Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

desinler çatır çatır yerim de kıskananlar çatlasın

yenidendoğdum camlı balkon yaptırmışsın benim evdede altlı üstlü 2 balkon var biri mutfakta diğeri çocuk odasında bende kapatmak istiyorum orayı mutfaktaki mecbur kapanacak kombi geleceği için siyahlar çok hoş oluyor ama niye beğenmiyorsun ki canım balkonun ışık alıyorsa hiç karanlık göstermez canım emin ol güle güle kullanın canım...

bugün neden durgun burasııııııııııııııııııııı:26:

yürüyüşe gitmem lazım kendimi çok ham hissetmeye başladım pilates topumu patlattım şişmanda değilim halbuki ama anlamadımki naıl oldu

aman canım sende olursa olur napalım tecavuz kacınılmazsa demişler
hadi bakalım
ev geçindirme muhabbeti sanırım konumuz nişanlımın maaşı belli olmuyor kendi işi olduğu için 6-7 bin bende kazansam 3 bin yinede yetmez bennnnnnnce
nöyyy dalgamı geçiyosun canım biz ayda 3000 tl ile geçinmeye çalışıyoruz :18: bide adanada grafikerlikle o kadar para kazaanamazsın canım sanırım yaaa orda pek iş pazarı yok bildiğim kadarıyla ist iyi para var ama normal

KP ARADIM babacım boyle boyle dedım dedı neden sıyah bızım kahve rengı 3 ten sonra mutfakta lamba acıyoruz dedı sıyajh bıde dedı bende dedım ben seffaf ıstıyom neyse dedım ararmısın ama benım aradıgımıs oyleme

onurcan 2 dk sonra aradı hayatım ben sana kıyamadım sen haklısın senın ıstedıgın gıbı olsun hem babam aradı sıyah olmaz karanlık dusurur kıyamam sana dedı seffaf yaptırıyom dedı

eşinde az numaracı değilmiş varyaaaa

canım benim nişanlımın akrabasının reklam ajansı var görüşmeye gittiğimde konuşmuştuk bana istanbuldaki kazancımı sormuştu bende söylemiştim burdada o kadar alırsın o zaman demişti benim işim hazır canım bu firma bayağ yerlere iş yapıyor benim nişanımda kendi yaptığım davetiyelerimi falan görünce bana bizimle çalış dediydi hatta birde mimarlik şirketi var oraylada görüşücem.bakalım kısmet

araba camı gibimigüldürdün beni

size bişey sorcaM YA KIZLAR BEN SÜREKLİ GECE KORKUYORUM ZIPLIUORUM ÇOK KÖTÜÜÜ NEDEN OLABİLİR SİZCE EVLENELİ OLDU BÖYLEEEE:26::26::26:
canım banada çok oluyo ayetel kürsü oku canım
bana öyle olduğunda direwk eşim okuyoo ben zaten kendime eşime okumadan yatmıyorum
ev geçindirme muhabbeti sanırım konumuz nişanlımın maaşı belli olmuyor kendi işi olduğu için 6-7 bin bende kazansam 3 bin yinede yetmez bennnnnnnce
kısss şakamı yapıyosunn sennnnnn 6 7 bin eşinden 3 bin senden gelsee köşelil olursunuz
o kadar para nasıl yetmez anlayamadımmm
5 ay var ne gelinlik bakıyorum,ne bindallı,ne kına malzemelerim var ne o ne bu sizce ben çokmu geç kaldım:26:

bence biyerden başlaaa kuzumm
yoksa çok sıkışırsın

kızlar yaa muhabbet ediyorum sizle ama içim çok sıkılıyo ağlamak geliyo içimden çok moralim bozuk hala bi gelişme yok durumumda psikolojim çok bozuldu napıcam ben yaaa

işin hazırsa süper canım yaa bizim firmadan o bölgede çalışan arkadaşlar var mimar arkadaşım bile iş yok diye ağladı geçen demekki onlar bereriksiz işin hazırsa bence hiç evde oturma canım ihtiyacın olmasada zevk için çalış hem hareket olur hayatında hem çevre yaparsın

bak şu eşineee seninnnn babasının korkusuna tamam diyor..o arada karımın gönlünü alayım..2 taşta bir kuşş wowww

kızlar yaa muhabbet ediyorum sizle ama içim çok sıkılıyo ağlamak geliyo içimden çok moralim bozuk hala bi gelişme yok durumumda psikolojim çok bozuldu napıcam ben yaaa

İlk ay benim adetimde gecikti. Kafayı yiyodum resmen. Çok iyi anlıyorum seni ama korunuyosan sıkıntı yapma. Ben agladıgımda eşim öyle kolay hamile kalınsa insanlar çalışma yapmazlardı özel olarak dedi.
Üzülme. Olduysa bile üzülünce ne değişicek ki bu saatten sonra.

bencede benim bir yerden başlamam gerek ama nerden bu arada kayınvalidemde sormadı hiç ne kına ne düğün hakkında sanırım kına malzemelerimi bindallımı kendim alıcam

yeniden doğdum eşine çok güldüm yaaa
sende az değilsin hani

maddi açıdan evlenince mutlaka zorluk oluyor
ne kadar alıyorsan o kadar gidiyor
ama ev araba ve borç olmazsa ayda 1500-2000 tl ile ile rahat geçim olur

şu borçlar bitsede hepimiz rahatlasak
mmousee sıkma canını ay dönümlerinde bazen benimde adetim geç gleiyor
geçen ay bende böyle panik yaşadım benimde negatif ççıktı
kaç gğn oldu adetin geçeli

bencede benim bir yerden başlamam gerek ama nerden bu arada kayınvalidemde sormadı hiç ne kına ne düğün hakkında sanırım kına malzemelerimi bindallımı kendim alıcam

Aman sormasınlar zaten, kendi kafana göre iş yapmaktan güzeli yok.
Almayı mı düşünüyosuuun?
Ben giymeyi düşünmüyodum ama gelinlikcim hediye edince giydim. Kirala derim ben.

ayet-el kürsi oku canım kendine sabah akşam o duayı okurum ben ....müthiş güçlü bir dua canım...iş konusunda gelince yarım günde olsa razıyım dediğin gibi çevre yapmak,birşeylerle meşgul olmak istiyorum öteki türlü sürekli kahveye gelenim olucak biliyorum

mmouse test yapmıs negatıf yanı hamıle degıl ama neden olmuyorum dıye korkuyor haklıda
doktora gıtmeyecekmısın ben olsam ucmustum ya ben ne pıpırıkım bılırısnız

canım eminönüne git çeşit çeşit var seç seç beğenn
kına malzemesi felan çok tutmaz ama bindallını kına kıyaafetini geliniğini seçmeye başla derim
bu arada çeyiz ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…