Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Her insanda olmayan ayrı bi doğallık, kendisiyle barışıklık var sende. Mesela kendisiyle dalga geçebilen insan aşmıştır bi çok şeyleri
özgüveni sağlam yerindedir. sendeki tavan yapmakta haklı yani :)

misslenamın konusunu gordunmu ya
o kıza cok uzuldum o bızım sayfadandı dımı ısyannnn

ama aslında cok kolay kolay acılamam cok ıcımde utarım ve yenı ortamlarda cok cekınırım ama cekınmıyor gıbı konusurum ama ıcım ıcımı yer bıtırır dışı senı yakar içi beni derler

ama sırf beni görmek için sürekli kapımın önünden geçiyo bahaneyle

yanına gelıyorum mutfagımla ılgılı bırazdan

kendısını cok yorarımkızlar basının etını fena yer yer bıtırırım o derece yanı

ısyan cok uzakmıs yaa ucak hanı cok anam benım esımde konayya ark gıtcem hemıde bılmem ne forumdan desem valla adam ınanmaz ha benı cok kendı ıcımde bılıyor

evet gördüm kuzu..okudum...ama biz ona sölemiştim altlı üstlü olmaz diye..kendisi kayınvalidem iyi diyordu...şimdi resmen bunalıma girmiş..psikolojisi bozulmuş üzüldümm

sanırsam kv ıyı kp ve gorumcesı fena kcoasıda ezdırıyor kızı

kocasıda pek ezdiyor sayılmazz..ama kp ve görümce fena yaa en iyisi biraz uzakta oturmak

kahve içmeye gidiyorum...15 dk'dan gelirimmm..sohbete devamm

ya ama son yazdııgnı okudunmu sen
kocası ıllada kp elını opturtmus kızın sınırlerı bozulmus 1 saat aglamnıs

orta yer neresı guzelım ?
ben bılmıyorum buradan karsını pek ama asoylersen elbette bulurum ama sımdı ortalayamam sen soyle bakayım ,
canım ist anadolu yakasında buluşabiliriz mesela olabilirmi...
ben gelemiyorummm ama yaaaa
gel kuzucummmm
evet gördüm kuzu..okudum...ama biz ona sölemiştim altlı üstlü olmaz diye..kendisi kayınvalidem iyi diyordu...şimdi resmen bunalıma girmiş..psikolojisi bozulmuş üzüldümm

hangi konu o yaa link versenize

Kizlar gecmise bakmadan hemen söyleyim esim icin yaptigim fotografi ekledim albüme aksama yada en gec yarin sabah kaldiricam ona göre bakin : ))

Simdi biraz gecmisi okuyayim.

mouusem olur orası sana yakınmı nasıl olur sen basaka sehırdesın ınan kafam almıyor benım ya
nasıl olur anadoluda neresı mesela

gelinim bakıcam bennn

mouusem olur orası sana yakınmı nasıl olur sen basaka sehırdesın ınan kafam almıyor benım ya
nasıl olur anadoluda neresı mesela

gelinim bakıcam bennn

kuzucum trafik yoksa ben anadolu yakasına 1 saatte falan gelebilirim benim için sorun yok ctesi buluşursak zaten eşim gebzeye kadar falan bırakır ordan otobüsle metrobüsle arttık ne bulursam onunla gelirim. sen nereye gelebilirsin..

bende metrobusun son duragı kadıkoymu oradan sonra yada metrobusle gelmek zorundayım cunku baska yol bı lmıyorum ama ondan sonra otobusle fılan gelebılırım canımm
bu cumartesı demıyosun dımı yarın olmaz cunku bu aksam fayans yarın dolabı halletmemız lazım kı fazladan kıra odemeyelım dıye
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/577202-allahim-sabir-ver.html

Evet canim. Bizim pesin verebilecegimiz miktar 70 bin geri kalan kismini kerdi cekicez.
Esim limiti 120 bin demisti basta ama baktik gördük ki o fiyata yok istedigimiz gibi sifir.
140 bine cikardik limitimizi suan.

masallah canım baya varmıs nakıtınız yaa masallah
ne guzel ınsallah rabbım gonlune gore verır

masallah canım baya varmıs nakıtınız yaa masallah
ne guzel ınsallah rabbım gonlune gore verır

Amin canim Rabbim cümlemize nasip etsin insaAllah.
Benim yurt disinda bekarken biriktirdigim para var.
Babam da her evladina belli bir miktarda yardim etmisti bana da ev alinca yardim edecek.
Esimin ailesinden de bir miktar gelecek.
Ve tabii ki dügünde takilan altinlari da ev icin bozdurucaz.

Esim aslinda cok pahaliya kacmak istemiyor ki kredimiz düsük olsun madem o kadar nakit elimizde var.
Ama malesef ki evler cok pahali gercekten cok pahali.
Bakalim zaman ne gösterecek.
Aldigimiz dogalgaz faturasindan sonra elimizi biraz daha cabuk tutalim diyoruz.
Ama aceleye de getirmemeliyiz bunu da biliyoruz.

Sizde düsünüyormusunuz ev almayi canim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…