamıyorum işte ben yüzsüz olamıyorum kızlar onlar gibi suratlarına gülemiyorum. isyan haklısın aslında belki zamanla bende alışırım onların bu hallerine ama şu anda bunca yaşanmış şeyden sonra hala şu hallerine inanamıyorum.
dedimki eşime annemler ne kadar borca girdi bizim için ödeyip ödeyemediklerini biliyomusun dedim bilmiyorum dedi bende bilmiyorum dedim çünkü ödeyemeseler bile söylemezler bize çok ayıp çok dedim ayy aklıma geldikçe sinir oluyorum
bende mouuse okudum cok sasırdım :S

şaşırma canım düğün öncesinden beri zaten buna benzer biçok olay oldu pek anlatma huyum yoktur işte çok dolduğumda yazarım ben buraya oda çok sorun yokmuş gibi gözüktü sende ama öyle değil. içimi bir ben bide Allah bilir. sen gerçekten ailenin eşinin ailesinin kıymetini bil..

benım esım cart dıye verdı bılıyorsun hemde bana sormadan
yok dıyemedım dedı
2 ay oldu herhalde verelı
bakalım sımdı ev mevzusu apacık ortada bu ay 10 lıra maas alacak babası mesaısı cok pahalıa damın belkı verır bızım altınları

onlar vermez o altınları gec bunları sen ev aluırken belki para yardımı ederlerse iyi yani

hahah az önce onverde iş yerinde gülüyomuş bunu okurken uyaru almışşşşşşşşşşşşşşşşşş dayanamıyorum böle şeylere pat sölerim sabır taşı değilim benyaaaaaa

valla bende kahkaha ile güldüm
benim kırk yıl düşünsem aklıma gelmez öle demek
ama zeki ansızın cevap verebilen insnaları çok seviyorummm
bende cevap veremem sonra içimi yerim kemiririm kendimi
:26:

[sıze=2]yeniden doğdum kayıp şehir bugün saat 20:00 de kanal dede haberin olsunnnnnnnnnnnnnn
bayılıyorum o diziye birde fon müziğineeeeeee[/sıze]

benım verdıgım altın kadarını duserım ama :)
saka bı yana verseler ne sevıncem

delüüüüüüüüüüüü yaaaaaaaaaa vermezeler anacım giden gitti gittiği günde bittttttiiiiiiiii düzden istmesdilerde dolandırıp istediler oğullarından düğünden sonra istediler işte seninkiler seninkide çıkarıp verid boşverrrrr

yok dan die sölerim yaniiii bende huyum eşimde derki düşünmeden sölüyon die kızarrr pat die sölerim insanın yüzüne bana bişey derse huyum buuuuuuuuu kayınvalidem o yüzden tırsar pek bişey diyemezzzz

inşş kuzum herşeyin hayırlısı inşş
herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz güzel gelinlerrrrr
iyi akşamlar canım görüşürzzz

Bende çok güldüm cilt sen harikasın kuzum yaa bende hiç cevap veremem yaa

[sıze=2]yeniden doğdum kayıp şehir bugün saat 20:00 de kanal dede haberin olsunnnnnnnnnnnnnn
bayılıyorum o diziye birde fon müziğineeeeeee[/sıze]

ay ok adar neden erken yaa
hem cuma aksamları ıyıdı
cok sevıyorum ama kcoamla ızlemeyı semvıyorum malum karı pek acık
bende adetlıyım buarada ya

SEMİKCİM İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM
RABBİM HAYIRLISI İLE SAĞ SALİM ŞEKİLDE BEBİŞİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH
BURDA VE İSTEYEN HERKESEDE NASİP ETSİN TEZ ZAMANDA
BU TESTLERDE ESKİDEN YOKTU ŞİMDİ ÇIKTI
YOK 3 LÜ YOK 5 Lİ BENDE ANLAMAM AMA
ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUNNNN

inşş kuzum herşeyin hayırlısı inşş

iyi akşamlar canım görüşürzzz

Bende çok güldüm cilt sen harikasın kuzum yaa bende hiç cevap veremem yaa

ölemiyim kıssss eşimde güler böle şeyler sölerimmmmmmmmmmmmmmm bugün enerjim yerindeeeeeeeeee gözlerim şeş peş görüyoo eve gitsem iyi olck evde köfte patates kızartması çay demliycek kocacum ben gelee kdr yaparrrr telefon etti şimdi ne yapcz diyo dedim sen yapcnya hatırlamıyorum nasıl dedimm ben gayet hatırlıyorum tmm hatun yapcm diyooooooo

düğün zamanı aileler yardım ettimi kızlar ? altın yada para istiyorlar

ohh ne güzel maşaşalllahh enişteye
dinlendir gözlerini canım biraz

Cok tesekkur ederim canim benim evet zor ama guzelmis allah sana da nasip etsin tatlim:))
Kizlar ben de cikiyorum hepinizi opuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…