Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
HADI ARKADA kalanlar tukkanı kapatsın
ıyı aksamlar kızlar
bız mutfak dolabı sıparişi vermeye gıdıyoruz

kızlar neyse bu kadar konuşmanın üstüne şunu söyleyeyim ben hayatımda annemi örnek aldım
annem babama aşkım die seslenir
babamda anneme cann der
allahım herkesin yuvasında mutlu huzurlu olayı nasip eylesin inşşş

ewt kapatalım bu konularda cinlerim tepeme geliyor o yüzden kapatalım onvercim iyi yapmışsın evine git eşine iyi davran ilgilenn aşını yap vakit geçir ya başkaları için uğraşma ailenle ilgili olsaydı git derdim ama onlar için değmezzzz

sen buradama-ıydın kıss
bu arada annenlerin evi yerleştimi alışabildilermi

sen buradama-ıydın kıss
bu arada annenlerin evi yerleştimi alışabildilermi

yeni geldim dışarı çıktım çizme almaya gtittim okumaya başladımmm sizi cinlerim geldideeeeeeee sonra onvercike yazmaya başladımm

bugün eve gidim yemek yapıcm yarına ya sarma sarsam bigün mesela cuma günüüüüüüüüüüüüü ohhhhhhhhhhh canım işstediiiiiiiiiiiiii

tam yerleşmediler cnm yaaaaaaa o evi ben benmseyemdim kendi evimiz gibi değillll neyse işte öleeeeee

Son düzenleme:

hayırlı olsun canımm çizmenn
evet üzücü olaylar yazıldı bugün bende ralarındaydım
hoş bir olay değil kimsede istemez başına gelmesini
allah uzak tutsun inşşş
sar tabi canımmm
afiyet olsun

Iyi aksamlar kizlar. Biraz gecmise baktim da yahu kizlar siz nasil bir iste calisiyorsunuz is saatinde sayfalari doldurabiliyorsunuz : )) Bende oyle bir is istiyorum : ))

Esler arasi sevgi gostergesinden bahsedilmis. Esim beni cok isiriyo : )) ben kiyamiyorum ona yoksa bende cok fena isirirdim : )) evde ki halimiz cok rahat tabii ki, bir birimize ismimizle hitap et etmeyiz hep farkli seyler soyleriz ama disarida da kullandigimiz belli bi tabir var kendi aramizda onu kullaniriz aramizda farkli bir anlami var o kelimenin : )) mesela kayinvalidemlerde yemek yedik mi masanin altindan ayagini ayagimin ustune koyar boyle ufak tefek kacamak masum yakinlasmalarimiz vardir : )) biz sevgimizi karsilikli olarak gosteriyoruz her daim : ))

Sabahlari bizde kahvalti yapmiyoruz esim malesef kahvalti seven biri degil yoksa seve seve yapardim ben. Ama bana gore kahvalti hafif fakat doyurucu seyler olmali. Esim vardiyali calistigi icin ve hafta sonu mesaide oldugu icin nadirde olsa guzel kahvalti sofrasi hazirlamaya calisiyorum. Hafta ici kursa gitmeden bazen kendime sallama cay hazirliyorum bir iki lokma bir sey yiyip cikiyorum. Ama cogu zaman kahvaltisiz cikiyorum.

21 aralik konusuna gelince Kur'an'i acip bir okusalar keske diyorum baska bir sey demiyorum.

Kizlar bir ay sonra elime kursta yaptigimiz gun parasi gececek fazla bisey degil 95 tl ama ben o parayla esarp sal bone almak istiyorum ozel bir anisi olur hem.

Suanda da ders calisip sure ezberlemem gerek ama cok useniyorum : ))

Son düzenleme:
selam şekerler
bi kaç gündür giremiyorum temizlik yapıyorum
mutfak dalapları camlar halılar yine elden geçti
bol miktarda ütüm var yarın ütülemeyi düşünüyorum artık
salonuma masa aldım ev biraz dolu görünmeye başladı artık
herkese sevgiler görüşürüz

ohhh yaa ne güzel..elin deymişken benim evde temizlencekkk
kuzum valla özledik am senii...sakız çiğneyek gelde

ohhh yaa ne güzel..elin deymişken benim evde temizlencekkk
kuzum valla özledik am senii...sakız çiğneyek gelde

sakız çiğneriz canım ne olcak canım çekti bak
yarın gelirim konuşuruz bol bol
kocamda çok kızıyo hergün böle temizlikmi yapcan sen diyor
gündüzleri oturup miskinlik yapmayı özledim

Günaydın güzel ve uykucu gelinler.
Dün eşim işten geldikten sonra bi uyudu ben yatıcakken uyandı, tabi uyutmadı.
Beyfendi işe gitti bende zerre uyku yok.

