Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

bizdede aynısı oluyor ya yukardakibşn fayanslarının derlerimi bittiki acaba fayans araları bizimkininde aşağıya akıyomuştu ben yaptım derzlerin sizinde öle olmuş olabilir cnmmmm ben yukardakine sölüyecemmm eee ay sonuna nasıl çıkcnız isyan kira ve doğalgaza gidecekse

valla kuzum biz söleyelim ev sahibine..yukarıdaki komşu ile ne yapacaklarsa yapsınlar..beni ilgilendirmezzz
kuzum ben maaşı bugün alıcam..eşimde 15'inde...benimki kira ve doğalgaza gidiyor..eşiminkide faura ve borçlara..kendimizede kuş kadar harçlık kalıyor bu halimizede şükür ama..açta açıkta değilizzz :26::26:borçlarda birgün biter inşşş :26::26:

cnm artık ev sahıbını aramaktan bıktık ınan. mecbur bakılcak kıradan duşcez ama artık yorulduk ısyancım. derdi bıtmedı evın ya. ama bılıyom bulamıcaz emlakçı olmadan çok zor

canım taşınmakta zor yaaa..eşyalaer falan mahvoluyor..inş yoluna girer evin düzenide taşınmak zorunda kalmazsınıdd

bzimde yatak odasındaki duvar köşeden küf yapmış bende ev sahibine göstericem ama ona nasıl çare bulurlar bilmiyorum :26:

canım sagol ama ızın alamıyorum tekrar ıstedım ustelık ustelıkb ugunde degıl yarın fırma sahıplerı gelecek bas patronlar benlık ıs yok
zaten suanda kımsey hayrım yok kalkamıyorum desteksız yerımden
bu aksam doktora gıtmeyı dusunuyorum acıle , raor yazarlarsada yarın gelmıcem
benı zora sokabılme sansları yok dımı ?

bugün kötü olduğunu gördüler..birde acilden rapor alırsan kimse seni zora sokamaz merak etme kuzumm

Son düzenleme:
yenidendoğdum raporlu olursan zora sokamazlar ama sen ara ve raporunu onlara faksla. yasal yükümlüğün belgeyi iletip haber vermek

bzimde yatak odasındaki duvar köşeden küf yapmış bende ev sahibine göstericem ama ona nasıl çare bulurlar bilmiyorum :26:
canım ancak montalama olur
hem sıcak tutar hemde rütübeti önler
inşş benim evim olmazz:18::18:
montalama var kayınvalideminde hiç olmamış zaten inşş olmazzz
camasır sermıyorsunuz dımı ıcerı peteklere fılan?

ben çamaşırlığa seriyorum
dün akşam sadece çorap koydum bikaç tane
komple kapatmıyorum ama

camasır sermıyorsunuz dımı ıcerı peteklere fılan?
yok kuzum yaa çamaşırı ardiyeye seriyorum yatak odasına asmıyorum :26:

canım ancak montalama olur
hem sıcak tutar hemde rütübeti önler
inşş benim evim olmazz:18::18:
montalama var kayınvalideminde hiç olmamış zaten inşş olmazzz

canımbizim evlerde mantolama var yalıtım çok iyi sıfır ev zaten ama orası neden öyle oldu bilmiyorum

Günaydın kızlarr

yenidendoğdum geçmiş olsun balım

isyan eski evlerde rutubet oluyor belki tavan buhardan filan yapmıştır
duşakabin tavana kadar ise yapıyor

sibel canm sen izmirde mi oturuyordun??

Günaydın kızlarr

yenidendoğdum geçmiş olsun balım

isyan eski evlerde rutubet oluyor belki tavan buhardan filan yapmıştır
duşakabin tavana kadar ise yapıyor

sibel canm sen izmirde mi oturuyordun??

evet canım duşakabin tavana kadar ama biz o banyoyu nadir kullanıyoruz...bir göstersinler bakalım nedeni belli olacaktı..
sen nasılsın kuzu ne ver ne yok :44::44:

Nasılsınız kızlarr?
Dün kuran okundu eşimin kuzeninde ben de gitmek istemiyodum eşim geldi aldı 1 saat falan kaldım kuranda. Gezmeye gittik sonra arkadaşı aradı ben istanbuldayım diye.
Amerikadan gelmişler sevgilisiyle, bize gelsinler mi dedi ben de nasıl yakın olduklarını biliyorum gelsinler dedim ama ev uçuyo.
Havaalanından aldık eve geçtik o ara görümcemi aradım eve çık toparla diye trafikte vardı silmiş spürmüş bile ya bi girdim ev mis.
birlikte bişeyler hazırladık eşimle, hep beraber yedik içtik eglendik. Eşim musmutlu oldu.

