Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
senın mutfak masan boylemı good
sen bıze evını ekledınmı gormeıdm sanırım
ekledim canım bende ilk evlendiğim zaman
Kızlarrr sonuç negatif çooook şükürrrrrrrr
çoook rahatladım ctesi neden geciktiğini dr söyler artık. rabbim isteyen herkese istediği zamanda versin inşşşşş

hayırlısı olsun canımmm demekki stresten olmuyosunn

Kızlarrr sonuç negatif çooook şükürrrrrrrr
çoook rahatladım ctesi neden geciktiğini dr söyler artık. rabbim isteyen herkese istediği zamanda versin inşşşşş

ohhhhh senin adına çok sevindimmm kuzummm....büyük ihtimalle pko ile yada basit bir kist falan varsa onla alakalıdır....inş doktorda güzel şeyler sölerrrr

sol yumurtalığımda yani kistin olduğu yerde yine sancı var şimdi..
bu ay da fooss çıktı kesin çünkü o meret duruyor orda öyle hissediyorum
kapak tatlısı yapıcam akşam tariflerine bakıyorum netten
çok kolaymış yaa yapımı akşama 5 dk da yaparım bekleyince daha güzel oluyormuş bugün yaparım yarız yeriz

herkes bişiler bakıyo bende dresuar ve dinlenme koltuğu bakıyorumm
benimmmm çok moralim bozulduuu

2 hafta önce kuzenimi kasık ağrısı şikayeti ile halam getirdi..25 yaşında.. damarlarda genişleme var..sperm testi yapmamız lazım dediler...
geçen hafta yapıldı..az önce sonucu çıktı..doktor normal yolla çocuğu olmayacak..spermler hareketsiz dedi..evlenince bakıcaz duruma eğer çocuğu olmazda tüp bebek ve ameliyat yollarını deneyeceğiz dedi..çok moralim bozuldu..nasıl sölicem şimdi kuzenime senin çocğuğun olmazmış diyeceğim yaaa...off tamda konunun üstüne geldi..

Allahım sen bize sağlıklı suhhatli aratmadan çocuk sahibi olmamızı sağlaa

kızlarrr sonuç negatif çooook şükürrrrrrrr
çoook rahatladım ctesi neden geciktiğini dr söyler artık. Rabbim isteyen herkese istediği zamanda versin inşşşşş

canım allahım gönlüne göre versin
sizin adınıza sevindim
rabbim istenilen zamanda bebekler nasip etsin inşaallah hepimize
aminnnnnnnnnnnn

Çok zor bir durum istersen sen söyleme doktor sonuç için sizi çağırdı de

canım çok üzüldüm ya senin içinde çok zor bir durum nasıl diceksin böyle böyle diye

[sıze=3]kızlar size bir sorum var mesela sonuçlar bebeğinizin olmayacağını söylüyor
peki siz bunu evlenmeyi düşündüğünüz kişiye söyler misiniz yoksa ayrılır benden diye saklar mısınız?
Düşünceleriniz nelerdir bu konuda
benim arkadaşımın başına geldi
çocuk evlenmedi kızla nişanlı idiler
ama sonra çocuk çoook pişman oldu ama kız dönmedi oğlana
[/sıze]

owner bu ara oyle yogunumkkı ymutfagı evıre cevıre dagıtıp yemek yapmayı ozleıdm ınan
bu aksam kp demıs gulen buraya gelsın 7de dolapcıyla bulusucaz
esımde gıt bakalım ne dıcekler deıd
ben dıcemkı ben eve gıdeyım geldıklerınde bulusalım
donuste bızemı gelecekler
bır gun onun aılesı bır gun benım aılem
bır an once bıtsın su tadılat(henuz baslamamısken ısyanım ne erken) bı rahata eremıcezmı

owner doktora gıtsene sen kıst varken hamıle kalamazmısın bılmıyorum ama

benım eskı esımın boyle ıdı ama onun sprem testınde hıc sprem olu sperm dahı bulunamadı azospermia idi teshıs
ben bana soylenmesını ısterdım acıkcsaı
belkı o bılmıyodur aılesı bılıyodu ama cunku 18 yasında bır amelıyat bır testler yapılmıs neye ıstınaden

bısey dıyemıyorum elıfnam
boyle sorular sormamak gerekır bence :S

Çok zor bir durum istersen sen söyleme doktor sonuç için sizi çağırdı de

halamla konuştum şimdi..çok kötü oldu yaaa..birde bu kuzenim kardeşim gibidir..12 yıldır altlı üstlü oturuyoruz..kardeşten öteyizdirrr konyada en iyi doktoru bulmaya çalışıyorum şimdii bu gösterdiğimiz doç.dr'du

urolog bulamaya calısın teshıs nedır? tam olarak

off işte buda çok kötü hayat acımasız canım yaa bence sen söyleme dr söylesin..

hastalığın ismini sölemedi..knal genişlemesine bağlı olarak spermler hareketsizmiş etkisizmiş yanii öle dedi...
bu şekilde normal yolla çocuk olması çok zor ama bellide olmaz evlenip görmemiz lazım dedi..ama biz beklemeyeceğiz..daha iyi bir üroloğa göstereceğiz..gösterdiğimizde ürologtu kuzum zaten
bende sana danışcaktım özelden ama seni bu konu ile üzmek rahatsız etmek istemedim

hastalığın ismini sölemedi..knal genişlemesine bağlı olarak spermler hareketsizmiş etkisizmiş yanii öle dedi...
bu şekilde normal yolla çocuk olması çok zor ama bellide olmaz evlenip görmemiz lazım dedi..ama biz beklemeyeceğiz..daha iyi bir üroloğa göstereceğiz..gösterdiğimizde ürologtu kuzum zaten
bende sana danışcaktım özelden ama seni bu konu ile üzmek rahatsız etmek istemedim

Kızlar ya utanıyorum ama size birşey sorucam. Baştan ilişkide ağrısı olur da sonradan kendisi normale dönen oldu mu? Ben mi çok kasıyorum anlamadım

kızlar gezmeye gıdıyormusunuz
bız hepe vdeyız ya
kuflencez
ya market ya alısverıs sımdıde su ev ıcın bıseyler bakmaya cıkıyoz
nerelere gıdıyorsunuz ne yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…