Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Mutlu aksamlar herkese : )

Birazdan esim gelecek is cikisi tras olmaya gitti.
Bende firsattan istifade bir selam vereyim dedim.
Unutturmayim kendimi : )

Herkes iyidir insaAllah.
Gecmisi okuyamadim kusura bakmayin.

Ev ve is aramalarina devam ediyoruz/m.
InsaAllah Rabbim hayirli bir kapi acar bize.

Bugün cooook yagmur yagdi.
Eve gelene kadar ayaklarim buz kesti.

Yarin insaAllah Nar-i Ask Hz. Mevlana yetiskin tiyatrosuna gidicez.
Esimi ikna etmeye calisiyorum : )

Herkese hayirli aksamlar...

günaydınnnnnnnn güzelll bayanlarrrrr

15 bine bütün ev döşenir canım :) güle güle kullan lazzoniden mi aldınız ?
evet aslında öyle ben daha makul takımlar bakıyodum ama gönlümde şuanki takımın olanlarındaydı
kayınvalidemle çok beğendikk hemencik aldılarrr
canım modoko NEW STYLE & TOPRAK MOB.
hakiki ağaç takımım bu arada takım içinde sadece koltuk yok
yemek masası koltuk tak. ve orta sehpa var normalde daha pahalıya geliyordu ama
nakit verildiği için 15 bin tl yapıldı
geldiler evimim ölçülerini aldılar evimin ebatlarına göre yapıldı
canımm bulabilirsem ekleyeyim NEW STYLE & TOPRAK MOB. bu arada
ama tek sorun çok ağırlar zigon sehpası bile ağır yanii

biz yatak odamızı öyle yaptıkkkkk
bikaç yer gezdik baktık hem pahalı hemde kalitesi düşük olanlardı vardı
resimleri çaktırmadan çektikk marangoza odamızın ebatına göre yaptırdıkk

Son düzenleme:
yaaa kızlar bize nazar değdi galiba...tam eşim iyileşiyor dedik dün arabayı sanayiye götürdüğünde ayağı kaymış..burkulmış..say ayağı şişti yürüyemiyor..birde bugün işe başladı..şimdi doktore görünecek...arka arkaya geliyor hep..Allah beterinden korusun...:26::26::26:

SIZ arabaya kurban kestınızmı alakası varmı bılemem ama
zaten hep geldımı ust uste gelır derler ısyancım gecmıs olsun
good benıde atıyor sureklı

SIZ arabaya kurban kestınızmı alakası varmı bılemem ama
zaten hep geldımı ust uste gelır derler ısyancım gecmıs olsun
good benıde atıyor sureklı

para kalmadığı için kesemedik kuzum..hep aklımda ama yapamadık...annemler falanda borçlar biraz rahatlasın öle yapın dedi..bende diyorum fakir bir çocuğa kıyafet falan alalım diyorum diyorum şu andaki durumumuza göre

evet canım oda olabılır tabıkı bıseyler yapın guzelım gecmıs olsun hanı raporu uzatacaktı esın

evet canım oda olabılır tabıkı bıseyler yapın guzelım gecmıs olsun hanı raporu uzatacaktı esın

ya uzatmayalım dedik..sonuçta maaş kesintiye uğruyor rapor yüzünden..şimdi parasızda kalamayız...kendisi daha iyiydi ama işte ayak çıktı..şimdi sehpa koymuş ayağını uzatmış öle çalışıomuş... doktor kırık, çıkık yok demiş..ama incilme ezilme var demişş

dünde ayağı incilmeden bana sürpriz olsun diye hobbit filmine bilet almış..iş çıkışı sinemaya gittik..ayağını uzattı öle izledi filmi..bileti almamış olsa gitmezdik...

canım g ecmıs olsun tekrardan kotu sans ıste
sgk almanız gekıyor degılmmı sımdı o parayı :S

canım resmini gönderdiğin takımmm çook güzelmiş bak ve home sweet home var maskoda ama biraz pahalı onun takımlarına benzşiyor açıkçası.tek bir parça 3 kişilik koltuk 3500 tl dediler bende aaa pek güzelmiş dedim ve çıktım.ben şimdi öyle ciddi ciddi bakmıyorum ama fikir için arada giriyorum mğazalara iş olsun diye ama güzel birşeyler görürsem maskoda sana sölerim canım ne demek sen benden önceliklisin şu an bizim ağustos 15 ile 1 eylül arasında olacak inşaallah.öyle konuşuldu zaman olduğu için pek rahatım ilerde tutuşucam kesin orası.ben bakarım senin için yazarım isimlerinide sende netten bakar fikir alırsın kuzummm
canım yemek ,koltuk ve orta sehpa ise 15.000 tuzlu olsada iyi imiş ben tek yemek takımı sandım
senin içine sindi ise güle güle kullan en güzeli
kayınvalidenide tebrik etmek lazım helal olsun maaşallah valla genelde tam tersi olurda almak istemesler gelinlerine
ama siz baya iyisiniz aranızı bozmasın rabbim
bakıcam şimdi verdiğin isimlere merak ettim valla

canım allah allah sizde nazar mı vardır nedir anlamadım ki
bence sen eşinide evinide kendinide bol bol oku girerken çıkarken falan
kurbanıda eliniz bollşınca kesersiniz rabbim gönlünüzü biliyor sonuçta
çoook geçmiş olsun canımmm benimmm

Gunaydin kizlarrr
gecmis olsun canim Allah beterinden saklasin bu ay kaza belanin cok oldugu bir ay Allah hepimizi korusun her gun dua etmek lazim ben her gun ayetel kursi okumadan evden cikmiyorum esime de okutuyorum siz de okuyun hep dualarimdasiniz.
Bugun temizlik yapicam asiri derecede bulantim var nasil yapcam bilmiyorum ben de iki gun raporluyum

sanırım nazar var canımm..annem hocaya okutacak nazar duası..birde nuska yaptır dedim anneme nazar için eve yastığın altına falan koyayyım dedim..süreklide okurum aslında ama oldumu oluyor işte.. çok saol kuzummm

canım g ecmıs olsun tekrardan kotu sans ıste
sgk almanız gekıyor degılmmı sımdı o parayı :S
evet canım sgk'dan alıyoruzz

good dediğin firmaya baktım ama siteleri açmıyor ama güzel görünüyor 1-2 tane model koymuşlar beğendim bende kuzummm
alicem bak macitler mobilya var ordada güzel ve şık takımlar var istersen orayada bakabilirsin
armadi art,armada klasik,macitler,vatan mobilya,tiosis vs bunlar aklıma geldi birden valla belki hoşuna giden olur ama kzum en iyisi sen birgün maskoya gel tüm gün anca dolaşırsın neteen belli olmuyor gidip görmek en iyisi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…