- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.321
temizlik 3 gün sürüyor kirlenmesi 1 gün bile değil valla..anlayabilemedim ben bu işi
hadi çiğneyelim o zaman
yazdığını gördüm kuzum..çok tşk ederim..inş geçiyor artık..ağrıları iyice hafifledi. :26::26:
kuzum zamanım olsa kendim yapıcam hepsini zatennama işten ben 5'te çıkıyorum eşimde aynı..benden 5 dk sonra eve geliyor..pasta yapmaya kalksam kesin anlar..o zamanda anlamı kalmazkii.. düşün düşün kafayı yicemm
gelir yanıma..ben yemek yaparken hep yanımda oturur yada yardım ederrica ederim canım Allah şifa versin hastalık vermesin kimseye :26:
hımm pasta için bi kaç saatliğine annenlere gitsen orda yapsan olmaz mı ki :44:
iş dönüşü eve gelirken alırsın :44:
yemeklerini akşamdan yaparsın yarına yapıyorum diyip gelmez herhalde yanına:26:
gelir yanıma..ben yemek yaparken hep yanımda oturur yada yardım eder
pastayı yapmaya kalksam eve ondan 1-2 saat geç giderim o da olmaz..geçen hafta hastane yüzünden izin almasaydım ne güzel yarım gün izin alıp pastamı yemeğimi yapıcaktım...güzelce hazırlancaktım...hepsi mahvolduu
ayarlarsın tatlım sen ben sana güveniyorum
pastayı hazır al ol zaman canım kendini çok sıkma
üstüne hoş bi not yazdırırsın öylede hoş olur :26:
yemek için bişi diyemicem şimdi bulamadım fikir
bulursan söle kuzummm
gelir yanıma..ben yemek yaparken hep yanımda oturur yada yardım eder
pastayı yapmaya kalksam eve ondan 1-2 saat geç giderim o da olmaz..geçen hafta hastane yüzünden izin almasaydım ne güzel yarım gün izin alıp pastamı yemeğimi yapıcaktım...güzelce hazırlancaktım...hepsi mahvolduu
annemin ev çok uzak...bana gelmesi bir sorunn..sevdiği yemekleri annene yaptırsan olabilirmi :44:
iyiyim çok şükür canım.valla gelsede rahatlasam adam hala getirmedi yav kırıcam kafasını.
canım valla hazırlıklar zor geçiyormuş işte maddi manevi sıkıntılar aileler derken kızlar baya bunalmışlar yazık
benimde içim karardı okumaktan çıktım hemen
Herkeste var o kuzum, bizden geçti şimdi onlarda sıra. ahh ah. Hatırlamak istemiyorum o stres neydi öyle.sen 5-6 ay önce burayı okusaydın aynı o topik gibiydii hatta onlar iyi bile sayılırr
ben oruçyum:116:
maşallahhh canımm rabbim hayırlısyla kucağınada almayı nasip etsin inşşş
rabbim kimseye arattırmadan versinn
iyim canım aslında birazcık başım ağrıyoo:26:
pc gönderin banaaa
üfff hala gelmedi sinir oldumm
ya benim enazından birazda olsa çalışyoo
seninki gelmesi baya sürdüü ama canımm
kızlar bende evlediğimden bu yana tek tük eşya aldım geçen ay eşine 2 hırka aldırdım
dünde 1 gömlek 1 kazak aldırdım
eşim sonra sordu çantan varmı alalımmı die
yok ama şimdi almayalımm dedim kıyamadıım yine kocama
eşim beni çok şaşırttı ilk kez kendisi düşünerek bana sormadan bi hediye almışş
(parfüm almış yanii)
ne güzel kuzum aferim eniştemizee
2013 gelinleri topiğini geziodum..kendimi garip hissettim..gelinlik-nişanlık bakıyorlar..ev eşyalarına dertleniyorlarr...aynıı bizzz..bir zamanlar öleydik be yaa
Ben doğtaştan aldım kuzum baza istedim başlıgınıda yüksek olarak seçtim. Şimdi fotograf çekebileceğim bişey yok gösteremiyorum başlıgı ama yatak odası takımımcanım doğtaşın modellerine baktım ama pek ısınamadım canım benim yatak başım ya yüksek olmalı yada yatak başındaki komidinleri ile birleşik olmalı
saol canımcığım...dediğin gibi modokoyada bakacağım canım daha olmadı bu evgördekini alırım kuşum sen hiç aldınmı evgörden mobilya yada alan tanıdıkların varmı sağlamlığı hakkında bir bilgin varmı ?sorma kayınvalide yaptırıcak bende şaşırdıminşallah canım
perşembe eşimim doğum günü ama hediyem bile yok dahaparamda yokk
birde izinde alamıcam öğleden sonra geçen hafta izinliydim zaten..
