Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım bence bugün dinlen yarın yap..şimdi temizliğe girince deterjan falan daha kötü olursun..madem raporlusun bugünü kendine ayır kuzum...çok geçmiş olsun sanada..ama ne yazıkkki senin 3-4 ay geçmez herhaldee

canım kendinide bebişide yorma çok
kendini iyi hissetmiyorsan sonra yap ama bende illa o anda yapacam ve bitecek ötelesem olmaz içim içimi yer valla

OWNERRR GELMİŞŞ KUZUM NASILSINNNN MORALLER NASIL

ownerımmmm gelmiş....çok merak etttimmm kuzu seniiii...telini istedim kimse vermedi... :44::44::44:

canım kendinide bebişide yorma çok
kendini iyi hissetmiyorsan sonra yap ama bende illa o anda yapacam ve bitecek ötelesem olmaz içim içimi yer valla

OWNERRR GELMİŞŞ KUZUM NASILSINNNN MORALLER NASIL
günaydın kızlar beni merak etmişsiniz sormuşsunuz sağolun canlarım
moralsizdim iyi değildim girip sizide bunalmayayım dedim ondan biraz uzak kaldım..
şimdi çok iyiyim canlarrr
herşey yolunda şükür

moralsizdim iyi değildim girip sizide bunalmayayım dedim ondan biraz uzak kaldım..
herşey yolunda şükür

canım gelmiş geçmiş olsunn şimdi iyisin ya önemli olan o
arada olur ve geçer herşey bizim için
iyi olmana çook sevindim canım benimm
merak ettik tabiki etmes miyiz

herşey yolunda şükür
içim rahatladı şimdi kuzum...herşey yolunda dedin ya çok sevindim...hepimiz arada böle dönemlerden geçicez herhalde..inş hep konuşarak sorunlarımızı halledebiliriz..Rabbim bize sabır versinnkii bu zamanlarda hatalar yapmayalımm :26::26:

işte böyle kızlar bende pek bi değişiklik yok özledim burayı sizlerle sohpet etmeyi falan
ama topik çok sessiz ne bu hal yaaa

evet geçen haftadan beri bir sessilik hakim topikte...ama olmuyor böleee

kalplerasi, sehker, turkuaz, citl yoklar...cilt arada giriyor ama sessiz kalıyorr

o kadar bunaldım ki canım şu borçlarımız bitmeden gelmeyi bile düşünmüyordum
yani size yansıtmakta istemiyorum çok fazla üzüntümü oda vardı..
ama özledim duramadım daha fazla

citlin biraz canı sıkkındı dün ondan katılmamıştır sohpete

isyan geçmiş olsun çok eşine allahtan acil şifalar diliyorum kuzum

bir daha duymayalım lütfen böle şeyler..burada hergün gülmüyoruz değilmi..hepimizin sıkıntıları oluyor..ben çok ağladım bu topikte..o zaman bir daha anlatmayalım kötü şeyleri dimi ama...sence güzel olurmu lütfen böle saçmalama bir daha

saol kuzum inş geçecek...citl'in nesi vardıı :44::44::44:

o kadar bunaldım ki canım şu borçlarımız bitmeden gelmeyi bile düşünmüyordum
yani size yansıtmakta istemiyorum çok fazla üzüntümü oda vardı..
ama özledim duramadım daha fazla

kuzum ahh ahh borç herkesde var sırf sende değil emin ol
ve bizi falanda sıktığın yok herkes burda derdini,sıkıntısını paylaşıyor ve yeri geldiğinde fikirler alıyoruz birbirimizden
sen bu döenmleri atlattıktan sonra diceksinki ilerde ne günler geçti ama yıkılmadık allahın izni ile
siz evlendiniz,yuvanızı kurdunuz çok şüjkür
biz daha yolun başındayız pazar günü nişanlımla konuşuoruz maddi yönden baya zor durumdayız bizde şaka maka
farkında değiliz ama allahım yardım etsin inşaallah borçlar belimizi bükmez ve çok sıkılmayız Allahım ne olur yaa

kuzum geçmiş olsun sadaka verin ihmal etmeyin
herşey yolunda şükür

canım merak ettk seni eşnle konuştunmu sonuç ne oldu

haklısınız kızlarr
eflinam canım dikkatli olun harcamalarınızda sonradan siz çekiyorsunuz sıkıntısını

eşimle konuştum herşeyi kabul etti ama bi gelişmede yok malesef
hafta sonu mob.taksidini ödemiş bu hafta da başka bir taksit ödeyecek ama benim sıkıntım şu ki ben söylemeden eşim yapmıyor
kendisi düşünebilsin istiyorum..
hep ben mi arkasından ittirecem canım.
neyse az kaldı allaha şükür ki bitsede kurtulsak hepimiz

canım bazı erkekler ne yazıkki sorumluluk duygusuna sahip olamıyor..evlendikten sonra eşleri öğretiyor..sende sabırla zamanla öğreteceksin ona öğrenecek..demekki bugüne kadar arkasında annesi falan hesabını yapmamış..aile içinde borç nedir ödemek nedir görmemiş..sen öğreteceksin kuzum ona eğiteceksinn

hafta sonu aldım elime kağıt kalemi aşkım ben markette 15 tl harcadım sende aldın bişeyler ne kadar tuttu yazalım dedim geçiştirdi.
sonra pazartesi maaşları alalım masaya koyup hesap yapalım dedim oda foss çıktı öyle yani eşim benimle para işlerini konuşmaktan hoşlanmıyor
utanıyor mu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…