- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.601
canım öncelikle kendi evine masraf yapıyorsun..burası bile güzelllaynen eskı olsa dıcem doydum doymadımkı daha cokta begenerek aldım
1 eprde harıcınde dıger perdeler olmucak bırde mutfak perdesı tadılattan gecınce olacak
sımdı belkı bu perdelerımı kısalltırıp ıkı balkonum kapanacak bırı camekan bırı katlamalı cam onlara takabılırım
artık ben cam sılmekten pacayı kurtaramam :S
halılar ıse hepsı olmucak
Günaydın canlarımmm
kardanmadamm hoşgeldinn kuzu
gelinim iyi şanslar canımmm
bizim yakıt parası geldiiii kızlarrrr 165 tllll39 günlükmüşşş herkez konyada normal diyorr
canım öncelikle kendi evine masraf yapıyorsun..burası bile güzelll
valla benimde balkonlar camekan ama ben hiç silmiyorum..hele arka odadakinin panjurlarınını sımsıkı kapatım içeri toz bile girmiyor..mutfaktekininde yarısını kapattım yarısı açık..çok zor oluyor silmesi..zaten kuş aylarında da cam silmem yani...salla
günaydın şekerpareler hava durumu beni yanılttı kar yağacak diyor die otopüsle geldi ama hava bi güzel bi güzel kandırıkçılaryatmak istiyorum işten istifa edip evimin hanımı olasım geliyo :) hele ki kış aylarında
isyan o yakıt parası uygun canım ben merkezi sistemde 9 ay 230 3 ay 150 veriyorum ki kış sert geçtiğinde o rakam 260 a falan kesin çıkar
evet ısyanların yakıt parası bana uygun geldı
bakalım bıze ne kadar gelecek
camekanlar surgulumu acmalı kapamalımı canım?
esım ust kucuk parcaları buzlu cam yapıcakmıs altı normal bırde uzerınde panjurmu var panjurlu evlerı cok severım
buarada su mutfak tasıma ısını mutfakcıya sorucam onlar daha ıyı bılırler sonucta dıye dusunuyorum
günaydın şekerpareler hava durumu beni yanılttı kar yağacak diyor die otopüsle geldi ama hava bi güzel bi güzel kandırıkçılaryatmak istiyorum işten istifa edip evimin hanımı olasım geliyo :) hele ki kış aylarında
isyan o yakıt parası uygun canım ben merkezi sistemde 9 ay 230 3 ay 150 veriyorum ki kış sert geçtiğinde o rakam 260 a falan kesin çıkar
ayy iyi o zaman yaa uygunsa sevindimmgece gündüz sönmeden yanıyorr
evet canım panjurlarım varr..zemin kat olunca sürgülü camekan var balkonlarda..üstlerinde de panjur var..kış olunca ben full kapatıverdim..sıcak olsun diye..arka odanın bakonu çamaşırhane gibi oldu oraya seriyorum artık
9 ay 230 3 ay 150 mii????? iyide kış 5-6 ay sürüyor neden 12 ay sürüyor anlayamadım kuzumm :44::44::44:
camlar kapalıyken ıcerıde kuruyormu acamasır benım gene balkonda dısarı demırlerım var ama o apartmanda sorub var uzerıne sen ısteyken halı sılkeleyebılırler :S :S
o yuzden evde yokken ıcerı serıcem
bırde amca olgumun esı benı kıskanıyor sanırım genelde yapısı bu ama
:S
post alıcam dedım ıkı parca daha duvar kagıdı yapıcam dedım dun cıktım sandalye ıstemeye ıkı tane odunc oturmak ıcıne vde yatak odasını kagıt yapmıs ve post almıs hıc uymamasına ragmen S:
rahatsız olmamam lazım dımı
ama sımdı o once ben yaptım havasına burunecek
ınsallahs orun yasamayız
cogu kısı ona ne yapacagını paylasma neden aynısını yaosın evıne dıyor
uc daıre var apartmanda ucununde evının ıcı dızaynı farklı en guzelı benım evım da planlı
ama balkon buyutursem korkarım oda yapacak
camla kapatacak o kadar emınımkı :S
bizimde merkezi sistem kuzum ama biz sadece yandığı zaman yandığı kadar ödüyoruzz..anlayamadım ben hala :44::44::44: bizim birde aidat var 35 tl o kadar :44::44:merkezi sistemde yaz kış para verirsin canım napim işte bnada yalıtımda olmadığından çok yakılıyor yapacak birşey yok yalıtıp yapılsa en azından 60-70 tl daha az öderis
bizimde merkezi sistem kuzum ama biz sadece yandığı zaman yandığı kadar ödüyoruzz..anlayamadım ben hala :44::44::44: bizim birde aidat var 35 tl o kadar :44::44:
günaydın hanımlarrrrr
günlerdir doğru dürüst bir yemek yapamadım bugün bol bol tarif bakıcam
özlemiştir kocam gerçek bir yemek yemeyi
yeniden doğdum sana bişey sorucam canım ama özelden ok
günaydın hanımlarrrrr
günlerdir doğru dürüst bir yemek yapamadım bugün bol bol tarif bakıcam
özlemiştir kocam gerçek bir yemek yemeyi
yeniden doğdum sana bişey sorucam canım ama özelden ok
merkezi sistem ankarada böyle be tatlım 12 ay para verirsin ne yazık ki ...
camcı gelmıs surgulu camekanla katlamalı yenı nesıl camlar arasında fark yokmus
esım sıyah verıyomus siparişi tartıstık kapadık :S
ıcerısını karanlık dusurur dedım senı dısarıdakıı nsanlar seni mi gorsun ıstıyosun dedı
sankı ısık yanınca gozukmeyecek ıcı:S
amanya
gunaydın canım
bende bayadır tarıf bakmadım ne bakıcaksan bızede soyle ozelden beklıyorum
canım inşallah sorunsuz bir şekilde taşınırsınız evinizecamcı gelmıs surgulu camekanla katlamalı yenı nesıl camlar arasında fark yokmus
ıcerısını karanlık dusurur dedım senı dısarıdakıı nsanlar seni mi gorsun ıstıyosun dedı
amanya
canım inşallah sorunsuz bir şekilde taşınırsınız evinize
çok imreniyorum valla yaa ne güzel
inşallah ev sahibi olmak isteyen bütün hatuncuklara Allah güzel güzel evler nasip eder..AMİN
camcı gelmıs surgulu camekanla katlamalı yenı nesıl camlar arasında fark yokmus
amanya
canım inşallah sorunsuz bir şekilde taşınırsınız evinize
çok imreniyorum valla yaa ne güzel
inşallah ev sahibi olmak isteyen bütün hatuncuklara Allah güzel güzel evler nasip eder..AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?