Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

bende 7:45'de kalkıyorumm 7:55'de evden çıkyorum...08:05'de işte oluyorum...makyajımı bilr burada yapıyorum...erken kalkıp hazırlanayom diyorum eşim beni uyandırma uyu diyor..benimde işime geliyor
valla helal olsun sana kuzu

günaydınn canımmm

evet yaaa ben akşama zor yapıyorum köfteyii

valla hazırlıyorum önceden sabahta çıkarıp kızartıyoum aslında basit kızlarrrrr yaaaaaa bugünkü menüm et sote brokoliii bide taamamdır bgün eşim yapck yemegi yarınada karnıyarık çorba yapcam tarhana a

insan uyudukça miskinliğe alışıyor valla 5 dk iştesin eğer öle olsaaa diğer işlerimi bile yaparım ben evim yakın olsaaaaaaa ahh ahh uzak işteee

guzelım ne usengecı ya ben kabul etmem oyle seyı ben sabah 05:50de kalkıyorum ne ara kahvaltı hazırlıcam kı esım bendım ıo saatte ıse gıdıyor ben uyanıyorum 06:25 ben evden cıkıyorum
ayrıca aksamda cok gec yatıyoruz 1.30-2 sabah kalkıp delı durtmedıya kahvaltı hazırlıcam hıc ugrasmam yaaa :26:

zabah yazdıydım daaaaa goremedim bişi

cit'lin kahvaltısı beni benden aldı..başka bişi göremez oldumm

insan uyudukça miskinliğe alışıyor valla 5 dk iştesin eğer öle olsaaa diğer işlerimi bile yaparım ben evim yakın olsaaaaaaa ahh ahh uzak işteee

kuzum saat 9'da iş bayı yapsam bende hazırlardım galibaa galiba diyorum
valla ben birkaç kez teklif ettim eşim kalkmıyor yahuu boşver yat diyor bana kolumdan tuttuğu gibi ben yatakta oluyorumm aman salla kahvaltıda neymiş..c.tesi-pazar yapıyoruz işte..yetiyor bizee

kalplerarası gormeyelı arabamı aldınnn sennn

ahanda gormusum dımıı

ısyan ben 9da ıs bası yapsam 2 degıl 3 te yatarım

yat ozmn uğraşmaa kuuz ben acıkıyorum deli gibi sabah kalkıp hazılıyorum bi güzel yiyoruzzzzzzz kahvaltııı napalımmmmmmmmyenidendoğdum kuzu sen erken çıkıyomuşsunb haklısın sen nasıl yapıcn anacımm çok erkenmiş nie o kadar gec yatıysun 1,30 yatsam sabah kalkamam herhalde

Günaydın kızlarr

türkiye genelinde havalar aynı sanırım izmirde de felaket bir yapmu vardı
şimdide bulutlu

goodcum allah esirgemiş kuzum dikkatli ol
saol canım allah razı olsun
bende anlamadım sapa sağlam duruyo elimde kaldıı
maşallah kıs sana helal olsun hoş olsa bende yaparım ama benim kayınvalidem hazırlıyo bizee
ama evlendiğim ilk haftalarda bazen biz evde yapıyoduk sabah kalkıyodum eşime hazırlıyodum
yine olsa yine yaparım kocama hizmet etmeye bayılırımm
siz beni görmeyin hemi hıhhhhh bende sizi görmeyom......

benim ben gördüm yazdığını ama cvp veremedim işim çıktı sonra malum beni attı
sen işe arabaylamı gidiyosun canım kaç saat sürüyo
dikkat et yağmurlu havalarda cancazım

aynen öyle bende 7 ye doğru kalkıyorum zaten eşimde hazırlatmaz. son bikaç gündür alışkanlık yapamaya çalışıyorum ama poğça alıyoduk onu alıcamıza tost yapalım dedim. dün akşam börek yapmıştım bugünde börekel kahvaltı yaptı tost yaptımmıda yolda giderken yiyo sorun olmuyo. zaten bide kahvaltı istese çk zorlanırdım

kalplerasi canım yaa gördüm seni küsme bizeeeeeeeeeeeeeee
valla ben genelde okuyorum yazılanları kafam bulanıyor sonra konu değişiyor derken atlamamak için yazmıyorum bir daha

akşama patates salatası yapıcam..yanına kahvaltılıkkoyucam..çay demlicem...eşim mesaj atmış bunları yapalım midem bulanıyor yağlı yemek istemiyorum diye.. benden kocamda geçti hastalık

kalplerarası gormeyelı arabamı aldınnn sennn

ahanda gormusum dımıı

ısyan ben 9da ıs bası yapsam 2 degıl 3 te yatarım

kalplerasi canım yaa gördüm seni küsme bizeeeeeeeeeeeeeee
valla ben genelde okuyorum yazılanları kafam bulanıyor sonra konu değişiyor derken atlamamak için yazmıyorum bir daha

bende genelde sabahları günaydınımı veriom bi cevap bilem alamayınca kabuğuma çekiliyorum napim yani :S babamın arabasına el koydum canım işimi değiştirdiğimdendir öbür iş yerimde iş yerinin kontrol aracı vardı bende yeni yerde babamın arabasını alıyorum arabayla işim ile evim arası 12 dk otobüsle 45 dk göze alamıyorum ama soğuklar geldi kar yağarsa mecbur otobüsle gelicem

bende araba ısterım
12 dk harıkaymıs canım ama ehlıyet almak vs zor gelıyor bana

bende araba ısterım
12 dk harıkaymıs canım ama ehlıyet almak vs zor gelıyor bana

ben 18 yaşımı doldurmadan ehliyet kursuna başladım 18 olduğum gibi ehliyetim cebimdeydi :) araba sürmek en büyük hobilerimden biri :) hele hız yapmak ve kapışmak evlendimde duruldum şükür hahahaha

bu arada aşağı bakın ticker ne güzel gözüküyo hoşuma gitti walla zaman çok çabuk geçiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…