Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Canlarım hepinize selam
Kızkardeşim bende girmiyorum o yüzden 2 gündür
Çok şükür geldi kardeşim şimdi de gidecek diye durup durup ağlıyorum
Haftasonu gidecek

Mmouse
canım hamile misin değil misin tam anlamadım,, geçmişi okumadım ama eğer öyleysen de bu sonuçtan memnun kalacağını düşünüyorum üzülme hiç
Allah hayırlı evlatlar versin hepimize
Ben bile asla düşünmüyorum diyen adamım ,, çaktırmadan olsa yok demeyecem hele de şu yalnızlığımın içine güneş gibi doğar sanki
Ama bilerek isteyerek yapamam
Yine yazarım kızlar öpüyorum siziii

Rabbim hayırlısı ile önce borçlarımı yüzümüzün akı ile ödemeyi basip etsin..sonra sağlıklı bebişli bir ömürrr :26::26::26: o arada ev falanda olur galibaaa

babam mutfak masama ve sandalyelerine 1,000 lira vermişti herhalde
siyah cam benim masa sandalyelerde siyah deri
güzel ama malesef ki mutfakta olacaklarına çocuk odasında duruyorlar
mutfak k..ç kadar olunca tabi
kesin kararlıyım baharda yada yazda taşınacam kızlarrr..

ısyancım lacıvert guzelmıs modelı guzel bende o sekılde dondurmek ıstıyorum ama bu kadar buyuk deıgl benımkıde :S
keske beyaz esyalarım beyaz olsaymıs dıyorum kendı kendıme

hadi bakalım bul güzel ev kuzummm :26::26::26:

ısyancım lacıvert guzelmıs modelı guzel bende o sekılde dondurmek ıstıyorum ama bu kadar buyuk deıgl benımkıde :S
keske beyaz esyalarım beyaz olsaymıs dıyorum kendı kendıme
bende sırf bunları düşünerek beyaz aldım..gri beyaz eşyayı sevmiyorum..adı üstünde beyaz eşya benceee

bu tarz masaların rahat olmadıgını dusunuyorum ben annem babam geldıgınde salonda degılmutfakta yıyoruz
rahat edemeyız sonucta hem ılerıde cocuklarınızda olacak
bizim çok hoşumuza gitti benim kayınvalidemde sevmiyo ama biz eşimle çok istedik
olsun amannn boşverr
Sizleri seviyorum kızlar Aşağı iniyorum test gelmiş :18:

çokk heyecanlandımmmmmmmmm

:s ACABA NE OLACAK SONUCU SAHSEN ONUN YERINDE BEN HAMILE OLMAYI ISTERDIM
korunmamıza ragmen
cunku ben ıcten ıce ıstıyorum

senın mutfak masan boylemı good
sen bıze evını ekledınmı gormeıdm sanırım

Çok merak ettim
Ben bir ara şüphelenmiştim nasıl heyecanlandık ben test yaparken. Aslında olmasını istemiyordum ama negatif çıkınca da üzüldüm :S

Kızlarrr sonuç negatif çooook şükürrrrrrrr
çoook rahatladım ctesi neden geciktiğini dr söyler artık. rabbim isteyen herkese istediği zamanda versin inşşşşş

canım aynen öyle şu anda eşimde istemiyo mutlu olmaz yani biliyorum ama kabul eder. inş istediğimiz zaman verir rabbim aratmaz

slm kızlar
herkesınmı adetı gecıktı arkadaş benımde 3 gun gectı ama test ıçın bı on gun gecsın oyle yaparım. hep duzensız gördum nede olsa.... umudum yok bu ay ıçın ama olsa çok sevınırım çoooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…