Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bana 200 lira al aşkım dese bile göbek atarım...ama ne yazıkki yokki adamda da ne yapsın yanii...napalım sıkıcaz dişimizi

eşimin doğum gününe 3 gün var ve benim hala hediyem yokkk

500 lira verse 100 lırayı egeyle onura harcarım
:) o kadarda ac degılım hanı :2: ya bızdee yok var yok hepsını gıtcek yerı var
ama olmaz boyle kafayı yıcem
1 canta aldık 3 aydır kullana kukllanada yırtılmaya baslamıs
:S

aynenn...çantam yok, kotum yok, hırkam yok...ama yinde şükür idare edecek kadar var..seneye inş daha iyi olur

kuzummm nasılsınnn bakalımmm şıu bilgisayarlarınız yapılsın ama yaaa...yenisi gelceksede gelsinnn

iyiyim çok şükür canım.valla gelsede rahatlasam adam hala getirmedi yav kırıcam kafasını.
Niye ne var ki onlardaa? :44:
canım valla hazırlıklar zor geçiyormuş işte maddi manevi sıkıntılar aileler derken kızlar baya bunalmışlar yazık
benimde içim karardı okumaktan çıktım hemen

sen 5-6 ay önce burayı okusaydın aynı o topik gibiydii hatta onlar iyi bile sayılırr

hatun sen uç ay once canta almışsın ben nişanlıyken bayramda alınanı kullanıyorum çantaya para vermek ıstemıyorum açıkcası. bayramda bırıkı parça bışey aldım ustume başka bışeyde aldığım yok
bu arada dun yatak odasına bı gırdım kırmızı gullerden buket alıp koymuş yatağımızın ustune aşkım hemde durduk yere... çok mutlu oldum

ne güzelll nazar değmesinn

huuuu ben geldimmmmmmm
duş aldım,duamı ettim kızlara bakayım dedim...
yılbaşı için cicilerden konuşulmuş bende siyah dantel tayt istiyorum yaaaa bulamıyorum...
sibelim kırmızı sepet değilde beyaz daha uyumlu olur bence,bendede sepet hastalığı var gittiğimiz otellerdeki şampuan,sabun,duş jellerini toplayıp sepetimin içine atıyorum evlenince evime götürücem çok güzel duruyor sepette hatta nişanlımda ben topluyorum diye oda gittiği otellerden toplayıp bana veriyoral diyor bak sana getirdim
ben yılbaşında ya evimde ailemle ve nişanlımla olurum yada adanada nişanlım ve arkadaşlarla olurum ama ailemle olmak istiyorum..
evimi özledim ya bugün zımpara yapılıyor çarşamba badana olucak ...
kimsecikler yok sanırsam:26:

Son düzenleme:

çok mrk ediyorum valla senin evinii...bitmiş halini görsek inş...
bugün topik terk edildi..hatta 4-5 gündür böleymişş

ben geldim..yemeğimi yedim ama çok ağır geldi..midem fena şişti
ben oruçyum:116:
maşallahhh canımm rabbim hayırlısyla kucağınada almayı nasip etsin inşşş
rabbim kimseye arattırmadan versinn
Hoşbuldumm.
Üşüttüm sanırım biraz bogazlarım şişti. :2:
Sen nasılsınnn?
iyim canım aslında birazcık başım ağrıyoo:26:
elifnam ve goodcuma birer pc gonderın bakım
pc gönderin banaaa
üfff hala gelmedi sinir oldumm
ya benim enazından birazda olsa çalışyoo
seninki gelmesi baya sürdüü ama canımm

kızlar bende evlediğimden bu yana tek tük eşya aldım geçen ay eşine 2 hırka aldırdım
dünde 1 gömlek 1 kazak aldırdım
eşim sonra sordu çantan varmı alalımmı die
yok ama şimdi almayalımm dedim kıyamadıım yine kocama

eşim beni çok şaşırttı ilk kez kendisi düşünerek bana sormadan bi hediye almışş
(parfüm almış yanii)

hoşgeldin canımmmm
bizim içinde dua et cancazımm
ben bu arada yenidendogdumun dediği gibi fatiha veya ayetel kürsi okuyorum
evinin çok güzel olacağına eminin ve sen evinle çok güzel ilgileniyosunn
bitmiş halini çok çok merak ediyorum

kimseler yok evett

ne güzel kuzum aferim eniştemizee

2013 gelinleri topiğini geziodum..kendimi garip hissettim..gelinlik-nişanlık bakıyorlar..ev eşyalarına dertleniyorlarr...aynıı bizzz..bir zamanlar öleydik be yaa

