- 7 Haziran 2012
- 5.061
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.581
kızlar neyse bu kadar konuşmanın üstüne şunu söyleyeyim ben hayatımda annemi örnek aldım
annem babama aşkım die seslenir
babamda anneme cann der
allahım herkesin yuvasında mutlu huzurlu olayı nasip eylesin inşşş
ewt kapatalım bu konularda cinlerim tepeme geliyor o yüzden kapatalım onvercim iyi yapmışsın evine git eşine iyi davran ilgilenn aşını yap vakit geçir ya başkaları için uğraşma ailenle ilgili olsaydı git derdim ama onlar için değmezzzz
sen buradama-ıydın kıss
bu arada annenlerin evi yerleştimi alışabildilermi
yeni geldim dışarı çıktım çizme almaya gtittim okumaya başladımmm sizi cinlerim geldideeeeeeeesonra onvercike yazmaya başladımm
bugün eve gidim yemek yapıcm yarına ya sarma sarsam bigün mesela cuma günüüüüüüüüüüüüü ohhhhhhhhhhh canım işstediiiiiiiiiiiiii
tam yerleşmediler cnm yaaaaaaa o evi ben benmseyemdim kendi evimiz gibi değillll neyse işte öleeeeee
selam şekerler
bi kaç gündür giremiyorum temizlik yapıyorum
mutfak dalapları camlar halılar yine elden geçti
bol miktarda ütüm var yarın ütülemeyi düşünüyorum artık
salonuma masa aldım ev biraz dolu görünmeye başladı artık
herkese sevgiler görüşürüz
ohhh yaa ne güzel..elin deymişken benim evde temizlencekkk
kuzum valla özledik am senii...sakız çiğneyek gelde
kızlar aslında benim dünden beridir keyfim çok yerindeydi dün akşam eşimle ufak bir tartışmamız oldu yemek hazırlamadım onun yüzünden
yani neden bilmiyorum bazen bana ağırlık çöküyor hiç bişey yapamıyorum yerimden kalkamıyorum işte tam o anda da eşim ya kahve ya meyve yada ne bilim işte bişeyler ister dünde buna benzer bir sebeple küstü bana gönlünü aldım sonrada özel bir sebepten dolayı ben küstüm ona neyse ki bizim bir huyumuz var kavga etsek bile yatağımıza girdiğimiz anda eriyo buzlar..sıkıntı yok yani allaha şükür..herşey yolunda..
sabahta mutlu mesut işime geldim tam kahvaltıya inecektim ki amcam geldi yanıma
(amcam yani patronum 2 evli kızlar 2 evi var büyük eve gidince beni küçük evine gönderirdi hep eşim yanlız kalmasın diye bekarken giderdim nişanlıykende eşim istememesine rağmen ama şimdi artık evli bir kadınım eşi doğum yaptı işte 2 hafta önce)
dedi ki: ben bugün büyük eve gidecem işte git karımın yanında kal falan bişey diyemedim ama moralim çok bozuldu ağladım..
yani bu kadarıda abartı geçen hafta 1 gece gittim kaldım zaten
eşimi aradım bu gecede git ama dedi amcan abartıyo artık dedi..
dün akşam eşime yemeği geç hazırladım diye tavır yaptı şimdi de evimden oluyorum nası bir mantık yaa yani oda haklı niye evlendi adam karısı haftada 2 gece amcasında kalsın diye mi?
annem aradım söyledim annemde küplere bindi babamı aradı sonra babamda kızım sen gitme dedi..
senin eşin sonuçta el oğlu sorun yapabilir bu durumu dedi..
abin seyahatte yengeni gönderirim dedi
ama onada sinir oldum yengemin zaten 2 tane bebeği var..
rahat edemeyecek kadın yine geçen hafta paso gitti zaten..
insanlar çok bencil yaa
canım sence herşey kadının elinde değilmi
bir erkeği baştan çıkaranda kadındır
elinden bırakanda kadındır
bir kadın eşine sımsıkı sarılacak
asla gözünü dışarıya baktırmıcak
günaydınnn kızlar
dun eve gıttık kayınvalıdemler geldı
yatak odasının oldugu yerı mutfak balkonu 1.5 metre ıcerı alıp kıs balkonu yapmayı dusunuyoruz
suanda mutfak olan yerıde egeye oda
benım babam geldı olmaz dıyor tesısat cok zorlanıyor dıyor bır tıkanma olsa yerle bır dıyor
ayrıca 1 olacak olan sey 5 olur dıyor
hersey havada kaldı
dolapcıya bu aksam gıdıcez
on kısmı ben yatak odası tyapıcam maksat ustekı amca oglumla aynı yerd eolmasın yatak odalarımız onundede balkon var
bana ve kv kalsa oraya ebebeyn banyosu yapıcaz ama esım ne gerek var kucucuk olcak dıyolar
herneyse bugun pımapencı gelecek on balkona surgulu camekan
arka balkona katlamalı cam sıparişi verılecek
ben hala mutfagın yatak odası yanı ust katların yatak odası olan yere olsun dıyorum cunku oda cok buyuk egenın odası olacak olmazsa orası
halımız ve perdelerımzde uymayacak yenıden alınacak
ooo kuzummm siz çok masraf yapıosunuz yaa :44::44:mutfağın yerinin değişmesi bencede doğru olmaz canım..babanın dediği çok doğru :44::44:
halı ve perdelere çok üzüldümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?