- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.681
yok isyanım ya çalışayım ben çünkü hiç bilmediğim bir şehire gelin gidicem kafayı yerim ailemi özlerim evin içinde psikopata bağlarım benbirde çocuk olunca zaten el mahkum çalışamam en azından çocuk olana kadar çalışayım birde koca parası yiyor demesinler bana kaldıramam vallahi...
desinler çatır çatır yerim de kıskananlar çatlasın
aman canım sende olursa olur napalım tecavuz kacınılmazsa demişlerama o balkonda oturmayızkı bız zaten anca camasır asarım one ben arka balkonu kullanırım yanı on balkon kuzeye bakıyor ruzgarı yıyorda yıyor :)
adam ınat ya dınlemıyor ben yokken cagırırlarsa boyle olur ıste
annemde destekcısı sıyah olsun sıyah :44:
olan oldu gecmıs olsun
hadi bakalımkp arıcam dıcem onur ısyah yapmıs vs sende arasana bı ne yaptın fılan de dıcem sıyah karanlık yapar fılancanın ıcı kapkaranlık salonada yansıyacak karanlık bu arada
onur babasını dınler ve vazgecer
henuz havlu atmadım
nöyyy dalgamı geçiyosun canım biz ayda 3000 tl ile geçinmeye çalışıyoruz :18: bide adanada grafikerlikle o kadar para kazaanamazsın canım sanırım yaaa orda pek iş pazarı yok bildiğim kadarıyla ist iyi para var ama normalev geçindirme muhabbeti sanırım konumuz nişanlımın maaşı belli olmuyor kendi işi olduğu için 6-7 bin bende kazansam 3 bin yinede yetmez bennnnnnnce
KP ARADIM babacım boyle boyle dedım dedı neden sıyah bızım kahve rengı 3 ten sonra mutfakta lamba acıyoruz dedı sıyajh bıde dedı bende dedım ben seffaf ıstıyom neyse dedım ararmısın ama benım aradıgımıs oyleme
onurcan 2 dk sonra aradı hayatım ben sana kıyamadım sen haklısın senın ıstedıgın gıbı olsun hem babam aradı sıyah olmaz karanlık dusurur kıyamam sana dedı seffaf yaptırıyom dedı
aman canım sende olursa olur napalım tecavuz kacınılmazsa demişler
hadi bakalım
nöyyy dalgamı geçiyosun canım biz ayda 3000 tl ile geçinmeye çalışıyoruz :18: bide adanada grafikerlikle o kadar para kazaanamazsın canım sanırım yaaa orda pek iş pazarı yok bildiğim kadarıyla ist iyi para var ama normal
canım banada çok oluyo ayetel kürsü oku canımaraba camı gibimigüldürdün beni
size bişey sorcaM YA KIZLAR BEN SÜREKLİ GECE KORKUYORUM ZIPLIUORUM ÇOK KÖTÜÜÜ NEDEN OLABİLİR SİZCE EVLENELİ OLDU BÖYLEEEE:26::26::26:
kısss şakamı yapıyosunn sennnnnn 6 7 bin eşinden 3 bin senden gelsee köşelil olursunuzev geçindirme muhabbeti sanırım konumuz nişanlımın maaşı belli olmuyor kendi işi olduğu için 6-7 bin bende kazansam 3 bin yinede yetmez bennnnnnnce
5 ay var ne gelinlik bakıyorum,ne bindallı,ne kına malzemelerim var ne o ne bu sizce ben çokmu geç kaldım:26:
canım benim nişanlımın akrabasının reklam ajansı var görüşmeye gittiğimde konuşmuştuk bana istanbuldaki kazancımı sormuştu bende söylemiştim burdada o kadar alırsın o zaman demişti benim işim hazır canım bu firma bayağ yerlere iş yapıyor benim nişanımda kendi yaptığım davetiyelerimi falan görünce bana bizimle çalış dediydi hattabirde mimarlik şirketi var oraylada görüşücem.bakalım kısmet
KP ARADIM babacım boyle boyle dedım dedı neden sıyah bızım kahve rengı 3 ten sonra mutfakta lamba acıyoruz dedı sıyajh bıde dedı bende dedım ben seffaf ıstıyom neyse dedım ararmısın ama benım aradıgımıs oyleme
onurcan 2 dk sonra aradı hayatım ben sana kıyamadım sen haklısın senın ıstedıgın gıbı olsun hem babam aradı sıyah olmaz karanlık dusurur kıyamam sana dedı seffaf yaptırıyom dedı
kızlar yaa muhabbet ediyorum sizle ama içim çok sıkılıyo ağlamak geliyo içimden çok moralim bozuk hala bi gelişme yok durumumda psikolojim çok bozuldu napıcam ben yaaa
kızlar yaa muhabbet ediyorum sizle ama içim çok sıkılıyo ağlamak geliyo içimden çok moralim bozuk hala bi gelişme yok durumumda psikolojim çok bozuldu napıcam ben yaaa
canım banada çok oluyo ayetel kürsü oku canım
bana öyle olduğunda direwk eşim okuyoo ben zaten kendime eşime okumadan yatmıyorum
kısss şakamı yapıyosunn sennnnnn 6 7 bin eşinden 3 bin senden gelsee köşelil olursunuz
o kadar para nasıl yetmez anlayamadımmm
bence biyerden başlaaa kuzumm
yoksa çok sıkışırsın
eşinde az numaracı değilmiş varyaaaa
bencede benim bir yerden başlamam gerek ama nerden bu arada kayınvalidemde sormadı hiç ne kına ne düğün hakkında sanırım kına malzemelerimi bindallımı kendim alıcam
işin hazırsa süper canım yaa bizim firmadan o bölgede çalışan arkadaşlar var mimar arkadaşım bile iş yok diye ağladı geçen demekki onlar bereriksizişin hazırsa bence hiç evde oturma canım ihtiyacın olmasada zevk için çalış hem hareket olur hayatında hem çevre yaparsın
bencede benim bir yerden başlamam gerek ama nerden bu arada kayınvalidemde sormadı hiç ne kına ne düğün hakkında sanırım kına malzemelerimi bindallımı kendim alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?