Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
owner sana güveniyorum. bu işin altından da kalkarsın hatanıda telafi etmeye çalışırsın.
kocandan hiçbir koşulda ayrı kalma ve kaldırma. erkeğide kendinide buna alıştırma.
yengen ve yiğenlerinden de hem vicdanın içim hem herşeyden önce öteki dünya için gönüllerini al. hatanı fark ettiğini ve onu şimdi evlendiğin için daha iyi anladığını söyle. emin ol eninde sonunda yumuşar kalpleri

ne demek baban ses etmez..bu yüzden seni korumayacağına inanmam ben kuzum...
bişi yapamaz işten falanda çıkaramaz..özel hayat denen bişi var yaniii...

good ben seni anlıyorum kuzum amcamda zamanında bu hatayı yaptığında kılıf uydurdu haliyle
yengemi dırdırcı,kötü niyetli aşırı titiz olmakla suçladı daha neler neler

yuvayı dişi kuş yapar bana göre bir laf değil. evlilik beraber istendii takdirde yürür ve yürütülür. karşındaki insan insan değilse ne yaparsan yap yürümez. tecrübeyle sabit.
çünkü evlilik iki taralı yaşanan birşeydir.

good ben seni anlıyorum kuzum amcamda zamanında bu hatayı yaptığında kılıf uydurdu haliyle
yengemi dırdırcı,kötü niyetli aşırı titiz olmakla suçladı daha neler neler

işte erkeklerin en aciz durumu..kendi hatalarını başkasını suçlamakla kapatabilirler böyleee...madem o kadar şikayetçiydin git boşan değilmi....çok kötü yaa Rabbim kimseye yaşatmasınn :26::26::26:

ben çok üzgünüm bu durumdan umarım onlarla aram düzelir zor gibi ama belki zamanla inşallah..

ne demek baban ses etmez..bu yüzden seni korumayacağına inanmam ben kuzum...
bişi yapamaz işten falanda çıkaramaz..özel hayat denen bişi var yaniii...
öyle canım haklısın babam büyük olmasına rağmen amcam ne derse o yani..
yinede öyle kafasına göre çıkaramaz herhalde yaa
bilmiyorum ki bu konu hakkında hiç fikrim yok aslında ama amcamdan herşeyi bekleyebilirim..
o potansiyel var yani

adamda 2 kadını alacak kadar potansiyen varmış..herşeye potansiyeli olurr töbe yaa sinirden gülüyorum artıkk

iki ayrı grup oluşmuş ben ikisinedkısmen katılıyorum aslına bakarsanız evet hiçbir kadın aldatılmayı haketmez asla ama asla kadın sana yetmiyorsa boşanırsın ama benim çevrem genelde erkeklerle dolu küçüklüğümden bu yaşıma çoğuda evli barklı adamlar olurdu çoğunun eşi aldatıldığını bilirdi umru olmazdı erkektir yapar mantığındsa haa adam eve para götürecek kıyafetini alacak tamamdır şu mantıkta bir kadına bir erkek ne kadar eşlik yapar bir tanıdığım vardı eşini boşamak istiyordu eşi aldatıldığınıdabiliyordu ama adamı boşamıyordu çok dar bi çerçeveden bakıyorsunuz evet good haklı bayan eş olarak görevini yerine getirirse o aldatılam ihtimali düşe ama birde sütü bozuk şerefsizler var doyumsuzdurlar evli olduklarını başta kaşıdakine söylemezler vakit geçirmek için gezerler başta karşılarındaki kızla ama sonra birşekilde bağlandıklarını isterle ve bu durumu kapatamazlar o kızda saf bir şekilde adAMI SEVMİŞTİR EVLİ OLDUĞUNU bilmeden o kızın suçu nedirki adamın i...... yüzünden zaten bir kişi aşıkoldumu sevdimi karşısındakinin evli olduğunu öğrendiğinde bile kendine laf geçiremeyebilir aşka güç yetmez arkadaşlar rabbim hiçbirimize böyle şeyler yaşatmasın ....haaa erkek evliyse karşısındaki bayan en baştan evli olduğu halde hala onunla birlikteyse evet o kadının o.... dan farkı yok suçludur erkek kadar sizler bazı şeyleri ayort edemiyorsunuz fevriolmayın lütfen ben bu saydıklarımın hepsini yakınlarımdan gördüm neler var neler eşi iş için şehir dışına gittiğinde eşinin erkek arkadaşını eve çağırıp eşini aldatan kadınlarda biliyorum şunu sölim şuanda erkekler kadar evli bayanlarda nerdeyse eşlerini aldatıyor tanıdıklarımda var öyle uzaktan atıp tutmak adam asmak kolay allah yaşatmasın deyin ve bence konuşmayın bu konu üzerine çok fazla...

işte erkeklerin en aciz durumu..kendi hatalarını başkasını suçlamakla kapatabilirler böyleee...madem o kadar şikayetçiydin git boşan değilmi....çok kötü yaa Rabbim kimseye yaşatmasınn :26::26::26:
şuna çok inanırım eğer kadının ekonomik özgürlüğü varsa erkek hata yapmadan önce 2 kez düşünüyor..
yengem sahipsizdi onu kollayacak bir ailesi yoktu aslında ailesi vardı ama destek çıkmadılar göz yumdular amcamın yaptıklarına..
kadıncağızda bu durumu zamanla kabullendi içinde hep bir umut vardı ama geri dönecek diye
allahım düşmanımın başına vermesin..
bizlerden uzak etsin bu konularda da hiiiç büyük konuşmamak lazım

