Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
moonla konuşuyoruz..yoğun olduğunu sölüyor..buraya pek giresi gelmiyormuş..konu dışında kaldığını hisettiğini sölemiştir bana bende kızdım ona..şimdide yoğunum diyor..gelecek

isyannnnnnnnnn moon konu dışında mı kalıyormuşşş nasıl yani girmek istemiyıor pek buraya demişsin ne oldu ki?:26::26:

burada genelde evlilik konuları konuşuluyor ya kuzum o yüzden kendini konu dışında hissediyor..kolay değil düğüne 2 ay kala ayrıldı nişanlısı ile..belki bilmiyorsundurr

İsyan söz verdim geldim bak ama gerçekten yoğunluk var iş yerinde. Ayrıca merak edip aradığın sorduğun için çokçok tşk ederim

Şu evlilik konusunu kapattım ben artık kızlar boşversin siz beni yağmurla ve Ahmet kaya - Söyle ile hatırlamaya devam edin. Nişanlılık olayını sallayın gitsin.

Kendimi ev temizlik yemek vs konusunda sizlerden bir adım geride hissediyorum ewet, çünkü ben bekar bir insanım

evet gördüm kuzu..okudum...ama biz ona sölemiştim altlı üstlü olmaz diye..kendisi kayınvalidem iyi diyordu...şimdi resmen bunalıma girmiş..psikolojisi bozulmuş üzüldümm

Canım bence biraz kendi hatalarıda var. Ben de altlı üstlü oturuyorum ama çok mesafeliyiz. En son kuranda görüştük bide apartmanda karşılaşırsak işte.
Severim kendilerini, onunda beni sevdiğini hissediyorum ama bence böyle mesafeli olmak her ikimiz içinde çok daha hayırlı.
Miaselinam ilk başta saglayamamış o mesafeyi. Sonrasında ne gibi durumlarla karşılasacagını kestirememiş.
Evet çok çok erken belki bunları söylemem için ama baştan nasıl yön verirsen öyle gittiğine inanıyorum ben.
Hatta annem bile der kayınvalidenle daha yakın ol diye amaaa her zaman mesafe iyidir. Ayrıca eşimde bunu uygun görüyo.
Eş seni her zaman koruyamaz ki birazda sen diş göstericeksin.
Elini falan öpmüş, kendini hiçe saymış. Nasıl aglamış ya çok üzüldüm ama yorum yapmak istemedim daha fazla. Kendinden çok verdiğine inanıyorum ben, fedakarlıgın fazlası karşındakinin beklentilerini yükseltir, senin sabrını azaltır. Allah yardımcısı olsun.

yok anam benim telim o kadar teknolocik değil ama yılbaşında kocacımdan bekliyorum bakalım galaxy note 2 off off diyorum

Benim telefon çok eski bişey borçlar azalsın alınır dedim erteledik, eşim galaxy note 2 ye bakmış sen onu gerçeten begendin mi dedi (ben netten bakmıştım ) elime sıgmadı yaa, çok büyük geldi bana. Ondan vazgeçtim, arayışlardayım şimdi güzel bişey alayım diyorum.

Kizlar yil basi cekilisi yapsak mi acaba

Canım geçen sene katılanların hediyelerinde hep kırmızı iç çamaşırları vardı. Benim koca asabi adam kargoyla bana gelse ne der bilemedim. Burayıda bilmiyo, açıklayamam mazallah.

Ohh
Özlüyoruz ama seniii gel sen.

bilana yaşadıklarına çok üzüldüm umarım kolay atlatırsın bu süreci..
Allah yardımcın olsun ama şunuda söyleyeyim çok doğru bir karar almışsın
bide bu kadar kararlı olmanda çok güzel..hayat sana hep mutluluk getirsin canım..

Son düzenleme:

sağol canım umarım kolay atlatırım... vay be hayat insana neler getiriyor 2,5 ay önce burada ne için heyecanlanıp neler paylaşırdım ama şimdi kocaaaaaaa bir hiç...Allahım herkezi hayırlı insanlarla karşılaştırsın iyi olacağım yani öyle umuyorum ne diyelim her şerde bir hayır vardır Allahım doğrusunu biliyordur.

Herkese günaydin kizlar.

Süper bir haberle geldim.

Kursa gitmeden yazayim dedim.

Bu güne kadar 5-6 ev gidip bakmisizdir heralde belki de daha fazla.

Dün de iki tane bakmaya gittik.

Ve ikinci baktigimiz ev cok hosumuza gitti.

Aksam üstü benim ailemle konustuk onayladilar.

Bu aksam da esimin ailesiyle konusucaz onlarda onaylayacaklarini ümit ediyoruz.

Veeee nihayet yuvamiza kavusuyoruz insaAllah.

Fotograflari albüm olarak ekliycem arkadaslarim görebilecek sadece tamam mi kizlar.

Bilgileri de buradan aktarayim:

3+1 102m² 133 bin TL 3. Kat 0 bina
Laminat Parkesi bugün gelecek

Kutu gibi bir ev diyebiliriz sadece salonu büyük.

Suan ki evimiz kocaman ve hem isitma sorunu hem temizligine yetisme sorunu yasiyorum.

Yeni evimizi nasil dayayip döseyecegimizin hayalini bile kuruyoruz : )

Herkese hayirli bir hafta diliyorum

Dualarinizi eksik etmeyin insaAllah.

