- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.621
günaydın hanımlarrr
bugün yoğun olacamm
patronumun erkek kardeşi vefat etti
burası bi halli karışık
çocuğun arabasına tır çarpmış :26:
allah rahmet eylesinn
günaydın hanımlarrr
bugün yoğun olacamm
patronumun erkek kardeşi vefat etti
burası bi halli karışık
çocuğun arabasına tır çarpmış :26:
allah rahmet eylesinn
bizede dün gelmiş 127 tlbizim yakıt parası geldiiii kızlarrrr 165 tllll39 günlükmüşşş herkez konyada normal diyorr
camcı gelmıs surgulu camekanla katlamalı yenı nesıl camlar arasında fark yokmus
esım sıyah verıyomus siparişi tartıstık kapadık :S
ıcerısını karanlık dusurur dedım senı dısarıdakıı nsanlar seni mi gorsun ıstıyosun dedı
sankı ısık yanınca gozukmeyecek ıcı:S
amanya
kaç günlük canım..birde sürekli yanıyormu her oda..yani merkezi sistemmi :44::44::44: 127 tl baya iyigünaydın kızlarrrrr
bizede dün gelmiş 127 tl
canım siyah cam nedir yaaa o kadarda kıskançmı eşin abowww yandın sen
sureklı yanıyor mouuselarda ısyancım :) nerden bılıyorum ama
sızden gızlı gorustuk bız :) heheheh
mouusem ben seffaf ıstıyorum esım sıyah ıstıyor
belkı belkı dıyorum bır balkonu benım dedıgım gıbı dıgerını kendı dedıgı gıbı yaptırır ve ben emınım onu karanlık yaptırır ıcerıde yatak odası camı olacak karanlık karanlık takılırı zherhalde :26:
beyaz iyi yaaaa..siyah araba camı gibii
senınde ıyı bence takvımm
cok erken gelmıs ama
cıtl ucunmaktanmı bahsedıyorsun?
canım bazı yeni gelinlerde olurmuş böle şeylerr :18::18::18:araba camı gibimigüldürdün beni
size bişey sorcaM YA KIZLAR BEN SÜREKLİ GECE KORKUYORUM ZIPLIUORUM ÇOK KÖTÜÜÜ NEDEN OLABİLİR SİZCE EVLENELİ OLDU BÖYLEEEE:26::26::26:
Günaydın kızlarrr
banada 78 tl geldi doğalgaz
ama 21 günlük
senınde ıyı bence takvımm
cok erken gelmıs ama
cıtl ucunmaktanmı bahsedıyorsun?
1 aylık canım biz hiç kapamadık kombiyi. ama ardiyeyle oturma odası yanmıyo. bide en kısıkta bizim şu anda yetiyo. bize çok gibi geldi çünkü öyle aman aman sıcak değil evkaç günlük canım..birde sürekli yanıyormu her oda..yani merkezi sistemmi :44::44::44: 127 tl baya iyi
sureklı yanıyor mouuselarda ısyancım :) nerden bılıyorum ama
sızden gızlı gorustuk bız :) heheheh
mouusem ben seffaf ıstıyorum esım sıyah ıstıyor
belkı belkı dıyorum bır balkonu benım dedıgım gıbı dıgerını kendı dedıgı gıbı yaptırır ve ben emınım onu karanlık yaptırır ıcerıde yatak odası camı olacak karanlık karanlık takılırı zherhalde :26:
araba camı gibimigüldürdün beni
size bişey sorcaM YA KIZLAR BEN SÜREKLİ GECE KORKUYORUM ZIPLIUORUM ÇOK KÖTÜÜÜ NEDEN OLABİLİR SİZCE EVLENELİ OLDU BÖYLEEEE:26::26::26:
2 haftadır kombi açıkca gayet iyi kuzum..tam 1 ay açcan 160 falan gibi gelecekti biz gibi demekki..bütün odaların yanıyor değilmi 7/24 :44::44::44::44:
evet canım tüm ev yanıyor banyo da dahil :))
kızlar dün akşam test yaptım negatif çıktı ama hala glen giden yok ben anlamadım yaaa :26:
1 aylık canım biz hiç kapamadık kombiyi. ama ardiyeyle oturma odası yanmıyo. bide en kısıkta bizim şu anda yetiyo. bize çok gibi geldi çünkü öyle aman aman sıcak değil ev
evet canım bildin ama ardiyeyle oturma odası yanmıyodu onlarıda yaktık bugün çünkü rutubet yapmaya başladı ev mecbur kaldık
bence siyah cam güzel durmaz kuzum ama eşininde gönlü olsun diyosan dediğin gibi birini yaptırır birini yaptırmazsın
canım bazen benimde içime korku giriyo yada kabus görüp ağlayarak uyandığım zamanlarda oldu ve dikkat ettim eşim yanımda olmadığı zamanlar oldu hep. bol bol dua oku canım bişeşy olmaz
herkese hayirli sabahlar arkadaslar. Bende simdi cikiyorum evden. Bugun ogleden sonra esim ise gitmeden ev bakmaya gidicez. Bizim icin dua ederseniz cok seviniriz. Hayirlisi insaallah. Gorusmek uzere : )
çok iyi kuzum o zaman
bizim ev cayır cayır yanıyor yaaa..hatta gece yatarken kısa kollu giydik geçen hafta falan..ısı yalıtım olunca güzel oluyor..165 o zaman gayet iyi bu ısınmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?