- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.321
hiç yapmadımkiiii :44::44::44:
canım sen cok katısın tamam gerı adıma tmaman tutarlı olman ıyıde
Tatlım öyle bi ihtimalle zaten yaşanmaz ben tavrımı koydum eşime,, annen veya baban bize yerleşirse ben bu evden giderim dedim...
Yani bizim sülalede ailede böyle şeyler yoktur bunlar 100 yıl önceki hayata göre yaşıyolar eski kafalılar ya heralde,,
Önemli olan eşimin tavrı zaten ona baştan sööledim gerisi tınnn
Kv ile konuşurken bi ara dedim ben ..... ile evliyim kapıyı kapattığım anda herkes yabancı yani kimseyle sorun yaşamanın bi anlamı yok dedim
Sen yabancısın diyorum yani!
Kadın bence orda aklından geçenleri söyledi yani yine niyeti yoktur kim ister kendisini it gibi dalayan gelinle durmayı
Dedi hatta benim kardeşim var bacxım var der de görmek istemezsen oğlum üzülür o üzülürse ben ölürüm dedi....
Seviliyorsun sen de soğuk durma dedi
Bana hiç sormadın derdin mi var sıkıntın ne diye dedi
Ben de dedim ben senin gelininim bana ne diye anlatasın ki sorununu
Ay huyum kurusun sevmeyince sevmiyom yaa
Bana diyo çok gelmek istedim ama olmadı bi göreyim 2-3 gün kalayım evlatlarımı göreyim diyo
Ben de dedim buyrun gelin oğlunuz için de iyi olur
Bana diyo niye sen görmeyecek misin ben seni görmek istiyorum ama diyo
canım ben yapmaıdm ama yapıcam o pasta bolumunde ya derının ya elossann tarıfı var kendı resmı var hatta mantıklı geldı bana lınk bulabılırsem atıcam guzelımselam kızlar,,
bana chesacake tarifi verebilcek olan var mı?
bu işin uzmanı, yapanı,yapıp da süper yapanı var mı aranızda...
sevgiler.
prenses aşure me bak yaptım süper oldu
duruo duruo kasınma derler buna guzelım kendını rahatsızmı etmek ıstıyorsun yahu acma tabıkıPeki kızlar size bi şey soracam özellikle de turkuaz sana:
Şimdi bu kv gelecek ya 2-3 günlüğüne bize
O sinir olduğum muhabbeti açıp fikrimi söyleyeyim mi yoksa hiç o konuda muhatap bile olmayayım mı?
Yani zaten böyle bişey olamaz mantığıyla o ihtimali yok mu sayayım,, yoksa laf açılırsa saçma bulduğumu falan söyleyeyim mi:44:
kızlarrr yaa bişi paylaşıcam sizlerle :44::44::44:
c.tesi gecesi rüyamda bebek gördüm kız bebek doğurdum..çok güzel bir bebekti..
yaklaşık 4 gündür mide bulantım ve hafif baş dönmem var..doğum kont. hapı kullanıyorum ama 1 gün unutmuşum diğer gün 2 tane içtim...sizce bir tehlike olabilirmi yaa..kan testi yaptırmam için kaç hafta olması gerekki..kafan durdu bugünnn
yok kuzum reglim gecikmedi..daha var regl olmama..ben hüsnü kuruntu yapıyorum galiba..korktum ya ondan oldu..reglın gecıktımı ?
o unutulan gunde ılıskı oldumu bızımde gecen ay reglının 1. ve 4.gunu yanı bıttıgı gun korunmasız oldu(1.gun derken ılıskı oldu ve reglı oldum) ama bısey olmadıbızım topicte herkez psikolojık gebe ya
kız kızgın haber derlerdı ama dogurdugunu gormek gunahlarından arınmaktır
yok kuzum reglim gecikmedi..daha var regl olmama..ben hüsnü kuruntu yapıyorum galiba..korktum ya ondan oldu..
evet canım oldu işin kötüsüde bu zaten..sabah uyandığımda ilacı unuttuğum aklıma geldi..sanırım psikolojik bencede1 günde koruması bitmez ya ilacın :44::44::44:
valla çok tatlı bir bebekti..hayırlara gelsin inşşş :26::26:
Turkuazcım çok haklısın zaten ben de güvenmiyorumheee bu konu. bence durduk yere açma konuyu.kocanda eğer seni destekliyorsa hele, konuyu açarsan annesi ilk defa gelmiş, kesin sana gıcık olur kocan.adamı sonra arkana almada zorluk çekebilirsin.ama olurda mevzu açılırsa ortaya laf atarak (kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında) böyle birşeyi kabul edemeyeceğini, ev üstüne ev olmazı söyle.
