- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.301
görümcesi olan varmı kızlar ?
var olanların ilişkileri nasıl
Canım baktım da yorumu buraya yazaayım dedim ellerine sağlık Allah kabul etsin
Güzel görünüyor ben de bu gün tekrar yapcam eşim işyerin götürcek
Ama bana bi yorum yap kv konuştum ana hatlarıyla benim soğuk durmamdan çok rahatsızmış beni seviyomuş onu sevmemi istiyomuş falan filan...
Tatlım ya ben pek sevinmedim ne yalan söyleyimamin cnm inş. bende bayağı az oldu. malzememde kldı bir daha yapcam. ark çağırırım ona da
eeee evenize gelcek ya ondan yerini yapmaya çalışıyor.devran döndü ya hahahahah çok sevindim
geçmiş ne oldu geçmiş deseydin. şimdi kozlar sende ya ondan. uyuz gıcık. sende sıcak olma fazla ama suratta asma.normal davran.
Of ki of canım ben bi anlasam zatenanlamadım kayınvalidenii...seni deviyormu geriyormu belli değil..bir yandan güzel şeyler sölemiş bir yandan laf çarpmış..garip geldi bana :44::44: eşin eğerki annesigile yüz vermiyorsa hiç korkma kuzum gelip yerleşemezler..ama yüz veriyorsa o zaman senin şu anda yaptığın doğru..mesafeni korukş gelmeye yüzleri olmasın
benim 2 tane dünyalar güzeli görümcem var biri 6 yaş diğeri 3 yaş büyük ikiside evli biri izmirde diğeri iskenderunda yaşıyor...
bayanlar ailemle adana'ya gittik geldik herşey mükemmeldi maaşallahailem yaşayacağımız evi gördü çok beğendiler.bu arada evim yavaş yavaş bitiyor bir kaç resim çektim salonumun albüme eklerim inşallah...
Peki kızlar size bi şey soracam özellikle de turkuaz sana:
Şimdi bu kv gelecek ya 2-3 günlüğüne bize
O sinir olduğum muhabbeti açıp fikrimi söyleyeyim mi yoksa hiç o konuda muhatap bile olmayayım mı?
Yani zaten böyle bişey olamaz mantığıyla o ihtimali yok mu sayayım,, yoksa laf açılırsa saçma bulduğumu falan söyleyeyim mi:44:
sinir olduğun muhabbet hangisi prenses. sen kv il ilgili her muhabbete sinir oluyon ondan sordum
Peki kızlar size bi şey soracam özellikle de turkuaz sana:
Şimdi bu kv gelecek ya 2-3 günlüğüne bize
O sinir olduğum muhabbeti açıp fikrimi söyleyeyim mi yoksa hiç o konuda muhatap bile olmayayım mı?
Yani zaten böyle bişey olamaz mantığıyla o ihtimali yok mu sayayım,, yoksa laf açılırsa saçma bulduğumu falan söyleyeyim mi:44:
benim 2 tane dünyalar güzeli görümcem var biri 6 yaş diğeri 3 yaş büyük ikiside evli biri izmirde diğeri iskenderunda yaşıyor...
bayanlar ailemle adana'ya gittik geldik herşey mükemmeldi maaşallahailem yaşayacağımız evi gördü çok beğendiler.bu arada evim yavaş yavaş bitiyor bir kaç resim çektim salonumun albüme eklerim inşallah...
canım konu açılmazsa sen birşey söleme..kayınvaliden o zaman inada da bindirebilir bu işi..
eğer kendi öle yada böle konu açılırsa güzel bir şekilde söle saçma olduğunu senin yapmayacağını falan dile getir..ama durup dururken kendin açma konuyu..sana daha iyi yardımcı olmak isterdim ama bugün pek iyi değilim....
canım çok sevindim senin adına..evinide çok merak ettim..fotoları hemen yükleyemezmisin
Ya bu yanına yerleşme muhabbeti dellendiriyo ya beni hani
vişne açılmadı ben de evde olanla yaptım evet biraz hafif oldu tadı.
eşim tatlı delisi ben de mutfak işini çok severim. hangi muzlu pastaaa?
hanımeller bisküvi yaptım 2 gün önce kayınvalidemin misafirleri için. aynısı gibi oluyo çok sevdim.
teşekkür ederim isyanım bu arada makinadan laptopa atayım resimleri o zaman hemen albüm yapayım biraz bekleteceğim ama
hiç yapmadımkiiii :44::44::44:bana cheescake tarifi veren yok mu yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
rulo muzlu pasta o kadarmı guzel olur sekerım bekle bıraz tarıf eklıcem canım bende kaynanamın cumartesı asuresı vardı 10 kadın toplanıp yasın okudular aksam oraya yaptım goturdum
cok begendıler bayadırda gıtmemıstım kaynanama 10 gun olmustu herhalde ıyı oldu o kadar hazırlık yapmıstı sevındı goturunce
bana cheescake tarifi veren yok mu yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hiç yapmadımkiiii :44::44::44:
hiç yapmadımkiiii :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?