Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
pudıng kadar koyulasma oldumu pekı
ınan benım koyulasmadı ya sutlac gıbı fılanolmadı yanı anlamadım bı actım pff butun tezgaha blendarla ezmedım rbottan gecırın dıyodu gecırdım hıc fark etmedı Ellerıne saglık keske resım olsaydı gorseydık be

Canlar hepinize selam
Kızkardeşimdeydim yeni eve geldim,, mmleketten diğer kızkardeşim geldi gezmeye
Eşimin yanına uğradım arabanın camını kırmışlar onu yaptırdık beraber beni bıraktı...

Bu arada kv ile ilgili yeni haberlerim var söölememiştim cuma günü aradım
Bana tam kapatırken sordu eskiden sık arardın sıcaktın şimdi böölesin falan bu beni rahatsız ediyor dedi
İşte sööledi soğuksun falan ben de dedim hiç aynaya baktınız mı falan...
Uzunca konuştuk bayağı şikayetlerimizi dile getirdik...
Sanırım beni seviyo ve benden ilgi bekliyo
Ama üzgünüm karşılıksız bi sevgi bu

Bi ara dediki belki beni huzursuz edecekler diyosun , belki bunlar yanıma mı yerleşecek diyosun falan dedi şok oldum aklımı okudu kadın
Ama öyle bişey yapmayız da demedi
Sen eşinle evleniyosun ama aynı zamanda eşinin ailesiyle de evleniyosun dedi...
Bu benim aklımı karıştırdı kadın gelmez diyodum ama yine ben gardımı alayım mı kızlar:44:
Neden yapmayız niyetimiz yok demedi o zaman:44:
Bi de bayramda misafirlerim geldi eşimin uzaktan akrabaları
Bu da beni aradı işte hazırlığını yapmak istersen diye bana önceden haber verdi
Benden beklemiş ki bu insanlar neden hoşlanır onlarda usul nedir falan sorsaymışım
Ben de dedim ki ben erzurumlu değilim,, erzurumun adetlerini sürdürmeye çalışmıyorum
Kendim neyi yapıyosam en iyisini yaparak insanlara sunarım
Gelenler de çok memnun kaldılar zaten giderken arayıp sorun dedim...
Gerçekten de çok sevdiler beni,, kaynanayla konuştular diyolar çok tatlı gelinin var

Sinir kadın misafirm gelince bana orda şunu yap bunu yap diye direktif verdirir miyim
Burası benim evim sanane!
Ama bunları yüzün diyemedim sinirliyim o zaman aklıma gelmedi

:2: ınsan bu ıhtımalle naıl yasar yanı olmucak dıye bısey yok olabılır ama bu belırsızlık cok kotu guzelım :26:

Puding gibi hatta biraz daha koyu oldu ama biraz pütürlü tabii. Kardeşim için yapmıştım o çekti fotografını. Dediğim gibi ben muzlu yaptıgım için aroması az geldi biraz bide renksiz bişey oldu ama tadını sevdiler. Yine yapıcam onu eklerim.
Ben robotla ugraşmadım direk blendera çektim belki o yüzden çok cıvık olmamıştır. Beklettin mi dolapta 1 gece?
:44:

beklettım guzelım ya o kadar sınır oldumkı bır kere daha denerım
ıcıne hıc meyve koymadınmı muzun tadı hafıf oluyor ama vısne dene
hatta chesscake tarıfı var derınınmı elossanınmı ne resımlı onuda denemek ıstıyom ben rulo pata yapmıstım muzlu aynı pastanedekı gıbı oldu bu ara gene yapıcam ınsallajh

canım bende istiyorum bunun tarifini resim var mı peki

vişne açılmadı ben de evde olanla yaptım evet biraz hafif oldu tadı.
eşim tatlı delisi ben de mutfak işini çok severim. hangi muzlu pastaaa?
hanımeller bisküvi yaptım 2 gün önce kayınvalidemin misafirleri için. aynısı gibi oluyo çok sevdim.

:2: ınsan bu ıhtımalle naıl yasar yanı olmucak dıye bısey yok olabılır ama bu belırsızlık cok kotu guzelım :26:
Tatlım öyle bi ihtimalle zaten yaşanmaz ben tavrımı koydum eşime,, annen veya baban bize yerleşirse ben bu evden giderim dedim...
Yani bizim sülalede ailede böyle şeyler yoktur bunlar 100 yıl önceki hayata göre yaşıyolar eski kafalılar ya heralde,,
Önemli olan eşimin tavrı zaten ona baştan sööledim gerisi tınnn
Kv ile konuşurken bi ara dedim ben ..... ile evliyim kapıyı kapattığım anda herkes yabancı yani kimseyle sorun yaşamanın bi anlamı yok dedim
Sen yabancısın diyorum yani!

Kadın bence orda aklından geçenleri söyledi yani yine niyeti yoktur kim ister kendisini it gibi dalayan gelinle durmayı
Dedi hatta benim kardeşim var bacxım var der de görmek istemezsen oğlum üzülür o üzülürse ben ölürüm dedi....
Seviliyorsun sen de soğuk durma dedi

Bana hiç sormadın derdin mi var sıkıntın ne diye dedi
Ben de dedim ben senin gelininim bana ne diye anlatasın ki sorununu
Ay huyum kurusun sevmeyince sevmiyom yaa

Bana diyo çok gelmek istedim ama olmadı bi göreyim 2-3 gün kalayım evlatlarımı göreyim diyo
Ben de dedim buyrun gelin oğlunuz için de iyi olur
Bana diyo niye sen görmeyecek misin ben seni görmek istiyorum ama diyo

selam kızlar,,
bana chesacake tarifi verebilcek olan var mı?
bu işin uzmanı, yapanı,yapıp da süper yapanı var mı aranızda...
sevgiler.

prenses aşure me bak yaptım süper oldu

selam kızlar,,
bana chesacake tarifi verebilcek olan var mı?
bu işin uzmanı, yapanı,yapıp da süper yapanı var mı aranızda...
sevgiler.

prenses aşure me bak yaptım süper oldu
Canım baktım da yorumu buraya yazaayım dedim ellerine sağlık Allah kabul etsin
Güzel görünüyor ben de bu gün tekrar yapcam eşim işyerin götürcek
Ama bana bi yorum yap kv konuştum ana hatlarıyla benim soğuk durmamdan çok rahatsızmış beni seviyomuş onu sevmemi istiyomuş falan filan...

anlamadım kayınvalidenii...seni deviyormu geriyormu belli değil..bir yandan güzel şeyler sölemiş bir yandan laf çarpmış..garip geldi bana :44::44: eşin eğerki annesigile yüz vermiyorsa hiç korkma kuzum gelip yerleşemezler..ama yüz veriyorsa o zaman senin şu anda yaptığın doğru..mesafeni korukş gelmeye yüzleri olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…