- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.221
keşkekeşke zaman geri alınabilse, yada beyin yıkama olsaydı da hafızamdan sildirebilseydim o dönemi
vay vay vayyy gerçektan vayyy...aferin kayınvalinde..şükür eli cebine gidecek yani...güzel bir gelişme kuzum..çok sevindim sizin adınızaaa
biter kuzum biter evin...bir bakmışın şu anda benim yaptığım gibi akşama ne yapsam diye düşünüyorken bulursun kendini..ben hala inanamıyorum...rüya, şaka gibi geliyor
o çakıl taşlarınıda ayağınla tepeleyerek geçeceksin o dönemde..kendini çok boğmayacaksın..elde değil ama şu anki aklım olsa öle yapardım...bu yaraların izinin kalmasına izin vermezdimm
keşkeama artık geçti bitti..önümüze bakıcaz..her kötü şeyden bir ders çıkarıcaz..bir daha üzülmemize ve hırpalanmamıza izin vermicezz
tatlım sorma ya şu ev bitse dişimi kırıcam,şu badana ve laminat olsa ev bişeye benzeyecek laminatı kayınvalide ben yaptırıcam demiş vay vay vay gelişmeler var bu bayandabitmiş halini size videoya çekerim
kuzum baya iyi bir gelişme maaşallah sizin adınıza.
belki nişanlın birşeyler çıtlattı ise ondan olabilir
yav düşünsede nerden baksan bir dünya para size kalmış olacak ve sizde onu başka bir yere harcarsınız
valla bizim allahtan başka yardımcımız yok ama o bize yeter çok şükür.
allah kabul etsin canım bende safer ayı için 15 gün başlangıç 15 gün bitiş duaları var onu okuyorum her gün 100 kere allah kabul etsin canım dualarımdasınız canımcanım ya sorma evimle ilgilendiğim kadar kendimle ilgilensem keşke ne bilim çok özeniyorum sürekli dekorasyon bloglarında ve dergilerine bakarken buluyorum kendimi tabi zamanla bişeye benzeyecek evim şuan salon ve yatak odası banyo ve mutfak için alıyoruz oturma ve çocuk odasını boş bırakıcaz onu zamanla bişeye benzeteceğim yeterki yetişsin mayısa yada hazirana...
sorma ev bitse takla atacağımkız zaten diyom bu kızda beni çeken bişey var gel hele öpjem bende senin gibiyim gittiğim her yerden çöp bile getiriyorum
bende seni öpem sarı sarı ama sen artık değilsin değil mi?
bende seni çok sevdim valla yüz yüze görmesekte birbirimizi çeken birşeyler var bencede
evet kuzum çok zor zamanlardan geçtim..Rabbim benim yaşadıklarımın binde birini hiçbir geç kıza yaşatmasın inşş :26::26::26: hala bazen rüyalarımda görüp sıçrayarak uyandığım oluyor..kimsenin haatında böle kötü anılar olmasınn :26::26::26:
huuu yaparmı demişsin yaa..benim adam sadece ilk ayımızda çiçek aldı bir dahada bişi görmedimmm..erkekten erkeğe değişiyor
kızlar gelinde 2 lafın belini kıralım yatak odası takımı bakıyorum eh yavaştan bakmak lazım dimi...bellona,istikbal,kilim,doğtaş,tepe home,ider bunları eledim ya evgörde bir mobilya beğendim ama evgörün kalitesi nasıldır acaba ya ? bembeyaz lake resmini buraya eklemeye çalışacağım...
doğtaşın modelleride güzel canım beğendiğin yokmu
ahhh ahh ne güzeldi ama dimi isyanımmm zordu ama güzeldiine güzel kuzum aferim eniştemizee
2013 gelinleri topiğini geziodum..kendimi garip hissettim..gelinlik-nişanlık bakıyorlar..ev eşyalarına dertleniyorlarr...aynıı bizzz..bir zamanlar öleydik be yaa
tatlım sorma ya şu ev bitse dişimi kırıcam,şu badana ve laminat olsa ev bişeye benzeyecek laminatı kayınvalide ben yaptırıcam demiş vay vay vay gelişmeler var bu bayandabitmiş halini size videoya çekerim
allah kabul etsin canım bende safer ayı için 15 gün başlangıç 15 gün bitiş duaları var onu okuyorum her gün 100 kere allah kabul etsin canım dualarımdasınız canımcanım ya sorma evimle ilgilendiğim kadar kendimle ilgilensem keşke ne bilim çok özeniyorum sürekli dekorasyon bloglarında ve dergilerine bakarken buluyorum kendimi tabi zamanla bişeye benzeyecek evim şuan salon ve yatak odası banyo ve mutfak için alıyoruz oturma ve çocuk odasını boş bırakıcaz onu zamanla bişeye benzeteceğim yeterki yetişsin mayısa yada hazirana...
