Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım yaa gerekli bence çalışan bir bayana..mesela bu akşama arkadaş haber vermiş yemeğe gel dicem..evde kuşbasşı etim var..çıkarıcam ama buzlukta..ne ara çözülecek o şimdi..

antıka bız kızlarla alevera dalevera ıle gorusmeye karar verdık belkıde onlar sımdı bızı kıskanıyor sen benım gıbı degerlı sahsıyet bır arkadasın var dımı ısyanc kıskandın dımııı benı tanımak ısterdın dımı

sen ne dıyosun antıka
senı sorunlarımla yordugumun harıcınde

kıskandırayımmı azıcık daha
yenidendoğdumla her sabah 6:30'da konuşmaya başlıyoruz iş yerine geilp birlikte kahvaltı ediyoruz
saat 11:30 gibi sigaraya çıkıp dedikodu yapıyoruz
her öğlen yemeğinde karşılıklı 40 dakika yemek yiyiyoruz sigara içiyoruz
akşam çayında yine görüşüyoruz
artı gün içinde mailleşiyoruz yaklaşık 70 mail
eve gidince telden konuşuyoruzzzzzz
şöyle diyim kocasından çok beni görüyor
kısacası çok eğleniyoruz biz arkadaşımla

Son düzenleme:

yaaa sormaa yaaa..zaten mmouse ilede tanışacak görüşeceksinizz..ben napıyımmm ağlayımm en iyisi

kızlar napıyosunuz dün cenazedeydim amcam öldü :2::2::2::2::2::2::2:bugün aranızda olmuycm işte napsaımyokk
başın saolsun canım allah rahmet eylesin inşş
kızlarrr yaa mikrodalga alıcaz..bana biraz bilgi lazım...şimdi hem eritme, ısıtma ve pişirme özelliği olsun istiyorum..kimlerde mikrodalga varr..memnunmusunuzz :44::44::44::44::44::44::44:

canım kullanışlı olur ama 1. gereksşz yere mutfakta yer kaplar 2. radyasyon yayıyo direk yemeklere karışıyo
yinede sen bilirsin

muhteşem yüzyıl yayından kaldırılıyormuşşş Hey Allhım yaa devletin konusu oldu..o kadar olay varken...madem o kadar konu olacak birşey kalk başlarına 2 tana terihçi kkoy gerçekleri yansıtsın değilmii

japonyada deprem olmuş 7,3 :18::18::18::18:

asla kabul edebileceğim bir durum değil

anamm siz aynı iş yerindemi çalışıuosunuz kıskandım yaaa :26:

İsyaaan

Canım benim mikrodalga değilde şöyle büyükçe cam tencere gibi olan sıtıcılar varya içinde yine ızgarası var, elektrikli. Onlar radyasyon yaymıyor. Ben bullanıyorum memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…