- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.201
tamam kızlar beyaz nışan sepetımı kullancam banyoda sağolun fıkırlerınız ıçın
yenıdendoğdum sendekı fızık bende olsa ıkısınıde almazdımçok daha guzellerını bulabılırsın
bana 200 lira al aşkım dese bile göbek atarım...ama ne yazıkki yokki adamda da ne yapsın yanii...napalım sıkıcaz dişimizi
eşimin doğum gününe 3 gün var ve benim hala hediyem yokkk
500 lira verse 100 lırayı egeyle onura harcarım
:) o kadarda ac degılım hanı :2: ya bızdee yok var yok hepsını gıtcek yerı var
ama olmaz boyle kafayı yıcem
1 canta aldık 3 aydır kullana kukllanada yırtılmaya baslamıs
:S
kuzummm nasılsınnn bakalımmmşıu bilgisayarlarınız yapılsın ama yaaa...yenisi gelceksede gelsinnn
canım valla hazırlıklar zor geçiyormuş işte maddi manevi sıkıntılar aileler derken kızlar baya bunalmışlar yazıkNiye ne var ki onlardaa? :44:
iyiyim çok şükür canım.valla gelsede rahatlasam adam hala getirmedi yav kırıcam kafasını.
canım valla hazırlıklar zor geçiyormuş işte maddi manevi sıkıntılar aileler derken kızlar baya bunalmışlar yazık
benimde içim karardı okumaktan çıktım hemen
ne güzelllhatun sen uç ay once canta almışsın ben nişanlıyken bayramda alınanı kullanıyorumçantaya para vermek ıstemıyorum açıkcası. bayramda bırıkı parça bışey aldım ustume başka bışeyde aldığım yok
bu arada dun yatak odasına bı gırdım kırmızı gullerden buket alıp koymuş yatağımızın ustune aşkımhemde durduk yere... çok mutlu oldum
huuuu ben geldimmmmmmm
duş aldım,duamı ettim kızlara bakayım dedim...
yılbaşı için cicilerden konuşulmuş bende siyah dantel tayt istiyorum yaaaabulamıyorum...
sibelim kırmızı sepet değilde beyaz daha uyumlu olur bence,bendede sepet hastalığı var gittiğimiz otellerdeki şampuan,sabun,duş jellerini toplayıp sepetimin içine atıyorum evlenince evime götürücem çok güzel duruyor sepette hatta nişanlımda ben topluyorum diye oda gittiği otellerden toplayıp bana veriyoral diyor bak sana getirdim
ben yılbaşında ya evimde ailemle ve nişanlımla olurum yada adanada nişanlım ve arkadaşlarla olurum ama ailemle olmak istiyorum..
evimi özledim ya bugün zımpara yapılıyor çarşamba badana olucak ...
kimsecikler yok sanırsam:26:
ben oruçyum:116:ben geldim..yemeğimi yedim ama çok ağır geldi..midem fena şişti
maşallahhh canımm rabbim hayırlısyla kucağınada almayı nasip etsin inşşşSelam kizlar hepinize guzel mutlu bir hafta diliyorummm) bilgisayarim bozuk bu ay alamicaz galiba o Yuzden telden giriyorum yazmak da okumak da zor oluyo
dun doktora gittik bebisin hareketlerine baktik ultrasondan cok hareketli masallah hic yerinde durmuyo yaramaz 12 haftalik olmus cok hosumuza gitti onu oyle oynarken gorunce:)))) Allah isteyen herkese nasip etsin zor bir surec ama plansiz oldugu halde dunden sonra cok guzel geldi bana.
Nisan sepetlerinden bahsetmissiniz benim nisan degil de dugunde nikah sekerlerini koydugumuz cok suslu incili tullu bir sepetim var ben de ona bebisin odasini yapinca icine bebisin sampuanini kremini yagini sabununu falan koyarim die dusundum.
Az sonra pazara gidecegim ama aksama ne yapacagimi bilmiyorummm
iyim canım aslında birazcık başım ağrıyoo:26:Hoşbuldumm.
Üşüttüm sanırım biraz bogazlarım şişti. :2:
Sen nasılsınnn?
elifnam ve goodcuma birer pc gonderın bakım
ya benim enazından birazda olsa çalışyookuzum sorma ya sahalardan baya uzak kaldım idmansızım resmen
1 haftadır ofiste kendi kendime konuşmaya başladım
müzik yok,net yok,işlerim birikti,kimsede yok benden başka sohbet edebileceğim ofiste
imalata devamlı inemiyorum hepsi erkek bir yere kdara
güya bugün gelçek ama bakalım gelir inşaallah
gooodunda bilgisayarı yok ne yapçaz biz böle kuzucum yavvv yazık bize ama yaaa
huuuu ben geldimmmmmmm
yılbaşı için cicilerden konuşulmuş bende siyah dantel tayt istiyorum yaaaabulamıyorum...
sibelim kırmızı sepet değilde beyaz daha uyumlu olur bence,bendede sepet hastalığı var gittiğimiz otellerdeki şampuan,sabun,duş jellerini toplayıp sepetimin içine atıyorum evlenince evime götürücem çok güzel duruyor sepette hatta nişanlımda ben topluyorum diye oda gittiği otellerden toplayıp bana veriyoral diyor bak sana getirdim
ben yılbaşında ya evimde ailemle ve nişanlımla olurum yada adanada nişanlım ve arkadaşlarla olurum ama ailemle olmak istiyorum..