sorma ev bitse takla atacağımkız zaten diyom bu kızda beni çeken bişey var gel hele öpjem bende senin gibiyim gittiğim her yerden çöp bile getiriyorum
ahhh ahh ne güzeldi ama dimi isyanımmm zordu ama güzeldii
saol canım allah razı olsun oku canım bol bol rabbim işlerini kolaylaştırsın inşş kuzucuğummm
herşey zamanla olur onlarda nazar boncuğunuz olsun canım
canım bende evgör mobilyalarını beğeniyorum
ama modokoya bakmanıda tavsiye ederim
bu arada kayınvaliden yaptıracakmış parkeyi hadi hayırlı olsun
inşş sıkıntı çıkmaz
saol canımcığım...dediğin gibi modokoyada bakacağım canım daha olmadı bu evgördekini alırım kuşum sen hiç aldınmı evgörden mobilya yada alan tanıdıkların varmı sağlamlığı hakkında bir bilgin varmı ?sorma kayınvalide yaptırıcak bende şaşırdıminşallah canım
canım bende evgörden alacaktım çokda beğenmiştim koltuk tak. ve yatak odasını ama eşim istemedi
gidip gördüm gayet kullanışlı ve sağlam mobilyaları var
eşim modokodan beğendi oradan aldık koltuklarımı her keseye görede mobilya var canım
biz sadece koltuk tak. 15 bin verdik
kızlar gelinde 2 lafın belini kıralım yatak odası takımı bakıyorum eh yavaştan bakmak lazım dimi...bellona,istikbal,kilim,doğtaş,tepe home,ider bunları eledim ya evgörde bir mobilya beğendim ama evgörün kalitesi nasıldır acaba ya ? bembeyaz lake resmini buraya eklemeye çalışacağım...
canım bende evgörden alacaktım çokda beğenmiştim koltuk tak. ve yatak odasını ama eşim istemedi
gidip gördüm gayet kullanışlı ve sağlam mobilyaları var
eşim modokodan beğendi oradan aldık koltuklarımı her keseye görede mobilya var canım
biz sadece koltuk tak. 15 bin verdik
canım valla bende yatak odasını babam alıcam dedi sen beğen dedi ama ben daha bakmıyorum bile nasıl bişi istediğimi bile bilmiyrum inan ama kuzum bak ben maskodan her akşam iş çıkışı geçerken mağazalara bakarım mutlaka fikir için bellona,kilim,istikbal vs bunları pek tavsiye etmem nasıl bir mobilya istiyorsun anangard mı,sade mi,klasik mi,spor mu mesela bunlarda öenmli tabiki...
mesela geçen gün vatan mobilyaya ve armada klsaike girdim ve çıktım zor adam takıldı illa verelim diye
bir yemek takımı ve koltuk takımı 45.000 tl ama dediğim gibi her keseye göre var mutlaka
15.000 le ev döşenir maaşallah yaa bir koltuğa çok iyi para vermişsiniz
nerden aldınız ki kuzum merak ettim valla
kullanılan malzeme ne imiş ki valla bilemedim şimdik
param olsa veririm ama şu an imkanı yok ya piyangıo yada başka bişi olması lazım:)
ama siz güle güle kullanın eşin ile maaşallah size
alicem kuzum resmini yolladığın takım güzelmiş
nerden ve ne kadara buldun?
banada fikir olsun bakarım bende akşam maskodan
maskoda evgör var hergün önünden geçiyorum akşamları giriveririm orayada bişicikler olmaz
çalışanları beni tanıdı artık gir-çık,gir-çık kovmazlarsa iyidir hee
canım bu resmini eklediğim evgör mobilyanın 4 bin kusur bişey:26:
aynen banada babam ben alıcam sen beğenmeye bak dedi o yüzden araştırıyorum şimdi adana'ya gidicem ya allahın izniyle yatak odasının ölçülerini alıcam ona göre mobilyaya karar vericem...sende bak canım yavaştan kış dönemi daha uygun oluyor mobilyalar yaya benim gönlüm lazzonide ama 10 bin tl bir takım sadece bu arada ben modern istiyorum canım mobilyamı avangard değil tatlım...sade ve modern olsun mümkünse
kuzum bak ben mobilyanın içinde imalatını az çok bilen biri olarak söylüyorum sana
lazzoni falan bunlar sadece isim yapmış markalar bak sana diyim 10.000 tl dediğin yatak odası takımının aynısını beğen
git bir imalatçıda aynı malzeme ile yaptır 5000-6000 yaptırabilirsin
nerden biliyorum dersen;bu gibi markaların kendi imalatı olmaz bizim gibi firmalara yaptırıp üstüne kendi etiketini basıp satarlar çünkü imalatçılık ile uğraşmak çook zordur bilirler.
lazzoni atıyorum o takımı imalatçıya 5000 e yaptırıyor 10.000 satıyor hopp temiz para
bak bizim bir bayimiz var floryada bi müşteriye 5 tk proje işi yaptık geçen sene bizden bir banyoyu 2000 tl alıyorlar kdv daihl satıyorlar 4500 tl inanır mısın adam hiçbişeye elini süremeden 2500 tl kazandı ne yaptı kendi markasını yapıştırdı hopp kendi yapmış gibi sattı
onun için biraz araştır derim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?