- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.261
Gunaydin kizlarrr
gecmis olsun canim Allah beterinden saklasin bu ay kaza belanin cok oldugu bir ay Allah hepimizi korusun her gun dua etmek lazim ben her gun ayetel kursi okumadan evden cikmiyorum esime de okutuyorum siz de okuyun hep dualarimdasiniz.
Bugun temizlik yapicam asiri derecede bulantim var nasil yapcam bilmiyorum ben de iki gun raporluyum
Gunaydin kizlarrr
gecmis olsun canim Allah beterinden saklasin bu ay kaza belanin cok oldugu bir ay Allah hepimizi korusun her gun dua etmek lazim ben her gun ayetel kursi okumadan evden cikmiyorum esime de okutuyorum siz de okuyun hep dualarimdasiniz.
Bugun temizlik yapicam asiri derecede bulantim var nasil yapcam bilmiyorum ben de iki gun raporluyum
ownerımmmm gelmiş....çok merak etttimmm kuzu seniiii...telini istedim kimse vermedi... :44::44::44:
günaydın kızlar beni merak etmişsiniz sormuşsunuz sağolun canlarımcanım kendinide bebişide yorma çok
kendini iyi hissetmiyorsan sonra yap ama bende illa o anda yapacam ve bitecek ötelesem olmaz içim içimi yer valla
OWNERRR GELMİŞŞ KUZUM NASILSINNNN MORALLER NASIL
günaydın kızlar beni merak etmişsiniz sormuşsunuz sağolun canlarım
moralsizdim iyi değildim girip sizide bunalmayayım dedim ondan biraz uzak kaldım..
şimdi çok iyiyim canlarrr
herşey yolunda şükür
içim rahatladı şimdi kuzum...herşey yolunda dedin ya çok sevindim...hepimiz arada böle dönemlerden geçicez herhalde..inş hep konuşarak sorunlarımızı halledebiliriz..Rabbim bize sabır versinnkii bu zamanlarda hatalar yapmayalımm :26::26:günaydın kızlar beni merak etmişsiniz sormuşsunuz sağolun canlarım
moralsizdim iyi değildim girip sizide bunalmayayım dedim ondan biraz uzak kaldım..
herşey yolunda şükür
işte böyle kızlar bende pek bi değişiklik yok özledim burayı sizlerle sohpet etmeyi falan
ama topik çok sessiz ne bu hal yaaa
o kadar bunaldım ki canım şu borçlarımız bitmeden gelmeyi bile düşünmüyordumOWNER neden gelmedın
citlin biraz canı sıkkındı dün ondan katılmamıştır sohpeteevet geçen haftadan beri bir sessilik hakim topikte...ama olmuyor böleee
kalplerasi, sehker, turkuaz, citl yoklar...cilt arada giriyor ama sessiz kalıyorr
o kadar bunaldım ki canım şu borçlarımız bitmeden gelmeyi bile düşünmüyordum
yani size yansıtmakta istemiyorum çok fazla üzüntümü oda vardı..
ama özledim duramadım daha fazla
citlin biraz canı sıkkındı dün ondan katılmamıştır sohpete
isyan geçmiş olsun çok eşine allahtan acil şifalar diliyorum kuzum
o kadar bunaldım ki canım şu borçlarımız bitmeden gelmeyi bile düşünmüyordum
yani size yansıtmakta istemiyorum çok fazla üzüntümü oda vardı..
ama özledim duramadım daha fazla
kuzum geçmiş olsun sadaka verin ihmal etmeyinyaaa kızlar bize nazar değdi galiba...tam eşim iyileşiyor dedik dün arabayı sanayiye götürdüğünde ayağı kaymış..burkulmış..say ayağı şişti yürüyemiyor..birde bugün işe başladı..şimdi doktore görünecek...arka arkaya geliyor hep..Allah beterinden korusun...:26::26::26:
günaydın kızlar beni merak etmişsiniz sormuşsunuz sağolun canlarım
herşey yolunda şükür
haklısınız kızlarr
eflinam canım dikkatli olun harcamalarınızda sonradan siz çekiyorsunuz sıkıntısını
eşimle konuştum herşeyi kabul etti ama bi gelişmede yok malesef
hafta sonu mob.taksidini ödemiş bu hafta da başka bir taksit ödeyecek ama benim sıkıntım şu ki ben söylemeden eşim yapmıyor
kendisi düşünebilsin istiyorum..
hep ben mi arkasından ittirecem canım.
neyse az kaldı allaha şükür ki bitsede kurtulsak hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?