- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.421
geldi canım 1 gece kaldılar zaten burda şimdi
biz görücü usulu derken arkadaşın nişanında görmüş beni
aynı masada idik ama ben pek farketmemiştim derken sormuş işte
görüştük şimdi nasip oldu nişanlandık
geldi canım 1 gece kaldılar zaten burda şimdi
biz görücü usulu derken arkadaşın nişanında görmüş beni
aynı masada idik ama ben pek farketmemiştim derken sormuş işte
görüştük şimdi nasip oldu nişanlandık
günaydın kuzularım..
good geçmiş olsun canım bir verdiğin sadaka karşı gelmiş. ALLAH korumuş.bence birine birşey ver cnm.
isyan sana da geçmiş olsun cnm. neyse halletmişsiniz. ama önemli olan hatasının farkına varmış olması. yaptığı ile kendini insanlara karşı ne duruma düşündüğünü anlamıştır inş ve inş bir daha tekrarlamaz.
yenidendoğdum kıs rahat bıraksana eflinamı.. belkim içinde yaşamayı seviyor duygularını.
ankarada lafa lapa kar yapıyorrrrrrrr sabah kalkım yağmurdu 10 dk sonra kara cevirdi catılar bile kar tuttuuuuu:18::18::18::18:
turkuazım canım ben yerine göre duygularımı gösteririm ama nişanlım yanımda iken sadece
insanların içinde pek sevmiyorum böle mıç mıç mesafe olmalı.bende mesela ısırma hastalığı vardır.bebekleri bile ısırarak severim.nişanlımıda ısırıyorum gaaribim gıkını çıkarmıyorrr ama sevginden diyoki ne değişik sevgi anlayışın var
abowww ankaranın soğuğu bize geldi desene kuzummm :18::18::18: az öncede köyden gelen karlı araba görmüştüm demek ankara tarafından gelmişş :18::18:
turkuazım canım ben yerine göre duygularımı gösteririm ama nişanlım yanımda iken sadece
insanların içinde pek sevmiyorum böle mıç mıç mesafe olmalı.bende mesela ısırma hastalığı vardır.bebekleri bile ısırarak severim.nişanlımıda ısırıyorum gaaribim gıkını çıkarmıyorrr ama sevginden diyoki ne değişik sevgi anlayışın var
evet canım ucuz atlattım 2 tane vida tuttubende yağmasını severim ama ertesi gün olan buzlanma ve çamur beni çileden çıkarıyor..o yüzden pek sevmiyorum açıkçasıı
Kuzum akşamda kaza atlatmışın..çok geçmiş olsun...
günaydın kuzularım..
Good geçmiş olsun canım bir verdiğin sadaka karşı gelmiş. Allah korumuş.bence birine birşey ver cnm.
Isyan sana da geçmiş olsun cnm. Neyse halletmişsiniz. Ama önemli olan hatasının farkına varmış olması. Yaptığı ile kendini insanlara karşı ne duruma düşündüğünü anlamıştır inş ve inş bir daha tekrarlamaz.
Yenidendoğdum kıs rahat bıraksana eflinamı.. Belkim içinde yaşamayı seviyor duygularını.
cıtl gaz yakmaya basladınızmı
eflinam bende yapı olaram mıçmıçmıç vıçvıçvıç hiç sevmem. o yüzden yazdım belki içinden seviyordur diye. ama erkeğe her daim sevgini belli etmeye çalış. haaa birde çekemeyenlerin yanında sevgini göster. sevgi pıtırcığı ol.buda nacizane önerim
he bende sıkmayı severdim eskiden ama zamanla azaldı o duygum. ama öyle arkadaşları vs babamı bile sık sık öpmem. benlik bişi değil ya.
evet canım ucuz atlattım 2 tane vida tuttu
yoksa tepemden aşağı inecektıı
Allah muhafaza
lapa lapa yağsınnnnn
Evet bende çamur olunca hiç sevmiyorumm
Bugün etek giydim dondumm
saol canımm allah razı olsun inşş canımm
bende genelde yalnız olduğumuzda sevgimi gösteririm..aynen sen gibi babamı bilr öle mııncıklayamam öpemem..ben sevgimi dokunarak gösteremem..ama kocamda değişir tabii durum
verdiğin bir sadaka kazayı karşılamış kuzummlapa lapa yağmasınn yahuu...çok soğuk oluyor hava sonraa :18::18::18:
citl sabah sabah köfte falan...senin kocan çok şanslı be yahuben yataktan kalkıp çıkıyorum evdenn sizin iş 9'damı başlıyor :44::44::44:
ewt cnm kocişim istyo aşkım bu sabah ne yapacaksın diyo bazzen patates kızartıyorunm melemen yaparım kahvaltı yapmadan yollamam 9 da başlıyo cnmmm akşamdan yapıp sabah fırına börek bile atıyorum bazen kuzu eşim evlenmeden evvel hiç kahvaltı yapmazdı biliyomusun annesi hazırlmazdıı
bende genelde yalnız olduğumuzda sevgimi gösteririm..aynen sen gibi babamı bilr öle mııncıklayamam öpemem..ben sevgimi dokunarak gösteremem..ama kocamda değişir tabii durum
verdiğin bir sadaka kazayı karşılamış kuzummlapa lapa yağmasınn yahuu...çok soğuk oluyor hava sonraa :18::18::18:
citl sabah sabah köfte falan...senin kocan çok şanslı be yahuben yataktan kalkıp çıkıyorum evdenn sizin iş 9'damı başlıyor :44::44::44:
cıtlın ısıde yakın herhalde ve gec gıdıyolar ıse
nerede sabah kofte ya
kım kaybetmıs kofteyı
Günaydın kızlarr
türkiye genelinde havalar aynı sanırım izmirde de felaket bir yapmu vardı
şimdide bulutlu
goodcum allah esirgemiş kuzum dikkatli ol
cıtlın ısıde yakın herhalde ve gec gıdıyolar ıse
nerede sabah kofte ya
kım kaybetmıs kofteyı
citl maşallah sana bende eşime kahvaltı hazırlıyorum ama ne patates kızartıyorum ne de melemen :))
nasıl yetişiyorsun anlamıyorum helal vallahi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?