- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #29.721
Canım 10. günden sonra belli olur bekle bakalım
kafana takarsanda gelmiyor bazen
bende de aynı durum var, evlendikten sonra ağır sancılarım olmaya başladı ve çok başım ağrıyor o dönemde
aynen canım ya baş ağrısı inanılmaz oysaki hep evlennce geçiceğini söylerler
çalışsam napardım bilmiyorum
evde yatıyorum bugün dershaneye de gitmedim
canım ağrıyosa geçer ağrımıyosa ağrır tam tersi olur evlenince diye biliyorum bende :26:
hımm baya işin uzunn canım seninnsormasınlar işime karışmasınlar mümkünse ama kaldı 5 ay mayıs ayı olursa eğer ki öyle olucak benim hangi ara gelinliğim dikilecek bindallı dediğim hint kıyafeti muhtemelen hindistandan getirteceğim 30 günü buluyor gelmesi onlardan ses çıkmayınca bende bekliyorum böyle çok uyuz bir durum ya birde 2 tane gelinlik giyicem birini kiralarım diğerini diktiririm böyle düşündükçe mümkün değil yetişemeyecekmişim gibi geliyor...sorumsuz kadın yaa çooooook anca kendi kızlarını anlatsın şöyle yapmıştı böyle almıştı diye ne zaman anlatsa kalkıp işim varmış gibi kaçıyorum onun durduğu yerdenbeni çok seviyor biliyorum ama sorumsuz işte
anladım canım kan tahlili için hastaneler 7/24 yapıyolar canımiş yerim şehrin dışında mecbur ctesiyi beklicem
hoşbuldum kuzuummm
tadilat işlerine girmişssin Allah sabır vrsin
Kızlar regliyim evleneli çok sancılı oluyorum yatak döşek yatıyorum desem yeridir
güya evlennce sancı geçer dediler ama bende durum farklı yaa
neden 2 gelinlik giyeceksin canım ?
Bide beni düşün zaten acemiyiz neyi yanlış yaptık diye kafayı yiyodum ilk aydan bebe
Benim işime geldi valla. Herşeyimi sorunsuz hallettim. Mesafeyi korumuş oldum hemde. Temiz iş.
Sen nişanlınla hallet. Başla bencedee. Çok sıkışırsın sonra sinir stres oluyo insanda.
Çeyiz işleri bitti mi?
inş o yüzdendir canım dün akşam testi yaparken eşim tuvaletin önünde bekledi resmen hayırlısı deyip duruyodu ama negatif deyince çook sevindi şu anda oda bende hazır değiliz. ben hamileyim demeyi böyle hayal etmedim
bikaç gün daha sıkıntı artık yapıcak bişey yok
hımm baya işin uzunn canım seninn
iki gelinlikmi onu anlayamadım yanii:44::44:
allah yardımcın olsun
nişanlınla konuş ben napayım hazırlıklara başlaman gerektiğini söyle
balayını naptın kıss
anladım canım kan tahlili için hastaneler 7/24 yapıyolar canım
inanmammmbenim zaten sancılı geçiyoduuu şimdi dahada çok artıııııı
pazar günü nerdeyse bayılıyodum sancıdannn
canım ağrıyosa geçer ağrımıyosa ağrır tam tersi olur evlenince diye biliyorum bende :26:
hımm baya işin uzunn canım seninn
iki gelinlikmi onu anlayamadım yanii:44::44:
allah yardımcın olsun
nişanlınla konuş ben napayım hazırlıklara başlaman gerektiğini söyle
balayını naptın kıss
anladım canım kan tahlili için hastaneler 7/24 yapıyolar canım
inanmammmbenim zaten sancılı geçiyoduuu şimdi dahada çok artıııııı
pazar günü nerdeyse bayılıyodum sancıdannn
canım şundan dolayı; ben adana'ya gelin gideceğim düğün ve nikah orada olucak yani düğün mekanında nikah kıyılıcak...dolayısı ile kına gecem istanbulda olucak düğünüme gelemeyen akrabalarım için kına gecemde gelinlikle görmeleri için beni gelinlik giyicem birde baba evimden çıkarken gelinlik giyeyim diyorum gelinlikle adana'ya geçicem uçakla adana'daki düğünde özel diktirdiğim gelinliğimi giyicem inşallah aynı gelinliği giyersem kirlenir falan dedi annem bu yüzden...
sıkıştım zaten bence canımm nişanlım evle cebelleşiyor ona kalsa 1 günlük iş bu alınacaklar listesi ama ben öyle kolay beğenmem ki aman neyse elime para geçtikçe alıcam bişeylerimi düğün yaptık demesinler sevgili kayınvalideciğim herşey nişanlım ve benim cebimden çıkıyor şuan valla sokarım lafı
[ı]ev geçindirme muhabbeti sanırım konumuz nişanlımın maaşı belli olmuyor kendi işi olduğu için 6-7 bin bende kazansam 3 bin yinede yetmez bennnnnnnce[/ı]
kızlar merhaba :)
nasılsınız
ben süperim evlilik çok güzel gidiyor iş başı yaptım daha yeni :)
kocamın yanında sabah 09.30 da geliyorum 14.30 yada 16.00 gibi çıkıyorum :)
[ı]balayı için mayısda evlenirsek ön balayı 3 günlüğüne adam eve ye gidelim diyor nişanlım ocakta'da maldivlere gerçek balayına gidelim dedi bakalım kısmet canım nişanlım benden rahat tabi giyeceği tek şey penguen gibi takım elbise ve traş bizim işimiz bitermi gelinlik bindallı kınada karşılama elbisesi ohoooooooooo
[/ı]
Bizde düşünmüyoruz bebek sana çok hak veriyorum ama dk kullanıyorsan olması çok küçük bi ihtimal
çünkü dk bıraktıktan sonra bile 6 ie 1 yıl arası hamile kalıyorsun
saatinde içiyorsun dimi hapları
Bu topiğin adı kendi düğününü kendi yapan 2012 gelinleri olsun bence.
Hep bizim cebimizden gitti bi iğne yok inanki onlardan. Aldıklarını bile eşim ödemiş.
Sana özel değil yani balım sıkma canını hiç.
Eminönünde hepsi sıra sokaklarda sanırım 3 sokak falan var ben çok gezdim kına malzemelerim için çok seçenek yok zaten piyasada olanlardan.
Bide madem istanbulda düğün tarzı bişey yapacaksın kına organizasyonu yapan firmalar var çok güzel, fikir alabilirsin.
evet hep saatinde içiyorum ama geçen ay iki kere unuttum içmeyi ertesi gün 2 tane içtim ama bu aradada kalmam çook güç bide pko var bende yani. ama rabbim yazdıysa verir bir şekilde olamadığım için şüphem olduğu için gergin sinirli ve mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?