Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlarrr yaa bişi paylaşıcam sizlerle :44::44::44:

c.tesi gecesi rüyamda bebek gördüm kız bebek doğurdum..çok güzel bir bebekti..
yaklaşık 4 gündür mide bulantım ve hafif baş dönmem var..doğum kont. hapı kullanıyorum ama 1 gün unutmuşum diğer gün 2 tane içtim...sizce bir tehlike olabilirmi yaa..kan testi yaptırmam için kaç hafta olması gerekki..kafan durdu bugünnn

canım sen cok katısın tamam gerı adıma tmaman tutarlı olman ıyıde
kadın bence oglunun evıne rahatlıkla gelebılmelı elbette senınde evın ama turk toplumunda erkektır ya evın dıregı reısı ben mesela ege evlenıcek gıtmeye cekınırsem ne kadar uzucu olur degılmı
ınsanlar hata yapabılır koca koac kadınlarda yapabılır anneler dıye herseyıdogru bılecek hallerı yok ancak ben senın yerınde olsam telafı etmek ıstıyorsa telafı etmesıne ızın verırdım canım

selam kızlar,,
bana chesacake tarifi verebilcek olan var mı?
bu işin uzmanı, yapanı,yapıp da süper yapanı var mı aranızda...
sevgiler.

prenses aşure me bak yaptım süper oldu
canım ben yapmaıdm ama yapıcam o pasta bolumunde ya derının ya elossann tarıfı var kendı resmı var hatta mantıklı geldı bana lınk bulabılırsem atıcam guzelım

duruo duruo kasınma derler buna guzelım kendını rahatsızmı etmek ıstıyorsun yahu acma tabıkı

reglın gecıktımı ?
o unutulan gunde ılıskı oldumu bızımde gecen ay reglının 1. ve 4.gunu yanı bıttıgı gun korunmasız oldu(1.gun derken ılıskı oldu ve reglı oldum) ama bısey olmadı bızım topicte herkez psikolojık gebe ya

kız kızgın haber derlerdı ama dogurdugunu gormek gunahlarından arınmaktır

yok kuzum reglim gecikmedi..daha var regl olmama..ben hüsnü kuruntu yapıyorum galiba..korktum ya ondan oldu..
evet canım oldu işin kötüsüde bu zaten..sabah uyandığımda ilacı unuttuğum aklıma geldi..sanırım psikolojik bencede 1 günde koruması bitmez ya ilacın :44::44::44:

valla çok tatlı bir bebekti..hayırlara gelsin inşşş :26::26:

Son düzenleme:

amin guzelım amin ınsallah bende bu ay 23 gunde oldum reglı ıstemıyoruz dıyoruz sonra ararsak cok uzulurum egeyıde cok aradım zor buldum
Allah aratmadan versın ınsallah amınn

daha mıden bulanmaz 2 aya kadar bulantı nadır olur

Turkuazcım çok haklısın zaten ben de güvenmiyorum
Konuştuk konuştuk en sonda diyo çok istedim bi göreyim 2-3 gün kalıym ev bıraktığımda çıplaktı falan filan...
Resmen yüzsüz hee
Ben ilk başta bişy demedim ama o 2-3 gün lafını duyunca dedim artık buyrun gelin diye
Gelsin de bi görsün despot prenses nasıl oluyomuş
Surat asmam ama soğuk dururum anne demiyorum tek ismiyle braber söölüyorum
Ona da bi laf attı zaten bana soruyolar neden sana anne demiyo falan diyolar ben nasıl isterse öyle konuşsun diyorum diyo laf işte
Ben de dedim herkes istediği rahat ettiği gibi konuşur ben böle rahat ediyorum dedim

