Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
urolog bulamaya calısın teshıs nedır? tam olarak

hastalığın ismini sölemedi..knal genişlemesine bağlı olarak spermler hareketsizmiş etkisizmiş yanii öle dedi...
bu şekilde normal yolla çocuk olması çok zor ama bellide olmaz evlenip görmemiz lazım dedi..ama biz beklemeyeceğiz..daha iyi bir üroloğa göstereceğiz..gösterdiğimizde ürologtu kuzum zaten
bende sana danışcaktım özelden ama seni bu konu ile üzmek rahatsız etmek istemedim

inan yaptıkça eli alışıyor insanın yemek yapmak zor gelmiyor cidden
ben bi ara hiç yemek yapmak istemiyordum
ama sonradan iyi açıldım..
dün akşam eşim dedi ki yaa ben çok açım hadi yumurta kırda yiyelim..dedim olmaz öyle evlendin sen şimdi gidip yemek hazırlıyorum sana dedim..
allah ne verdiyse yaptım bişeyler..
eşime yemek yapmak tatlı yapmak hoşuma gidiyor bide o öyle iştahla yiyince çok mutlu oluyorum..
kabak tatlısınıda hiç yapmadım ilk kez yapıcam inş. güzel olurrr

adeti bekliyorum tatlım olursam gidicem
ama inş. olmam yaaa bebeğim benimle olur..
bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum:18::18::18:
eflinam ben nişanlıylen sölemiştim eşime gizlemedim kistim var haberin olsun demiştim..adetlerim düzensiz falan da demiştim yani..
aşkımda olabilir insanız benimde faranjitim var demişti

Kızlar ya utanıyorum ama size birşey sorucam. Baştan ilişkide ağrısı olur da sonradan kendisi normale dönen oldu mu? Ben mi çok kasıyorum anlamadım

ılk zamanlarda evet

kastıgım zaman hala olur
ama onun dısında yok

allah yardımcısı olsun canım zor bişi rabbim sağlık sıhat versin inşşş
allahım kemselere arattırmadan hayırlı zamanda versin inşş

bu erkekler biz kadınlar gibi değiller sinir oluyorum öyle bişey olmuş olsa eğer ki çokda seviyorsam ayrılmazdım heralde
zaten tıp çok ilerledi ve benim böyle bişeyim olsaydı bende gizlemezdim
rabbim kimseye arattırmasın inşşş

isyancım gecmış olsun. hemen bı doktorun dediğiyle moralını bozmasın artık tıp çok ilerledi bırçok doktora görunsun
yenıdendoğdum valla bızde bıyere çıkamıyoruz. çıkmadığımız halde kartlar borç dolu çıksak nolcak acaba zaten kış geldı ben çok uşuduğumden kışın evı yeğlerım.
ilk ay çok gezdık gerçı şimdi durulduk çabuk durulduk anlayacağın

Kızlar ya utanıyorum ama size birşey sorucam. Baştan ilişkide ağrısı olur da sonradan kendisi normale dönen oldu mu? Ben mi çok kasıyorum anlamadım

ilişjiye acıyacak düşüncesi ile başladığın için olabilir. kasma kendini

anı düşün yada ön sevişmeyi uzun tutarsanız rahatlaabilirsin

Son düzenleme:
yenidendoğdum bizde bir yere gitmiyoruz evdeyiz arada misafirliğe gidiyoruz o kadar yani
isyan gemiş olsun kuzenine canım
rabbim şifa versin
mouse gözün aydın
gizemcim başlarda bende de oluyordu tabi geçti artık

varıkosel oluyor bu
canım olanda var olmayanda var sansa kalmıs bısey ama ozel bı urolaga gıtmekte fayda var cunku bız bazen cansız spermi hıc olmayan spermle karıstırıyoruz karıstıyorlar bunu yapadan ılerı gelen unı hastanelerınden bır doktordu

alman hastanesı emre bakırcıoglu ve tansel kaplancan alanlarında bır numara bızde ameılyatla testıslerden parca alınıp sperm aranmıstı 15 tane bulunmustu

Nasıl rahat olurum onu da bilmiyorum ki psikolog derin derin nefes al demişti. E o zamanda adama karşı hani ben yine darlandım gibi bir imaj çiziyorum bu kez de o etkileniyor :S O anda ne düşünsem ne yapsam bilemiyorum

ama bısey dıcem kızmayın ama seks yaparkende ocaktakı yemegı kızdıgınızkaynanayıda dusunmeyı verın ya :S
odaklanamazsınız ama genede doktora gıdın

kasarsam acıyor ama sonra rahatlıyorum

ilişjiye acıyacak düşüncesi ile başladığın için olabilir. kasma kendini

anı düşün yada ön sevişmeyi uzun tutarsanız rahatlaabilirsin

Bu kez de uzayınca acaba bu kez yapabilcem mi diye düşünüyorum

yenidendoğdum bizde bir yere gitmiyoruz evdeyiz arada misafirliğe gidiyoruz o kadar yani
rabbim şifa versin
mouse gözün aydın

