- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.441
canımm ben olsam izin alırdım yaniibu kadar kıvranarak zaten çalışamazsınki..orada zaman öldürmende saçma..doktora git eminim sana 2-3 gün raporda verir yanii
ızına lmadım yanı gorduler ayakta durdugumu soyledım hıc bısey demedıler ben ızın almaya utanan bırıyım :S
ayyy hafta sonu 2 günde misafirim vardı. çoook yoruldum dün akşamda 3 saate yakın ütü yaptım kocacım sağolsun kılını kıpırdatmadı. çok sinir oldum suratastım o na. ama o gelip bana sarıldımı ben dayanamıyorum
yarın akşam konuşalım dedi bu akşam konuşucaz bakalım. :26:
hayırlı uğurlu olsun canım şimdidenHerkese günaydin kizlar.
Süper bir haberle geldim.
Kursa gitmeden yazayim dedim.
Bu güne kadar 5-6 ev gidip bakmisizdir heralde belki de daha fazla.
Dün de iki tane bakmaya gittik.
Ve ikinci baktigimiz ev cok hosumuza gitti.
Aksam üstü benim ailemle konustuk onayladilar.
Bu aksam da esimin ailesiyle konusucaz onlarda onaylayacaklarini ümit ediyoruz.
Veeee nihayet yuvamiza kavusuyoruz insaAllah.
Fotograflari albüm olarak ekliycem arkadaslarim görebilecek sadece tamam mi kizlar.
Bilgileri de buradan aktarayim:
3+1 102m² 133 bin TL 3. Kat 0 bina
Laminat Parkesi bugün gelecek
Kutu gibi bir ev diyebiliriz sadece salonu büyük.
Suan ki evimiz kocaman ve hem isitma sorunu hem temizligine yetisme sorunu yasiyorum.
Yeni evimizi nasil dayayip döseyecegimizin hayalini bile kuruyoruz : )
Herkese hayirli bir hafta diliyorum
Dualarinizi eksik etmeyin insaAllah.
GÜNAYDIN HERKEZE
:S
kotu bı pazartesı baslangıcıı aksam cok erken uyudum ona ragmen gece bın kere uyandım hatta 5 ten berıde yataktayım
ayrıca bı kaza gecırdım suanda kuyruk sokumum delı gıbı agrıyor bu mesajı sandalyenın ucuna one dogru oturarak ayzıyorum :S
eve gıt dıyen yok
gelmeyecektım
cok kotu
bırde tuvaletımı yapamıyorum
ayyy bendensin sen bende çekinirim
ayyy hafta sonu 2 günde misafirim vardı. çoook yoruldum dün akşamda 3 saate yakın ütü yaptım kocacım sağolsun kılını kıpırdatmadı. çok sinir oldum suratastım o na. ama o gelip bana sarıldımı ben dayanamıyorum
yarın akşam konuşalım dedi bu akşam konuşucaz bakalım. :26:
ızına lmadım yanı gorduler ayakta durdugumu soyledım hıc bısey demedıler ben ızın almaya utanan bırıyım :S
herkese günaydın
hayırlı sabahlar
yeniden doğdum geçmiş olsun bende de olmuştu öyle doktor röntgen falan çektirtmişti sonuç doku zedelenmesiydi günlerce yattım ilaçlar kremlerde cabası umarım senin ki ciddi bişey değildir..bide halk ağzında pöç diye bilinen kuyruk sokumu kemiği zarar görmüş olabilir allah korusun hemen doktora git..
çok çektim o ağrıları iyi bilirim..
