- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.401
canım bencede mantıklı düşünmüşünüz..biraz para biriktirip ev almak daha mantıklıKizlar esimle konustuk her ne kadar bir miktar pesin verebilecek durumda olsakta evler cook pahali oldugu icin bir sene daha beklememiz en dogrusu olacak bende bu hafta cv vericem bir kac yere 15 tatilinden sonra kursu birakip ise girmeyi dusunuyorum hedefimiz iki maas ile bir senede 15 bin tl biriktirebilmek nasip olur insaAllah...
ya tedarikçiye eft yaparken
hesap nosu ile gönderdim.
Herşey tamam ben bayrampaşa şubesine göndericeme bayrampaşa hal şubesine göndermişimi.
Onuda dekontu şirket mailime yolladım onuda tedarikçiye yollucaktım tam orda gördüm ben şok tabiki
Neyse hemen bizim bankayı aradım salakın teki dediki o para eğer çekildi ise başkası tarafından siz alamassınız
ben yine şoktayım.ağlıyorum resmen.neyse yanlış gönderdiğim şubenin telini netten buldum aradım dedim böle böle.
Kadın allahtan dediki biz o parayı asıl hesaba yolladık birazdan düşer diye.
Neyse hemen tedarikçiyi aradım dedim hesabınızı kontrol eder misiniz
kadın tamam gelmiş deyince ben sinirlerim boşaldı resmen kendimi koyverdim gitti valla
Yani bişi değil o salak kız öle demese ben yine soğuk kanlıyım para havada kalır ama işte korktum bende
allahtan halolduda rahatladım
yemek bile yiyemedim banklara ulaşmak ayrı bir dert şube aradı tekrar beni mail attımda
valla şu iş hayatı birde evlilik hayatı çook zro gerçektennn
günaydınnn
ısyan barısmıssınız zaten barısıcanız bellıde
adam gelene kadar yatmıs uyumussun ben gene kendımı yıyorum orayı topla burasını temız bırak dıye
kızlar soğuk,yağmurlu,kapkaranlık,kasvetli bir istanbul sabahından herkese hayırlı sabahlar olsunnnnnnn
isyanım canım arada olur öyle şeyler
evlilik bu bir gülersin bir küsersin bir ağlarsın derken hayat akar gider
önemli olan çok kırıcı olmamak telafisi zor cümleler kurmamak
dün nişanlıma diyorum ki ettiğin bu güzel sözleri hatırlatırım diyoki bende sana hatırlatırım iyi o zaman bir şey olduğunda frenlemek için bunları hatırlatalım birbirimize dedim gülüyor pis pis
hıc nısanlımı ozledımmm fılabn demıyosun ne ketunsun yaaa
buarada delı gıbı soguk hava derı ceketle cıktım pısmanım
aman allahımmm nasıl bir yağmur yağıyor anlatamam gök delinevek..az önce sanırım köyden hasta geldi..arabanın üstü 1 cm kar doluuKar geliyor anlaşıldı..yüksek yerlere yağmış bellii
istanbul taksime dün sula kar yağmışş
Ben karı severim
sabah evden çıkarken hava güllük gülistanlıktı..hatta eşim şu havada bana böle kalın giydirdin diye sitem etti..eminim şu anda saol karıcım sayende donmucan diye tşk ediyordurıstanbulda ılk kez bu senenın bence ensoguk guunu bugundur dıyorum
elıfnam ne bılım ınsan uygun olmazmı ya gorucu usulu tanısmadınız dımıs ız
yurt dısından geldımı nısanln senın
sabah evden çıkarken hava güllük gülistanlıktı..hatta eşim şu havada bana böle kalın giydirdin diye sitem etti..eminim şu anda saol karıcım sayende donmucan diye tşk ediyordurıstanbulda ılk kez bu senenın bence ensoguk guunu bugundur dıyorum
ıstanbulda ılk kez bu senenın bence ensoguk guunu bugundur dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?