Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Allah rahmet eylesın goodcum
bızde bu sabah kaza gecırdık servıs beledıye otobusene carptı
ama ıse vaktınde geldık baya cızık vs var ama bende hıc bısey anlamadım kafam neredeyse artık

günaydın kızlarrrrr

bizim yakıt parası geldiiii kızlarrrr 165 tllll 39 günlükmüşşş herkez konyada normal diyorr
bizede dün gelmiş 127 tl

canım siyah cam nedir yaaa o kadarda kıskançmı eşin abowww yandın sen

sureklı yanıyor mouuselarda ısyancım :) nerden bılıyorum ama
sızden gızlı gorustuk bız :) heheheh

mouusem ben seffaf ıstıyorum esım sıyah ıstıyor
belkı belkı dıyorum bır balkonu benım dedıgım gıbı dıgerını kendı dedıgı gıbı yaptırır ve ben emınım onu karanlık yaptırır ıcerıde yatak odası camı olacak karanlık karanlık takılırı zherhalde :26:

Eklentiler

• $cambalkonshop_1328714291153.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $images.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 34

beyaz iyi yaaaa..siyah araba camı gibii

senınde ıyı bence takvımm
cok erken gelmıs ama

cıtl ucunmaktanmı bahsedıyorsun?

araba camı gibimigüldürdün beni

size bişey sorcaM YA KIZLAR BEN SÜREKLİ GECE KORKUYORUM ZIPLIUORUM ÇOK KÖTÜÜÜ NEDEN OLABİLİR SİZCE EVLENELİ OLDU BÖYLEEEE:26::26::26:
canım bazı yeni gelinlerde olurmuş böle şeylerr :18::18::18:
7 tane ayetel kürsi oku..her okuduğunda sağına soluna üfle ondan sonra uyu..7 ayetel kürsi gece sana kalkan görevi yapıyor canım..
bir ara bende de öle problem vardı..çözümü bu oldu..:26::26::26:

senınde ıyı bence takvımm
cok erken gelmıs ama

cıtl ucunmaktanmı bahsedıyorsun?

uçunmak ne kıssss ay gece korkuyorum zırplıyorum ben sürekli ya uykudan eşim sarılırkenbile zırplıyorumu uyurken düşünsene uykudan uyanamıyorum gözlerimi açamıyorum kötü rüyalar görüyorummmm rüya görmeyen ben düşünn

kızlar dün akşam test yaptım negatif çıktı ama hala glen giden yok ben anlamadım yaaa :26:

kaç günlük canım..birde sürekli yanıyormu her oda..yani merkezi sistemmi :44::44::44: 127 tl baya iyi
1 aylık canım biz hiç kapamadık kombiyi. ama ardiyeyle oturma odası yanmıyo. bide en kısıkta bizim şu anda yetiyo. bize çok gibi geldi çünkü öyle aman aman sıcak değil ev
evet canım bildin ama ardiyeyle oturma odası yanmıyodu onlarıda yaktık bugün çünkü rutubet yapmaya başladı ev mecbur kaldık
bence siyah cam güzel durmaz kuzum ama eşininde gönlü olsun diyosan dediğin gibi birini yaptırır birini yaptırmazsın
araba camı gibimigüldürdün beni

size bişey sorcaM YA KIZLAR BEN SÜREKLİ GECE KORKUYORUM ZIPLIUORUM ÇOK KÖTÜÜÜ NEDEN OLABİLİR SİZCE EVLENELİ OLDU BÖYLEEEE:26::26::26:

canım bazen benimde içime korku giriyo yada kabus görüp ağlayarak uyandığım zamanlarda oldu ve dikkat ettim eşim yanımda olmadığı zamanlar oldu hep. bol bol dua oku canım bişeşy olmaz

evet canım tüm ev yanıyor banyo da dahil :))

çok iyi kuzum o zaman

bizim ev cayır cayır yanıyor yaaa..hatta gece yatarken kısa kollu giydik geçen hafta falan..ısı yalıtım olunca güzel oluyor..165 o zaman gayet iyi bu ısınmaya

herkese hayirli sabahlar arkadaslar. Bende simdi cikiyorum evden. Bugun ogleden sonra esim ise gitmeden ev bakmaya gidicez. Bizim icin dua ederseniz cok seviniriz. Hayirlisi insaallah. Gorusmek uzere : )

canım hakkınızda hayırklısı olsun inşaallah
rabbim istediğiniz gibi bir ev bulabilmeyi nasip eser tez zamanda
haberdar edersin biziede olumlu olur ise eğer

çok iyi kuzum o zaman

bizim ev cayır cayır yanıyor yaaa..hatta gece yatarken kısa kollu giydik geçen hafta falan..ısı yalıtım olunca güzel oluyor..165 o zaman gayet iyi bu ısınmaya

bencede iyi gelmiş canım o kadar ısınmaya. bizim evinde yalıtımı iyi bende kısa kollu gezerim evde kalın giyinmeyi sevmiyorum zaten. ev büyük ya ısınmasıda zor oluyo o yüzden. ama çok soğuklarda ne gelir bilemem tabi. 1 hafta falan da byağı sıcak yaktık biz geçen haftalarda soğuktu ya. amannn görücez önümüzdeki aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…