- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.421
moonla konuşuyoruz..yoğun olduğunu sölüyor..buraya pek giresi gelmiyormuş..konu dışında kaldığını hisettiğini sölemiştir bana bende kızdım ona..şimdide yoğunum diyor..gelecek
isyannnnnnnnnn moon konu dışında mı kalıyormuşşş nasıl yani girmek istemiyıor pek buraya demişsin ne oldu ki?:26::26:
burada genelde evlilik konuları konuşuluyor ya kuzum o yüzden kendini konu dışında hissediyor..kolay değil düğüne 2 ay kala ayrıldı nişanlısı ile..belki bilmiyorsundurr
evet gördüm kuzu..okudum...ama biz ona sölemiştim altlı üstlü olmaz diye..kendisi kayınvalidem iyi diyordu...şimdi resmen bunalıma girmiş..psikolojisi bozulmuş üzüldümm
yok anam benim telim o kadar teknolocik değilama yılbaşında kocacımdan bekliyorum bakalım galaxy note 2 off off diyorum
Kizlar yil basi cekilisi yapsak mi acaba
İsyan söz verdim geldim bak ama gerçekten yoğunluk var iş yerinde. Ayrıca merak edip aradığın sorduğun için çokçok tşk ederim
Şu evlilik konusunu kapattım ben artık kızlar boşversin siz beni yağmurla ve Ahmet kaya - Söyle ile hatırlamaya devam edin. Nişanlılık olayını sallayın gitsin.
Kendimi ev temizlik yemek vs konusunda sizlerden bir adım geride hissediyorum ewet, çünkü ben bekar bir insanım
bilana yaşadıklarına çok üzüldüm umarım kolay atlatırsın bu süreci..
Allah yardımcın olsun ama şunuda söyleyeyim çok doğru bir karar almışsın
bide bu kadar kararlı olmanda çok güzel..hayat sana hep mutluluk getirsin canım..
GÜNAYDIN HERKEZE
:S
kotu bı pazartesı baslangıcıı aksam cok erken uyudum ona ragmen gece bın kere uyandım hatta 5 ten berıde yataktayım
ayrıca bı kaza gecırdım suanda kuyruk sokumum delı gıbı agrıyor bu mesajı sandalyenın ucuna one dogru oturarak ayzıyorum :S
eve gıt dıyen yok
gelmeyecektım
cok kotu
bırde tuvaletımı yapamıyorum
kuzumm ne oldu sana çok geçmiş olsun....:26::26::26: nasıl bir kaza atlattınn..rabbim korusunn :26::26:
Günaydınn kızlarrr
gelinim hadi hayırlısı bekliyoruz fotolarıı
bilena-26 canım çok üzüldümmm ama kuzum yinede baştan belli olması bu bile bir nimet...çocuk olup bu yuvanın yıkılmasıda vardı...Rabbim seni korusun böle insanlardan hepimizi korusunnn:26::26:
hayırlı olsun gelınımmmHerkese günaydin kizlar.
Süper bir haberle geldim.
Kursa gitmeden yazayim dedim.
Bu güne kadar 5-6 ev gidip bakmisizdir heralde belki de daha fazla.
Dün de iki tane bakmaya gittik.
Ve ikinci baktigimiz ev cok hosumuza gitti.
Aksam üstü benim ailemle konustuk onayladilar.
Bu aksam da esimin ailesiyle konusucaz onlarda onaylayacaklarini ümit ediyoruz.
Veeee nihayet yuvamiza kavusuyoruz insaAllah.
Fotograflari albüm olarak ekliycem arkadaslarim görebilecek sadece tamam mi kizlar.
Bilgileri de buradan aktarayim:
3+1 102m² 133 bin TL 3. Kat 0 bina
Laminat Parkesi bugün gelecek
Kutu gibi bir ev diyebiliriz sadece salonu büyük.
Suan ki evimiz kocaman ve hem isitma sorunu hem temizligine yetisme sorunu yasiyorum.
Yeni evimizi nasil dayayip döseyecegimizin hayalini bile kuruyoruz : )
Herkese hayirli bir hafta diliyorum
Dualarinizi eksik etmeyin insaAllah.
merdivenden dustum kuyruk sokumumun uzerıne ve merdıvenın kosesıne
ölürmüsün öldürürmüsün cok fenayım S:
bu kız benı dun yıktı gectı
uc kere konusunu bastan sona okudum :S
barda calısan adamdan oturupta ev erkegı olmasını beklemekte cok buyuk hata
bılana bırlıkte olamıyordu ınsallahta olamamıstır :S
ne dıyım cok sasırdım
merhaba bayanlar bugün anca uğrayabildim buraya çünkü sabahtan beri modemimde sorun vardı saolsun babam halletti
citlciğim başınız saolsun canım allah sabırlar versin,çok üzüldüm
gelinim eşine yaptığın süpriz çok güzel olmuş canım ellerine sağlık...
