- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.481
sen babanın yanında çalışıyosun dimi canım halaallah kabul etsin orucunu canım...
Hoşbulduk bu arada..
Dedim ya eskisi gibi uğrayamıyorum hem çok yoğun çalışıyorum hemde akşamları evde sürekli iş yapıyorum fırsatım olmuyor..
Arada bi girip bakıp çıkıyorum o kadar :)
ayy benimde 13 gün canımm geçen seneden 3 bu sene 10 ama ben 15 die niyet edecemm inşş kuzumbenimde tutmam lazım 2 senelik toplamda 14 kaza orucum var..
Yarın tutsam mı yaa:44:
bende de yok bebek haberi ama inşallah en yakın zamanda verebilirim sizlere
adetime 1 hafta kaldı inşallah rabbim nasip eder bana ve goodcuğuma
Kalplerasi ve citl nerde kızlarrr yoklar ortada
turkuaz,moon onlarda gelmiyor yaaa:2:
ne unutacam kızz biz senle düğündaş değil miyizsen babanın yanında çalışıyosun dimi canım hala
hem çalış hem ev işi zor oluyoo hele birde haftada 1 gün iznin varsaa
insan bişi yapamıyo
ayy benimde 13 gün canımm geçen seneden 3 bu sene 10 ama ben 15 die niyet edecemm inşş kuzum
fazla tutayımda eksiğim olmasınnInş
ayyy benide hiç eksik etmiyosunn canımmmmmSaol duanda benide unutmadığın içinn
Kızlar bu arada biriktirdiğimiz paralarla altın yapabildikkk
3 cumhuriyet
2 gr altın
2 çeyrekk
sen babanın yanında çalışıyosun dimi canım hala
insan bişi yapamıyo
ayy benimde 13 gün canımm geçen seneden 3 bu sene 10 ama ben 15 die niyet edecemm inşş kuzum
3 cumhuriyet
2 gr altın
2 çeyrekk
ne unutacam kızz biz senle düğündaş değil miyiz
şimdide aynı zamanda anniş olsak ne güzel olurdu dimi?
Bu arada burda felaket yağmur var tam da istediğim gibi
BEN SOYLEMEDEN benı yanına cagırıp bılıyorsun bısey dıyemıyorum dıyıp toplantı odasını ısaret ettı
yanı msıafırlerı :S
sankı benlık ıslerı var yok :S ayrıca uykusu gelıp eve gıden bır suru calısan var
ben oluyorum :S
onumu kesmıs oldular
dayanmaya calısıyorum
ne unutacam kızz biz senle düğündaş değil miyiz
yerim benn onuuuay ne anlatacam sıze cuma aksamı ege 12.30 uyudu
bende bıra zıs yaptım sonra cekırdek cola battanıye altın agırdık egeye ben masal okuyorum kucuk hıkayeler kıtap sadece yazı sonra ege ben okuyayımmı dedı
masallah cok duzgun kelımelerle calıou ben10 pepee casper gıbı hayalı seyler anlattı ama ıkı cumle
ıkı cumlede bır
dınlıyonnnmuuu??
evet dıyorum
baskada okayaımmıı ? evet
:S
en sonunda beyaz sov ızlerken uyuya kaldık ıkımzıde
bu sabhata bana ıse gıtme
dedı araba alma ısede gıtme
sonra vazgectı al al dedı
işe gonderdı benı :S
sen babanın yanında çalışıyosun dimi canım hala
insan bişi yapamıyo
3 cumhuriyet
2 gr altın
2 çeyrekk
merdivenden dustum kuyruk sokumumun uzerıne ve merdıvenın kosesıne
ölürmüsün öldürürmüsün cok fenayım S:
anlamadım ben yaaBEN SOYLEMEDEN benı yanına cagırıp bılıyorsun bısey dıyemıyorum dıyıp toplantı odasını ısaret ettı
yanı msıafırlerı :S
sankı benlık ıslerı var yok :S ayrıca uykusu gelıp eve gıden bır suru calısan var
ben oluyorum :S
onumu kesmıs oldular
dayanmaya calısıyorum
inşallahhhhhhne unutacam kızz biz senle düğündaş değil miyiz
canım ben yemek yapmıyorum ama insana 1 gün izin yetmiyoooevet canım sabahtan akşama kadar çalış eve gel yemek bulaşık yanında haftada 3-4 kez çamaşır yıka ütü yap toz al süpür ufff yetişemiyorum bi düzen kuramadım evde....