ne yapıcam kızlar bana akıl verinnn :44::44::44:
canım evde yemek falan yapıcksın zaten. traş mak bakıyodun ne oldu iş yerinden falan birinden borç alsan olmazmı :26: ben eşime playstation aldım ya oda bana yılbaşı hediyesi galaxy s3 alıcakmış aldırmadım çok istememe raağmen daha zamanı değil değil dimiiiii
canım eşinle aran iyi olsun bak ödeniyomus borçlar sorun olmamasına sevindim
ben mutfakta 2 saat kalsam eşim gelmez ortalığı topladığımı sanar
kendim gibi düşündüm senide
ben geliyorum kimse olmuyor
ben gidiyorum herkes toplanıp konuşuyor
gelinlik bakmaya başla dedi nişanlım gıcık oldum emredersin dedim insan böyle şeylerde nişanlısını alıp beraber bakıyor işi gücü bırakıyım istersen dedişu şeytanın kazığı ile kovalayasım var onu...
ya gelin konuşalım canım sıkılıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
annemin ev çok uzak...bana gelmesi bir sorunn..
aklıma şu geldi..ben bu akşam çıkışta otobüsle gideyim..daha erken varıyorum..
pastaneye uğrarayım sipariş vereyim..perşembe günü 16:45'te evime getirsinler..
ev yemeklri yapan bir yer var bizim orada..oraya gideyim..2-3 çesit yemek sipariş edeyim onlarda 16:30'da getirsinler..salona masaya güzel bir sevis açayım..şıkır şıkırda giyineyim tamamdır..
tabii bunun için o gün 1 saat erken çıkmam lazım
olabilir canım öyle yap sen kendini hazırlada
yemek pasta halledilir
Selam kızlar
nasılsınız?
Adet agrıları yine beni benden alıyo.
Gece 5e kadar kıvrandım. Eşimde uyuyamadı.
Herkeste var o kuzum, bizden geçti şimdi onlarda sıra. ahh ah. Hatırlamak istemiyorum o stres neydi öyle.
Benim eşim kendine ne alırsa aynısını alıyo bana.
Geçen ayakkabı bakıyoruz adama bunun bayan için olanı varsa onuda alabilir miyiz diyo. Dedim napıyım be ben onu.
Öylede güzel hediye seçer yani.
Ay bende hala bakıyorum onlaraa. Nasıl heyecanlı nasıl mutlular. İnşallah hayal kırıklıkları, çakıl taşları olmaz o yolda..
Ben doğtaştan aldım kuzum baza istedim başlıgınıda yüksek olarak seçtim. Şimdi fotograf çekebileceğim bişey yok gösteremiyorum başlıgı ama yatak odası takımım Eki Görüntüle 580427 Aynalı olan dolabım. Eki Görüntüle 580428 yatak başlıgımda buna benziyo, benim başlık yok galiba.
Doğtaşın mekanizmasına vuruldum ben. İç dizaynı harikaydı sırf onun için aldım diyebilirim. Çok zor şu eşyalara karar vermek ya.
İnşallah gönlünden geçeni bulursun.
Ben evgörden senin begendiğinin siyahını begenmiştim ama eşim gidip baktı mdf değil suntalem vs bişeyler dedi ben pek anlamıyorum ama uzun süreli kullanılacak şeyler değil dedi. 3-4 senede mobilya değiştirirsek alalım dedi. Bende çok begenmiştim. :97:
Eşin sensiz uyumaz mı?
O zaman girsen mutfaga?
Bak pasta yapıcaksan zaten pandispanyanın bi gün beklemesi gerek onu bi gün yap yemek yaparken at pişsin, süslemesini ertesi gün yap. 2-3 güne yay. Pasta dolapta bozulmaz.
Pirinçli pasta yapabilirsin hemde çok kolay.
Valla aklıma başka bişey gelmiyo ama ihtiyacı olan bişeyi alırsan hem gereksiz harcama yapmamış olursun hemde hediyesiz geçmemiş olur. En güzel hediye sensin bi kereee.
Benim kullandıgım telefon o kadar kötü ki eşim değiştirelim diyo ama alıcakken iyi bişey alıyım diye bekletiyorum. Çok pahalılar ya of.
Ay ne güzel yaa. Eşim hemen geliyo elim ayagıma dolaşıyo yapıcagımıda yapamıyorum.
Valla ben bi kez götürdüm eşimi o da parasını konuşsun diye.Sonra o görmesin diye hep tek gittim yada o kapıda bekledi. Tek olursan yada fikir alabiliceğin biriyle gidersin sen de canını sıkma. Ben annemden fikir almıştım. Nişanlının şimdi çalışması gerek, hem evle de o ilgilenmiyor mu?
Üstüne gitme canım şimdi ikinizde patlamaya hazır bomba gibisiniz. :26:
KALPLERARASI ıle ısyanın eslerı aynı gun dogmuslar
Bende esıme bu aksam pıjema almak ıstıyorum :2:
perşembe günüymüş canım eniştenin doğum günü:26:yarınmı isyanın eşinin doğum günü de ???
benim evin manzarası çok güzel
şimdi evde olup manzarayı izleyip çay içmek isterdim
burası çok sıkıcı bee
aynenn öleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?