Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

bız gocmenız pek o ıllerı bılmem ama sen adanada kahveye gelırler dıyorsun bence caya corbaya gelırler

alice ; sen o paraya gecınemezsen ne dıyım sanaa

takvım hosgeldın

ısyancım en azından soncua bakıyorum ıstedıgım oldumu olduuuu

ne oldu canım hayırdır :44:
hala regl olmadım cnaım
canım evlendiğimden beri normal gidiyodu ilk defa oldu panik oldum

canım normalde ilac bittiğinde 5. gün oluyodum bugün 8. gün

Aman sormasınlar zaten, kendi kafana göre iş yapmaktan güzeli yok.
Almayı mı düşünüyosuuun?
Ben giymeyi düşünmüyodum ama gelinlikcim hediye edince giydim. Kirala derim ben.

sormasınlar işime karışmasınlar mümkünse ama kaldı 5 ay mayıs ayı olursa eğer ki öyle olucak benim hangi ara gelinliğim dikilecek bindallı dediğim hint kıyafeti muhtemelen hindistandan getirteceğim 30 günü buluyor gelmesi onlardan ses çıkmayınca bende bekliyorum böyle çok uyuz bir durum ya birde 2 tane gelinlik giyicem birini kiralarım diğerini diktiririm böyle düşündükçe mümkün değil yetişemeyecekmişim gibi geliyor...sorumsuz kadın yaa çooooook anca kendi kızlarını anlatsın şöyle yapmıştı böyle almıştı diye ne zaman anlatsa kalkıp işim varmış gibi kaçıyorum onun durduğu yerden beni çok seviyor biliyorum ama sorumsuz işte

mmouse test yapmıs negatıf yanı hamıle degıl ama neden olmuyorum dıye korkuyor haklıda
doktora gıtmeyecekmısın ben olsam ucmustum ya ben ne pıpırıkım bılırısnız

kuzum ctesi gününe randevu aldım işten izin almak istemedim. zaten randevu alldığımda daha bu durumda değildim. burdaki ark dedi ki 8. gün yaptım negatifti 10. gün yaptım pozitif çıktı dedi dün akşam rahatlamıştım ama yine içimi daralttılar

takvım hosgeldın

hoşbuldum kuzuummm
tadilat işlerine girmişssin Allah sabır vrsin

Kızlar regliyim evleneli çok sancılı oluyorum yatak döşek yatıyorum desem yeridir
güya evlennce sancı geçer dediler ama bende durum farklı yaa

Kızlar merhaba :)
Nasılsınız
ben süperim evlilik çok güzel gidiyor iş başı yaptım daha yeni :)
kocamın yanında sabah 09.30 da geliyorum 14.30 yada 16.00 gibi çıkıyorum :)

diğer kızlara katılıyorum bende kimileri asgariyle geçiniyor kiminede aylık 10,000 yetmiyor..

isyan bende hesapladım da canım seninle herşeyimiz ortak kirayı aynı veriyoruz aidatıda sonuç olarak çıkardığın hesabın altına imzamın atarım..
bizde borç olmasaydı rahat yaşardık sadece eşimin maaşıylada adam 2,500 e yakın alıyor sonuçta..
ama eve giren maaş toplamda 3,500 ama yetmiyooooorrr

bende aynı durumu yaşadım kızlar gecikmesi normalmiş doktor demişti
helede mousecim sen pkolusun sıkma canını hem teste negatifmiş..
inşallah bende bu ay hamile kalabilirim çok takmamaya çalışıyorum ama dün akşam eşimle bu konuyu konuşurken farkettimde başa sardım ben yine BEBEK İSTİYORUUUUUUUUUUUMMM

neden 2 gelinlik giyeceksin canım ?

hala regl olmadım cnaım

canım evlendiğimden beri normal gidiyodu ilk defa oldu panik oldum

canım normalde ilac bittiğinde 5. gün oluyodum bugün 8. gün

Bide beni düşün zaten acemiyiz neyi yanlış yaptık diye kafayı yiyodum ilk aydan bebe

Benim işime geldi valla. Herşeyimi sorunsuz hallettim. Mesafeyi korumuş oldum hemde. Temiz iş.
Sen nişanlınla hallet. Başla bencedee. Çok sıkışırsın sonra sinir stres oluyo insanda.
Çeyiz işleri bitti mi?

Kızlar merhaba :)
Nasılsınız
ben süperim evlilik çok güzel gidiyor iş başı yaptım daha yeni :)
kocamın yanında sabah 09.30 da geliyorum 14.30 yada 16.00 gibi çıkıyorum :)

harıkasınnnnnnnnnnnn hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

rabbim sana isteyen herkese versin canım bana daha çoook erken ondan üzülüyorum

canım eminönüne git çeşit çeşit var seç seç beğenn
kına malzemesi felan çok tutmaz ama bindallını kına kıyaafetini geliniğini seçmeye başla derim
bu arada çeyiz ne durumda

evet canım kına malzemelerimi alır kendim yaparım sanırım..çeyizimde ufak tefek eksiklerim var beyaz eşyalarım tamam sadece buzdolabı ve tw yok,tost mak,ve el blendırı almam lazım he bırde bır kac tane daha nevresım o kadar canım ...

bız gocmenız pek o ıllerı bılmem ama sen adanada kahveye gelırler dıyorsun bence caya corbaya gelırler

bizde göçmeniz canım babam tarafından bizdede yemek ziyafetleri olur ama kayınvalidem daha çok kahve içmeye gelir kahveyle aşk yaşıyorda resmen

takvım hosgeldın

yok canım çok şükür diyelim fazla parada gözüm olmadı olmazda allaha şükür baba evimdede sıkıntı çekmedim allah herkese geçinebileceği kadar para versin fazlası zarar zaten...

bende de aynı durum var, evlendikten sonra ağır sancılarım olmaya başladı ve çok başım ağrıyor o dönemde

Hayırlısıyla inşallah bebeğin olur canım
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

bizde teyze olalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…