sana gelirse ki bence gelmek için yer yapıyor.yemek temizlik vs gibi şeylerde elinden geleni yap ama mesafeli ol. yani anne diyor musun bilmiyorum ama adını söyleme yani işte onun mesafesini iyi ayarla. kadın belli ki senin ona sıcak durmanı istiyor, soğukluğundan ve sevgisiz duruşundan rahatsız (ama kv lerinaklı ile düşününce hepsi size yavaş yavaş sokulmak için olabilir, ters düştü faydası olmadı, bu sefer iyi görünüp lık yapabilir. belkide gerçekten artık iyi olmak istiyor. bunu zamanla anlarsın. her daim uyanık ol bu kadına karşı.)
ayyy kadının yüzsüzlüğüne bak. sen gelmeme sevinmezmisin demiş resmen. sevinmem ne sevincem şeytan kv diyesi geliyor insanın.
sanki yağmurlar yağdı, yarıklar kapandı yapılanlar unutuldu
Tatlım bişey olmazmış ben bi doktor arkadaşıma sormuştumkızlarrr yaa bişi paylaşıcam sizlerle :44::44::44:
yaklaşık 4 gündür mide bulantım ve hafif baş dönmem var..doğum kont. hapı kullanıyorum ama 1 gün unutmuşum diğer gün 2 tane içtim...sizce bir tehlike olabilirmi yaa..kan testi yaptırmam için kaç hafta olması gerekki..kafan durdu bugünnn
amin guzelım amin ınsallah bende bu ay 23 gunde oldum reglı ıstemıyoruz dıyoruz sonra ararsak cok uzulurum egeyıde cok aradım zor buldum
Allah aratmadan versın ınsallah amınn
daha mıden bulanmaz 2 aya kadar bulantı nadır olur
kızlarrr yaa bişi paylaşıcam sizlerle :44::44::44:
isyancım ruyanı tabir edeyim ben kız çocuğu cevrendeki insanların senin lafını dedikodunu yaptığına delalet ama oda olbilir yani inşallah olur canım benim kız çocuğumu istiyorsun?
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/244741-muzlu-rulo-pasta-resimli-anlatimli.html
b u canım bırebır yaptım ancak onlarınkı kadar ustu dumduz olmadı :) 1 gun dolapta bekletmek gerekmıs yumurta kokaıblıyormus
kızlar yapım aşamasındaki evimizin resimleri albümde ama odaları çekemedim ustalar vardı alçı -sıva yapıyordu üstüm başım bembeyaz oldu zatenancak salon hol ve banyoyu çektim oralar müsaitti... şömine beyaza boyanacak kahverengi taşları gözünüzü yormasın... birde henüz badana yapılmadı...
muhtemelen ben o gün baya korktum sıkıntı yaptım kendime..birde üstüne 2 gündür tartışma ortamı içinde olunca gerginlikten oldu yaa..okudum bir sürü şey..1 günde koruyuculuk azalmazmışeşim hiç sevinmez diye düşünüyordum..ilacı amlayı unutum diye kızar diye düşünmüştüm aksine sevindi garip oldu..gelirse kısmetimiz geleck..hap bile gelmesine engel olamıyorsa hayırı ile gelsin bebiş dedi..üzme kendini dedi ama bilemedim..çok borç var yaa ondan korktum..zaten 1 ay daha içer bırakırım hapı artık..
yok kuzum reglim gecikmedi..daha var regl olmama..ben hüsnü kuruntu yapıyorum galiba..korktum ya ondan oldu..
evet canım oldu işin kötüsüde bu zaten..sabah uyandığımda ilacı unuttuğum aklıma geldi..sanırım psikolojik bencede1 günde koruması bitmez ya ilacın :44::44::44:
valla çok tatlı bir bebekti..hayırlara gelsin inşşş :26::26:
yeni gelinlerimiz çok cesaretli yaa maşallah, benim 1 yıl oldu hala çocuk isteğim cesaretim yok.
Yenidendoğdumun dediği gibi Allah aratmaz inşallahhh
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
kuzum inş olmaz demeya bende korkuyorum bu sırlaraa rrr hamile kalabilirim korkmaya başladım inş. olmazz:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
evin harikaa kuzummm..kesinlikle çok güzellllsalonuna bittim yaaa..bar köşesi falan çok güzel olacak..
merdivan altına tv ünitesi nasıl olacak çok merak ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?