Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bende de yok cesaret ama Rabbim verirsede sevinirim üzülmem..sonuçta vardır bir hayır değilmi

kuzum inş olmaz deme yalnış bu..Rabbim hayırlı zamanda aratmadan versin inşş

öle kuuzm afedersin rabim yokluğunu aratmasın tabiki zamanı gelince olsunnnn ay yineden korkuytırym ama biyandanda istyırummmmmmmmmmmmm yumyk yumuk olsa sevsemmm

http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/244741-muzlu-rulo-pasta-resimli-anlatimli.html
b u canım bırebır yaptım ancak onlarınkı kadar ustu dumduz olmadı :) 1 gun dolapta bekletmek gerekmıs yumurta kokaıblıyormus
ben buna bayılırımmmm
benim kocacım bundan yaptııııı harika çok lezzetli oluyoo

canım evin çok güzel beğendim tam bitti halini çok merak ediyorum
özelliklede banyona bayıldım
güle güle oturun inşş canımm
banya bayaa maliyeti yüksek çıkmıştır heraldee

teşekkür ederim canım evimiz büyük fakat müteahhit o kadar büyük eve ufak bir banyo yapmış banyo bu evde bizi en uğraştıran ve en masrafa sokan yerdi borularına varana kadar herşey değişti biraz pahalıya mal oldu ama çok şükür bitti şimdi alt kattaki wc ile uğraşıyoruz

öle kuuzm afedersin rabim yokluğunu aratmasın tabiki zamanı gelince olsunnnn ay yineden korkuytırym ama biyandanda istyırummmmmmmmmmmmm yumyk yumuk olsa sevsemmm

ayy hayırlısı ile inşş kuzummm teyzesininnn kuzusu olurrr..bir sürü teyzesi olur

alicem kuzum evin çokk güzel ben beğendim
inşaallah mutlulukla,aşkla güle güle oturun bir ömür boyu
rabbim isteyen herkese nasip etsin ev inşaallah
banyo çook seksiiii olacak benceeeeeee
siyah ve kırmızı tonlarına bayılıyorummmmmmmmmmm

ee zahmetli ama güzel olacak canımm
ayy hayırlısı ile inşş kuzummm teyzesininnn kuzusu olurrr..bir sürü teyzesi olur

hayırlı olsun canımmmm
inşallah hamilesindirr

bende bebek istiyorummmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar ilacım biteli bugün 6. gün hala gelen bişey yok

neeee 6 günmüüüüüü şakamı kuzummmm..4 günde gelmesi gerekirdi....yoksaaaaaa

hayırlı olsun canımmmm
inşallah hamilesindirr

hayırlısı kuzumda bu benim hüsnü kuruntum..büyük ihtimalle korktum psikolojik oldu bu etkiler..hamile falan değilimdir yanii rabbim sana versinn inşş hemen kuzum

eflişim bende halıyı ve aksesuarları kırmızı yada mor alayım renk katsın diye düşündüm yada fuşya

neeee 6 günmüüüüüü şakamı kuzummmm..4 günde gelmesi gerekirdi....yoksaaaaaa

hayırlı olsun canımmmm
inşallah hamilesindirr

hayırlısı kuzumda bu benim hüsnü kuruntum..büyük ihtimalle korktum psikolojik oldu bu etkiler..hamile falan değilimdir yanii rabbim sana versinn inşş hemen kuzum

neee 6 günmüüü kuzm 4 günde gelmesi gerekmiyormuu :44::44::44: yoksammmm mi geliyor...

hayırlı olsun canımmmm
inşallah hamilesindirr

hayırlısı olsun kuzucumda ben stresten oldum böle büyük ihtimalle..psikolojik oluyor bunların hepsi bence..
hayırlısı ile rabbim sana bebiş versinnn :26::26:

eflişim bende halıyı ve aksesuarları kırmızı yada mor alayım renk katsın diye düşündüm yada fuşya

mouse yoksam hamiş misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlısı olsun teyze olalım ama ben sunu anlıyorum cevremdeki tüm yen
i evli bayanlar bende dahil hem bebek istiyor erkende olsa hep şüpheleniyor hemde borctan eşinin ve evlilğinin bunu kaldıramayacagından korkuyo o gun yeni evlenen bi arkdasım bana gelmişti canım hersey cekiyo felan diyodu benimde gecen ay öle olmustu ben bişeyi merak rengli olmadan önce canının bişeyler cekmesi hamilelğin bi belrtisimi? bide ovalasyon günü ne kadr önemli?

aynı öle kuzucum insna hem istyo hem istemiyoooo çok değişik bi durum yaaaaaa biraz daha eşimizle birbirmize alışmamız lazımm erken henüz ama olursada güzel olur ewt bi çoğumuuzn broc durumu var sıkışmamak gerek su zamandaaaaaa

aynen öle..önce rayına herşey oturmalı...
birde maddi zorlukta bebek anca sıkıntıya gelir diye düşünüyorum...istediğim herşeyi alamam yada lazım geleni yapamam..o zaman çok üzülürüm...zamanı var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…