Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
benn geldimmmmm

ayy eşlerden konuşulmuşşşş
benim eşimde bende çok surat asarızzzz
hele benim sevgili kocacımmmm çocukk gibidirrrr
eğer beni kırsın masum masum bakar ilgi gösterir sever özür dilemez ama almaya çalışırr
amaaaa eğerr çok kızsın gözzü kimseleri görmezzz:18::18::18:

benn geldimmmmm

ayy eşlerden konuşulmuşşşş
benim eşimde bende çok surat asarızzzz
hele benim sevgili kocacımmmm çocukk gibidirrrr
eğer beni kırsın masum masum bakar ilgi gösterir sever özür dilemez ama almaya çalışırr
amaaaa eğerr çok kızsın gözzü kimseleri görmezzz:18::18::18:

iyi tatiller hatunlarrr

bu akşam oturma odam ve yatak odamı temizlicemm...birde ağlayan pasta yapıcam..yarına misafirim varr

yemek yok ama akşama be yapsam hala bulamadımmm..kocamı kandırayımda bir yere götürsün benii

iyi akşamlar isyanımmmm
ohh ağlayan pasta demek
ya ben evde hiç bişi yapmıyorum yemek kayınvalidemde yiyorum
kek börekte yapamıyorumm
ayy çokda ayıp ediyorum dimi kızlarr:26:
bugün bende bişlermi yapsam nee
kayınvalideme jesstt

Son düzenleme:

bencede yap kuzu yaniii...hatta bir akşamda sen yemepe çapır hafta sonu falan
valla ben senin gibi olamazdum kuzum yaaa...gıpta ile bakıyorum sana ben dayanamazdım hegün hergün dünyanın en iyi insanları olsa bile

bende yemek yok :S kıskanıyorum suan sızlerrıııı

bu aksam egecanda uyumaz zıra kendısı bugun aksam ustu kocam tarafından uyutulmus ne akla hızmetse demekkıb u aksam uclu sekılde cekırdek cola meyve suyu sut bıberon fılm faslımız var
uyumasam barıııı

bende cıkıcam 10 dakıka kaldı

ohh ne güzel ailecenek keyif. benim akşam yemeğim vardı ama iş yerinden samimii arkadaşım var eşlerde tanışıyo illa yemeğe gelin dedi akşam onlardayız. yarında yine iş yerinden bi arkadaş eşiyle birlikte bide bugün gittiğimiz ark bize gelicek. hıdırlar bizde biz hıdırlarda

Kizlat moon kim di nisanlisinla neden ayrildi ben hic duymadim ya ama cok uzuldum suan Allahim hakkinda hayirlisini versin insaAllah Rabbim sevdiklerimizden ayirmasin bizi..

Kizlar istanbulda olsaydim bende katilirdim numara degismelere : ))) ama malesef..

bencede yap kuzu yaniii...hatta bir akşamda sen yemepe çapır hafta sonu falan
valla ben senin gibi olamazdum kuzum yaaa...gıpta ile bakıyorum sana ben dayanamazdım hegün hergün dünyanın en iyi insanları olsa bile

geçen akşam ablama gittim iş çıkışı
kayınvalidem beni arıyo good yemek yedinmi die
balık yapmış içinde kalmış bana ayırmış içi içini yemeiş good yiyemedi die
dün akşamda bana ayırdığını kızarttı saolsun
good valla senin yokluğun belli oluyor dedii
hoş ilk kez ayrı yemedim ama nedense tuafına gitmiş

ay cok hos valllaaa
masallahh
sıze pazartesı bısey anlatcammm
sımdı havada kalır

merhaba bayanlar bugün anca uğrayabildim buraya çünkü sabahtan beri modemimde sorun vardı saolsun babam halletti
citlciğim başınız saolsun canım allah sabırlar versin,çok üzüldüm
gelinim eşine yaptığın süpriz çok güzel olmuş canım ellerine sağlık...
yenidendoğdum canım bence çok renkli olmaz içinde kalmasın hiç birşey nasıl istiyorsan öyle yaptır canım banyonu ben genelde soft renkleri sevdiğim için kırmızıyla aram olmadığı için o tonları kullanmıyorum ama sana diyeceğim şu canım eğer wc yi kırmızı-beyaz yapacaksan kırmızı seramik fazla kullanmamaya çalış canım mesela wc nin arkasındaki duvara boydan kırmızı bordürlü seramik uygula aynayı koyacağınız duvarın iki yanına ayna ortaya gelecek şekilde kırmızı bordürlü seramik uygula birde boşta kalan duvara boydan boya kırmızı bordürlü seramik uygula sana diyeceğiş şu kıpkırmızı yapıp beyaz seramik bordür uygularsa kırmızılar aşırı boğar banyo fayansı bakarken bizzat gözlerimle şahit oldum aşırı boğuyor kıpkırmızı duvarlar falan ama beyaz seramik yapıp bordür kısımları kırmızılı yaparsan daha güzel olur canım örnek bulursam ekleyeceğim buraya canım...

mesela bulduğum örnekler baktıkça benimde hoşuma gitmeye başladı sanki

demek istediğim her tarafı komple kıprkırmızı kaplatma canım bence
dip not: koçtaşta sanki kırmızı seramik görmüştüm bir bak istersen canım

Son düzenleme:
Canlarımm selaaamm
Bugün giremedim dün kızkardeşimde kaldım ikindiden sonra çıktım e tabi uzak 2 saatim yolda geçti biraz doğalgaz aldım soğuklar kapıda ayın 15i yaklaştı para da bitiyo
Çok şükür ya halimize işte eve geldim bazı işlerim vardı onları yaptım
Yemek yapmadım buzlukta barbunyam pilavım bi de dolapta kalan salata vardı onları koydum bi de ayran ohh, yanına da havuçlu pasta koydum
Eşim gece hiç uyumamamış nöbette yazık yemeği yedi vurdu kafayı yattı :26:
Ben de oturdum geçmiş okudum
Dün gece sinirlendim kv düşündüm niye şöyle demedim böyle demedim diye kendimi yedim saat 5ti ancak uyudum
Ben gibi tuhafı var mı aranızda durup durup da geçmişi düşünüp sinirlenen
Ay neyse işte böyle

Ben de görüşmek istiyom yaaaa istanbuldakileerr ((

Kız isyan uykuda diye günahımı almışın seni seni

owner, eflinam, kalplerasi yoklar...:44::44::44renses daha uykudadırr mastakvimi derstedir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…