- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.101
urolog bulamaya calısın teshıs nedır? tam olarak
inan yaptıkça eli alışıyor insanın yemek yapmak zor gelmiyor ciddenowner bu ara oyle yogunumkkı ymutfagı evıre cevıre dagıtıp yemek yapmayı ozleıdm ınan
bu aksam kp demıs gulen buraya gelsın 7de dolapcıyla bulusucaz
esımde gıt bakalım ne dıcekler deıd
ben dıcemkı ben eve gıdeyım geldıklerınde bulusalım
donuste bızemı gelecekler
bır gun onun aılesı bır gun benım aılem
bır an once bıtsın su tadılat(henuz baslamamısken ısyanım ne erken) bı rahata eremıcezmı
owner doktora gıtsene sen kıst varken hamıle kalamazmısın bılmıyorum ama
Kızlar ya utanıyorum ama size birşey sorucam. Baştan ilişkide ağrısı olur da sonradan kendisi normale dönen oldu mu? Ben mi çok kasıyorum anlamadım
allah yardımcısı olsun canım zor bişi rabbim sağlık sıhat versin inşşşbenimmmm çok moralim bozulduuu
2 hafta önce kuzenimi kasık ağrısı şikayeti ile halam getirdi..25 yaşında.. damarlarda genişleme var..sperm testi yapmamız lazım dediler...
geçen hafta yapıldı..az önce sonucu çıktı..doktor normal yolla çocuğu olmayacak..spermler hareketsiz dedi..evlenince bakıcaz duruma eğer çocuğu olmazda tüp bebek ve ameliyat yollarını deneyeceğiz dedi..çok moralim bozuldu..nasıl sölicem şimdi kuzenime senin çocğuğun olmazmış diyeceğim yaaa...off tamda konunun üstüne geldi..
Allahım sen bize sağlıklı suhhatli aratmadan çocuk sahibi olmamızı sağlaa
canım çok üzüldüm ya senin içinde çok zor bir durum nasıl diceksin böyle böyle diye
[sıze=3]kızlar size bir sorum var mesela sonuçlar bebeğinizin olmayacağını söylüyor
peki siz bunu evlenmeyi düşündüğünüz kişiye söyler misiniz yoksa ayrılır benden diye saklar mısınız?
Düşünceleriniz nelerdir bu konuda
benim arkadaşımın başına geldi
çocuk evlenmedi kızla nişanlı idiler
ama sonra çocuk çoook pişman oldu ama kız dönmedi oğlana[/sıze]
ılk zamanlarda evet
kastıgım zaman hala olur
ama onun dısında yok
Kızlar ya utanıyorum ama size birşey sorucam. Baştan ilişkide ağrısı olur da sonradan kendisi normale dönen oldu mu? Ben mi çok kasıyorum anlamadım
hastalığın ismini sölemedi..knal genişlemesine bağlı olarak spermler hareketsizmiş etkisizmiş yanii öle dedi...