yenidendoğdum canım bence çok renkli olmaz içinde kalmasın hiç birşey nasıl istiyorsan öyle yaptır canım banyonu ben genelde soft renkleri sevdiğim için kırmızıyla aram olmadığı için o tonları kullanmıyorum ama sana diyeceğim şu canım eğer wc yi kırmızı-beyaz yapacaksan kırmızı seramik fazla kullanmamaya çalış canım mesela wc nin arkasındaki duvara boydan kırmızı bordürlü seramik uygula aynayı koyacağınız duvarın iki yanına ayna ortaya gelecek şekilde kırmızı bordürlü seramik uygula birde boşta kalan duvara boydan boya kırmızı bordürlü seramik uygula sana diyeceğiş şu kıpkırmızı yapıp beyaz seramik bordür uygularsa kırmızılar aşırı boğar banyo fayansı bakarken bizzat gözlerimle şahit oldum aşırı boğuyor kıpkırmızı duvarlar falan ama beyaz seramik yapıp bordür kısımları kırmızılı yaparsan daha güzel olur canım örnek bulursam ekleyeceğim buraya canım...
mesela bulduğum örnekler baktıkça benimde hoşuma gitmeye başladı sanki
Eki Görüntüle 571327
Eki Görüntüle 571328
demek istediğim her tarafı komple kıprkırmızı kaplatma canım bence
dip not: koçtaşta sanki kırmızı seramik görmüştüm bir bak istersen canım
kuzum dikkat et kendine..Allah korusunnn canımm benimmm...kuyruk sokumun kırıalabilirdide :18::18::18: kas gevşeltici sür kalçana falan canım iyi gelir
bende c.tesi akşam okudum mahvoldum yaaa...o konuyuda yazmı ben cinsellik adına bile ona katlandım diye nasıl üzüldümm yaa nasılll...eşim kızdı bana eğer böle etkieleneceksen sana yasaklarım o siteyi dedi..düşün yani o kadar etkilendimm...moon'u aradım onun baştan haberi varmış..çok fena oldum nasıl bir adammış bu yaa...7 yıl ıçttu gitti...herşey bu kadar kolaymı
canımm
cınsellık adına katladım demesı kıza mı o yuzden ben o konuya yorum yazcamta halım yok
ben b ılanada 2 hata buldum ama bu zaten olayın boyutunu degıtırmezdı ama adamın ona kız vbaba sunu yazdı ben ona bu yazdım muhbbetını yapabılıyor olması ne bıcım bı sey
canım catladı herhalde ya bıcak saplanıyor gıbı oluyor agırlıgımı vermeıyorum kalkarken sankı orası yaralı berelı gıbı :S
koltugun ucunda emanet oturuyorum komple oturamıyorum cok korkuyorum goruyolarda eve gıt bıle demıyolar esım baslıcam ısıne s.... ısını gelıcem senı almaya dedı
gelıyormu ne yapıyor bılmıyorum :S
canım o kızdan herşeyi öğrenebilmek için aramış..bende çok soğukkanlı buldum..Rabbim derdi verince sabrıda veriyor galiba..ben çok daha kötü olurdum...Allah yar yardımcısı olsunnn :26::26::26:
canım onlar git demiyorsa sen izin al ve git akşama kadar geçermi bölehastaneyede git hatta...
rontgenmı cekerler :S
kuzuuummm geçmiş olsunnnnnnGÜNAYDIN HERKEZE
kotu bı pazartesı baslangıcıı aksam cok erken uyudum ona ragmen gece bın kere uyandım hatta 5 ten berıde yataktayım
ayrıca bı kaza gecırdım suanda kuyruk sokumum delı gıbı agrıyor bu mesajı sandalyenın ucuna one dogru oturarak ayzıyorum :S
eve gıt dıyen yok
gelmeyecektım
cok kotu
bırde tuvaletımı yapamıyorum
yarında ıyılesememkı oturamıyorum :Sevet canım büyük ihtimalle röntgen çekerler...Allah korusun çatlak falan olur...bence ihmal etme bu kadar fazla acısı varsa...izin al doktora git..yarında reçeteni getirirsin görürler...
duyanda yanlıs anlıcak dıyorum :Sgünaydın kızlarrr
bilana_26 canım sna çokkk üzüldüm
GELİNİM sana da hayırlı olsun canım rabbim bizede nasip eder inşşş
kuzuuummm geçmiş olsunnnnnnnasıl becerdin kız öyle düşmeyi yerim ben seni
yarında ıyılesememkı oturamıyorum :S
ne yapabılırım uzan dıyorlar
uzan dedıklerı yerde ahsap bı dolap ustu
benım sungerlere ıhtıyacım var :S
duyanda yanlıs anlıcak dıyorum :S
oyle kotuyumkı kalkamıyorum belım kesılıyor :S
bıraz daha sabredelım bakalım ne olacaks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?