Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ayyy nasıl olmustu pekı? bendede yagar herald ya bende oyle beklıyorum :) karda dona dona resım cektırcem dısarda:)
DIS MEKAN olmaz senın dugunmuydu nısanmıydı
herne ıse uzun kollu veya yarım kollu olmalı gıydıgın gıysı ıstanbuldaysan kapalı alanda cekıl studyo degıl ama
vayy be ben benı cok yoruyor dıye soylersın sandım
benım herseyımı bılır hatta anlatmama gerek kalmaz anlar
antik-a sen evlimisin bekarmısın...azıcık tanıt kendiniii

kendısı nısanlı 4 senedır bırlıkteler
mayıs haz cocuk dugun ıstıuyor hanım korkuyor hemde maddı acıdan eylul da ıyıolur dıyor hemde benım evlılık yıl donumumde evlenıp pastayı beraber keserız dıye benı kafalamaya calısıyor
kendı daırelerı var tadılat yapılacak ama sonra kv evı satıp kendıne daıre alacak
onlarda kendılerıne alacaklar gecıcı oturacaklar yanıı

moousem bız senle gorusucez yaaaa

spedyyyyyyyy

ya biz kocaları tanıştırmadan önce bi görüşelim diyorum ben nasıl olur

olurr evet bırbırımızı tanıyayama sansımızda var
olur valla nasıl olur nasıl yapabılırız?

meltemma
ıstanbuldaysan eger mesela rahmı koc muzesı var

yenidendoğdum sen çok alemsin yaa wallahi tanımak isterdim, oğulcuğununda yanaklarını mıncıklamak :)

mesela orta bi yerlerde buluşabilirmiyiz nasıl yapabiliriz?
orta yer neresı guzelım ?
ben bılmıyorum buradan karsını pek ama asoylersen elbette bulurum ama sımdı ortalayamam sen soyle bakayım ,

yenidendoğdum sen çok alemsin yaa wallahi tanımak isterdim, oğulcuğununda yanaklarını mıncıklamak :)

:) ama bu yazdıgım mesajda bısey yokkı ay tesekkur ederım

ozguvenım tavan suanda

sanırım kocamıda boyle tavladım

İsyaaan

Canım benim mikrodalga değilde şöyle büyükçe cam tencere gibi olan sıtıcılar varya içinde yine ızgarası var, elektrikli. Onlar radyasyon yaymıyor. Ben bullanıyorum memnunum

hafta sonu gidelim bakalım iyice araştıralım bakalımm

aglamalımıyım acaba hayır bursadayım..

o tarz bı mekan muze fılan varmı ataturk kongre merkezı vs ne var onların ıcınde
veya bı restarunata cekıleceksınız cekırgede sık yerler olabılır veya cafe kulenın arka tarafında bı yer varya neydı adı oranın

aynı departmanlardamısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…