Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
merhaba herkese evet forumda sessizlik hakim yada bilmiyorum eski tadı tuzu yok artık...bu arada yarında benim eşimin doğum günü hediyesini aldım ama nasıl birşeyler hazırlarım bilmiyorum kafamda olan yarın sabahtan moralsiz keyifsiz onunla konuşmak o muhtemelen dışarda yiyelimmi der bende çok canım sıkkın hastayım evde yiyelim derim bi pasta yapmayı düşünüyorum annemlere götürüürüm biz yemeği yedikten sonra annemler pastayla gelip sürpriz yaparız ona

aslında herkez gelse aynı tadı var ama kimse girmiyor..terki diyar oldu ne yazıkki

sen ne hediye aldın eşine :44::44::44: ben aile olsun istemiyorum..bu evli olarak ilk doğum günümüz

moon nasılsın tatlımmmmm

semiks hamilelik nasıl gidiyor tatlım
bebişinin cinsiyeti ne zaman belli olcak merak ediyorum

Eşofman takımı aldım canım ihtiyacı vardı zaten...

aaa evet kesinlikle süper bir fikir bu...bende bakayımm eşiminde ihtiyacı varr

bende iyiyim tatlım çok şükür
ben giriyorum hergün ama kimse yok sohbet yok bakıyorum öle
artık eskisi gibi değil burası tadı kalmadı hiç

yaa evet kimse girmiyor..girse bile yazmadan çıkıyor...doğal olarak tadı kalmıyor

sakız çiğneyelimmi

aaa evet kesinlikle süper bir fikir bu...bende bakayımm eşiminde ihtiyacı varr

yaa evet kimse girmiyor..girse bile yazmadan çıkıyor...doğal olarak tadı kalmıyor

sakız çiğneyelimmi

evet tatlım öyle oldu buralar toparlanır umarım
çiğneyelim canım hemen alıyorum bi tane

sen napıosun anlat bakaım...bir ara köklü temizliğe girip çıkamamıştınn

attım ağzıma falım naneli

aldım hemen sakızımı
adet oldum bu ay çok rahat geçti şoktayım
dün ilk sarma deneyimimi yaşadım bugün yicez bakalım sonuç ne olcak
artık sebze yemeği falan yapıyorum biraz zorlanıyorum ama olsun
köktü temizliğin yerinde yeller esiyo artık ahh gitti emeklerim
yenisini yapcam bi kaç gün sonra
sende ve var ne yok tatlım eşin için geçmiş olsun yazdım umarım görmüşsündür
doğum günü için pastayı kendin yap çok hoşlarına gidiyo ben kendim yapmıştım kocişim şok olmuştu

ben geliyorum kimse olmuyor
ben gidiyorum herkes toplanıp konuşuyor
gelinlik bakmaya başla dedi nişanlım gıcık oldum emredersin dedim insan böyle şeylerde nişanlısını alıp beraber bakıyor işi gücü bırakıyım istersen dedişu şeytanın kazığı ile kovalayasım var onu...

ya gelin konuşalım canım sıkılıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yemegimi yedim mutfakta cay ve sigara keyfi yapicam nede olsa patron beyler yok..
Telden giriyorum yazmasi zor oluyomus...
Bu arada ben hala hasta olmadim 2 gunluk gecikme soz konusu
ama heveslenmiyorum bu hep basima geliyor neticede

İyi canim cok sukur bulantilarim cok fazla sadece bisey yiyemiyorum 12. haftadayiz. Sanirim 3 ya da 4 hafta sonra cinsiyet belli oluyo. Sen neler yaptin???

göbişinde oluyordur artık yavaş yavaş ne tatlı yaaa
merakla bekliyoruz canım dikkat et kendine beslenmene zorlada olsa yemeye çalış
bebişine ve kendine iyi bak

temizlik 3 gün sürüyor kirlenmesi 1 gün bile değil valla..anlayabilemedim ben bu işi
hadi çiğneyelim o zaman
yazdığını gördüm kuzum..çok tşk ederim..inş geçiyor artık..ağrıları iyice hafifledi. :26::26:
kuzum zamanım olsa kendim yapıcam hepsini zatenn ama işten ben 5'te çıkıyorum eşimde aynı..benden 5 dk sonra eve geliyor..pasta yapmaya kalksam kesin anlar..o zamanda anlamı kalmazkii.. düşün düşün kafayı yicemm

hoşgeldin tatlım
kovala tatlım nişanlını hak etmiş
ben işimi bıraktım geldim konuşcam diye

aahhh kuzum bu erkekler hep böle..onlar biz kadar ince düşünemiyorlar galiba..sen beğeniceksin o da almaya gidcek bu kadar basit işte onlarca sen kızmışın zaten anlar merak etme birkaç güne kadar beraber bakalım der..olmazsa izin gününüzde yada bulultuğunuzda hadi gelinlik bakalım de..erkekler böle böle öğrenecekler...
hadi konuşalımmmm

Yemegimi yedim mutfakta cay ve sigara keyfi yapicam nede olsa patron beyler yok..
Telden giriyorum yazmasi zor oluyomus...
Bu arada ben hala hasta olmadim 2 gunluk gecikme soz konusu
ama heveslenmiyorum bu hep basima geliyor neticede

ohhh afiyet olsun şekerimm ben yemeğe çıkmadım sevmediğim yemek vardı
tost-çay atıştırdım işte sigara yokkkkkk hem bebek diyorsun hem sigaraya devamm olma ölee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…