sen 5-6 ay önce burayı okusaydın aynı o topik gibiydii hatta onlar iyi bile sayılırr

kıyamam ya valla kuzum çok zor.maddiyat bir yandan sorunlar bir yandan çiftler baya yıpranıyor vallahi
sende onlardan biri idin ben vardım o dönemde hatta sen dönmeyi bile düşünmüştün ama maaşallah neticelriniz çok güzel hpinizin

oyy maaşallah darısı bize dielim o zaman
bu erkek milletinin beyni değişik çalışıyor gerçekten
bazen nei nasıl yapmak gerekiyor bilmiyorlar işte
senin eşin baya romantikmiş bizim kisi yapar mı acaba
huuu yapar mı kızlarrrrrrrr

valla kuzum senin şu evin bitsede bizde görsek sende rahatlasan
merak etmeye başladım valla
inşaalahha hayırlısı ile biterde sende rahat nefes alırsın ama baya bişiler olmuştur sanırım
bendede o huydan var gittiğim otellerden mutlaka alırım hemde servisten istiyorum elimi daldırıyorum kaç tane gelirse ne açgözlüyüm yav böle:)
maltaya gitmiştim 5-6 sene önce ordan bir torba sabunla döndüm
pahalı bir yerdi baya bende onlardan dağıttım sevdiklerime ne yapayım hehehe

evet kuzum çok zor zamanlardan geçtim..Rabbim benim yaşadıklarımın binde birini hiçbir geç kıza yaşatmasın inşş :26::26::26: hala bazen rüyalarımda görüp sıçrayarak uyandığım oluyor..kimsenin haatında böle kötü anılar olmasınn :26::26::26:

huuu yaparmı demişsin yaa..benim adam sadece ilk ayımızda çiçek aldı bir dahada bişi görmedimmm.. erkekten erkeğe değişiyor

çok mrk ediyorum valla senin evinii...bitmiş halini görsek inş...
bugün topik terk edildi..hatta 4-5 gündür böleymişş

tatlım sorma ya şu ev bitse dişimi kırıcam,şu badana ve laminat olsa ev bişeye benzeyecek laminatı kayınvalide ben yaptırıcam demiş vay vay vay gelişmeler var bu bayandabitmiş halini size videoya çekerim

allah kabul etsin canım bende safer ayı için 15 gün başlangıç 15 gün bitiş duaları var onu okuyorum her gün 100 kere allah kabul etsin canım dualarımdasınız canım canım ya sorma evimle ilgilendiğim kadar kendimle ilgilensem keşke ne bilim çok özeniyorum sürekli dekorasyon bloglarında ve dergilerine bakarken buluyorum kendimi tabi zamanla bişeye benzeyecek evim şuan salon ve yatak odası banyo ve mutfak için alıyoruz oturma ve çocuk odasını boş bırakıcaz onu zamanla bişeye benzeteceğim yeterki yetişsin mayısa yada hazirana...

sorma ev bitse takla atacağımkız zaten diyom bu kızda beni çeken bişey var gel hele öpjem bende senin gibiyim gittiğim her yerden çöp bile getiriyorum

Son düzenleme:

Hayaller kurarak bir yola girdiyoruz hepimiz, yoldaki çakıl taşları ne yazık ki canımızı yakıyor.
İsyancım haklısın Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın, bunlar 1 kere yaşanacak heyecanlar ama sağolsunlar hevesi kursakda bırakıyorlar.

vay vay vayyy gerçektan vayyy...aferin kayınvalinde..şükür eli cebine gidecek yani...güzel bir gelişme kuzum..çok sevindim sizin adınızaaa
biter kuzum biter evin...bir bakmışın şu anda benim yaptığım gibi akşama ne yapsam diye düşünüyorken bulursun kendini..ben hala inanamıyorum...rüya, şaka gibi geliyor

o çakıl taşlarınıda ayağınla tepeleyerek geçeceksin o dönemde..kendini çok boğmayacaksın..elde değil ama şu anki aklım olsa öle yapardım...bu yaraların izinin kalmasına izin vermezdimm

o çakıl taşlarınıda ayağınla tepeleyerek geçeceksin o dönemde..kendini çok boğmayacaksın..elde değil ama şu anki aklım olsa öle yapardım...bu yaraların izinin kalmasına izin vermezdimm

keşke zaman geri alınabilse, yada beyin yıkama olsaydı da hafızamdan sildirebilseydim o dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…