Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canımm ben olsam izin alırdım yaniibu kadar kıvranarak zaten çalışamazsınki..orada zaman öldürmende saçma..doktora git eminim sana 2-3 gün raporda verir yanii

ızına lmadım yanı gorduler ayakta durdugumu soyledım hıc bısey demedıler ben ızın almaya utanan bırıyım :S

ayyy hafta sonu 2 günde misafirim vardı. çoook yoruldum dün akşamda 3 saate yakın ütü yaptım kocacım sağolsun kılını kıpırdatmadı. çok sinir oldum suratastım o na. ama o gelip bana sarıldımı ben dayanamıyorum
yarın akşam konuşalım dedi bu akşam konuşucaz bakalım. :26:

ne konuscanız :44::44:

herkese günaydın
hayırlı sabahlar
yeniden doğdum geçmiş olsun bende de olmuştu öyle doktor röntgen falan çektirtmişti sonuç doku zedelenmesiydi günlerce yattım ilaçlar kremlerde cabası umarım senin ki ciddi bişey değildir..bide halk ağzında pöç diye bilinen kuyruk sokumu kemiği zarar görmüş olabilir allah korusun hemen doktora git..
çok çektim o ağrıları iyi bilirim..

cumartesi iş çıkışı anneme sonrada görümceme yemeğe gittik güzel geçti dün ise akşama kadar temizlik yaptım yemek yaptım sonra kocamla bol bol tv izleyip şakalaştık

bu akşamda annemdeyiz

günaydın kızlarrrr yorgun ve uykusuz halde hafta başına başlamış bulunuyorum
dün çok yoruldum evi heryerini temizledim salonum hariçç:26: oraya gücüm yetmedi
yatak odamda küçük değişiklik yaptım
belimi acıttım :26:

hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden
inşş rabbim yardım eder

canım çok geçmiş olsun nasıl düştün merdivenlerden öylee:26:

bilana çok üzüldüm allah yardımcısı olsun
rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın inşş

benimde öleydi kuzum..c.tesi gündüz annemler, halamlar, yengem, anneannem baya kalabalık misafirim vardı...akşam evdeydikk..dünde gündüz eşimin arkadaşının düğünü vardı...oraya gittilk geldik...2 makina çamaşır attım..renklikleri astım...beyazları attım tam o arada arkadşlar aradı bize geldiler..beyazları seremedim bile makinadan çıkardım çamaşır selesinin içinde duruyor
eşimde bana yardım etmiyor artık yaaa geçti herhalde cicim aylarıı

ızına lmadım yanı gorduler ayakta durdugumu soyledım hıc bısey demedıler ben ızın almaya utanan bırıyım :S

Allahımmm kızım sen beni öldürcennn..izin almaktan niye utanıyorsunn
gideceksin müdürüne yada herne ise ona, ben çok rahatsızım..doktora gitmem gerekiyor deyip çıkacaksın yaniii

yok boyle bı agrıy a
:S
bugun deyurt dısından mısafır var ondan ses etmıyorlar
yarında patronlar gelecek fırma wshaıplerı
bende bı doktra gıtsem bı hafta rapordan asagısının cıkmayacagını bılıyorum ama ınan rapor umurumda degıl evde olsam ne olacak butun vakıt nasıl secer tek basıma :S
suand akoltuktan kalktım kaldırdılar kalkamıyorum
owner cok korkuyorum parmakla tedvaı vs dıyolar nedır o :S sen o donem calısıyormuyudn bız sureklı oturuyoruz cok lanet bısey bu agrı

kına gunu bıle yarım gun calısmıs hatta dugunde bıle yarım gun cagrılmıs bırıne yap dıtyorsun suanda bunu :S
vermezlerse sınırlenıcem ondann

ben dün 2 defa renkli 1 defa da beyaz çamaşırları attım makinaya
oturma odasının halısını sildim
evi perşembe temizlemiştim ama dün tekrar yaptım
bende ufak değişiklikler yaptım evimde
sonrada et kavurma ve pilav yaptım
ve bu kadar iş içinde eşim sadece salata yaptı
bana hiiiç yardım etmiyor son 1 haftadır
bunada canım çok sıkılıyor yaaa

bizde cuma akşamı bir sürpriz oldu dayımlara gittik...annemler ortanca dayıma gitmişler..tam iş çıkışı aradı yengem hadi sizde yemeğe gelin diye..eşim gitmez diye düşündüm..ümitsizce aradım...o da demesinmi hadi gidelim..sen servisle kapanın önüne gel çıkıyorum bende şimdi seni alırım diye..dayımlarda baya oturduk...ertesi günde bir sürü misafirim vardı..dün çamaşır, düğün, misafir vardı çok yoğundu ve uykusuzummm

ahh kuzum dikkat edin kendinize..öle belinizi inciltecek şeyleri falan eşinizle yapın yahuu

goruyolar yanı :S soylemem gerek mı var ama catlak varsa onlar suanda suclu duruma dusmuyorlarmı yoksa ızın almadııgm ıcın suclu degıllermı

canım hiçbir iş yeri hadi sen hastasın git demezz sen izin almadığın sürece orada kalırsın benden sölemezi

canım parmakla olan tedavisi var ama birde böle masajla falan yapılıyor..anneme olmuştu annem ben gitmem dedi..çok aradık bulduk..mesaj yapa yapa elinde böle top gibi birşeyle annemin kuyrul sokumunu yerine getirmiştir..Allah korusun eğer sen daha böle durursan o daha çok yamulursa sonra tedavisi kat kat zor olurr....doktoraaaa gitttttttttttt

canım bence hemen izin istiyosun canım öyle olurmu ayy ben çalışamam ne derlerse desinler canımdan kıymetlimii
dün eşimde bana kızdıııı
yatak odasındaki komidini kaldırdım anlamaz die düşündüm ama tepemde bitti kocacımm
sen bunun nasıl kaldırdın die kızdıı bana:26::26::26:
bidaha sakın kaldırmıyosun biyerine bişi yapacaksın dedi

canım çalışmıyordum o dönemde merdivenlerden düşmüştüm totomun üstüne
hem doktora gittik tabi
doktor o zamanda doku zedelenmesi kırıktan daha kötü bir ağrıdır çekilmesi çok zordur demişti
bende avaz avaz bağırıyordum yana bile dönerken zorlanıyordum..
totom mosmor olmuştu..dinlendim 1 hafta falan geçti sonra..
inşallah senin ki ciddi bişey değildir
hemen izin al git yaa
başlarım işine

morarma yok bende
tam o kuyruk sokumu catalda dehset bı agrı var
yan donuyorum ama sırt ustu yatamam
oturuyoprum agrıyor ama kalkarkende cok kotu sankı ayaklarım benı tasıyamacak gıbı aynı belırtılermı acaba :S
rontgenmı cekıldın
hayır bıde temızde degılım eve gıdıp bı banyo olmam laızm kıl tuy :S

ha bıde ownee tuvaletım var ancak yapamıyorum :S
sankı calısmıyor kaslarım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…