Bilana'dan hiç haberim yoktu, çok çok çok üzüldüm. Rabbim yardımcısı olsun inşAllah. Ne kadar zor 8 seneden sonra bunları öğrenmek. Sen deli gibi heyecanlıyken senin arkandan iş çevirmesi.
Ben de yenidendogdum'a katılıyorum. Umarım birlikte olamamışlardır. Pislik herif.

QUOTE=isyan123;27697358]kuzum dikkat et kendine..Allah korusunnn canımm benimmm...kuyruk sokumun kırıalabilirdide :18::18::18: kas gevşeltici sür kalçana falan canım iyi gelir

bende c.tesi akşam okudum mahvoldum yaaa...o konuyuda yazmı ben cinsellik adına bile ona katlandım diye nasıl üzüldümm yaa nasılll...eşim kızdı bana eğer böle etkieleneceksen sana yasaklarım o siteyi dedi..düşün yani o kadar etkilendimm...moon'u aradım onun baştan haberi varmış..çok fena oldum nasıl bir adammış bu yaa...7 yıl ıçttu gitti...herşey bu kadar kolaymı [/QUOTE]

Ben de çok etkileniyorum ya annemde çok kızıyo okuma onları diyo. :26:

sELAM kızlar nasılsınız

Kimler gelmişş, hoşgeldin pakizecim.

ha bıde ownee tuvaletım var ancak yapamıyorum :S
sankı calısmıyor kaslarım :S

Kız deli misin sen aa. Hiç mi canının kıymeti yok. Başlarım öyle işe. Bas git dayanamıyorum de.

Yerim kız ben onuu. Akıllı bıdık. Dinliyonnn muuu çocugu?

İyiyim canm bende ne olsun işte aynı herşey
izmirde hava baya kötü full yağmur sel riski var

konyada öle..anltalyada okullar tatil olmuş, yağmur ve fırtına yüzündennn :18::18::18:

bilenanın konusunu okudunmu..derdim var topiinde

yemeğe çıkıyorum canım...çok öptümm

yok kuzum yaa çamaşırı ardiyeye seriyorum yatak odasına asmıyorum :26:

canımbizim evlerde mantolama var yalıtım çok iyi sıfır ev zaten ama orası neden öyle oldu bilmiyorum

ben egeye kıtap okurken dıkkatı dagılıyor ve uyarmak ıcın dınlıyorsun dımıs oru sorucam dıyorum
ha bırde ben ogretmen o ogrencı oluyor dersını yap cabuk dıyorum bu onu epey oyalıyor
boyama yapıyor kıtabı gıttı hepsını boyadı
yenısını alıcam bırde defter alıcaz cızgı cekıtyoruz yatay yatay cunku
ha bırde arada muzık acıp oynuyoruz ama enelde o kucuk sandalye cekınce o oturuyor ve alkıs yapıyor :S
ben odadan cıkıp mp 3 takıyorumkulaklarına bı yarım saat kendısı oynuyor

ama bunların hepsını ard ardarda yapmıyoruz ama oyle yapmaya karar verdım halıyle ege benı cok asırı yoruyor cumartesı aksam ev supurup sıldım halı fılan kaldırdım ege uyuyunca esımde ıse gıtmıstı ıs bıttı ellerım nasıl agrıdı :S

buaarda türlü yaptım anam masallah ne bereketlı 1,5 patlıcan 2 kırmızı bıber 3 yesıl bıber 3 patates oyle guzel yemek oldukı masallah

nohut yaptım etlı (turlu gıtmeden yemıcez ama kalıyor yaızk gunah bu ahfatada bıseyer bakarız yemeksız olmayalım dıye yaptım erkenden)pilav yaparuım tursuyla yerız

ha bırde peynırlı ğpgca yaptım cok guzel oldu ama ılk kez yaptım uclarını bastırmamısım kabak gıbı acıldı masallah pekde sıstıler harıyadı basıt bı tarıftı
bıde tuzu azdı o kadar
evım tostoplu :)
mutfak camı sıldım cumartesı
cıfle hemen
artık dahada sılmem esım ocak 2.haftasu tasıancagımızı soyluyor

içeir camasır sermeye cok karısıyım ısyan seınkını bılemıyormda mouuse sızın bına cok yenı ıse yanı kurumamıs ıse yenı bınalarında ılk baharda bıtırılmıs ya zboyunca kurumus olanı makbul o sebebten nem rutubet yapmıs olabılır

bızımevde dus telefonu kırıldı bı kapı kolu kırıldı
duvarlarda hasar var :) bakalım bakalımmm buarada ayın 5 kıramız o zamana kadar cıkmıs olsak 500+150 lıra alcagımız var
boyacagıya vbır el gecırıtırz ev sahıbı ısterse hadı hasarlar ıınde 150 bıraksan depozitoyu dırek alırız kendısınden

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…