- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.361
isyannnnnnnnnn moon konu dışında mı kalıyormuşşş nasıl yani girmek istemiyıor pek buraya demişsin ne oldu ki?:26::26:
kuzum taksımde tek ve en sevdıgım yer
1.lımonlu bahce
2.fransız sokagı
dip not biz yoksul grubundayız herhalde yaw :s hıc yemedım
banada banada
burada genelde evlilik konuları konuşuluyor ya kuzum o yüzden kendini konu dışında hissediyor..kolay değil düğüne 2 ay kala ayrıldı nişanlısı ile..belki bilmiyorsundurr
benim dünden kaln yemklerım varrr onları yerız ıkı kısı olunca maleseff bıtmıyo bıkerede yemekler dun havuc kabak patlıca bıberı ve domatesı kucuk kucuk dograyıp sebze yemegı yapmıstım yanında makrna ve yayla çorbamız varrr :)
bızde bu aksamda yemek yokbenim dünden kaln yemklerım varrr onları yerız ıkı kısı olunca maleseff bıtmıyo bıkerede yemekler dun havuc kabak patlıca bıberı ve domatesı kucuk kucuk dograyıp sebze yemegı yapmıstım yanında makrna ve yayla çorbamız varrr :)
ne dedın ya ben bu mesajı goruyom baska bısey gormuyorum kım o moondanmı bahsedıyosun gelmıcekmıburada genelde evlilik konuları konuşuluyor ya kuzum o yüzden kendini konu dışında hissediyor..kolay değil düğüne 2 ay kala ayrıldı nişanlısı ile..belki bilmiyorsundurr
bana dıyene bak sennn yaoyyy kıyamam ben sana sen yoksulsan biz ne yapalımmm şükür halimize
kız bende genelde böyle görüşme falan olduğunda oraya giderdik ordan yemişimdir
kuzummm bilmem mi kızz hatta salatı tefriciye için konuştuk özelden baya
ben başka bişi oldu sandıydım ondan dedim
kolay değil sabır verisn allahımm
haklı birşey diyemicem daha başka
kuzum taksımde tek ve en sevdıgım yer
1.lımonlu bahce
2.fransız sokagı
dip not biz yoksul grubundayız herhalde yaw :S hıc yemedım
ohhhh sebze yemeklerine bayılıyorummmmmmmm etide severim ama hemde çoook
benmı vercem
moouusemı vercekk
ha buarada su gzdm sırrı denedıgınızmı benı sevelımmı dıye
benım esım bana bozuk
neden anltamcam sımdı gene sacma sapan 1 aydır ılk kez bırbırımıze bozustuk sebebı bıreysel emeklılık yaptırması
bana suprız olaraktan
ama kendıne yanı bu emeklılık
kı ben eskı den sıgortada calıstım bılıyorum kazık yanı o ıs
ısptal ettırdım yanı bıraz kızdım benden habersız neden karar alıyorsun dıye
uzun uzadıya anlatamıcam sacma ıste
bu erkekler ne tuhaflar
kuzummm bilmem mi kızz hatta salatı tefriciye için konuştuk özelden baya
ben başka bişi oldu sandıydım ondan dedim
kolay değil sabır verisn allahımm
haklı birşey diyemicem daha başka
ısyan caldıran benım
kızlarr taksımdeeee midpintt die bıı mekan varrr orasıı cok guzell ıstıklaldeeee tavsıye ederımm gıdersenız eger taze sıkılmıs meyve suyunu mutlka içinn birazcık tuzlu bıyerr ama superrrr dırek bogaz manzaralıı
slm kızlar biliyosunuz hastaydım dün gripten fenalaştım gelemedim işe hala iiileşmiş değilim hapşu hapşuBugun öğle sonunda geldim işe o yüzden giremedim 23:
sana da veririm kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?