Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
mooouse aldıktan sonra soyluyon amamaa gened ebı bakayımm

goodcum kp ısını soylemek ıstemıyorum ama bı mesaısı bı gunluk 370 lıra
bu ay 20 gun fılan mesaı yaptı
4.5-5 lırada maası var zaten
o borcu bızden 1 aylık elvıyken ıstedıler
kk kredıler yıgılı butun
herseyı borcla alıyorlar
tezhagı bız odemıcez ne munasebet onuru yırtar atarım
ama ben o benım altın bozarak verdıgımız borcu vermelerını ıstıyorum
cunku yoksul degıller
verebılırler bılıyorum

aldıgımız lamınat bu

Eklentiler

• $camsan_elegant_mese_b.webp
    6 KB · Görüntüleme: 25
bısey dıcem
her gun bırbırımıze dua edelım
fatıha mesela sunun ıcın ıstıyorum dıyelım ama her gun bı kısı bı tane ıstıcek

ısyan neredeeee

kızlar gunaydın
dun çok kırıldım eşime. malum bılıyorsunuz test negatıf çıktı . eşim bendende çok ıstediği için çok uzuldu dun akşam kendı kabuğuna çekıldı. yahu ne oluyoruz dedim. belkı aylarca olmucak belkı yıllarca. bu ne ya daha ılk ayımız bu bızım. zaten olması duşuk ıhtımaldı ne bu surat dıye kavga ettım. bırşey yok sadece uzuldum felan dedi ama ben okadar dolmuşum kı sınırımden ağladım sonrada özur dılıyo farkında değilim uzuntumden ne yaptığımın felan. benı düşünen yok tabı
çok kırıldım çok

anladım kuzum ama açıkcası çok merakta ettim yanii
4,5 5 bin tl maaş alıyoo ama herşeyi borçla alıyo kusurabakma kuzucuğum yuhh demek istiyorumm
bencede iste canım sevil değillerya aaaa

ben bugün kot etek kot gömlerrr mavili kırmızılı eşarp
ama çok soğuk bacaklarım donduu
üstüme şal aldım şimcikk

bısey dıcem
her gun bırbırımıze dua edelım
fatıha mesela sunun ıcın ıstıyorum dıyelım ama her gun bı kısı bı tane ıstıcek

ısyan neredeeee
bana uyarrrrrr
fatiha ayetel kürsi okurum ben
her namazımın arkasından inşşş
söz verdim unutmamam lazım

canım benim üzülme daha ilk denemeniz rabbim büyüktür inşş hepimizin bebeği olackkk

Allah allah bu kadar cok ısteyen erkek oluıyoprmuı ya sasırdım sıbelcım neden surat asıyor ya delımı nedır
bunu aranızda cok dıllendırmeyın boyle yapa yapa negatıf enerjı dagıtırsınız

ozelden soylerım canım
yanı ıkı kredılerı var bırı evın bıraz parası dıgerıde babasının ne borcu bılmem ama oda 50 bın lıra
ama evdekı herseylerı yenı gıysı vs yemek dersen herseylerı vardır evlerınde kk cok alıyorlar o sekılde borc

cızme gıymedınmı?
bende etek yad aelbıse gıyseydım usuyorum yolda fılanda

evet eşim çok ıstıyo cnm ama dünki tavrı benı çok kırdı. hıç beklemezdım. kimseyede anlatamıyorum içime attım sonra ağla ağla boşaldı ıçım. sonra özur dılıyo haklısın dıye. ıyıde sankı kavga etmışız gıbı saatlerce sessız kaldı kabuğuna çekıldı. yahu daha ılk ay bu... ama eşşek kafam bıdaha test yaptığımı soylemıcem. ne bıleyım ben...paylaşmak istemiştim

aldıgımız lamınat bu
güle güle kullanın canım
alla alla çok enteresan yani. üzme canım sen kendini rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelir bebiş kendini kasarsan olmaz ama. rahat olun biraz daha kaç aylık evlisiniz elbet olur yani
flash falshhh
ısyanın kocası hastalanmıs hastanedelermıs geceden berı :S