cumartesi iş çıkışı anneme sonrada görümceme yemeğe gittik güzel geçti dün ise akşama kadar temizlik yaptım yemek yaptım sonra kocamla bol bol tv izleyip şakalaştık
bu akşamda annemdeyiz
benimde öleydi kuzum..c.tesi gündüz annemler, halamlar, yengem, anneannem baya kalabalık misafirim vardı...akşam evdeydikk..dünde gündüz eşimin arkadaşının düğünü vardı...oraya gittilk geldik...2 makina çamaşır attım..renklikleri astım...beyazları attım tam o arada arkadşlar aradı bize geldiler..beyazları seremedim bile makinadan çıkardım çamaşır selesinin içinde duruyor
eşimde bana yardım etmiyor artık yaaageçti herhalde cicim aylarıı
Allahımmm kızım sen beni öldürcennn..izin almaktan niye utanıyorsunn
gideceksin müdürüne yada herne ise ona, ben çok rahatsızım..doktora gitmem gerekiyor deyip çıkacaksın yaniii
ben dün 2 defa renkli 1 defa da beyaz çamaşırları attım makinayabenimde öleydi kuzum..c.tesi gündüz annemler, halamlar, yengem, anneannem baya kalabalık misafirim vardı...akşam evdeydikk..dünde gündüz eşimin arkadaşının düğünü vardı...oraya gittilk geldik...2 makina çamaşır attım..renklikleri astım...beyazları attım tam o arada arkadşlar aradı bize geldiler..beyazları seremedim bile makinadan çıkardım çamaşır selesinin içinde duruyor
eşimde bana yardım etmiyor artık yaaageçti herhalde cicim aylarıı
Allahımmm kızım sen beni öldürcennn..izin almaktan niye utanıyorsunn
gideceksin müdürüne yada herne ise ona, ben çok rahatsızım..doktora gitmem gerekiyor deyip çıkacaksın yaniii
herkese günaydın
hayırlı sabahlar
yeniden doğdum geçmiş olsun bende de olmuştu öyle doktor röntgen falan çektirtmişti sonuç doku zedelenmesiydi günlerce yattım ilaçlar kremlerde cabası umarım senin ki ciddi bişey değildir..bide halk ağzında pöç diye bilinen kuyruk sokumu kemiği zarar görmüş olabilir allah korusun hemen doktora git..
çok çektim o ağrıları iyi bilirim..
cumartesi iş çıkışı anneme sonrada görümceme yemeğe gittik güzel geçti dün ise akşama kadar temizlik yaptım yemek yaptım sonra kocamla bol bol tv izleyip şakalaştık
bu akşamda annemdeyiz
günaydın kızlarrrr yorgun ve uykusuz halde hafta başına başlamış bulunuyorum
dün çok yoruldum evi heryerini temizledim salonum hariçç:26: oraya gücüm yetmedi
yatak odamda küçük değişiklik yaptım
belimi acıttım :26:
hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden
inşş rabbim yardım eder
canım çok geçmiş olsun nasıl düştün merdivenlerden öylee:26:
bilana çok üzüldüm allah yardımcısı olsun
rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın inşş
goruyolar yanı :S soylemem gerek mı var ama catlak varsa onlar suanda suclu duruma dusmuyorlarmı yoksa ızın almadııgm ıcın suclu degıllermı
yok boyle bı agrıy a
bugun deyurt dısından mısafır var ondan ses etmıyorlar
yarında patronlar gelecek fırma wshaıplerı
bende bı doktra gıtsem bı hafta rapordan asagısının cıkmayacagını bılıyorum ama ınan rapor umurumda degıl evde olsam ne olacak butun vakıt nasıl secer tek basıma :S
suand akoltuktan kalktım kaldırdılar kalkamıyorum
owner cok korkuyorum parmakla tedvaı vs dıyolar nedır o :S sen o donem calısıyormuyudn bız sureklı oturuyoruz cok lanet bısey bu agrı
yarında ıyılesememkı oturamıyorum :S
ne yapabılırım uzan dıyorlar
uzan dedıklerı yerde ahsap bı dolap ustu
benım sungerlere ıhtıyacım var :S
duyanda yanlıs anlıcak dıyorum :S
oyle kotuyumkı kalkamıyorum belım kesılıyor :S
bıraz daha sabredelım bakalım ne olacaks
yok boyle bı agrıy a
bugun deyurt dısından mısafır var ondan ses etmıyorlar
yarında patronlar gelecek fırma wshaıplerı
bende bı doktra gıtsem bı hafta rapordan asagısının cıkmayacagını bılıyorum ama ınan rapor umurumda degıl evde olsam ne olacak butun vakıt nasıl secer tek basıma :S
suand akoltuktan kalktım kaldırdılar kalkamıyorum
owner cok korkuyorum parmakla tedvaı vs dıyolar nedır o :S sen o donem calısıyormuyudn bız sureklı oturuyoruz cok lanet bısey bu agrı
canım çalışmıyordum o dönemde merdivenlerden düşmüştüm totomun üstüne
hem doktora gittik tabi
doktor o zamanda doku zedelenmesi kırıktan daha kötü bir ağrıdır çekilmesi çok zordur demişti
bende avaz avaz bağırıyordum yana bile dönerken zorlanıyordum..
totom mosmor olmuştu..dinlendim 1 hafta falan geçti sonra..
inşallah senin ki ciddi bişey değildir
hemen izin al git yaa
başlarım işine
ha bıde ownee tuvaletım var ancak yapamıyorum :S
sankı calısmıyor kaslarım :S
sELAM kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?