- 7 Haziran 2012
- 5.060
- 1.650
- 398
- 41
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.241
kuzum o senın paralar calındı ben sana dıyım
kızlar napıyosunuz dün cenazedeydim amcam öldü :2::2::2::2::2::2::2:bugün aranızda olmuycm işte napsaımyokk
tatlımmm çok üzüldümmmmbaşın sağolsunnn..mekanı cennet olsunnn :26::26::26:
hasta falanmıydı canımmm :44::44:
saol canım kanserdi mide kanseriydii
saloun kızlar
canımmm eğer çok çekti ise Allah kurtarmışş..bu dünyada olup acı çekmesi daha kötüydüü..rabbim sizlere sabır versin
kızlarrr yaa mikrodalga alıcaz..bana biraz bilgi lazım...şimdi hem eritme, ısıtma ve pişirme özelliği olsun istiyorum..kimlerde mikrodalga varr..memnunmusunuzz :44::44::44::44::44::44::44:
bişey olmaz kuzum merak etme..bende öle koydum birkaç kezbende almak istiyorum yaa buzluktakilerin çözülmesi çok zaman alıyo. ama ondada çok radyasyon varmış :26:
bu arada dün akşam yaptığım dolmanın içi arttı zaten 6 tane almıştıkbende artan içle 2 patlıcan 2 kabak vardı onların içini çıkarıp içini doldurdum buzluğa koydym bişeu olmaz herhalde dimiii :26:
canım hepsi buradaya bak ben şimdi baktım orda çeşit çeşit var kurcalarsan fikir edinirsin. ben önümüzdeki ay falan alabiliirm geçen eşimlede konuştum oda aynı şekilde bu durumdan rahatsız. bizde unutuyoruz. akşam çözmeeye çalışıyoruz sonra sıkıntı oluyobişey olmaz kuzum merak etme..bende öle koydum birkaç kez
bende aynen o yüzden istiyorum yaa...bzluktan birşey lazım oluyor çözemiyorum...akşamdan çıkarmam gerekiyor ama unutuyorum..ani bir misafir geliyor et var yapıcam ama yok gibi oluyor..sinir oluyorum eşimde sinir oldu..bizde alıcaz artık..
ama ben özellikle pişirme-ızgara özelliği olsun istiyorumm
canım hepsi buradaya bak ben şimdi baktım orda çeşit çeşit var kurcalarsan fikir edinirsin. ben önümüzdeki ay falan alabiliirm geçen eşimlede konuştum oda aynı şekilde bu durumdan rahatsız. bizde unutuyoruz. akşam çözmeeye çalışıyoruz sonra sıkıntı oluyo
kızlarrr yaa mikrodalga alıcaz..bana biraz bilgi lazım...şimdi hem eritme, ısıtma ve pişirme özelliği olsun istiyorum..kimlerde mikrodalga varr..memnunmusunuzz :44::44::44::44::44::44::44:
kızlar napıyosunuz dün cenazedeydim amcam öldü :2::2::2::2::2::2::2:bugün aranızda olmuycm işte napsaımyokk
ana bugun 3 ay
3 ay
anam anaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kardanmadam haklısın canımm
gelinim hayırlısı olsun canım inşallah işiniz rast gider canım eve bakın bakalım bir inşallah beğenir ve anlaşırsınız...
bunlardageçerim hoşgeldin canım ama özletiyorsun kendini...bu arada benim tarih kesinleşsin kına ve düğün tarihim için mesaj kutunun zilini çalıcam inşallah hehehe
canımmm hadi bakalım hayırlısı olsun..cephe doğu-güney olması daha iyi ama
yaaa nerdesin kuzum sen yaaa...çok özledimmmmm
günaydınn hanımlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?