- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #30.801
sebeb ne canım
gecmıs olsun sımdıden?
3 aylıkken kanlı kusması vardı..ilaçlar falan verildi..şimdi kanlı geçti ama çocuk hergün kusuyor..2 aydı bu yüzden kiloda alamadı..doktoru çok küçük diye endoskopi yapmak istemiyordu ama şimdi yapalım ve artık öğrenelim nesi var dedi...henüz teşhis yok..inş kötü bişi çıkmazz :26::26::26:ben bu bebeğin doğuma kadar yanındaydım...annesinden bile önce benim kucağıma verdiler..ilk ben aldım kucağıma o yüzden bende değeri farklı yavrumunnn
isyanım allah acil şifalar versin inşşcuma günü kuzenimin bebeğine (9 aylık) endoskopi yapılacak..doktorun yanındaydımmm....o daha bebeğimiz bizim yaa minicik şeye nasıl yapacaklar
kızlar gebelık testı aldımIdrarımın gelmesını beklıyorum sabahı beklemeyeceğim hemen yapacağım hemen yazarım sonucu
gecmiş olsun ısyancım ınş bı sorun yoktur ınş ALLAH şifa verir tez zamanda
İsyancım geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah birşey çıkmaz
cok enteresan neden suphelenıyolar acaba mıde rahatsızlıgı ıcın cok kucuk bebecık
Allah yardımcınız olsun guzelım anestezı ıle olacak dımı
gecmiş olsun ısyancım ınş bı sorun yoktur ınş ALLAH şifa verir tez zamanda
allah büyüktür kuzum rabbim şifasını verecektir inşşsaolun kızlarr...mide fıtığı, reflü bunlar olabilir..barsak tıkanması olabilir (bu olursa ameliyatmış),,sayamayacğım bir sürü hastalık var..kamera ile bakıp görmemiz laszım dedi...anestezi yapılacak kuzum
mucizem ve darkangel ikinizide pek beğendimmm çok güzel olmuşsunuz maaşallah size
isyancım canım çok geçmiş olsun inşaallah kjötü bişi çıkmaz
kızlar benim bilg 3-4 günü bulabilir bu patronun bilg çoook yavaş
2 gündğr resmen oturuorum can sıkıntısından patlıcam
müzik yok,net yok,siz yokusunuz,işlerim birikti
neyse gelsinde haırlısı ile olur artık
birde benden başka kimse yok koca ofiste can sıkıntısından kendi kendime konuşurken buluyorum kendimi yavv
su ıc hadı
su ıc hadı
ıçıyom ıçıyom patronlar gıtsın yapcam hemen. kımse bılmıyo ılacı bıraktığımı bız eşim bı siz
ıçıyom ıçıyom patronlar gıtsın yapcam hemen. Kımse bılmıyo ılacı bıraktığımı bız eşim bı siz
sinir oldum patronuna işim var çık git dee
canım patronda gebelık testı yapmakla mesgulbılmıyo benımde aldığımı
eyvah ben ogrenemmıcem mı ya
3*4 damla yeter ben cıkıcam ama :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?