anamm nesi varmış ki :26:

kızlar size bişey danışayımm

kv benimle kalıyor biliyorsunuz demans hastası görümce ile daha düğünden önce konuşmuştum arada alabilirmisiniz biraz bizde yanlız kalalım diye hatun tamam demişti evlendik işler değişti daha balayındayken araya araya bizi getittirdi annemi alın diye kıyametleri kopardı .... surat sallamadım yinede kocası ile bişey vardır diye çok canımı sıksamda... 3 hafta önce biraz al dedik cuma götürdü cumartesi getirdi 1 gün daha sonra eşim bununla konuştu sözüm ona biraz bizede anlayışlı olun birbirimize vakit ayıramıyoruz diye.bu bi eşimle konuşayım dedi.. eşimde baktığınız süre içerisinde para verelim dedi (annesi babadan maaş alıyorda) masraflı çünkü dedi. bu bakalım dedi... ertesi gün arıyoruz açmıyo sadece mesajla cewap veriyo hasbam... yok eşi istemiyormuş sadece haftada 1 gün alabilirmiş başka da bize bişey yapamazmış sinirlendim bende aradım açmadı eşim aradı açmadı ... bende ertesi gün mesaj yazdım ... yeter artık ne karışıyorsun bize tatilimizi bile rezil ettin diye .. sadece biraz anlayış bekledik senden başkada bişey istemedik diye.. bu bana cevap vermedi gerizekalı kardeşinide aramadı kaç gün 2 haftadır cumartesi annesini arayıp bugün seni alacağım haberin olsun diyo bende göndermiyorum evde olmayacağız biz bizi arasın seni niye arıyor diyorum.. bu hafta yine aramış dün annesini cumartesi seni alacam şimdiden söyleyim bu hafta evde dursunlar diomuş hasbamm.. ya 1 gün bakacak annesine baktı olacak istemiyorum ben 6 gün bakıyorum 1 günmü bakamayacağım kv yede bişey diyemiyorum hiçbirinden haberi yok kadının daraldım yaaa .... ne yapayım istemiyorum vermek..

2 ay önce eşim annesinin gecekondu evi vardı onu sattı madem biz bakıyoruz şuanda kirada oturuyoruz ev alalım dedi buda tamam dedi kardeşi ... eşimde pay isteme annem hayatta o hayattayken mal bölüşmesi yapmayalım dedi tamam dedi... şimdi 10 günde olsa baksam parayı ver öle bakayım diye tutturmuşş.. hayır zaten gece kondu ev ne para edecekki ev satılınca zaten borcumuz var diye tirip yaparakaldı para yinede bizimki kıyamadı.. ev parası bölündü ... ev etmiyodu zaten off yaaa çok daraldım kızlar 2,5 aylık evliyım bu mal beni deli etti ....

darkangel konunu okucam sımdı
apandısit cıkmıs
ılaca baslamıslar aksam akadar bellı olcakmıs amelıyatta olaıblırmıs

giydim canımm onuu
2 gündür pantolon giydim bugünde etek giyeceğim tutttuu
bekliyorum msj canım
canım benim ya üzme kendini haklısın eşinin tavrı yanlış ama maşallah oda çok istekli
ahhh ahhh benim kocamda böyle istekli olsaa yinee caydııııı
beni kandırdın dedim dün akşam

yenidendogdum neyi varmış ne olmuşş:26:

ben anlamadım
kım kıme para verecek?

ısyanın eşıne uzuldum ınş amelıyat gerekmez ALLAH şıfa versin
bu arada cnm kaynanan yalnız mı o yuzden mı sızde kalıyor?. ne ayıp ya kızı bakmak ıçın para mı ıstıyo . bır annenın boyle ortada kalması ne kadar kötu. ben kızı olsam once ben alırım gelınının yerıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…