Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydınnn
ısyan barısmıssınız zaten barısıcanız bellıde
adam gelene kadar yatmıs uyumussun ben gene kendımı yıyorum orayı topla burasını temız bırak dıye

canım bencede mantıklı düşünmüşünüz..biraz para biriktirip ev almak daha mantıklı

ayy zor bir gün olmuş kuzum senin için :18::18::18::18: ama neyseki sorunu çözmüşün kuzum çok sevindimm
günaydınnn
ısyan barısmıssınız zaten barısıcanız bellıde
adam gelene kadar yatmıs uyumussun ben gene kendımı yıyorum orayı topla burasını temız bırak dıye

ayy kuzum yatmayımda ne yapaydımm..işten bile erken çıktım gittim..çok fenaydım..ve hala çok kötüyüm ben yaa :2::2: her yerim ağrıyorrr :2::2:

günaydın hanımlarrrr çok hastayımm bennn:2::2::2:

günaydın hatunlarrrr
isyanım barışmanıza sevindim zaten barışıcaktını zama kavga gürültü olmamış süper olmuş

kızlar soğuk,yağmurlu,kapkaranlık,kasvetli bir istanbul sabahından herkese hayırlı sabahlar olsunnnnnnn

isyanım canım arada olur öyle şeyler
evlilik bu bir gülersin bir küsersin bir ağlarsın derken hayat akar gider
önemli olan çok kırıcı olmamak telafisi zor cümleler kurmamak

dün nişanlıma diyorum ki ettiğin bu güzel sözleri hatırlatırım diyoki bende sana hatırlatırım iyi o zaman bir şey olduğunda frenlemek için bunları hatırlatalım birbirimize dedim gülüyor pis pis

hıc nısanlımı ozledımmm fılabn demıyosun ne ketunsun yaaa
buarada delı gıbı soguk hava derı ceketle cıktım pısmanım

günaydın hanımlarrr
istanbul çok soğukkkk

isyanım barışmanıza sevindim hoş siz artık evlisiniz aşırıya kaçılmadıkca bunlar küslük sayılmaz
evliliğin tadı tuzuu

kızlarr dün akşam az kalsa mutfak dolabının kapağı üstüme düşüyoduu:26::26::26:
çok korktum ama nerdeyse kalbim çıkacaktı yerinden :18:
ben bi çığlık attım kapak çıkınca yerimden bı baktım kayınvalidem yanımda
eyvah demiş kıza bişi olduu gülsemmi yoksa korkudan ağlasammı bilemedim

Son düzenleme:
hıc nısanlımı ozledımmm fılabn demıyosun ne ketunsun yaaa
buarada delı gıbı soguk hava derı ceketle cıktım pısmanım

canım ben özlüyorum özlemem mi biz çünkü sürekli görüşemiyoruz
mesela geçen pazar görüştük sonra o iş için gitti geldi derken bu h.sonuda ben müsait değildim
bu h.sonu görüşürüz inşaalllah ona da diyorum özlüyorum diye
ama burada demekki yeri gelmemiş sölememişim yoksa özlerim kız aaa ben hemde çookacısını çıkartırız inş

aman Allahımmm nasıl bir yağmur yağıyor anlatamam gök delinevek..az önce sanırım köyden hasta geldi..arabanın üstü 1 cm kar doluu kar geliyor anlaşıldı..yüksek yerlere yağmış bellii

günaydın kızlar bugün yataktan çıkmak öyle zor geldiki bana hava gece gibi karanlıktı uyuyakalsamda işe geçgitsem die düşündüm :) ama iş aşkı beceremedim şuandada gözlerimiaçamıyorum öyle bi yağmur yapıyordukiişe geldiğimde silecekler en hızlı halinde çalışırken bile önümü göremedim walla nasıl bişise rahmet yapıyor

dışarıda yağmur radyoda trt nağme elimde çayım
çok şükür allahıma daha ne olsunnn
patron bir geldi çıktı gelmese ne güzel olur valla:)

valla hiç çalışasım yoooookkkk uyumak tv izlemek istiyorummmmmmm

ıstanbulda ılk kez bu senenın bence ensoguk guunu bugundur dıyorum

elıfnam ne bılım ınsan uygun olmazmı ya gorucu usulu tanısmadınız dımıs ız
yurt dısından geldımı nısanln senın

sabah evden çıkarken hava güllük gülistanlıktı..hatta eşim şu havada bana böle kalın giydirdin diye sitem etti..eminim şu anda saol karıcım sayende donmucan diye tşk ediyordur hava biranda döndü ve yapmur başladı..şimdi ise resmen fırtına var..çok soğukkkk :18::18::18: konyada 2-3 gündür hava değişik yaaa..yağmur güneş rüzgar üçlüsü dans ediyor sıra ile...gövde gösterisi yapıyorlarr

sabah evden çıkarken hava güllük gülistanlıktı..hatta eşim şu havada bana böle kalın giydirdin diye sitem etti..eminim şu anda saol karıcım sayende donmucan diye tşk ediyordur hava biranda döndü ve yapmur başladı..şimdi ise resmen fırtına var..çok soğukkkk :18::18::18: konyada 2-3 gündür hava değişik yaaa..yağmur güneş rüzgar üçlüsü dans ediyor sıra ile...gövde gösterisi yapıyorlarr

günaydın kuzularım..
good geçmiş olsun canım bir verdiğin sadaka karşı gelmiş. ALLAH korumuş.bence birine birşey ver cnm.
isyan sana da geçmiş olsun cnm. neyse halletmişsiniz. ama önemli olan hatasının farkına varmış olması. yaptığı ile kendini insanlara karşı ne duruma düşündüğünü anlamıştır inş ve inş bir daha tekrarlamaz.
yenidendoğdum kıs rahat bıraksana eflinamı.. belkim içinde yaşamayı seviyor duygularını.

geldi canım 1 gece kaldılar zaten burda şimdi

biz görücü usulu derken arkadaşın nişanında görmüş beni
aynı masada idik ama ben pek farketmemiştim derken sormuş işte
görüştük şimdi nasip oldu nişanlandık

bu aksam esımle dısarıda bulusucaz evlendıgımden berı 2. defa oje surdum sıyah :2: tayt dokumlu bordo badı ınce bır hırka uzun sıyah cızme ve derı ceket
o kadar mı usudum bugun ya bırde makyaj yaptım tam cok guzel
aksama ne olacam maaf olacam
esıme evden montumu getır dıcem getırırse ne ala

ankarada lafa lapa kar yapıyorrrrrrrr sabah kalkım yağmurdu 10 dk sonra kara cevirdi catılar bile kar tuttuuuuu:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…