Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
görümcesi olan varmı kızlar ?
var olanların ilişkileri nasıl

benim 2 tane dünyalar güzeli görümcem var biri 6 yaş diğeri 3 yaş büyük ikiside evli biri izmirde diğeri iskenderunda yaşıyor...

bayanlar ailemle adana'ya gittik geldik herşey mükemmeldi maaşallahailem yaşayacağımız evi gördü çok beğendiler.bu arada evim yavaş yavaş bitiyor bir kaç resim çektim salonumun albüme eklerim inşallah...

amin cnm inş. bende bayağı az oldu. malzememde kldı bir daha yapcam. ark çağırırım ona da
eeee evenize gelcek ya ondan yerini yapmaya çalışıyor.devran döndü ya hahahahah çok sevindim
geçmiş ne oldu geçmiş deseydin. şimdi kozlar sende ya ondan. uyuz gıcık. sende sıcak olma fazla ama suratta asma.normal davran.

Tatlım ya ben pek sevinmedim ne yalan söyleyim
Böyle bi ihtimali ben kendi kendime yazdım evet psikolojimi yok yere bozdum sürkeli onları tepemde gibi hissederek sinirerimi yıprattım ama geçmişti
Yani iyileşmiştim ben istemezsem olmaz diyordum ama ben takıntılıyım takarsam yine kendimi hırpalarım ve o psikolojiye girmek istemiyorum yaa ben
Of ki of canım ben bi anlasam zaten
Eşim arada kalmaz inşallah
Ay hangi devirde yaşıyoruz yaa böyle şeyler kaldı mı şu devirde
Ben çevremden görmedim böyle saçmasapan şey mi olur off

prenses ben geri adım atmasına sevindim. demek ki senin galibiyetini kabullenmiş yada kabullemiş görünecek. sen onu sevdiğinden değil, kocanın hatrına üzerine düşeni görev olarak yaparsın. gerisi önemli değil.

alice hoş geldin. çok sevindim ya. moralin iyi dönmüşsün. bak üzülüyordun ya yetişmezse diye. çok sevindim. resimlerini bekliyoruz. inş hayırla ve huzurla da Allah oturmayı nasip etsin

Peki kızlar size bi şey soracam özellikle de turkuaz sana:
Şimdi bu kv gelecek ya 2-3 günlüğüne bize
O sinir olduğum muhabbeti açıp fikrimi söyleyeyim mi yoksa hiç o konuda muhatap bile olmayayım mı?
Yani zaten böyle bişey olamaz mantığıyla o ihtimali yok mu sayayım,, yoksa laf açılırsa saçma bulduğumu falan söyleyeyim mi:44:

ne güzel canım, huzurlu mutlu olursunuz hep inş.lah

sinir olduğun muhabbet hangisi prenses. sen kv il ilgili her muhabbete sinir oluyon ondan sordum

turkuazcığım çok mersi canım alçı-sıva bitti şimdi kurumaya bıraktı usta sonra badana yapıcak evin badanası 1 hafta sürermiş sonra merdiven ve laminant yapılıcak evimi özledim şimdiden yaaaaaa...

prensesciğim nasıl bir kayınvalide ya o allahım sen fazla yüz verme canım zaten vermiyorsunda çokda dikleşme gider oğluna yalan yanlış anlatır eşin bu sefer üzülür...sen he he de geç başka türlü olmaz canım ya

Son düzenleme:

canım konu açılmazsa sen birşey söleme..kayınvaliden o zaman inada da bindirebilir bu işi..
eğer kendi öle yada böle konu açılırsa güzel bir şekilde söle saçma olduğunu senin yapmayacağını falan dile getir..ama durup dururken kendin açma konuyu..sana daha iyi yardımcı olmak isterdim ama bugün pek iyi değilim....

canım çok sevindim senin adına..evinide çok merak ettim..fotoları hemen yükleyemezmisin

teşekkür ederim isyanım bu arada makinadan laptopa atayım resimleri o zaman hemen albüm yapayım biraz bekleteceğim ama

Ya bu yanına yerleşme muhabbeti dellendiriyo ya beni hani

heee bu konu. bence durduk yere açma konuyu.kocanda eğer seni destekliyorsa hele, konuyu açarsan annesi ilk defa gelmiş, kesin sana gıcık olur kocan.adamı sonra arkana almada zorluk çekebilirsin.ama olurda mevzu açılırsa ortaya laf atarak (kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında) böyle birşeyi kabul edemeyeceğini, ev üstüne ev olmazı söyle.
sana gelirse ki bence gelmek için yer yapıyor.yemek temizlik vs gibi şeylerde elinden geleni yap ama mesafeli ol. yani anne diyor musun bilmiyorum ama adını söyleme yani işte onun mesafesini iyi ayarla. kadın belli ki senin ona sıcak durmanı istiyor, soğukluğundan ve sevgisiz duruşundan rahatsız (ama kv lerin aklı ile düşününce hepsi size yavaş yavaş sokulmak için olabilir, ters düştü faydası olmadı, bu sefer iyi görünüp lık yapabilir. belkide gerçekten artık iyi olmak istiyor. bunu zamanla anlarsın. her daim uyanık ol bu kadına karşı.)
ayyy kadının yüzsüzlüğüne bak. sen gelmeme sevinmezmisin demiş resmen. sevinmem ne sevincem şeytan kv diyesi geliyor insanın.
sanki yağmurlar yağdı, yarıklar kapandı yapılanlar unutuldu

rulo muzlu pasta o kadarmı guzel olur sekerım bekle bıraz tarıf eklıcem canım bende kaynanamın cumartesı asuresı vardı 10 kadın toplanıp yasın okudular aksam oraya yaptım goturdum
cok begendıler bayadırda gıtmemıstım kaynanama 10 gun olmustu herhalde ıyı oldu o kadar hazırlık yapmıstı sevındı goturunce

bana cheescake tarifi veren yok mu yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:

Benim kayınvalidemde çok sevindi şaşırdım valla. Herkese söylüyo falan çocuk gibi. Canım ya
İyi yapmışsın sen de. Bekliyorum tarifi.

bana cheescake tarifi veren yok mu yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Canım ben 2 kez yaptım ama birinin o kalın kreması çok ince oldu diğerininde limon aroması az olmuştu.
:26:

Pasta sehri diye bi sitede tarif gördüm bide onu denicem güzel gözüküyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…