- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.261
annem arçelik marka kullanıyor tüm özellikleri mevcut.
ama ne kadar gerekli bilmiyorum mini fırında tüm hepsini yapabiliyorum. bide onun için evimde yer olmadığı için hiç düşünmedim almayı
yerini belirle öyle al istersen sonra gelince gözüne batmasın yeri
Evet canim ya dogu olmasi kotu oldu ama yine de gidip bi bakicaz pazar gunu. O mutfaga bayildim ben ya tam benim istedigim tarzdaydi ama hayirlisiolsun insaAllah cnm..
seni bekliyorum yemeğe gidelim dienapıyosunnnnnn
merhaba kızlar sızce 2013 subatın 2 sınde havalar nasıl olur bu yıl nasıldı hatırlayanınız varmııı?
bılemıyorumda ben 3 martta nısanlandım kar yagıyordu :S
kıskandırayımmı azıcık dahaantıka bız kızlarla alevera dalevera ıle gorusmeye karar verdık belkıde onlar sımdı bızı kıskanıyor sen benım gıbı degerlı sahsıyet bır arkadasın vardımı ısyanc kıskandın dımııı benı tanımak ısterdın dımı
sen ne dıyosun antıka
senı sorunlarımla yordugumun harıcınde
merhaba kızlar sızce 2013 subatın 2 sınde havalar nasıl olur bu yıl nasıldı hatırlayanınız varmııı?
antıka bız kızlarla alevera dalevera ıle gorusmeye karar verdık belkıde onlar sımdı bızı kıskanıyor sen benım gıbı degerlı sahsıyet bır arkadasın vardımı ısyanc kıskandın dımııı benı tanımak ısterdın dımı
sen ne dıyosun antıka
başın saolsun canım allah rahmet eylesin inşşkızlar napıyosunuz dün cenazedeydim amcam öldü :2::2::2::2::2::2::2:bugün aranızda olmuycm işte napsaımyokk
kızlarrr yaa mikrodalga alıcaz..bana biraz bilgi lazım...şimdi hem eritme, ısıtma ve pişirme özelliği olsun istiyorum..kimlerde mikrodalga varr..memnunmusunuzz :44::44::44::44::44::44::44:
asla kabul edebileceğim bir durum değil
antıka bız kızlarla alevera dalevera ıle gorusmeye karar verdık belkıde onlar sımdı bızı kıskanıyor sen benım gıbı degerlı sahsıyet bır arkadasın vardımı ısyanc kıskandın dımııı benı tanımak ısterdın dımı
sen ne dıyosun antıka
asla kabul edebileceğim bir durum değil
anamm siz aynı iş yerindemi çalışıuosunuz kıskandım yaaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?