- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.561
gitmicem zaten canım kesin kararım bu annem babamda istemedi gitmemi zaten
bizde bir tuhaflık var bu tarz şeyler yüzünden kolay ayrı kalabiliyoruz eşimle ama yanlış bundan sonra daha dikkat edicem..
o kadar kolay değil
geçen gün bana hesap sordu yengem
ilk günden beridir gittin falan dedi
bende dedim ki mecburdum amcamın yanında çalışıyordum o ve babam ne derse onu yaptım falan kabuş etmediler..
artık aramızda uçurum var canım
evlendim yengeme 2 defa haber yolladım eşimle çaya gelmek istiyoruz diye kabul etmedi bende vazgeçtim
yolu açık olsun canım
keşke gitmeseydim ama babam ne derse onu yaptım ben zamanında arkasıda geldi tabi
amcam baş patron isterse çıkarır işten
babamı biliyorum ses etmez
çıkarırsa çıkarsın o çıkarmasa zaten bikaç ay sonra ben çıkacam
good ben seni anlıyorum kuzum amcamda zamanında bu hatayı yaptığında kılıf uydurdu haliyle
yengemi dırdırcı,kötü niyetli aşırı titiz olmakla suçladı daha neler neler
ben çok üzgünüm bu durumdan umarım onlarla aram düzelir zor gibi ama belki zamanla inşallah..owner sana güveniyorum. bu işin altından da kalkarsın hatanıda telafi etmeye çalışırsın.
kocandan hiçbir koşulda ayrı kalma ve kaldırma. erkeğide kendinide buna alıştırma.
yengen ve yiğenlerinden de hem vicdanın içim hem herşeyden önce öteki dünya için gönüllerini al. hatanı fark ettiğini ve onu şimdi evlendiğin için daha iyi anladığını söyle. emin ol eninde sonunda yumuşar kalpleri
öyle canım haklısın babam büyük olmasına rağmen amcam ne derse o yani..ne demek baban ses etmez..bu yüzden seni korumayacağına inanmam ben kuzum...
bişi yapamaz işten falanda çıkaramaz..özel hayat denen bişi var yaniii...
ben çok üzgünüm bu durumdan umarım onlarla aram düzelir zor gibi ama belki zamanla inşallah..
öyle canım haklısın babam büyük olmasına rağmen amcam ne derse o yani..
yinede öyle kafasına göre çıkaramaz herhalde yaa
bilmiyorum ki bu konu hakkında hiç fikrim yok aslında ama amcamdan herşeyi bekleyebilirim..
o potansiyel var yani
şuna çok inanırım eğer kadının ekonomik özgürlüğü varsa erkek hata yapmadan önce 2 kez düşünüyor..işte erkeklerin en aciz durumu..kendi hatalarını başkasını suçlamakla kapatabilirler böyleee...madem o kadar şikayetçiydin git boşan değilmi....çok kötü yaa Rabbim kimseye yaşatmasınn :26::26::26:
ne yani eşin seni aldatsa sen suçu kendindemi görüceksin ben adamı elimde tutamadımmı diceksin....
Kusura bakmada çok saçma düşünüyosun canım adamın içine şere...zlik girmişse sen ağzınla kuşta tutsan fayda etmez.
Allah kocalarımıza hidayet versin.
Nice eşinle sorun yaşayan ilgi göremeyen kaıdnlar var onlarda kocalarını aldatsın o zaman olurmu öyle şey yaaa
Aldatacak adam kansızdır namuzssuzdur kusura bakmayın o suçlu bu değil kıyaslama yapılmaz.
Iki tarafta cehennemliktirrr
3 senedir ara ara hep gittim haklılar hemde çok ama beni babam zorlamıştı en başta sonrasında amcam hep yüz buldu beni gönderdi büyük evde olduğu zamanlarda o öyle der büyük ev küçük ev...
bende olsam küserdim kesinlikle haklılar...
mouse hangisi için özür dileyeyim canım sen söyle defalarca gittim kadının evine
şuna çok inanırım eğer kadının ekonomik özgürlüğü varsa erkek hata yapmadan önce 2 kez düşünüyor..
yengem sahipsizdi onu kollayacak bir ailesi yoktu aslında ailesi vardı ama destek çıkmadılar göz yumdular amcamın yaptıklarına..
kadıncağızda bu durumu zamanla kabullendi içinde hep bir umut vardı ama geri dönecek diye
allahım düşmanımın başına vermesin..
bizlerden uzak etsin bu konularda da hiiiç büyük konuşmamak lazım
yuvayı dişi kuş yapar bana göre bir laf değil. evlilik beraber istendii takdirde yürür ve yürütülür. karşındaki insan insan değilse ne yaparsan yap yürümez. tecrübeyle sabit.
çünkü evlilik iki taralı yaşanan birşeydir.
OWNERCIM hatanı kabuletmende cok dogru bısey esıne zaman ayır guzelım sen nelerı cekmıssın atlattınız ınsallah tamamen duzluge cıkacaksınız
adamın yanında ol amcanıda ara esım ızın vermıyor dıyebılırsın esıne atarsın topu
zaten gıtmıssın
goodcum ben yanlıs yere cekmedım sen basbaya yengenın sucu oldugunu soyledın bı kac mesajında savundum ınsanların uzerıne gıtmeyı sevmıyorum baska yorum yapmadım cıktım olaylar durulunca geldım okudums ımdı yazılanları
amcam geldi bakalım ne diyecekonvercim bence gitme ya ne işin var senin o kadını alırken düşünseydi ne düşüncesiz adam eve git eşine yemeğini yap ilgini göster kocandan ayrı kalıyosun bak sonra huzursuluk oluyorr eşinle gezmeye git elalemin 2 karısına bakcan aldığı gibi baksın akrısına
bide bu kadınlşarı anlamam bekar erkekmi bitti dünyada yolacağım geliyo söle kadınlar rabbim şeytana uydurmasınn
yengemin durumuda aynı canım ama yengeme ailese sahip çıkmadı yine bizimkiler çıktı seneler sonra kabul edildi zatenşuna çok inanırım eğer kadının ekonomik özgürlüğü varsa erkek hata yapmadan önce 2 kez düşünüyor..
yengem sahipsizdi onu kollayacak bir ailesi yoktu aslında ailesi vardı ama destek çıkmadılar göz yumdular amcamın yaptıklarına..
kadıncağızda bu durumu zamanla kabullendi içinde hep bir umut vardı ama geri dönecek diye
allahım düşmanımın başına vermesin..
bizlerden uzak etsin bu konularda da hiiiç büyük konuşmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?