Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
sunu soylemıstın unutmusum galıba
buarada moon yok
aksam ıs cıkısı arayacagım kendısını

mouusem ve ısyan sızın numaralar yok bende :S

bıde ahmet kaya soyle dınlıyoruz aklıma moon geldı

sunu soylemıstın unutmusum galıba
buarada moon yok
aksam ıs cıkısı arayacagım kendısını

mouusem ve ısyan sızın numaralar yok bende :S

bıde ahmet kaya soyle dınlıyoruz aklıma moon geldı

moonla konuşuyoruz..yoğun olduğunu sölüyor..buraya pek giresi gelmiyormuş..konu dışında kaldığını hisettiğini sölemiştir bana bende kızdım ona..şimdide yoğunum diyor..gelecek

bu tarz seylerlede aram yok brokolı corbasınısevmem baskada ne yaopılır bılmem karnıbahar aldım kzıartma yaoparım :) aman aldırıyorum
kabak patlıcan
eynır zeytın

canım borkolıyle cok guzel seyler yapabılırsın benım dolabımdan hıc eksık olmaz mesla yazmadan gecemedım cunku cok sgalıklı bısey kı senın kuckk coogun varr bence yedırmelısın haslayıp uzerıne yogurt dokup yapabılrısın hem bırtık hem guzel ayrıca haslayıp salatalarına koyabılrısınnn gercekten herkesın yemesı gerekn bı sebze bence:) tabıkıı sen bılrıısn yınede

corbasını hıc sevmıyorum ya o tadı varya o benı bıtırıyor
ama dıgerl seylerı hıc yemedım bızım evdede hıc olmaz gormedım
bıle ama haklısın yapmak lazım bı paket soyleyımde alsın kocam

tam bende diyecektim, bende brokoki sevmeyenlerdendim, zorla kendimi yemeye alıştırdım.
Salatasını yapıyorum, haşlayıp zeytin yağ, limon ve pul biber gezdiriyorum. Çok faydalı yenidendoğdum yemelisin mutlaka

benim eşim bayılırı yogurtlusuna ılk onu dne benceee zatennn ondan sonra hep alırsınnnn küçük ağaç diyoruz bız onlaraa buyuk olanları ıkıye boll guzelce haslaa yenecekk kıvama gelınceee sogut uzerınede yogurt oh mıs gıbııı kalanınıda yogutsuz bı sekılde koy dolaba haslayıpp 2gun sonra ye hıc bısey olmuyoo :) corbasını bende svemıyorum agır oluyo sankıı birzzz

evet bende okudum şimsi
çook yemişliğim vardır tatlılarını
çook lezzetli yapar ama birazcık tuzludur hani
ama istiklalde oturup gelen geçene bakarken tetlı ve kahve zevkine hayır diyememmmmmmmmmm

kuzum taksımde tek ve en sevdıgım yer
1.lımonlu bahce
2.fransız sokagı
dip not biz yoksul grubundayız herhalde yaw :S hıc yemedım

kızlar akşama menünüzde ne var

benim dünden kaln yemklerım varrr onları yerız ıkı kısı olunca maleseff bıtmıyo bıkerede yemekler dun havuc kabak patlıca bıberı ve domatesı kucuk kucuk dograyıp sebze yemegı yapmıstım yanında makrna ve yayla çorbamız varrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…