Günaydınn kızlarrr

gelinim hadi hayırlısı bekliyoruz fotolarıı

bilena-26 canım çok üzüldümmm ama kuzum yinede baştan belli olması bu bile bir nimet...çocuk olup bu yuvanın yıkılmasıda vardı...Rabbim seni korusun böle insanlardan hepimizi korusunnn:26::26:

GÜNAYDIN HERKEZE

:S
kotu bı pazartesı baslangıcıı aksam cok erken uyudum ona ragmen gece bın kere uyandım hatta 5 ten berıde yataktayım
ayrıca bı kaza gecırdım suanda kuyruk sokumum delı gıbı agrıyor bu mesajı sandalyenın ucuna one dogru oturarak ayzıyorum :S
eve gıt dıyen yok
gelmeyecektım
cok kotu
bırde tuvaletımı yapamıyorum

kuzumm ne oldu sana çok geçmiş olsun....:26::26::26: nasıl bir kaza atlattınn..rabbim korusunn :26::26:

bu kız benı dun yıktı gectı
uc kere konusunu bastan sona okudum :S

barda calısan adamdan oturupta ev erkegı olmasını beklemekte cok buyuk hata
bılana bırlıkte olamıyordu ınsallahta olamamıstır :S

ne dıyım cok sasırdım

hayırlı olsun gelınımmm
gerek metre kare gerek fıyat gerek bulundugu kat oşaral ve sıfır cok uygun bulmussunuz daıreyı malesef bı bu sızın aldıgınız fıyata balkonlu gırıs bıle bulamadım
Gule gule oturmayı nasıp etsın ınsallah allahh
buarada bızde tadılat basladı ama gıtmedıme sım ılgılenıyor
fayans sectık bugun alıcak
dolapcıya gıdıcek zaten suan hıc bısey umrumda degıl
totoma cok uzuluyorum

merdivenden dustum kuyruk sokumumun uzerıne ve merdıvenın kosesıne
ölürmüsün öldürürmüsün cok fenayım S:

kuzum dikkat et kendine..Allah korusunnn canımm benimmm...kuyruk sokumun kırıalabilirdide :18::18::18: kas gevşeltici sür kalçana falan canım iyi gelir

bende c.tesi akşam okudum mahvoldum yaaa...o konuyuda yazmı ben cinsellik adına bile ona katlandım diye nasıl üzüldümm yaa nasılll...eşim kızdı bana eğer böle etkieleneceksen sana yasaklarım o siteyi dedi..düşün yani o kadar etkilendimm...moon'u aradım onun baştan haberi varmış..çok fena oldum nasıl bir adammış bu yaa...7 yıl ıçttu gitti...herşey bu kadar kolaymı

alice ookuyorum yazamıyorum
wc kırmızı banyoya sıyah fayans sectım ama senın gosterdıgın gıbı olacak yanı agırlık bembeyaz olacak
ama suan kararsızım ama ınan umurumda degıl suanda :S
ege seramıktı bızımkıler

canımm
cınsellık adına katladım demesı kıza mı o yuzden ben o konuya yorum yazcamta halım yok
ben b ılanada 2 hata buldum ama bu zaten olayın boyutunu degıtırmezdı ama adamın ona kız vbaba sunu yazdı ben ona bu yazdım muhbbetını yapabılıyor olması ne bıcım bı sey
canım catladı herhalde ya bıcak saplanıyor gıbı oluyor agırlıgımı vermeıyorum kalkarken sankı orası yaralı berelı gıbı :S
koltugun ucunda emanet oturuyorum komple oturamıyorum cok korkuyorum goruyolarda eve gıt bıle demıyolar esım baslıcam ısıne s.... ısını gelıcem senı almaya dedı
gelıyormu ne yapıyor bılmıyorum :S

canım o kızdan herşeyi öğrenebilmek için aramış..bende çok soğukkanlı buldum..Rabbim derdi verince sabrıda veriyor galiba..ben çok daha kötü olurdum...Allah yar yardımcısı olsunnn :26::26::26:

canım onlar git demiyorsa sen izin al ve git akşama kadar geçermi böle hastaneyede git hatta...

rontgenmı cekerler :S

günaydın kızlarrr

bilana_26 canım sna çokkk üzüldüm

GELİNİM sana da hayırlı olsun canım rabbim bizede nasip eder inşşş

kuzuuummm geçmiş olsunnnnnn nasıl becerdin kız öyle düşmeyi yerim ben seni

evet canım büyük ihtimalle röntgen çekerler...Allah korusun çatlak falan olur...bence ihmal etme bu kadar fazla acısı varsa...izin al doktora git..yarında reçeteni getirirsin görürler...
yarında ıyılesememkı oturamıyorum :S
ne yapabılırım uzan dıyorlar
uzan dedıklerı yerde ahsap bı dolap ustu
benım sungerlere ıhtıyacım var :S
duyanda yanlıs anlıcak dıyorum :S
oyle kotuyumkı kalkamıyorum belım kesılıyor :S

bıraz daha sabredelım bakalım ne olacaks

canımm ben olsam izin alırdım yaniibu kadar kıvranarak zaten çalışamazsınki..orada zaman öldürmende saçma..doktora git eminim sana 2-3 gün raporda verir yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…