- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.081
ekledim canım bende ilk evlendiğim zamansenın mutfak masan boylemı good
sen bıze evını ekledınmı gormeıdm sanırım
Kızlarrr sonuç negatif çooook şükürrrrrrrr
çoook rahatladım ctesi neden geciktiğini dr söyler artık. rabbim isteyen herkese istediği zamanda versin inşşşşş
Kızlarrr sonuç negatif çooook şükürrrrrrrr
çoook rahatladım ctesi neden geciktiğini dr söyler artık. rabbim isteyen herkese istediği zamanda versin inşşşşş
benimmmm çok moralim bozulduuuherkes bişiler bakıyo bende dresuar ve dinlenme koltuğu bakıyorumm
kızlarrr sonuç negatif çooook şükürrrrrrrr
çoook rahatladım ctesi neden geciktiğini dr söyler artık. Rabbim isteyen herkese istediği zamanda versin inşşşşş
benimmmm çok moralim bozulduuu
2 hafta önce kuzenimi kasık ağrısı şikayeti ile halam getirdi..25 yaşında.. damarlarda genişleme var..sperm testi yapmamız lazım dediler...
geçen hafta yapıldı..az önce sonucu çıktı..doktor normal yolla çocuğu olmayacak..spermler hareketsiz dedi..evlenince bakıcaz duruma eğer çocuğu olmazda tüp bebek ve ameliyat yollarını deneyeceğiz dedi..çok moralim bozuldu..nasıl sölicem şimdi kuzenime senin çocğuğun olmazmış diyeceğim yaaa...off tamda konunun üstüne geldi..
Allahım sen bize sağlıklı suhhatli aratmadan çocuk sahibi olmamızı sağlaa
2 hafta önce kuzenimi kasık ağrısı şikayeti ile halam getirdi..25 yaşında.. Damarlarda genişleme var..sperm testi yapmamız lazım dediler...
Geçen hafta yapıldı..az önce sonucu çıktı..doktor normal yolla çocuğu olmayacak..spermler hareketsiz dedi..evlenince bakıcaz duruma eğer çocuğu olmazda tüp bebek ve ameliyat yollarını deneyeceğiz dedi..çok moralim bozuldu..nasıl sölicem şimdi kuzenime senin çocğuğun olmazmış diyeceğim yaaa...off tamda konunun üstüne geldi..
canım çok üzüldüm ya senin içinde çok zor bir durum nasıl diceksin böyle böyle diye
[sıze=3]kızlar size bir sorum var mesela sonuçlar bebeğinizin olmayacağını söylüyor
peki siz bunu evlenmeyi düşündüğünüz kişiye söyler misiniz yoksa ayrılır benden diye saklar mısınız?
Düşünceleriniz nelerdir bu konuda
benim arkadaşımın başına geldi
çocuk evlenmedi kızla nişanlı idiler
ama sonra çocuk çoook pişman oldu ama kız dönmedi oğlana[/sıze]
Çok zor bir durum istersen sen söyleme doktor sonuç için sizi çağırdı de
canım çok üzüldüm ya senin içinde çok zor bir durum nasıl diceksin böyle böyle diye
[sıze=3]kızlar size bir sorum var mesela sonuçlar bebeğinizin olmayacağını söylüyor
peki siz bunu evlenmeyi düşündüğünüz kişiye söyler misiniz yoksa ayrılır benden diye saklar mısınız?
Düşünceleriniz nelerdir bu konuda
benim arkadaşımın başına geldi
çocuk evlenmedi kızla nişanlı idiler
ama sonra çocuk çoook pişman oldu ama kız dönmedi oğlana[/sıze]
halamla konuştum şimdi..çok kötü oldu yaaa..birde bu kuzenim kardeşim gibidir..12 yıldır altlı üstlü oturuyoruz..kardeşten öteyizdirrrkonyada en iyi doktoru bulmaya çalışıyorum şimdii bu gösterdiğimiz doç.dr'du
2 hafta önce kuzenimi kasık ağrısı şikayeti ile halam getirdi..25 yaşında.. damarlarda genişleme var..sperm testi yapmamız lazım dediler...
geçen hafta yapıldı..az önce sonucu çıktı..doktor normal yolla çocuğu olmayacak..spermler hareketsiz dedi..evlenince bakıcaz duruma eğer çocuğu olmazda tüp bebek ve ameliyat yollarını deneyeceğiz dedi..çok moralim bozuldu..nasıl sölicem şimdi kuzenime senin çocğuğun olmazmış diyeceğim yaaa...off tamda konunun üstüne geldi..
urolog bulamaya calısın teshıs nedır? tam olarak
urolog bulamaya calısın teshıs nedır? tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?