- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.461
ooooo kimler gemiş....nasılsınız hanfendiii...hangi dağda kurt öldüde bizi hatırladınız bakayımmmterki diyar ettiniz burayııı
Alınmayın canım öyle sık sık giremiyorum işler güçler vs bu evlilik beni sosyal hayattan uzaklaştırdı
ama neyseki döndüm aranıza
ne konuscanız :44::44:
bende dün 1 makina attım 2. makinayı atacak dermanım kalmadıben dün 2 defa renkli 1 defa da beyaz çamaşırları attım makinaya
oturma odasının halısını sildim
evi perşembe temizlemiştim ama dün tekrar yaptım
bende ufak değişiklikler yaptım evimde
sonrada et kavurma ve pilav yaptım
ve bu kadar iş içinde eşim sadece salata yaptı
bana hiiiç yardım etmiyor son 1 haftadır
bunada canım çok sıkılıyor yaaa
ne bilim canım yaa eşim evde olmuyoo çamaşır suyun kokusunu hiçç sevmezzbizde cuma akşamı bir sürpriz oldu dayımlara gittik...annemler ortanca dayıma gitmişler..tam iş çıkışı aradı yengem hadi sizde yemeğe gelin diye..eşim gitmez diye düşündüm..ümitsizce aradım...o da demesinmi hadi gidelim..sen servisle kapanın önüne gel çıkıyorum bende şimdi seni alırım diye..dayımlarda baya oturduk...ertesi günde bir sürü misafirim vardı..dün çamaşır, düğün, misafir vardıçok yoğundu ve uykusuzummm
ahh kuzum dikkat edin kendinize..öle belinizi inciltecek şeyleri falan eşinizle yapın yahuu
canım hiçbir iş yeri hadi sen hastasın git demezzsen izin almadığın sürece orada kalırsın benden sölemezi
morarma yok bende
tam o kuyruk sokumu catalda dehset bı agrı var
:S
yan donuyorum ama sırt ustu yatamam
oturuyoprum agrıyor ama kalkarkende cok kotu sankı ayaklarım benı tasıyamacak gıbı aynı belırtılermı acaba :S
rontgenmı cekıldın
hayır bıde temızde degılım eve gıdıp bı banyo olmam laızm kıl tuy :S
ha bıde ownee tuvaletım var ancak yapamıyorum :S
sankı calısmıyor kaslarım :S
sELAM kızlar nasılsınız
ha bıde ownee tuvaletım var ancak yapamıyorum :S
sankı calısmıyor kaslarım :S
ben bugün oruçluyumm kızlarrrrrrr
hoşgeldin canımm nasılsınnnn
kızlarrrrr biçok arkadaş evlende uğramaz olduılarrr
eskilerden kimseler kalmadı nerdeysee
evlendiler vee bizi unuttularr
artık bana hiç yardım etmiyo. dün 3 saat ütü yaptım yanında devirdi afedersin yattı. bana yardım edecekti söz vermişti güyaa. iki yemek yediğimiz tabak vardı onu yıkamış yeterli gördü sanırım. bnde yoruluyorum kaldıramıyorum misafir temizlik yemek bulaşık çamaşır ütü bende insanım yani dimi. aama adamın umrumda değil. sonra sabaha kadar sarılıyo öpüyo sabah ayrıldığımız daha 1.5 saat oldu 2 kere aradu. huyumu biliyo kin tutamıyorum bunu da çok güzel kullanmaya başladı pislik
bende öyleydim tuvalate çıkamıyordum aferdersin ama zorlandıkça daha çok ağrıyordu çünkü
good ne orucu canım?
pakizecim çok geldin nerelerdeydin yaa
hoşgeldin canımm nasılsınnnn
kızlarrrrr biçok arkadaş evlende uğramaz olduılarrr
eskilerden kimseler kalmadı nerdeysee
evlendiler vee bizi unuttularr
bende öyleydim tuvalate çıkamıyordum aferdersin ama zorlandıkça daha çok ağrıyordu çünkü
good ne orucu canım?
pakizecim çok geldin nerelerdeydin yaa
Allah kabul etsin kuzummm :26::26::26: ben midemden ötürü tutamıyorum..5-6 saat aç kalayım direk midem başlıyor ağrımaya..sonra çıkarıyorum zaten..endoskopi olmam lazımm:18::18: ama korkuyorumm:18::18:
aynennn
benim eşimde yardım etmiyor artık...bende konuşcamm olmaz böle..çok yoruluyorummm
Pakizeeeee
bizde evlendikkk ama buradayız....sende gitmiyorsun artık bir yere kuzu okkkk
canım babanın yanındasın hala dimiAllah kabul etsin orucunu canım...
hoşbulduk bu arada..
Dedim ya eskisi gibi uğrayamıyorum hem çok yoğun çalışıyorum hemde akşamları evde sürekli iş yapıyorum fırsatım olmuyor..
Arada bi girip bakıp çıkıyorum o kadar :)
benimde tutmam lazım 2 senelik toplamda 14 kaza orucum var..canım kaza orucum var onlara başladım bide muharrem ayının son günleri tutmak lazım canım
canım babanın yanındasın hala dimi
bebek haberin falan yok mu bize
belkide bizden hızlı çıkmışsındır
Yok tatlım bi ara şüphelendim ama şükür ki o zaman olmadı...
Daha zamanımız var en azından 7-8 ay kadar 2. ye tatile gidip gelelim ondan sonra inşallah
Öncelikli olan benim için ev şuanda o yüzden biraz daha zamanımız var..
Sizde yok dimi bişiler
bende de yok bebek haberi ama inşallah en yakın zamanda verebilirim sizlere
adetime 1 hafta kaldı inşallah rabbim nasip eder bana ve goodcuğuma
kalplerasi ve citl nerde kızlarrr yoklar ortada
turkuaz,moon onlarda gelmiyor yaaa:2:
allah kabul etsin kuzummm :26::26::26: Ben midemden ötürü tutamıyorum..5-6 saat aç kalayım direk midem başlıyor ağrımaya..sonra çıkarıyorum zaten..endoskopi olmam lazımm:18::18: Ama korkuyorumm:18::18:
Aynennn
Benim eşimde yardım etmiyor artık...bende konuşcamm olmaz böle..çok yoruluyorummm
pakizeeeee
bizde evlendikkk ama buradayız....sende gitmiyorsun artık bir yere kuzu okkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?