- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.301
orta yer neresı guzelım ?
ben bılmıyorum buradan karsını pek ama asoylersen elbette bulurum ama sımdı ortalayamam sen soyle bakayım ,
:) ama bu yazdıgım mesajda bısey yokkı ay tesekkur ederım
ozguvenım tavan suanda
sanırım kocamıda boyle tavladım
ist ile arasımı :26:
hayır canım teknık ressam o alt katta
Her insanda olmayan ayrı bi doğallık, kendisiyle barışıklık var sende. Mesela kendisiyle dalga geçebilen insan aşmıştır bi çok şeyleri
özgüveni sağlam yerindedir. sendeki tavan yapmakta haklı yani :)
misslenamın konusunu gordunmu ya
o kıza cok uzuldum o bızım sayfadandı dımı ısyannnn
ama sırf beni görmek için sürekli kapımın önünden geçiyo bahaneyle
evet gördüm kuzu..okudum...ama biz ona sölemiştim altlı üstlü olmaz diye..kendisi kayınvalidem iyi diyordu...şimdi resmen bunalıma girmiş..psikolojisi bozulmuş üzüldümm
sanırsam kv ıyı kp ve gorumcesı fenakcoasıda ezdırıyor kızı
kocasıda pek ezdiyor sayılmazz..ama kp ve görümce fena yaaen iyisi biraz uzakta oturmak
kahve içmeye gidiyorum...15 dk'dan gelirimmm..sohbete devamm
ya ama son yazdııgnı okudunmu sen
kocası ıllada kp elını opturtmus kızın sınırlerı bozulmus 1 saat aglamnıs
canım ist anadolu yakasında buluşabiliriz mesela olabilirmi...orta yer neresı guzelım ?
ben bılmıyorum buradan karsını pek ama asoylersen elbette bulurum ama sımdı ortalayamam sen soyle bakayım ,
gel kuzucummmmben gelemiyorummm ama yaaaa
evet gördüm kuzu..okudum...ama biz ona sölemiştim altlı üstlü olmaz diye..kendisi kayınvalidem iyi diyordu...şimdi resmen bunalıma girmiş..psikolojisi bozulmuş üzüldümm
gelinim krediylemı alcıaksınız
mouusem olur orası sana yakınmı nasıl olur sen basaka sehırdesın ınan kafam almıyor benım ya
nasıl olur anadoluda neresı mesela
gelinim bakıcam bennn
kuzucum trafik yoksa ben anadolu yakasına 1 saatte falan gelebilirim benim için sorun yok ctesi buluşursak zaten eşim gebzeye kadar falan bırakır ordan otobüsle metrobüsle arttık ne bulursam onunla gelirim. sen nereye gelebilirsin..
Evet canim. Bizim pesin verebilecegimiz miktar 70 bin geri kalan kismini kerdi cekicez.
Esim limiti 120 bin demisti basta ama baktik gördük ki o fiyata yok istedigimiz gibi sifir.
140 bine cikardik limitimizi suan.
masallah canım baya varmıs nakıtınız yaa masallah
ne guzel ınsallah rabbım gonlune gore verır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?