Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ben çıkıyorum kızlarr..otobüsle gideceğim..yarım saat önceden varırım..biraz uzanırım daha fazla duramıcam..iyi akşamlar herkeze

tabii öle kuzum..eşim bişi demez arada kahvalatı bile yapıyoruz ben yorgun olduğumda yada o hazırlıyor sofrayı..ama bugğn limoni olunca hiç yapasım yok bişi..o da yapmaz

ben çıkıyorum kızlarr..otobüsle gideceğim..yarım saat önceden varırım..biraz uzanırım daha fazla duramıcam..iyi akşamlar herkeze

aman canım ne varsa koy önünüze yeyin işte. geçmiş olsun kuzum iiyi akşamlar

kuzum bi makarna yap tamamdır hergün kaç çeşit yemek yapılmaz ki bizde eşimle hafta sonu markt alışverişi yaptık yufka almıştım börek yapıcam bu akşam

benımde 5 gunluk yufkam vardı borek yapılmaya gelmedı parcalanıyodu gozleme yaptım cok guzel oldu valla bu aksamada 3 tane var hazırladımpısırmesı var bı tek egede dun yedı bu aksamda yalnızım

Merhaba kızlar
uzuuun zaman oldu aranıza katılamadım. Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Ben yoğun bir çalışma sürecine girdim sınavı geçtikten sonra iş yüküm arttı. Bir de elişleriyle uğraşıyordum blog açtım akşamları da siparişler falan derken bir türlü fırsatım olmadı

Beni affedinnn

bugün herkeste bir durgunluk var
bende sabahtan beri yoğunluktan öldüm valla
bankaya gittim 2 kere yanlış işlem yüzünden allahtan hal olduda rahatladım
sabah sabah zaten iyi bir stres yaşadım kızlar
ağladım resmen yaaa

hiç böyle çarşafım yok ama bunu bikaç sene önce izlemiştim biliyordumm

ben varım gelinimm nbrrr

Cok sukur canim esimi ise gonderdim yalnizim gecmise baktim biraz da : ) benim de ikinci ayimda 6 gun sonra gelmisti adetim ben sabah test yaptim negatif cikmisti ardindanda gelmisti : ) ama o 6 gun nasil gecti anlatamam esim eve geldiginde sordugu ilk sey " geldimi " oluyordu : )

Son düzenleme:
Kizlar esimle konustuk her ne kadar bir miktar pesin verebilecek durumda olsakta evler cook pahali oldugu icin bir sene daha beklememiz en dogrusu olacak bende bu hafta cv vericem bir kac yere 15 tatilinden sonra kursu birakip ise girmeyi dusunuyorum hedefimiz iki maas ile bir senede 15 bin tl biriktirebilmek nasip olur insaAllah...

ne oldu yaww:18:

ya tedarikçiye eft yaparken
hesap nosu ile gönderdim.
Herşey tamam ben bayrampaşa şubesine göndericeme bayrampaşa hal şubesine göndermişimi.
Onuda dekontu şirket mailime yolladım onuda tedarikçiye yollucaktım tam orda gördüm ben şok tabiki
Neyse hemen bizim bankayı aradım salakın teki dediki o para eğer çekildi ise başkası tarafından siz alamassınız
ben yine şoktayım.ağlıyorum resmen.neyse yanlış gönderdiğim şubenin telini netten buldum aradım dedim böle böle.
Kadın allahtan dediki biz o parayı asıl hesaba yolladık birazdan düşer diye.
Neyse hemen tedarikçiyi aradım dedim hesabınızı kontrol eder misiniz
kadın tamam gelmiş deyince ben sinirlerim boşaldı resmen kendimi koyverdim gitti valla
Yani bişi değil o salak kız öle demese ben yine soğuk kanlıyım para havada kalır ama işte korktum bende
allahtan halolduda rahatladım
yemek bile yiyemedim banklara ulaşmak ayrı bir dert şube aradı tekrar beni mail attımda

valla şu iş hayatı birde evlilik hayatı çook zro gerçektennn

en mantıklısı canım biraz borçlar azalınca eve girmek yada biraz birikim yapmak en güzeli.
Rabbim ev isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşaallah
bu zamanda ev sahibi olmak zor gerçekten
eskiden ne güzelmiş aileler bir şeklide yardımcı olurlarmış
şimdi nerde anacımmm köstek olmasınlarda yeetr valla

Aynen oyle canzim burda okuduklarim sasirtiyor beni. Birine erkek tarifi taki seti ve bezik takmis taktigi bilezigide caktirmadan geri almis. Kim oldugunu unuttum ama sok oldum. Canim esimle insaAllah el ele verip bir senede bu isi basarmak istiyoruz. Amiiiin Rabbim herkese nasip etsin insaAllah.

kimsecikler varmıııı:44::44::44::44:

eve geldim yattım..eşim gelinceye kadar uyumuşum..onra eşim geldi kalktım yemek hazıradım..baya soğuk davrandık kötüydü..ardından oturmaya başladık..beni böle üzme dedim..o da sende beni üzme dedi..ardından baya konuştuk ve özür diledi..şükür hatasının farkında tabi benimde bazı hatalarım olmuş o söleyince fark ettim..inş bir daha yapmayız o hataları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…