Of geçmesi için özel bir şey uyguladın mı, yada doktor falan

ama bısey dıcem kızmayın ama seks yaparkende ocaktakı yemegı kızdıgınızkaynanayıda dusunmeyı verın ya :S

Psikoloğa gittim ama acaba direk kadın doğumcuya mı gitsem

kızlar gezmeye gıdıyormusunuz
bız hepe vdeyız ya
kuflencez
ya market ya alısverıs sımdıde su ev ıcın bıseyler bakmaya cıkıyoz
nerelere gıdıyorsunuz ne yapıyorsunuz
canım biz hafta sonları illa çıkarız. dediğin gibi ya markete falan gideriz kıyafet bakarız arkadşlara gideriz fallan.
ama öyle kafeye gidelim faln gibi bişey kalmadı tabi zaten bende istemiyorum.
para olsa eşim çok yere götürür gezdirmeyi yedirmeyi sever ama şu anda para yok bu kadarla yetiniyoruz

Allah seni yaaa güldürdün beni ama haklısın bende düşündümmü odaklanamam bişeyde anlamam o yüzden herşeyden soyutlanmak lazım

bız hepe vdeyız ya
kuflencez

hehehe bir geziyoruz biz geziyoruz böyle eve barka girmiyoruz
yok anacım bu erkek milleti ev kuşum elindekumanda,çayı,çerezi hayat onlara güzel
nşanlımda gezmeyi sevmiyor pek bende aksine seviyorum ne yapcam yavv

rabbim şifa versin
mouse gözün aydın
owner benım suanda hıc vaktım yok bu aksamda oyle ama evdede pazarlık almadım bu hafat hıc fark etmedı ev
patatesım var patates yemegı yapsam pişirebilirmiyim acaba 1 saatte duduklude patates hıc yapmadım dagılmasın pısırecem derken
etım kıymamda cıkık hıc yok yanıb ugun oyle uzun uzadıya pısıremem ugrasamam ısım var
buarada bırde benımde bır tabagım var yunanıstandan dedem gondermıs hala annemlerde almadım henuz
bebek ıcınde kendını uzme valla gercekten ama korunmayında artık ama bunuda odak halıne getırme ve doktoru ıhmal etme bence

bız mısfırlıgede gıtmıyoruz
haftanın 3 aksamı esım yok
ard ardarda
sonrakı gun evde oluyoz sonrakı gun ıkı aıleden bırı atlıyor gelınde gelın bır gun ona bır gun ona gıdıyoruz
ee sureklı ızın gunleırmız uymuyor ısten gelıyorum hıc bı yere cıkmıyoruz ya :S S:
bıa rada tv almaya vs gıdıyoduk bayram ıcın ınanın en son bayramlık almaya gıttık bıde bursaya ama o kadar
aglıcam yaa
bıde arkadasın nsıanına gıtmıstık

bız hepe vdeyız ya
kuflencez

biz bu hafta pazarttesi evdeydik bide dün işte markete gittik sonra eve geçtik. bugün ve yarında dışardayız.
ailemiz biraz geniş benim tarafım özellikle bu hafta aile gezisi ile geçti.
arkadaşlarla dışarı çıkarız , sık sık tophaneye gideriz öyle işte kafamız nereye eser ise
illa evde olacak ise evimizin aşağısı sahil yürüyüşe gideriz

canımm bu hastaneler istanbulfda galiba..biz şimdi konyada bir ürolog bulalım..eğer olmazsa bunlara götürelim tabii..burası zaten iyi bir üniv. hastanesi ama prof bakması daha iyi tabii

Yeniden doğdum

Biz geziyoruz ya şu küçücük çorluda bile 2 günde 1 dışarıda. Bizimde kendimizi tutmamız lazım çok harcanıyor gerçekten :/

Sanırım gidicem doktora. Çünkü bazen ertesi güne acısı kalıyor.
Bir de 3 iğne varmış bu kanserlerden korunmak için. Her kadın ömründe 1 kez yaptırıyor. Ama hamile olmamak gerekiyor. Hem onu da öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…