Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Günaydın kızlar,
Ne güzel yaa maşallah nasip kısmet işte herşey

ama severek yanı tanısarak gorucu usulu degıol
bazen ınsanlar ıcınde yasarlar dogrudur ama adama sık sık dıle getır
dugun tarıhı netlestımı kacırdımmı

turkuazım canım ben yerine göre duygularımı gösteririm ama nişanlım yanımda iken sadece
insanların içinde pek sevmiyorum böle mıç mıç mesafe olmalı.bende mesela ısırma hastalığı vardır.bebekleri bile ısırarak severim.nişanlımıda ısırıyorum gaaribim gıkını çıkarmıyorrr ama sevginden diyoki ne değişik sevgi anlayışın var

ankarada lafa lapa kar yapıyorrrrrrrr sabah kalkım yağmurdu 10 dk sonra kara cevirdi catılar bile kar tuttuuuuu:18::18::18::18:

abowww ankaranın soğuğu bize geldi desene kuzummm :18::18::18: az öncede köyden gelen karlı araba görmüştüm demek ankara tarafından gelmişş :18::18:

ısırmakmııııı bende nişanlına katılıyorummmm

yağmur resmen serenat yapıyor bugünnn

abowww ankaranın soğuğu bize geldi desene kuzummm :18::18::18: az öncede köyden gelen karlı araba görmüştüm demek ankara tarafından gelmişş :18::18:

sabah kalktım elektrikleryok hava karanlık baktım saat 7 olmuş sonra eşime köfte filan yaptım bi baktım 7,45 eşime dedim kalk daha 6 diyoo kalhvaltıyı yapıp çıkmak 8,20 oldu evden çıkşımız iki saat hazırlanmıyooo

ben ısırmam
ya bızım ıs y erınde bı arkadas var benden 1 yas kuuck ama cok zayıf 39 kılo fılan sevıyoruzda hayat hıkayesınden oturu ben o kızın yanaklarını ellıyorum veya sıkıyorum sankı o anda cocugumu sevmıs gıbıoluyorum
:S
kız umarım sınır olmuyordur
yoksa ne egeyı ne esımı mıncıklama huyum yoktur ama

eflinam bende yapı olaram mıçmıçmıç vıçvıçvıç hiç sevmem. o yüzden yazdım belki içinden seviyordur diye. ama erkeğe her daim sevgini belli etmeye çalış. haaa birde çekemeyenlerin yanında sevgini göster. sevgi pıtırcığı ol. buda nacizane önerim
he bende sıkmayı severdim eskiden ama zamanla azaldı o duygum. ama öyle arkadaşları vs babamı bile sık sık öpmem. benlik bişi değil ya.

bende yağmasını severim ama ertesi gün olan buzlanma ve çamur beni çileden çıkarıyor..o yüzden pek sevmiyorum açıkçasıı

Kuzum akşamda kaza atlatmışın..çok geçmiş olsun...
evet canım ucuz atlattım 2 tane vida tuttu
yoksa tepemden aşağı inecektıı
Allah muhafaza
lapa lapa yağsınnnnn
Evet bende çamur olunca hiç sevmiyorumm
Bugün etek giydim dondumm

saol canımm allah razı olsun inşş canımm

cıtl gaz yakmaya basladınızmı

yakıyoruz cnm zaten gazz kasımdan bu yana kasımın ortasondan bu yana ama ev sıcak oluyo iki gündür yakmadık mesela cumartesi yaktık ev sıcacık oluyoo dünde yakmadık 2 gündür yanmıyo mesela alttajş ve üstekinin çocukları var onlardan mıdır nedir evimiz ılık oluyor üşümüyoruzzzzz

bende genelde yalnız olduğumuzda sevgimi gösteririm..aynen sen gibi babamı bilr öle mııncıklayamam öpemem..ben sevgimi dokunarak gösteremem..ama kocamda değişir tabii durum

verdiğin bir sadaka kazayı karşılamış kuzumm lapa lapa yağmasınn yahuu...çok soğuk oluyor hava sonraa :18::18::18:

citl sabah sabah köfte falan...senin kocan çok şanslı be yahu ben yataktan kalkıp çıkıyorum evdenn sizin iş 9'damı başlıyor :44::44::44:

Son düzenleme:

ewt cnm kocişim istyo aşkım bu sabah ne yapacaksın diyo bazzen patates kızartıyorunm melemen yaparım kahvaltı yapmadan yollamam 9 da başlıyo cnmmm akşamdan yapıp sabah fırına börek bile atıyorum bazen kuzu eşim evlenmeden evvel hiç kahvaltı yapmazdı biliyomusun annesi hazırlmazdıı

Günaydın kızlarr

türkiye genelinde havalar aynı sanırım izmirde de felaket bir yapmu vardı
şimdide bulutlu

goodcum allah esirgemiş kuzum dikkatli ol

valla kuzum ben yapsam belki benim eşimde ister..hatta kayınvalidem laf çarpıyor..kahvaltı yapsanıza diye..bende diyorum eşim kalkmıyor..gerçektende kalkmıyor ama birkaç kez hadi kahvaltı yapalım dedim..uyku daha tatlı dedi..bende salladım o vakitten sonra
valla maşallah hatun sana..ne diyeyim yaniii..ben iyice tembelliğe verdim olayıı

cıtlın ısıde yakın herhalde ve gec gıdıyolar ıse
nerede sabah kofte ya
kım kaybetmıs kofteyı

citl maşallah sana bende eşime kahvaltı hazırlıyorum ama ne patates kızartıyorum ne de melemen :))
nasıl yetişiyorsun anlamıyorum helal vallahi sana

cıtlın ısıde yakın herhalde ve gec gıdıyolar ıse
nerede sabah kofte ya
kım kaybetmıs kofteyı

yok kuzu ne yakınıı yaa 1,30 saat sürüyo iş yerim erken kalkıtyorum 7 de ayaktayım meselaa çayı demliyorum öçay demlene kadar bi yatıryorum demliyorum zaten azcık koyuyorum sonra 7,15 de kalkıp kahvaltı yapıyoruz 8 de çıkıyorum evden işedeişte 9,10 gece filan işteyimmmmsiz deüşengecsinz ya kahvaltı yapmayınca karnım gurul gurul ses çıkarıyooo

citl maşallah sana bende eşime kahvaltı hazırlıyorum ama ne patates kızartıyorum ne de melemen :))
nasıl yetişiyorsun anlamıyorum helal vallahi sana

valla yetişiyorum evlendiğim ilk vakitler uykusuzluktan ölüyodum ama alıştım artık alarm çalmasada 7 deayaktayım ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…