Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Canım 10. günden sonra belli olur bekle bakalım
kafana takarsanda gelmiyor bazen

inş o yüzdendir canım dün akşam testi yaparken eşim tuvaletin önünde bekledi resmen hayırlısı deyip duruyodu ama negatif deyince çook sevindi şu anda oda bende hazır değiliz. ben hamileyim demeyi böyle hayal etmedim
bikaç gün daha sıkıntı artık yapıcak bişey yok

hımm baya işin uzunn canım seninn
iki gelinlikmi onu anlayamadım yanii:44::44:
allah yardımcın olsun
nişanlınla konuş ben napayım hazırlıklara başlaman gerektiğini söyle
balayını naptın kıss
iş yerim şehrin dışında mecbur ctesiyi beklicem
anladım canım kan tahlili için hastaneler 7/24 yapıyolar canım

inanmammm benim zaten sancılı geçiyoduuu şimdi dahada çok artıııııı
pazar günü nerdeyse bayılıyodum sancıdannn

neden 2 gelinlik giyeceksin canım ?

canım şundan dolayı; ben adana'ya gelin gideceğim düğün ve nikah orada olucak yani düğün mekanında nikah kıyılıcak...dolayısı ile kına gecem istanbulda olucak düğünüme gelemeyen akrabalarım için kına gecemde gelinlikle görmeleri için beni gelinlik giyicem birde baba evimden çıkarken gelinlik giyeyim diyorum gelinlikle adana'ya geçicem uçakla adana'daki düğünde özel diktirdiğim gelinliğimi giyicem inşallah aynı gelinliği giyersem kirlenir falan dedi annem bu yüzden...

sıkıştım zaten bence canımm nişanlım evle cebelleşiyor ona kalsa 1 günlük iş bu alınacaklar listesi ama ben öyle kolay beğenmem ki aman neyse elime para geçtikçe alıcam bişeylerimi düğün yaptık demesinler sevgili kayınvalideciğim herşey nişanlım ve benim cebimden çıkıyor şuan valla sokarım lafı

Bizde düşünmüyoruz bebek sana çok hak veriyorum ama dk kullanıyorsan olması çok küçük bi ihtimal
çünkü dk bıraktıktan sonra bile 6 ie 1 yıl arası hamile kalıyorsun
saatinde içiyorsun dimi hapları

balayı için mayısda evlenirsek ön balayı 3 günlüğüne adam eve ye gidelim diyor nişanlım ocakta'da maldivlere gerçek balayına gidelim dedi bakalım kısmet canım nişanlım benden rahat tabi giyeceği tek şey penguen gibi takım elbise ve traş bizim işimiz bitermi gelinlik bindallı kınada karşılama elbisesi ohoooooooooo

canım ağrıyosa geçer ağrımıyosa ağrır tam tersi olur evlenince diye biliyorum bende :26:

bende durum öyle oldu galiba

aynen bende bugün öyleyim

Bu topiğin adı kendi düğününü kendi yapan 2012 gelinleri olsun bence.
Hep bizim cebimizden gitti bi iğne yok inanki onlardan. Aldıklarını bile eşim ödemiş.
Sana özel değil yani balım sıkma canını hiç.
Eminönünde hepsi sıra sokaklarda sanırım 3 sokak falan var ben çok gezdim kına malzemelerim için çok seçenek yok zaten piyasada olanlardan.
Bide madem istanbulda düğün tarzı bişey yapacaksın kına organizasyonu yapan firmalar var çok güzel, fikir alabilirsin.

bence adetiniz havalardan gecikti sizin bayanlar benim havadan 10 gün geciktiğini hatırlıyorum ağlıyordum artık sıkıntıdan her yerim şişmişti sonra doktora gittim tahlil yaptı prolaktinim yüksek çıktı meğer ondan gecikiyormuşum...
bu arada neye sıkıntı yaptıysanız o bile adeti geciktiriyor d.k hapı kullanan bayanlar doktor tavsiyesi ile aldınız dimi ilaçlarınızı her ilaç her bünyeye gitmiyor çünkü hayatımda hiç kullanmadım ama bir arkadaşımda d.k hapı yüzünden adetleri gecikiyordu hep soluğu testte alıyordu hepte negatif çıkıyordu buna bir çözüm olmalı bence

[ı]ev geçindirme muhabbeti sanırım konumuz nişanlımın maaşı belli olmuyor kendi işi olduğu için 6-7 bin bende kazansam 3 bin yinede yetmez bennnnnnnce [/ı]

canım işte yaşam standartına bağlı dedik ya sana 10..000 yetmez diğerin 30.000 tl yetmez tamamen ev ile alakalı birşey bu

kızlar merhaba :)
nasılsınız
ben süperim evlilik çok güzel gidiyor iş başı yaptım daha yeni :)
kocamın yanında sabah 09.30 da geliyorum 14.30 yada 16.00 gibi çıkıyorum :)

canım hoşgeldin.nasıldı düğün ,balayı evlilik nasıl gidiyor

alicem benide maldivlere götürsene yavvv
Bende istiyorummmmmmmmmmmmm

evet hep saatinde içiyorum ama geçen ay iki kere unuttum içmeyi ertesi gün 2 tane içtim ama bu aradada kalmam çook güç bide pko var bende yani. ama rabbim yazdıysa verir bir şekilde olamadığım için şüphem olduğu için gergin sinirli ve mutsuzum

hakikaten canım ya topiğin adı değişsin bencede dediğin gibi
eminönünden almıştım bende nişan kutularımı sadece süslemesini kendim tasarlamıştım yine öyle yaparım sanırım aslında şu lokum konulan küçük gümüş kaplar hoşuma gidiyor ama 150 kişi bayağ masraflı olur dimi o lokumluklar kına organizasyonu ile görüştüm canım 1000 tl yede 1.500 tl yede organizasyon yapan firmalar var ama bizimkilere fazla yüklenmek istemiyorum nişanda çoook masraf yaptılar zaten nişanlımla konuşayım diyorum organizasyonu o ayarlasa bende mekanı ayarlasam eminönüne bir bakayım ben en iyisi birşeyler oluşturayım kafamda

gönlünü ferah tut kuzummm strestende geç gelir

akşam ki menüm:
3 renkli pilav
tavuk sote
bol yeşillikli salata
bu akşama özel tatlıda yapmak istiyorum ama bulamadım bişey..

c.tesi görümcecik yemeğe davet etti pazarda misafirim var hemde yemeğe:)))

akşama ne yemeğiniz var bakalım ?

Bizim evde yemek yok akşam aylık alışveriş için markete gideceğiz artık eve dönünce kolay bişeyler hazırlarız. kuzey güney günüm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…