Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlarrr yaa mikrodalga alıcaz..bana biraz bilgi lazım...şimdi hem eritme, ısıtma ve pişirme özelliği olsun istiyorum..kimlerde mikrodalga varr..memnunmusunuzz :44::44::44::44::44::44::44:

kızlarrr yaa mikrodalga alıcaz..bana biraz bilgi lazım...şimdi hem eritme, ısıtma ve pişirme özelliği olsun istiyorum..kimlerde mikrodalga varr..memnunmusunuzz :44::44::44::44::44::44::44:

bende almak istiyorum yaa buzluktakilerin çözülmesi çok zaman alıyo. ama ondada çok radyasyon varmış :26:
bu arada dün akşam yaptığım dolmanın içi arttı zaten 6 tane almıştık bende artan içle 2 patlıcan 2 kabak vardı onların içini çıkarıp içini doldurdum buzluğa koydym bişeu olmaz herhalde dimiii :26:

bişey olmaz kuzum merak etme..bende öle koydum birkaç kez

bende aynen o yüzden istiyorum yaa...bzluktan birşey lazım oluyor çözemiyorum...akşamdan çıkarmam gerekiyor ama unutuyorum..ani bir misafir geliyor et var yapıcam ama yok gibi oluyor..sinir oluyorum eşimde sinir oldu..bizde alıcaz artık..

ama ben özellikle pişirme-ızgara özelliği olsun istiyorumm

canım hepsi buradaya bak ben şimdi baktım orda çeşit çeşit var kurcalarsan fikir edinirsin. ben önümüzdeki ay falan alabiliirm geçen eşimlede konuştum oda aynı şekilde bu durumdan rahatsız. bizde unutuyoruz. akşam çözmeeye çalışıyoruz sonra sıkıntı oluyo

baktımda kuzum bir sürü marka var..bir sürü özellik var..en iyisi biz hafta sonu dışarı çıkıp canlı canlı bakalım..internette daha ucuz diyorlar.beğendiğimiz model olursa buradan bakarız

BENDE ALMAK ıstıyodum ankastre kenarlıklılar 900 lıraymıs vazgectım :S

Hayirli cumalar canlar nasilsiniz? Bugun kurs erken bitti. Yemek yapiyorum suan esimde cumaya gitti. Firsattan istifade gelin arkadaslarimla iki cift lafin belini kirayim dedim : )

annem arçelik marka kullanıyor tüm özellikleri mevcut.
ama ne kadar gerekli bilmiyorum mini fırında tüm hepsini yapabiliyorum. bide onun için evimde yer olmadığı için hiç düşünmedim almayı
yerini belirle öyle al istersen sonra gelince gözüne batmasın yeri

Amiiin canim esim cumadan gelsin fotolara birlikte bakicaz guney cephe olmamasi sorun olacak gibi ama hayirlisi insaAllah : )

canımmm hadi bakalım hayırlısı olsun..cephe doğu-güney olması daha iyi ama

yaaa nerdesin kuzum sen yaaa...çok özledimmmmm

günaydınn hanımlarrr

Evet canim ya dogu olmasi kotu oldu ama yine de gidip bi bakicaz pazar gunu. O mutfaga bayildim ben ya tam benim istedigim tarzdaydi ama hayirlisiolsun insaAllah cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…