Birde sürekli misafir gitsin gelsin bi ben mi öyle
ay ne anlatacam sıze cuma aksamı ege 12.30 uyudu
bende bıra zıs yaptım sonra cekırdek cola battanıye altın agırdık egeye ben masal okuyorum kucuk hıkayeler kıtap sadece yazı sonra ege ben okuyayımmı dedı
masallah cok duzgun kelımelerle calıou ben10 pepee casper gıbı hayalı seyler anlattı ama ıkı cumle
ıkı cumlede bır
dınlıyonnnmuuu??
evet dıyorum
kızlar gunaydın ıyı haftalar
moralım bozuk taşınmayı duşunuyoruz
bizdede kuruş kalmadı yaaa...bende 3 lira eşimde 2 lira var..Allahtan bugün maaşım yatıcakkkgünaydın canlarım hayırlı olsun goodcum baya biriktirmişsiniz bizde nerde para biriktirmeesi kumbaradakileride harcadım kitap aldım sabah otobüs parmız yoktu birazx daha aldım maaşı vermedi daha 10 gün oldu hala maaş alczz eşimin kide kredi kartına kiraya verdikkk bittiii offff offf
ay ne anlatacam sıze cuma aksamı ege 12.30 uyudu
ıkı cumlede bır
dınlıyonnnmuuu??
evet dıyorum
noldu kuzucummm :44::44:
sinirleirm bozuk çok. eve taşındığımızdan beri derdi bıtmedı yok tesısatı kaç kere onarıldı yok termalı ıyı çalışmadı. şimdide noldu ev aktıköşeden sızdırmaya başlamış deli olduk dun. napıcaz bız kızlar ya. evden ıyıce soğuduk ev arıyoruz artık. ama heryer emlakçıdan. bızım emlakçıya verecek paramız yok şu ara. tabı bırde kıralar çok uçuk malesef. nasıl ev bulacağız nasıl taşınacağız kış gunu
anlayacağınız morallaer sıfır. bu arada yenıdendoğdum gecmış olsun cnm
noldu kuzucummm :44::44:
bizdede kuruş kalmadı yaaa...bende 3 lira eşimde 2 lira var..Allahtan bugün maaşım yatıcakkkay sonu çok zor geliyor
valla al bendende o kdr isyancık adam tepili parası var maaşımı vermyoo başksına verdim diyo bugün vercek inş.....bu ay sıkıldık iyiceeee
sibel sana noldu nie taşınıyosunuzzz
sinirleirm bozuk çok. eve taşındığımızdan beri derdi bıtmedı yok tesısatı kaç kere onarıldı yok termalı ıyı çalışmadı. şimdide noldu ev aktıköşeden sızdırmaya başlamış deli olduk dun. napıcaz bız kızlar ya. evden ıyıce soğuduk ev arıyoruz artık. ama heryer emlakçıdan. bızım emlakçıya verecek paramız yok şu ara. tabı bırde kıralar çok uçuk malesef. nasıl ev bulacağız nasıl taşınacağız kış gunu
anlayacağınız morallaer sıfır. bu arada yenıdendoğdum gecmış olsun cnm
valla al bendende o kdr isyancık adam tepili parası var maaşımı vermyoo başksına verdim diyo bugün vercek inş.....bu ay sıkıldık iyiceeee
sibel sana noldu nie taşınıyosunuzzz
bizim evdede banyo akmış..yeni gördük tavan kalkmış..o banyoya çok girmeyinde görmemiştim..dün çamaşır atarken fark ettik..ev sahibine sölicez yapsın e yapcaksa bizi ilgilendirme...yukarıdan geliyor..kuzum sizde buları ev sahibine yaptırtsaydınız yaaabu aylarda kiralar daha makul aslında ve daha çok kiralık ev var...ama işte hep emlakçıda..çok zor...emlakçılar iyi kazanıyorr
cnm artık ev sahıbını aramaktan bıktık ınan. mecbur bakılcak kıradan duşcez ama artık yorulduk ısyancım. derdi bıtmedı evın ya. ama bılıyom bulamıcaz emlakçı olmadan çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?