- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.241
15 bine bütün ev döşenir canım :) güle güle kullan lazzoniden mi aldınız ?
canım modoko NEW STYLE & TOPRAK MOB.canım valla bende yatak odasını babam alıcam dedi sen beğen dedi ama ben daha bakmıyorum bile nasıl bişi istediğimi bile bilmiyrum inan ama kuzum bak ben maskodan her akşam iş çıkışı geçerken mağazalara bakarım mutlaka fikir için bellona,kilim,istikbal vs bunları pek tavsiye etmem nasıl bir mobilya istiyorsun anangard mı,sade mi,klasik mi,spor mu mesela bunlarda öenmli tabiki...
mesela geçen gün vatan mobilyaya ve armada klsaike girdim ve çıktım zor adam takıldı illa verelim diye
bir yemek takımı ve koltuk takımı 45.000 tl ama dediğim gibi her keseye göre var mutlaka
15.000 le ev döşenir maaşallah yaa bir koltuğa çok iyi para vermişsiniz
nerden aldınız ki kuzum merak ettim valla
kullanılan malzeme ne imiş ki valla bilemedim şimdik
param olsa veririm ama şu an imkanı yok ya piyangıo yada başka bişi olması lazım:)
ama siz güle güle kullanın eşin ile maaşallah size
canımm bulabilirsem ekleyeyim NEW STYLE & TOPRAK MOB. bu aradagood-heart canım çok merak ettim mobilyanızı...güle güle kullanın canım ağız tadı ile oturun inşallah...
ben yemek odası takımı beğendim adana'da italyan tasarımıymış sadece yemek odası takımı 6bin tl idi onun takımı olan koltuk takımıda 8bin di sanırım...çok beğendim onu ama bakalım kısmet
kuzum bak ben mobilyanın içinde imalatını az çok bilen biri olarak söylüyorum sana
lazzoni falan bunlar sadece isim yapmış markalar bak sana diyim 10.000 tl dediğin yatak odası takımının aynısını beğen
git bir imalatçıda aynı malzeme ile yaptır 5000-6000 yaptırabilirsin
nerden biliyorum dersen;bu gibi markaların kendi imalatı olmaz bizim gibi firmalara yaptırıp üstüne kendi etiketini basıp satarlar çünkü imalatçılık ile uğraşmak çook zordur bilirler.
lazzoni atıyorum o takımı imalatçıya 5000 e yaptırıyor 10.000 satıyor hopp temiz para
bak bizim bir bayimiz var floryada bi müşteriye 5 tk proje işi yaptık geçen sene bizden bir banyoyu 2000 tl alıyorlar kdv daihl satıyorlar 4500 tl inanır mısın adam hiçbişeye elini süremeden 2500 tl kazandı ne yaptı kendi markasını yapıştırdı hopp kendi yapmış gibi sattı
onun için biraz araştır derim kuzum
kımse yokki
beni hiç atmıyor...saatlerde aşağıda kalabiliyor :44::44::44::44:siteya uyuz oldum yaaaaa
hemen atıyooo
ya 2 dk bile sürmeden tekrar giriş yaptırıyo
SIZ arabaya kurban kestınızmı alakası varmı bılemem ama
zaten hep geldımı ust uste gelır derler ısyancım gecmıs olsun
good benıde atıyor sureklı
para kalmadığı için kesemedik kuzum..hep aklımda ama yapamadık...annemler falanda borçlar biraz rahatlasın öle yapın dedi..bende diyorum fakir bir çocuğa kıyafet falan alalım diyorum diyorum şu andaki durumumuza göre
evet canım oda olabılır tabıkı bıseyler yapın guzelım gecmıs olsun hanı raporu uzatacaktı esın
ya uzatmayalım dedik..sonuçta maaş kesintiye uğruyor rapor yüzünden..şimdi parasızda kalamayız...kendisi daha iyiydi ama işte ayak çıktı..şimdi sehpa koymuş ayağını uzatmış öle çalışıomuş...doktor kırık, çıkık yok demiş..ama incilme ezilme var demişş
haklısın canım ya bu işler böyle sanırım ama ne kötü ya ucuza aldığın bir mobilyayı hop sat 10 bin tl ye iyi para kazanıyorlar valla...mobilya konusunda çok hassasım senelerce kullanılacağı için iyi bir şey olsun istiyorum ama çok fazla parada baymak istemiyorum he salondu,yemek odası takımıydı ok verilir o para ama yatak odası için ben 10 bin vermem şuan birde origami mobilya var modoko bana uzak maskoda origami mobilya varmı bilmiyorum ama onunda mobilyaları çok tarz ama fiyatları hakkında bilgim yok canım sanırım ankara ve izmit'te şubeleri varmış belki masko'dada açmışlardır bilmiyorum ama acaip tarz mobilyalar var bu konuda birbirimize yardımcı olalım canım ben görürsem sana sen görürsen bana haber ver güzel mobilyalar görürsek fikir alışverişi yapalım canım....
dediğim origami mobilyada beğendiğim üründen biride şuydu...
Eki Görüntüle 579639
günaydınnnnnnnn güzelll bayanlarrrrr
evet aslında öyle ben daha makul takımlar bakıyodum ama gönlümde şuanki takımın olanlarındaydı
kayınvalidemle çok beğendikk hemencik aldılarrr
canım modoko NEW STYLE & TOPRAK MOB.
hakiki ağaç takımım bu arada takım içinde sadece koltuk yok
yemek masası koltuk tak. ve orta sehpa var normalde daha pahalıya geliyordu ama
nakit verildiği için 15 bin tl yapıldı
geldiler evimim ölçülerini aldılar evimin ebatlarına göre yapıldı
canımm bulabilirsem ekleyeyim NEW STYLE & TOPRAK MOB. bu arada
ama tek sorun çok ağırlarzigon sehpası bile ağır yanii
biz yatak odamızı öyle yaptıkkkkk
bikaç yer gezdik baktık hem pahalı hemde kalitesi düşük olanlardı vardı
resimleri çaktırmadan çektikk marangoza odamızın ebatına göre yaptırdıkk
yaaa kızlar bize nazar değdi galiba...tam eşim iyileşiyor dedik dün arabayı sanayiye götürdüğünde ayağı kaymış..burkulmış..say ayağı şişti yürüyemiyor..birde bugün işe başladı..şimdi doktore görünecek...arka arkaya geliyor hep..Allah beterinden korusun...:26::26::26:
yaaa kızlar bize nazar değdi galiba...tam eşim iyileşiyor dedik dün arabayı sanayiye götürdüğünde ayağı kaymış..burkulmış..say ayağı şişti yürüyemiyor..birde bugün işe başladı..şimdi doktore görünecek...arka arkaya geliyor hep..Allah beterinden korusun...:26::26::26:
canım allah allah sizde nazar mı vardır nedir anlamadım ki
bence sen eşinide evinide kendinide bol bol oku girerken çıkarken falan
kurbanıda eliniz bollşınca kesersiniz rabbim gönlünüzü biliyor sonuçta
çoook geçmiş olsun canımmm benimmm
evet canım sgk'dan alıyoruzzcanım g ecmıs olsun tekrardan kotu sans ıste
sgk almanız gekıyor degılmmı sımdı o parayı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?