Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kira faturalar ve mutfak masrafı 1500 oluyor canımi tabi oturduğun eve göre değişebilir.
Sen kiradamı oturcaksın evlenince ?

canım kredi ödücez biz 5,5 sene kadar evi var almış çok şükür
tabiki bunda yaşam tarzıda çok önemli dediğin gibi

yani yine 3000 tl civarı olması lazım diyorsun isyanımm

göreceli bir konu canım 600 tl ile geçinen ailelerde var 2000 tl ile geçinemeyenlerde.

Yorganı ayağına göre uzatmayı bilirsek ne kadar gelirse gelsin geçinilir bence

sana katılıyorum canım bizim burda usta 1250 tl alıor evi kira ve 2 çocuğu var ama yaşıyorlar bir şekilde.
Allahım yardımcımız olsun hepimizin

aylık gelirin 3 kuruş iken 4 kuruş harcarsan anyayı konyayı görürsün

asgari ücretle geçinenler nasıl geçiniyor acabaaa :26: Allah yardımcıları olsun yaaa

amin canım gerçekten öyleee halimize ne kadar şükür etsek azdır

kadının ferdi erkeği yenemedi bu seferr
olsuh kuzum yaa bakalım eşinin istediği gibi..diğer yerlerde hep senin istediğin gibi olur biterr..sen o karanlığı aydınlatırsın eminimm..biz izmirde gittiğimiz evde de camlar siyahtı...o dediğin pilli mumlardan alıp camların altına koymuşlar yanıyordu harika görünüyorduu

yok kuzumm yaa 2000 ile rahat rahat geçinirsin hatta 1500 ilede..ama borcun olmazsa tabii

cıddı cıddı karanlık yanı dımı
ınan ısyan beynını yerım ben onun ya:S
hayır ısık yanıncada aydınlık olacak bılıyor yanı o
o ısıklı mumları koymuslardır ama yere kadardır belkı camları demı
kaynanamların kahve rengı pek karanlık degıl ama sıyah baska bısey yanı

mutfagımıda beyaz murdum dusunuyoırum L bıcımı 5 metre oluyor
fırınımı ocagın altına degıl buzdolabının yanına tezgah hızasına gomdurecegım herhalde

vayy anasını yaaa senin kocada inatmış heee tam maço erkek ama sende kıskanılmıcak hatun değilsin yani olsun canım isyanımın dediği gibi şimdi glade in renkli dönmeli mum kokuları var onlardan alırsın egzantirik olur

ama o balkonda oturmayızkı bız zaten anca camasır asarım one ben arka balkonu kullanırım yanı on balkon kuzeye bakıyor ruzgarı yıyorda yıyor :)
adam ınat ya dınlemıyor ben yokken cagırırlarsa boyle olur ıste
annemde destekcısı sıyah olsun sıyah :44:
olan oldu gecmıs olsun

sana katılıyorum canım bizim burda usta 1250 tl alıor evi kira ve 2 çocuğu var ama yaşıyorlar bir şekilde.
Allahım yardımcımız olsun hepimizin

aylık gelirin 3 k

aynen öyle canım daha az maaş ile çoluk çocuk geçinen bile var
onun için her gün halime binlerce şükrediyorum bazen işin içinden çıkamadığım zamanlarda isyan ediyorum
sonra dönüp kendi kendime kızıyoum

üzme kuzum kendini yaaa..bak senle nasıl güzel yapıcaz o balkonu merak etme..bizim kızlarda fikir çok..benden bir tane çıktı dahada veren olur

evet canım gittiğimiz yerde yere kadardı cam..ama süper olmuştu..fakat dediğin gibi içeriyi karartmıştı...adam deli gibi sengin olunca her yere spot döşetmiş onları yakıyorlardı...

balkonamı döşetmişti

ıyı ıyııı

tv unıtem yok uya benım salona arkaya boyanabılır duvar kagıdı yapsam hoş olurmu acep
renklı yada desenlıolmasın dıyorum

bı arkadasımda niş diye bıseyden bahsettı bı ben duymamısım herhalde
kartonpiyerden dekorlar oluyormus unıte gıbıde cok kullanılmıs ama bılemedım :S

neys ebı olsun aam a ıcerıdekı odayı karartacaksa o kadar cok gercekten onuru yerım

evet kuzumm balkonda camın üstüne 3 yere spot döşetmiş.onların tam çaprazı altınada mumları koymuş..gece harika görünüordu ama işte gündüz içeri biraz kararıyordu hafiften..zaten balkon olan odalar hali ile daha karanlık olur diğerlerine göre sen sıkma canını yapılsın görelim birşeyler uydururuzz

tv initesi yerine bence o tv koyacağın duvarı desenli duvar kağıdı ile döşet..ben şahsen çok seviyorum..

kp arıcam dıcem onur ısyah yapmıs vs sende arasana bı ne yaptın fılan de dıcem sıyah karanlık yapar fılancanın ıcı kapkaranlık salonada yansıyacak karanlık bu arada
onur babasını dınler ve vazgecer
henuz havlu atmadım

ısyancım benle nısanlıyken bı dalga gecmıstın unuttunmu masa senın neyıne yer sofrasınada ye dıye o gazla masayıda aldırtabılmıstım :)
onur hep boyle yapıyor alıcan parayı
sen gıtcen alıcan valal erkekler ne arıza ya
bes dk kp arıcam
gorur o beyfendı :S

ben buradan aldığım gazla neler yapmadım yaaa
hadi bakalımm bekliyoruz haberlerriii
ama eminim o cam beyaz olacak

ev geçindirme muhabbeti sanırım konumuz nişanlımın maaşı belli olmuyor kendi işi olduğu için 6-7 bin bende kazansam 3 bin yinede yetmez bennnnnnnce

şakamısınnnnnnn

ya şaka bir yana inanırmısın nişanlımın aylık kazancını bilmiyorum sormadım da hacizlerden,davalardan,icralardan kazanıyor allaha şükür diyorum sadece ama ben ajansta grafikerlik yaparken 2.500 maaşım vardı adana'da çalışırsam maaşım yine o civarlarda olur sanırım isyanım...hoş nişanlım çalışma sen diyor ama ben ne yapıcam evde ya çalışmak istiyorum

valla o zaman geliriniz çok güzel sizinnn..amaşallah diyelimm
çalışma kızım otur evinde yaaa..benim eşimin öle geliri olsa hayatta çalışmamm..

valla o zaman geliriniz çok güzel sizinnn..amaşallah diyelimm
çalışma kızım otur evinde yaaa..benim eşimin öle geliri olsa hayatta çalışmamm..

yok isyanım ya çalışayım ben çünkü hiç bilmediğim bir şehire gelin gidicem kafayı yerim ailemi özlerim evin içinde psikopata bağlarım benbirde çocuk olunca zaten el mahkum çalışamam en azından çocuk olana kadar çalışayım birde koca parası yiyor demesinler bana kaldıramam vallahi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…