Son düzenleme:
OWNERCIM hatanı kabuletmende cok dogru bısey esıne zaman ayır guzelım sen nelerı cekmıssın atlattınız ınsallah tamamen duzluge cıkacaksınız
adamın yanında ol amcanıda ara esım ızın vermıyor dıyebılırsın esıne atarsın topu
zaten gıtmıssın

goodcum ben yanlıs yere cekmedım sen basbaya yengenın sucu oldugunu soyledın bı kac mesajında savundum ınsanların uzerıne gıtmeyı sevmıyorum baska yorum yapmadım cıktım olaylar durulunca geldım okudums ımdı yazılanları

aynen canım iki tarafta cehennemliktir.
Rabbim hiçbirimizi şeytana uydurmasın inşaallah

bundan sonra sende tavırlarına dikkat edersin canım

onvercim bence gitme ya ne işin var senin o kadını alırken düşünseydi ne düşüncesiz adam eve git eşine yemeğini yap ilgini göster kocandan ayrı kalıyosun bak sonra huzursuluk oluyorr eşinle gezmeye git elalemin 2 karısına bakcan aldığı gibi baksın akrısına

bide bu kadınlşarı anlamam bekar erkekmi bitti dünyada yolacağım geliyo söle kadınlar rabbim şeytana uydurmasınn

kalplaerarası grup yok aslında ama goodcun soyledıgı o kadar yanlıs o kadar dusunulmöeden soylenen bıseykı allah askına yerımız saglammı bızım ya degıl ya
nelerı nelerı var yıllar gecınce bızde aynı olmucaz hayat degısmıyor aslında sen degısıyorsun
yuvayı dısı kus yapar sıkı sıkı sarılsa bılmem ne falan bunlar o kadar yuzeysel seylerkı o kadar ustun korukı evlılıgı ayakta tutan seyler degıl

suanada ınanırım ıyı ..ks yapanlar bı cok seyı gormezden gelebılıyor cok yakından tanıdıgım bı akramın evlılıgı mesela o kadar anlasmazlık ıcınde ıyı bır s.ks hayatları oldukları ıcın gelıyorlar ustlerınden cok ayıp bılıyorum ama boyle ama buda hıc bıseye engel degıl
buarada aslında hepımızın yasadıgı surada anlattıgı o kadar olay ornek verebılırımkı yanı hıcbısey kadının elınde degıl
erkegınde elınde degıl aldatmak kısısel bı bozukluktur yasam bıcımıdır bunu uzmanlarda soyler

amcam geldi bakalım ne diyecek

aman kapatalım bu konuyu akşam akşam gerildim valla...hiçbir kadın aldatılmayı kabul etmemeli, boyun eğmemeliki bu olayların sonu bitsin..erkekler gözlerinin önündeki örneklerden ders alıyorlar..imreniyorlarrr
Allah yuvamızdan sevgi, saygı ve sadakati eksik etmesin inşş :26::26::26:

herkeze iyi akşamlar güzellerr

ha bırde kımsenınde evlı bır erkege asık olma luksude yok
gırtlagını sıkarım adamın

bastan bılmıyomus sonradan ogrenmıs ayrılacaktı
ne yaptıkı o adam ıcın ben esımle ılk tanıstım ılk gun bı telefonu caldı kapandı ben gecmıste ıhanetten ayrıldıgım ıcın dıkenler ustundeyım yarabbım
tutturdum bırı var ıste sen bana kapılıyorsun ınan ben uzulmem senı ben haketmıyorumkı ben daha senın ıcın hıc bı fedakarlık yapmadım belkıde hıc yapmıcam bırı varsa kalk gıt dıye onu yemıstım

sarjı bıtmıs ayrı meselede bızım toplulumuzda burada mesela cok ornek verıldı dınımız uzerınden kabulumdur erkek ıcın gorevler yerıne gelcek karsı cıkılmıcak yardım beklenmıcek gıbı
alın ıste tam karsısında su soylenenler sınırlendımmı noldum ben bıraz durulayım :26:

bende çok gerildim. ama fikrim de belli zaten neyse herkesin düşündüğü kendine. herkese iyi akşamlar...
Allah ım inş bizlere böyle şeyler yaşatmasın Rabbim korusun bizleride yuvası olanların yuvasınıda yuva kuaracak olanların kuracağı yuvayıda. amin

owner sana gene aynı şeyi diyorum gitme. iraden var ve kendi iradenle gitmicem de ve gitme sakın sakın!!!!!!!

yengemin durumuda aynı canım ama yengeme ailese sahip çıkmadı yine bizimkiler çıktı seneler sonra kabul edildi zaten
bu alayda

neyse bencede kapatalım arık bu olaylar yaşanmış ve bizler önüne geçemiyoruz
rabbim böyle insanlardan uzat tutsun bizlerii
allah hidayet eylesin inşşş canım amcanada amcamada

kızlar amcama gitmeyeceğimi söyledim ben çıkıyorum evime gidiyorum
yorumlarınız için teşekkürler
canınızı sıktıysam kusura bakmayın
sizlerle paylaştım durumumu rahatladım biraz
çok güzel şeyler söylediniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
yarın görüşürüz Allaha emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…