Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

bundan bı hafta once yana yakıla ev arıyorduk 1 ay evle yattık kalktık ınt sureklı takıp ettım
gırıs katlar begendıfgım 170 bın ıdı
135 kadar bulduk ama emlakcı 9 bın masraf alıyor 4 bın kendı ıcın
dosya masrfaı ve yenı evlerde tapu masrafı agır oluyor yanı bız vazgectık
babamın verdıgı daırenın ıcının tadılatını yapıyoruz 1.1.5 ay ıcınde tasınıcaz

yenidendoğdum ve antika kuzum siz hangi ara çalışıyorsunuz yavv
Orda banada iş ayarlasanıza allah aşkınıza
ben burda sabahtan beri gözlerim yandı iş yapmaktan
ya nettesiniz ya kahve yada çay yada sigara işleri kim yapiyor kuzum oradaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sen nerde yasiyordun canim?
Ben kocaelindeyim.
Burda da hangi eve baksak hep giris kat bos oluyorz.
Biz de en az 2. 3. kat istiyoruz.
Fiyatlarda 130-140 arasi basliyor.
Hayirli olsun canim insaAllah bi aksilik cikmadan yeni yuvaniza gecersiniz.
Ve güle güle oturursunuz insaAllah.

öyleyız bız bugun kımse yok ondan boyleyız :)
ama bız cayımızı corbamızı msamızda ıcıyoruz

ıstanbuldayız canım gırıs kat olabılır bence ben ısterdım ama balkonu olsun yanı dımı yuksek gırıs fılan bızım burada 2.3 katlar 220 bın

çok hamaratız biz elfinam cım
bizim işimiz o kadarda yoğun değil bide bu gün şirkette müdür falan yok kebap yaniiii

yok kuzum ya bu hafta değil sen şu taşınma işini bi atlat ondan sonra rhaat rahat buluşuruz. kadıköy olabilir harem, kozyatağı olabilir. tahmini yerler. ama günü kesinleştirdikmi daha sağlıklı düşünür karar veririz

Istanbul öyleymis canim ya.
Esim dün anlatti bi arkadasi 100 bin pesin vermis 105 bin de kredi cekmis
Suan biz dükkan üstünde kiradayiz ve evimiz günes görmüyor o yüzden üst katlari daha cok istiyoruz ama bakalim hayirlisi Allahtan insaAllah.

Canlar ben kaciyorum yemek hazirlayip esimi ise göndercem.
Aksam görüsürüz belki

kızlar esım pazara cıkacak ne aldırsdam dolapta bıseyyok ama aklımada patlıcandan baska bısey gelmıyor

orası neresı gofrettooo
valal kac zamandır taksıme gıtmedım ben yaa :S

moouusem anlastıkkk
gelınımm Hadı kolaygelsınnn

yenidendoğdummm kuzum okudum...üzüldüm amaa yaaa..eşide hakikaten koruyayamış yaniii..ne zamana kadar giderki böle..hatası olmadığı halde öüzr dilemesi

canım ıspanak aldırabilirsin. kabak meyve aldır. karnıbahar brokoli ne bilim pazarda herşey var. hangisini yapabilirsen

bu tarz seylerlede aram yok brokolı corbasınısevmem baskada ne yaopılır bılmem karnıbahar aldım kzıartma yaoparım :) aman aldırıyorum
kabak patlıcan
eynır zeytın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…