Tatlım bişey olmazmış ben bi doktor arkadaşıma sormuştum
Öle bi gün içmediysen ertesi sabah içeceksin işte tamam
Ayrıca hatırlasana adete yakın ilaç bitiyo yine içmiyoruz olana kadar bi kaç gün
Ama yine de adet oluyoz yani
Bişey olmaz korkma
Belki istiyosundur yani neden korkasın demi
Benim şu an düşüneceğim en son şey çocuk o yüzden kendim gibi düşündüm
Ayrıca rüyan hayır olsun iyidir bebek görmek derler

muhtemelen ben o gün baya korktum sıkıntı yaptım kendime..birde üstüne 2 gündür tartışma ortamı içinde olunca gerginlikten oldu yaa..okudum bir sürü şey..1 günde koruyuculuk azalmazmış eşim hiç sevinmez diye düşünüyordum..ilacı amlayı unutum diye kızar diye düşünmüştüm aksine sevindi garip oldu..gelirse kısmetimiz geleck..hap bile gelmesine engel olamıyorsa hayırı ile gelsin bebiş dedi..üzme kendini dedi ama bilemedim..çok borç var yaa ondan korktum..zaten 1 ay daha içer bırakırım hapı artık..

isyancım ruyanı tabir edeyim ben kız çocuğu cevrendeki insanların senin lafını dedikodunu yaptığına delalet ama oda olbilir yani inşallah olur canım benim kız çocuğumu istiyorsun?

isyancım ruyanı tabir edeyim ben kız çocuğu cevrendeki insanların senin lafını dedikodunu yaptığına delalet ama oda olbilir yani inşallah olur canım benim kız çocuğumu istiyorsun?

aslında daha çocuk istemiyorum kuzum...ama ilk çocuk olursa erkek kız farketmezz

kızlar yapım aşamasındaki evimizin resimleri albümde ama odaları çekemedim ustalar vardı alçı -sıva yapıyordu üstüm başım bembeyaz oldu zaten ancak salon hol ve banyoyu çektim oralar müsaitti...şömine beyaza boyanacak kahverengi taşları gözünüzü yormasın...birde henüz badana yapılmadı...

evin harikaa kuzummm..kesinlikle çok güzellll salonuna bittim yaaa..bar köşesi falan çok güzel olacak..
merdivan altına tv ünitesi nasıl olacak çok merak ettimm

yeni gelinlerimiz çok cesaretli yaa maşallah, benim 1 yıl oldu hala çocuk isteğim cesaretim yok.
Yenidendoğdumun dediği gibi Allah aratmaz inşallahhh
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

ya bende korkuyorum bu sırlaraa rrr hamile kalabilirim korkmaya başladım inş. olmazz:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

yeni gelinlerimiz çok cesaretli yaa maşallah, benim 1 yıl oldu hala çocuk isteğim cesaretim yok.
Yenidendoğdumun dediği gibi Allah aratmaz inşallahhh
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

bende de yok cesaret ama Rabbim verirsede sevinirim üzülmem..sonuçta vardır bir hayır değilmi

ya bende korkuyorum bu sırlaraa rrr hamile kalabilirim korkmaya başladım inş. olmazz:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kuzum inş olmaz deme yalnış bu..Rabbim hayırlı zamanda aratmadan versin inşş

evin harikaa kuzummm..kesinlikle çok güzellll salonuna bittim yaaa..bar köşesi falan çok güzel olacak..
merdivan altına tv ünitesi nasıl olacak çok merak ettimm

tatlım teşekkür ederim inşallah tez zamanda sanada nasip olsun istediğin gibi bir ev ...bar köşesi fikri benden çıktı tabi nişanlım bu teklifime çok sıcak baktı yoksa ben oraya konsol falan koyucaktım ama konsolun yeri orası değilde camın yan tarafı daha uygun olur diye düşündüm...merdiven altına tv ünitesi için çok araştırdım evimizde tv yi koymak için en uygun yer orası diye düşündüm bu arada evi aldığımızda o merdivenin altında dolap vardı sevemedim dolabı çıkarttırdım tv ünitesi yapmak için bittikçe ekleyeceğim canım evin resimlerini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…