ben oruçyum:116:
maşallahhh canımm rabbim hayırlısyla kucağınada almayı nasip etsin inşşş
rabbim kimseye arattırmadan versinn
iyim canım aslında birazcık başım ağrıyoo:26:
pc gönderin banaaa
üfff hala gelmedi sinir oldumm
ya benim enazından birazda olsa çalışyoo
seninki gelmesi baya sürdüü ama canımm
kızlar bende evlediğimden bu yana tek tük eşya aldım geçen ay eşine 2 hırka aldırdım
dünde 1 gömlek 1 kazak aldırdım
eşim sonra sordu çantan varmı alalımmı die
yok ama şimdi almayalımm dedim kıyamadıım yine kocama
eşim beni çok şaşırttı ilk kez kendisi düşünerek bana sormadan bi hediye almışş
(parfüm almış yanii)
sen 5-6 ay önce burayı okusaydın aynı o topik gibiydii hatta onlar iyi bile sayılırr
hatun sen uç ay once canta almışsın ben nişanlıyken bayramda alınanı kullanıyorumçantaya para vermek ıstemıyorum açıkcası. bayramda bırıkı parça bışey aldım ustume başka bışeyde aldığım yok
bu arada dun yatak odasına bı gırdım kırmızı gullerden buket alıp koymuş yatağımızın ustune aşkımhemde durduk yere... çok mutlu oldum
huuuu ben geldimmmmmmm
evet kuzum çok zor zamanlardan geçtim..Rabbim benim yaşadıklarımın binde birini hiçbir geç kıza yaşatmasın inşş :26::26::26: hala bazen rüyalarımda görüp sıçrayarak uyandığım oluyor..kimsenin haatında böle kötü anılar olmasınn :26::26::26:kıyamam ya valla kuzum çok zor.maddiyat bir yandan sorunlar bir yandan çiftler baya yıpranıyor vallahi
sende onlardan biri idin ben vardım o dönemde hatta sen dönmeyi bile düşünmüştün ama maaşallah neticelriniz çok güzel hpinizin
huuu yapar mı kızlarrrrrrrr
çok mrk ediyorum valla senin evinii...bitmiş halini görsek inş...
bugün topik terk edildi..hatta 4-5 gündür böleymişş
hoşgeldin canımmmm
bizim içinde dua et cancazımm
ben bu arada yenidendogdumun dediği gibi fatiha veya ayetel kürsi okuyorum
evinin çok güzel olacağına eminin ve sen evinle çok güzel ilgileniyosunn
bitmiş halini çok çok merak ediyorum
kimseler yok evett
kıyamam ya valla kuzum çok zor.maddiyat bir yandan sorunlar bir yandan çiftler baya yıpranıyor vallahi
sende onlardan biri idin ben vardım o dönemde hatta sen dönmeyi bile düşünmüştün ama maaşallah neticelriniz çok güzel hpinizin
oyy maaşallah darısı bize dielim o zaman
bu erkek milletinin beyni değişik çalışıyor gerçekten
bazen nei nasıl yapmak gerekiyor bilmiyorlar işte
senin eşin baya romantikmiş bizim kisi yapar mı acaba
huuu yapar mı kızlarrrrrrrr
valla kuzum senin şu evin bitsede bizde görsek sende rahatlasan
merak etmeye başladım valla
inşaalahha hayırlısı ile biterde sende rahat nefes alırsın ama baya bişiler olmuştur sanırım
bendede o huydan var gittiğim otellerden mutlaka alırım hemde servisten istiyorum elimi daldırıyorum kaç tane gelirse ne açgözlüyüm yav böle:)
maltaya gitmiştim 5-6 sene önce ordan bir torba sabunla döndüm
pahalı bir yerdi baya bende onlardan dağıttım sevdiklerime ne yapayım hehehe
evet kuzum çok zor zamanlardan geçtim..Rabbim benim yaşadıklarımın binde birini hiçbir geç kıza yaşatmasın inşş :26::26::26: hala bazen rüyalarımda görüp sıçrayarak uyandığım oluyor..kimsenin haatında böle kötü anılar olmasınn :26::26::26:
huuu yaparmı demişsin yaa..benim adam sadece ilk ayımızda çiçek aldı bir dahada bişi görmedimmm..erkekten erkeğe değişiyor
vay vay vayyy gerçektan vayyy...aferin kayınvalinde..şükür eli cebine gidecek yani...güzel bir gelişme kuzum..çok sevindim sizin adınızaaatatlım sorma ya şu ev bitse dişimi kırıcam,şu badana ve laminat olsa ev bişeye benzeyecek laminatı kayınvalide ben yaptırıcam demiş vay vay vay gelişmeler var bu bayandabitmiş halini size videoya çekerim
o çakıl taşlarınıda ayağınla tepeleyerek geçeceksin o dönemde..kendini çok boğmayacaksın..elde değil ama şu anki aklım olsa öle yapardım...bu yaraların izinin kalmasına izin vermezdimmHayaller kurarak bir yola girdiyoruz hepimiz, yoldaki çakıl taşları ne yazık ki canımızı yakıyor.
İsyancım haklısın Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın, bunlar 1 kere yaşanacak heyecanlar ama sağolsunlar hevesi kursakda bırakıyorlar.
o çakıl taşlarınıda ayağınla tepeleyerek geçeceksin o dönemde..kendini çok boğmayacaksın..elde değil ama şu anki aklım olsa öle yapardım...bu yaraların izinin kalmasına izin vermezdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?