- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.501
bizim evdede banyo akmış..yeni gördük tavan kalkmış..o banyoya çok girmeyinde görmemiştim..dün çamaşır atarken fark ettik..ev sahibine sölicez yapsın e yapcaksa bizi ilgilendirme...yukarıdan geliyor..kuzum sizde buları ev sahibine yaptırtsaydınız yaaabu aylarda kiralar daha makul aslında ve daha çok kiralık ev var...ama işte hep emlakçıda..çok zor...emlakçılar iyi kazanıyorr
bizim maaş şükürki hiç akşamaz..bugün %90 yatar..ama o da kira, doğalgaza gidecek offf
bizdede aynısı oluyor ya yukardakibşn fayanslarının derlerimi bittiki acaba fayans araları bizimkininde aşağıya akıyomuştu ben yaptım derzlerin sizinde öle olmuş olabilir cnmmmm ben yukardakine sölüyecemmm eee ay sonuna nasıl çıkcnız isyan kira ve doğalgaza gidecekse
cnm artık ev sahıbını aramaktan bıktık ınan. mecbur bakılcak kıradan duşcez ama artık yorulduk ısyancım. derdi bıtmedı evın ya. ama bılıyom bulamıcaz emlakçı olmadan çok zor
canım sagol ama ızın alamıyorum tekrar ıstedım ustelık ustelıkb ugunde degıl yarın fırma sahıplerı gelecek bas patronlar benlık ıs yokgünaydın,
yenidendoğdum geçmiş olsun. doktora git muhakka. zamanında tedavi edilmeyen bu tarz şeyler ilerde başka ve daha kötü şeylere sebebiyet veriyor. doktora gitmem gerekli de,doktora git raporunu al ve ara doktor bu kadar rapor verdi de.
noldu kuzucummm :44::44:
sinirleirm bozuk çok. eve taşındığımızdan beri derdi bıtmedı yok tesısatı kaç kere onarıldı yok termalı ıyı çalışmadı. şimdide noldu ev aktıköşeden sızdırmaya başlamış deli olduk dun. napıcaz bız kızlar ya. evden ıyıce soğuduk ev arıyoruz artık. ama heryer emlakçıdan. bızım emlakçıya verecek paramız yok şu ara. tabı bırde kıralar çok uçuk malesef. nasıl ev bulacağız nasıl taşınacağız kış gunu
anlayacağınız morallaer sıfır. bu arada yenıdendoğdum gecmış olsun cnm
CANIM COK GECMIS OLSUN AMA 700 lır akır averıp evın akmasıda gercekten cok buyuk talıhsızlık canım
bızım aramız var ama sıkıyoz gene su tadılata yetıcekmı 15 bın merak edıyorum
bzimde yatak odasındaki duvar köşeden küf yapmış bende ev sahibine göstericem ama ona nasıl çare bulurlar bilmiyorum :26:
canım sagol ama ızın alamıyorum tekrar ıstedım ustelık ustelıkb ugunde degıl yarın fırma sahıplerı gelecek bas patronlar benlık ıs yok
zaten suanda kımsey hayrım yok kalkamıyorum desteksız yerımden
bu aksam doktora gıtmeyı dusunuyorum acıle , raor yazarlarsada yarın gelmıcem
benı zora sokabılme sansları yok dımı ?
canım ancak montalama olurbzimde yatak odasındaki duvar köşeden küf yapmış bende ev sahibine göstericem ama ona nasıl çare bulurlar bilmiyorum :26:
camasır sermıyorsunuz dımı ıcerı peteklere fılan?
yok kuzum yaa çamaşırı ardiyeye seriyorum yatak odasına asmıyorum :26:camasır sermıyorsunuz dımı ıcerı peteklere fılan?
canım ancak montalama olur
hem sıcak tutar hemde rütübeti önler
inşş benim evim olmazz:18::18:
montalama var kayınvalideminde hiç olmamış zaten inşş olmazzz
isyanımmmmmm çizelgene bakkkkkk
Günaydın kızlarr
yenidendoğdum geçmiş olsun balım
isyan eski evlerde rutubet oluyor belki tavan buhardan filan yapmıştır
duşakabin tavana kadar ise yapıyor
sibel canm sen izmirde mi oturuyordun??
sELAM kızlar nasılsınız
ha bıde ownee tuvaletım var ancak yapamıyorum :S
sankı calısmıyor kaslarım :S
ay ne anlatacam sıze cuma aksamı ege 12.30 uyudu
bende bıra zıs yaptım sonra cekırdek cola battanıye altın agırdık egeye ben masal okuyorum kucuk hıkayeler kıtap sadece yazı sonra ege ben okuyayımmı dedı
masallah cok duzgun kelımelerle calıou ben10 pepee casper gıbı hayalı seyler anlattı ama ıkı cumle
ıkı cumlede bır
dınlıyonnnmuuu??
evet dıyorum
baskada okayaımmıı ? evet
:S
en sonunda beyaz sov ızlerken uyuya kaldık ıkımzıde
bu sabhata bana ıse gıtme
dedı araba alma ısede gıtme
sonra vazgectı al al dedı
işe gonderdı benı :S
evet canım duşakabin tavana kadar ama biz o banyoyu nadir kullanıyoruz...bir göstersinler bakalım nedeni belli olacaktı..
sen nasılsın kuzu ne ver ne yok :44::44:
İyiyim canm bende ne olsun işte aynı herşey
izmirde hava baya kötü full yağmur sel riski var
konyada öle..anltalyada okullar tatil olmuş, yağmur ve fırtına yüzündennn :18::18::18:
bilenanın konusunu okudunmu..derdim var topiinde
yemeğe çıkıyorum canım...çok öptümm
yok kuzum yaa çamaşırı ardiyeye seriyorum yatak odasına asmıyorum :26:
canımbizim evlerde mantolama var yalıtım çok iyi sıfır ev zaten ama orası neden öyle oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?