Canım bu konu üzerine çok konuşulmuş ben çok bişey söylemek istemiyorum ama yorum yapmadan geçemedim.
Senin amcanın boş kalan evine bekçilik yapman onun yaptıgı şeyi kabullenmiş olman demek.
Ben ne evli ne bekar gitmezdim asla ve asla!
Sanıyorum eşimde müsaade etmezdi.
Amcanın patronun olması seni buna mecbur etmez. Sanki kendini mecbur hissediyomuşsun gibi geldi.
Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın.. :26:

Canım erkekleri sıksan bunaldım, sıkmasan ilgilenmedi derler. Sen erkeklere ne yapsan yaranamazsın eger içinde varsa sen bütün aşkınla baglan yapıcak olan yine yapar.
Hem erkeklerin aklı, namusu, dini, haysiyeti yok mu?
Tasma takalım oldu olacak..
Tabiki kadın evlendim diye rahata verip kendine, evine bakmamazlık yapmayacak ama sırf kocam beni aldatmasın diye kendinden ödün vermeyecek.
Evlendikten sonra kendine bakmayan bi çok erkek var, hangisinin karısı onu aldatıyo?
Erkek nefsi kadınınkinden 7 kat fazla, ama içinde Allah korkusu olan kadın/erkek nefsine sahip olmayı bilir.
Ben eşimde olsa kimseye tam olarak güvenmem, işin sırrı eşine belli edip eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürmemek.

ps: özür dilerim aşkıma eşşek dediğim için.

Herkese hayirli sabahlar arkadaslar. Bende simdi cikiyorum evden. Bugun ogleden sonra esim ise gitmeden ev bakmaya gidicez. Bizim icin dua ederseniz cok seviniriz. Hayirlisi insaAllah. Gorusmek uzere : )

günaydınnn kızlar
dun eve gıttık kayınvalıdemler geldı
yatak odasının oldugu yerı mutfak balkonu 1.5 metre ıcerı alıp kıs balkonu yapmayı dusunuyoruz
suanda mutfak olan yerıde egeye oda
benım babam geldı olmaz dıyor tesısat cok zorlanıyor dıyor bır tıkanma olsa yerle bır dıyor
ayrıca 1 olacak olan sey 5 olur dıyor
hersey havada kaldı
dolapcıya bu aksam gıdıcez

on kısmı ben yatak odası tyapıcam maksat ustekı amca oglumla aynı yerd eolmasın yatak odalarımız onundede balkon var
bana ve kv kalsa oraya ebebeyn banyosu yapıcaz ama esım ne gerek var kucucuk olcak dıyolar
herneyse bugun pımapencı gelecek on balkona surgulu camekan
arka balkona katlamalı cam sıparişi verılecek
ben hala mutfagın yatak odası yanı ust katların yatak odası olan yere olsun dıyorum cunku oda cok buyuk egenın odası olacak olmazsa orası

halımız ve perdelerımzde uymayacak yenıden alınacak

Günaydın canlarımmm

kardanmadamm hoşgeldinn kuzu

gelinim iyi şanslar canımmm

bizim yakıt parası geldiiii kızlarrrr 165 tllll 39 günlükmüşşş herkez konyada normal diyorr

ooo kuzummm siz çok masraf yapıosunuz yaa :44::44:mutfağın yerinin değişmesi bencede doğru olmaz canım..babanın dediği çok doğru :44::44:

halı ve perdelere çok üzüldümm

ooo kuzummm siz çok masraf yapıosunuz yaa :44::44:mutfağın yerinin değişmesi bencede doğru olmaz canım..babanın dediği çok doğru :44::44:

halı ve perdelere çok üzüldümm

aynen eskı olsa dıcem doydum doymadımkı daha cokta begenerek aldım
1 eprde harıcınde dıger perdeler olmucak bırde mutfak perdesı tadılattan gecınce olacak
sımdı belkı bu perdelerımı kısalltırıp ıkı balkonum kapanacak bırı camekan bırı katlamalı cam onlara takabılırım
artık ben cam sılmekten pacayı kurtaramam :S
halılar ıse hepsı olmucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…