Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hayırdır canım
senin kuran kursu nası gidiyo devam ediyorsun dimi
benimkide şimdi bana totosunu dönmüş uyuyo olur böyle şeyler zamanla oturur evlilik kuzum

ediyorum canım hemde baya yoğun bir şekilde tevcid kurallarının yanı sıra diğer ibadetleride detaylı bir şekilde öğreniyoruz sureleri falan. hatta ezber de yapıyoruz blmediğim sureler vardı onları ezberliyorum şimdi.kadir suresi ,asr, elif lam mim, tekasür ,amme v.b.

bnmkide 12 de gelıcek eve bakalım surat yapcakmı gene. nefret ediyorum bir şeye kızıp konuşmamasından ulan bağır çağır ama konuş anlat dimi derdini yoookk nerde

sen naıslsın bakalım ne var ne yok

evet canım özlettin kendini uzun zamandır yoksun
kaynatalım ben kalplerasına haber vereyim geldin
kalabalık olalım

ver kuzum ver kalabalık olalım, sende ne var ne yok bakalım

hu huuuuuu isyan gülüm orda mısın?
eve geldim yumurtalı ekmek yaptım tuz yerine şeker atmışım yumurtaya

isyan kaçtı galiba,

olsun şekerde iyi tat verir

ne güzel canım allah zihim açıklığı versin..
dedim ki bana ev işlerinde niye yardım etmiyosun,bigün patlicam haa
adam surat astı konuşmuyo çocuk gibi şimdide müziğin sesini kıs diye artistlik yapıyo haspammm

amin cnm benim sağolasın..

benmkide yardım etmez. arkasını toplamaktan gına geldi.

bende dün kanal değiştirdim diye bana söylendi nie sormuomuşum ona. halbuki bilgisayar başındaydı bakmıyordu tv ye . işte iş olsun kızacaklar yaaaa

bence kocasıysı o isyan olsa selam vermeden çıkmazdı..

aaa eşi giriyormuydu nete bilmiyordum ben. mesaj attım isyana az önce ama dönmedi..

selam bayanlar...
ya ayın 21 de uçak yolculuğu yapmayın diyorlar puffff
,,,

selam cnm .
inanma öyle şeylere

Dünyanın sonunun geleceğini Allahtan başka kimse bilemez. korkma sen.

böyle düşünerek Allaha şirk koşmuş oluruz Allah muhafaza.

Son düzenleme:
canım o koca bi saçmalık itibar etme
Allah ne takdir ederse o yani
biz inançlı insanlarız bunlar uydurma takma sen
gerekiyorsa git yani...

aynen canım ya herşeyi allah bilir ama insanları tedirgin ediyorlar sinir oluyorum....allahın işine o kadar çok karışıyorlarki kıyamet kıyamet allah bir afet verecek alın size kıyamet kullarım diyecek yani bu kadar çok karışılmaz ki allahın işine ama ya...

hoşgeldin cnm...
inanasakta bi korku oluyor haklısın

aynen canım yaaa

bunlardageçerim valla çok haklısın bazen aklıma geliyor düşünüyorum hop alice napıyorsun sen allah bilir ne zaman dünyanın sonunun geleceğini diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…