Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hamile değilmişim ya zaten olumsuz sonuç alacağımı bılıyodum ama uzuldum
ALLAHım hiçkimseyı aratmasın her ay bunu yaşamak çok zor ols agerek

hamile değilmişim Ya zaten olumsuz sonuç alacağımı bılıyodum ama uzuldum
Allahım hiçkimseyı aratmasın her ay bunu yaşamak çok zor ols agerek

canım üzülme bende yaptım 2 defa ama sonun çıkmadı allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşşş cümlemizee

Ben çıkyorum canlar öpüldünüzz
Kendinize cici bakın

hamile değilmişim ya zaten olumsuz sonuç alacağımı bılıyodum ama uzuldum
ALLAHım hiçkimseyı aratmasın her ay bunu yaşamak çok zor ols agerek

Üzülme canım Rabbim herşeyin en iyisini bilir :) Demek ki daha zamanı var :)
İnşallah patronun yüzü güler :)

Rabbim hepimize ve herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin inşallah :)

selammm bayanlar bugün sabah misafirlerimiz vardı kahvaltıya geldiler ...
isyancığım bebek oldumu konu içim cız etti allah şifasını versin inşallah güzel haberler alırsınız canım...
yenidendoğdum benim kardeşimde benzinli araba var bmw her ay maaşallah bayağ bir para yiyor babamda jeep vardı oda lpg idi oda masraflı bu devirde araba çok masraflı nişanlımda dizel var en hesaplısı o aslında
yılbaşında ne yapıcaksınız demişsiniz benim nişanlım ve arkadaşları nevşehir-ürgüp-göreme ye gidelim demişler nişanlıma nereye gidiyoruz otur oturduğun yerde dedim bir sürü masrafımız var ya kendimizede zaman ayıralım kafayı yicem evle uğraşmaktan dedi benim hiç içimden gelmiyor otururum ailemle sıcacık evimde oh miss sevmiyorum yılbaşında sokaklarda gezmeyi ...
bu cuma adana'ya gidicektim erteledim haftaya ayı 21 cuma'ya geliyor şu maya davasına her ne kadar inanmasam da çekiniyorum yola çıkmaya 22 si falan allah izin verirse gideceğim inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…