bu şekilde normal yolla çocuk olması çok zor ama bellide olmaz evlenip görmemiz lazım dedi..ama biz beklemeyeceğiz..daha iyi bir üroloğa göstereceğiz..gösterdiğimizde ürologtu kuzum zaten
bende sana danışcaktım özeldenama seni bu konu ile üzmek rahatsız etmek istemedim
Nasıl rahat olurum onu da bilmiyorum ki psikolog derin derin nefes al demişti. E o zamanda adama karşı hani ben yine darlandım gibi bir imaj çiziyorum bu kez de o etkileniyor :S O anda ne düşünsem ne yapsam bilemiyorum
ilişjiye acıyacak düşüncesi ile başladığın için olabilir. kasma kendini
anı düşün yada ön sevişmeyi uzun tutarsanız rahatlaabilirsin
yenidendoğdum bizde bir yere gitmiyoruz evdeyiz arada misafirliğe gidiyoruz o kadar yani
isyan gemiş olsun kuzenine canım
rabbim şifa versin
mouse gözün aydın
gizemcim başlarda bende de oluyordu tabi geçti artık
ama bısey dıcem kızmayın ama seks yaparkende ocaktakı yemegı kızdıgınızkaynanayıda dusunmeyı verın ya :S
odaklanamazsınız ama genede doktora gıdın
kasarsam acıyor ama sonra rahatlıyorum
canım biz hafta sonları illa çıkarız. dediğin gibi ya markete falan gideriz kıyafet bakarız arkadşlara gideriz fallan.kızlar gezmeye gıdıyormusunuz
bız hepe vdeyız ya
kuflencez
ya market ya alısverıs sımdıde su ev ıcın bıseyler bakmaya cıkıyoz
nerelere gıdıyorsunuz ne yapıyorsunuz
ama bısey dıcem kızmayın ama seks yaparkende ocaktakı yemegı kızdıgınızkaynanayıda dusunmeyı verın ya :S
odaklanamazsınız ama genede doktora gıdın
kasarsam acıyor ama sonra rahatlıyorum
kızlar gezmeye gıdıyormusunuz
bız hepe vdeyız ya
kuflencez
Bu kez de uzayınca acaba bu kez yapabilcem mi diye düşünüyorum
inan yaptıkça eli alışıyor insanın yemek yapmak zor gelmiyor cidden
ben bi ara hiç yemek yapmak istemiyordum
ama sonradan iyi açıldım..
dün akşam eşim dedi ki yaa ben çok açım hadi yumurta kırda yiyelim..dedim olmaz öyle evlendin sen şimdi gidip yemek hazırlıyorum sana dedim..
allah ne verdiyse yaptım bişeyler..
eşime yemek yapmak tatlı yapmak hoşuma gidiyor bide o öyle iştahla yiyince çok mutlu oluyorum..
kabak tatlısınıda hiç yapmadım ilk kez yapıcam inş. güzel olurrr
adeti bekliyorum tatlım olursam gidicem
ama inş. olmam yaaa bebeğim benimle olur..
bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum:18::18::18:
eflinam ben nişanlıylen sölemiştim eşime gizlemedim kistim var haberin olsun demiştim..adetlerim düzensiz falan da demiştim yani..
aşkımda olabilir insanız benimde faranjitim var demişti
isyancım gecmış olsun. hemen bı doktorun dediğiyle moralını bozmasın artık tıp çok ilerledi bırçok doktora görunsun
yenıdendoğdum valla bızde bıyere çıkamıyoruz. çıkmadığımız halde kartlar borç dolu çıksak nolcak acabazaten kış geldı ben çok uşuduğumden kışın evı yeğlerım.
ilk ay çok gezdık gerçı şimdi durulduk çabuk durulduk anlayacağın
owner benım suanda hıc vaktım yok bu aksamda oyle ama evdede pazarlık almadım bu hafat hıc fark etmedı evyenidendoğdum bizde bir yere gitmiyoruz evdeyiz arada misafirliğe gidiyoruz o kadar yani
isyan gemiş olsun kuzenine canım
rabbim şifa versin
mouse gözün aydın
gizemcim başlarda bende de oluyordu tabi geçti artık
kızlar gezmeye gıdıyormusunuz
bız hepe vdeyız ya
kuflencez
varıkosel oluyor bu
canım olanda var olmayanda var sansa kalmıs bısey ama ozel bı urolaga gıtmekte fayda var cunku bız bazen cansız spermi hıc olmayan spermle karıstırıyoruz karıstıyorlar bunu yapadan ılerı gelen unı hastanelerınden bır doktordu
alman hastanesı emre bakırcıoglu ve tansel kaplancan alanlarında bır numara bızde ameılyatla testıslerden parca alınıp sperm aranmıstı 15 tane bulunmustu
acıyı düşünme canım benim
yine olmaz ise jinekolağa git yara falan olabilir mi oda acı yapar diye duymuştum.
ayrıca yeni evli arkadaşlar sene de 1 kez smear testi yaptırın rahim ağzı kanseri için önlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?