- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.441
yok kuzu ne yakınıı yaa 1,30 saat sürüyo iş yerim erken kalkıtyorum 7 de ayaktayım meselaa çayı demliyorum öçay demlene kadar bi yatıryorum demliyorum zaten azcık koyuyorum sonra 7,15 de kalkıp kahvaltı yapıyoruz 8 de çıkıyorum evden işedeişte 9,10 gece filan işteyimmmmsiz deüşengecsinz ya kahvaltı yapmayınca karnım gurul gurul ses çıkarıyooo
siz beni görmeyin hemi hıhhhhh bende sizi görmeyom......
günaydınn canımmm
evet yaaa ben akşama zor yapıyorum köfteyii
bende 7:45'de kalkıyorumm 7:55'de evden çıkyorum...08:05'de işte oluyorum...makyajımı bilr burada yapıyorum...erken kalkıp hazırlanayom diyorum eşim beni uyandırma uyu diyor..benimde işime geliyor
valla helal olsun sana kuzu
yok kuzu ne yakınıı yaa 1,30 saat sürüyo iş yerim erken kalkıtyorum 7 de ayaktayım meselaa çayı demliyorum öçay demlene kadar bi yatıryorum demliyorum zaten azcık koyuyorum sonra 7,15 de kalkıp kahvaltı yapıyoruz 8 de çıkıyorum evden işedeişte 9,10 gece filan işteyimmmmsiz deüşengecsinz ya kahvaltı yapmayınca karnım gurul gurul ses çıkarıyooo
kuzummm niye görmeyonnn bizi..yazsana ayollll
zabah yazdıydım daaaaa goremedim bişi
insan uyudukça miskinliğe alışıyor valla 5 dk iştesin eğer öle olsaaa diğer işlerimi bile yaparım ben evim yakın olsaaaaaaa ahh ahh uzak işteee
cit'lin kahvaltısı beni benden aldı..başka bişi göremez oldumm
kuzum saat 9'da iş bayı yapsam bende hazırlardım galibaagaliba diyorum
valla ben birkaç kez teklif ettim eşim kalkmıyor yahuuboşver yat diyor bana kolumdan tuttuğu gibi ben yatakta oluyorumm aman salla kahvaltıda neymiş..c.tesi-pazar yapıyoruz işte..yetiyor bizee
saol canım allah razı olsunGünaydın kızlarr
türkiye genelinde havalar aynı sanırım izmirde de felaket bir yapmu vardı
şimdide bulutlu
goodcum allah esirgemiş kuzum dikkatli ol
maşallah kıs sana helal olsun hoş olsa bende yaparım ama benim kayınvalidem hazırlıyo bizeeewt cnm kocişim istyo aşkım bu sabah ne yapacaksın diyo bazzen patates kızartıyorunm melemen yaparım kahvaltı yapmadan yollamam 9 da başlıyo cnmmm akşamdan yapıp sabah fırına börek bile atıyorum bazen kuzu eşim evlenmeden evvel hiç kahvaltı yapmazdı biliyomusun annesi hazırlmazdıı
siz beni görmeyin hemi hıhhhhh bende sizi görmeyom......
guzelım ne usengecı ya ben kabul etmem oyle seyıben sabah 05:50de kalkıyorum ne ara kahvaltı hazırlıcam kı esım bendım ıo saatte ıse gıdıyor ben uyanıyorum 06:25 ben evden cıkıyorum
ayrıca aksamda cok gec yatıyoruz 1.30-2 sabah kalkıp delı durtmedıya kahvaltı hazırlıcam hıc ugrasmam yaaa:26:
cit'lin kahvaltısı beni benden aldı..başka bişi göremez oldumm
kuzum saat 9'da iş bayı yapsam bende hazırlardım galibaagaliba diyorum
valla ben birkaç kez teklif ettim eşim kalkmıyor yahuuboşver yat diyor bana kolumdan tuttuğu gibi ben yatakta oluyorumm aman salla kahvaltıda neymiş..c.tesi-pazar yapıyoruz işte..yetiyor bizee
kalplerarası gormeyelı arabamı aldınnn sennn
ahanda gormusum dımıı
ısyan ben 9da ıs bası yapsam 2 degıl 3 te yatarım
saol canım allah razı olsun
bende anlamadım sapa sağlam duruyo elimde kaldıı
maşallah kıs sana helal olsun hoş olsa bende yaparım ama benim kayınvalidem hazırlıyo bizee
ama evlendiğim ilk haftalarda bazen biz evde yapıyoduk sabah kalkıyodum eşime hazırlıyodum
yine olsa yine yaparım kocama hizmet etmeye bayılırımm
benim ben gördüm yazdığını ama cvp veremedim işim çıktı sonra malum beni attı
sen işe arabaylamı gidiyosun canım kaç saat sürüyo
dikkat et yağmurlu havalarda cancazım
kalplerasi canım yaa gördüm seni küsme bizeeeeeeeeeeeeeee
valla ben genelde okuyorum yazılanları kafam bulanıyor sonra konu değişiyor derken atlamamak için yazmıyorum bir daha
kızlar 21 aralık yaklaşıyo ne düşünüyosunuz bu konuda :18:
bende genelde sabahları günaydınımı veriom bi cevap bilem alamayınca kabuğuma çekiliyorum napim yani :S babamın arabasına el koydum canım işimi değiştirdiğimdendir öbür iş yerimde iş yerinin kontrol aracı vardı bende yeni yerde babamın arabasını alıyorum arabayla işim ile evim arası 12 dk otobüsle 45 dkgöze alamıyorum ama soğuklar geldi kar yağarsa mecbur otobüsle gelicem
bende araba ısterım
12 dk harıkaymıs canım ama ehlıyet almak vs zor gelıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?