Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

rica ederim canım Allah şifa versin hastalık vermesin kimseye :26:
hımm pasta için bi kaç saatliğine annenlere gitsen orda yapsan olmaz mı ki :44:
iş dönüşü eve gelirken alırsın :44:
yemeklerini akşamdan yaparsın yarına yapıyorum diyip gelmez herhalde yanına:26:

gelir yanıma..ben yemek yaparken hep yanımda oturur yada yardım eder
pastayı yapmaya kalksam eve ondan 1-2 saat geç giderim o da olmaz..geçen hafta hastane yüzünden izin almasaydım ne güzel yarım gün izin alıp pastamı yemeğimi yapıcaktım...güzelce hazırlancaktım...hepsi mahvolduu

ayarlarsın tatlım sen ben sana güveniyorum
pastayı hazır al ol zaman canım kendini çok sıkma
üstüne hoş bi not yazdırırsın öylede hoş olur :26:
yemek için bişi diyemicem şimdi bulamadım fikir

eşine güzel bir mektup yaz iş yerine kargola canım. akşam eve gidince de pastayı birlikte yapın bence vaktin yok çünkü eğlenirsiniz hem. sonra birlikte pasta yersiniz. yemeğini 1 gün önceden yap iştende yarım saat erken çıktınmı sofranı hazırlamaya zamanın olur. gecede güzelce giyinir gönlünü yaparsın kocanın ohh mis gibi işte

şehkerim,isyanım hak vermenize sevindim valla...
isyancığım ben istanbul'dayım canım nişanlım adana 'da gelinliğimi ben istanbul'da diktiricem nişanlım her provada vermek için nakit para yollayacak hesap numarama belkide uzak olduğumuz için dedi ama ama ben beklerdim ki beni bekle ben geliyim istanbul'a beraber bakarız diye ama yok nerde ben çok uğraştırırmışım kolay beğenmezmişim kalebodur davasında ders aldım dedi bütün gün gez bişey beğenmedin oturduk dö...zün ütüne dedinişanlığımıda istanbulda diktirdim milletin nişanlısı yanında bizim ki işkolik 1 gün izin alıp gelemedi düğündede bu heyecanları yaşayamıycam sanırım ben bir adanaya gideyimde bu hafta giriyim aklına...

bu arada isyancığım eşinin doğum günü için bence bir pasta al ama işten 1 saat erken çıksan küçük balonlar alsan şişirip etrafa at güzel bir masa yemek yapmasanda olur al hazır mezelerden serpiştir sofraya dışarda niye bayıcan o kadar parayı evinde daha güzel şeyler yaparsın hediyede boşver onun en güzel hediyesi sensinbu ay alamadın rahatladığın zaman nakit konusunda o zaman beklemediği bir anda verirsin hediyeni daha güzel olur hem...bende yılbaşı hediyesi ne alsam diyordum ama almayacağım kendi üstüme alıcam 3 aydır kendime bişey alamıyorum evimize eşya almaktan peeeeeeeeeeeeeh hem ona çamaşır,bulaşık,kurutma makinası aldım yeter ona bu hediye 1 sene

Son düzenleme:
sevdiği yemekleri annene yaptırsan olabilirmi :44:
annemin ev çok uzak...bana gelmesi bir sorunn..

aklıma şu geldi..ben bu akşam çıkışta otobüsle gideyim..daha erken varıyorum..
pastaneye uğrarayım sipariş vereyim..perşembe günü 16:45'te evime getirsinler..
ev yemeklri yapan bir yer var bizim orada..oraya gideyim..2-3 çesit yemek sipariş edeyim onlarda 16:30'da getirsinler..salona masaya güzel bir sevis açayım..şıkır şıkırda giyineyim tamamdır..

tabii bunun için o gün 1 saat erken çıkmam lazım

Selam kızlar
nasılsınız?
Adet agrıları yine beni benden alıyo.
Gece 5e kadar kıvrandım. Eşimde uyuyamadı.

sen 5-6 ay önce burayı okusaydın aynı o topik gibiydii hatta onlar iyi bile sayılırr
Herkeste var o kuzum, bizden geçti şimdi onlarda sıra. ahh ah. Hatırlamak istemiyorum o stres neydi öyle.

Benim eşim kendine ne alırsa aynısını alıyo bana.
Geçen ayakkabı bakıyoruz adama bunun bayan için olanı varsa onuda alabilir miyiz diyo. Dedim napıyım be ben onu.
Öylede güzel hediye seçer yani.

ne güzel kuzum aferim eniştemizee

2013 gelinleri topiğini geziodum..kendimi garip hissettim..gelinlik-nişanlık bakıyorlar..ev eşyalarına dertleniyorlarr...aynıı bizzz..bir zamanlar öleydik be yaa

Ay bende hala bakıyorum onlaraa. Nasıl heyecanlı nasıl mutlular. İnşallah hayal kırıklıkları, çakıl taşları olmaz o yolda..
canım doğtaşın modellerine baktım ama pek ısınamadım canım benim yatak başım ya yüksek olmalı yada yatak başındaki komidinleri ile birleşik olmalı
Ben doğtaştan aldım kuzum baza istedim başlıgınıda yüksek olarak seçtim. Şimdi fotograf çekebileceğim bişey yok gösteremiyorum başlıgı ama yatak odası takımım Aynalı olan dolabım. yatak başlıgımda buna benziyo, benim başlık yok galiba.
Doğtaşın mekanizmasına vuruldum ben. İç dizaynı harikaydı sırf onun için aldım diyebilirim. Çok zor şu eşyalara karar vermek ya.
İnşallah gönlünden geçeni bulursun.

Ben evgörden senin begendiğinin siyahını begenmiştim ama eşim gidip baktı mdf değil suntalem vs bişeyler dedi ben pek anlamıyorum ama uzun süreli kullanılacak şeyler değil dedi. 3-4 senede mobilya değiştirirsek alalım dedi. Bende çok begenmiştim. :97:
perşembe eşimim doğum günü ama hediyem bile yok daha paramda yokk
birde izinde alamıcam öğleden sonra geçen hafta izinliydim zaten..

ne yapıcam kızlar bana akıl verinnn :44:
:44::44:

Eşin sensiz uyumaz mı?
O zaman girsen mutfaga?
Bak pasta yapıcaksan zaten pandispanyanın bi gün beklemesi gerek onu bi gün yap yemek yaparken at pişsin, süslemesini ertesi gün yap. 2-3 güne yay. Pasta dolapta bozulmaz.
Pirinçli pasta yapabilirsin hemde çok kolay.
Valla aklıma başka bişey gelmiyo ama ihtiyacı olan bişeyi alırsan hem gereksiz harcama yapmamış olursun hemde hediyesiz geçmemiş olur. En güzel hediye sensin bi kereee.

Benim kullandıgım telefon o kadar kötü ki eşim değiştirelim diyo ama alıcakken iyi bişey alıyım diye bekletiyorum. Çok pahalılar ya of.

ben mutfakta 2 saat kalsam eşim gelmez ortalığı topladığımı sanar
kendim gibi düşündüm senide

Ay ne güzel yaa. Eşim hemen geliyo elim ayagıma dolaşıyo yapıcagımıda yapamıyorum.

Valla ben bi kez götürdüm eşimi o da parasını konuşsun diye. Sonra o görmesin diye hep tek gittim yada o kapıda bekledi. Tek olursan yada fikir alabiliceğin biriyle gidersin sen de canını sıkma. Ben annemden fikir almıştım. Nişanlının şimdi çalışması gerek, hem evle de o ilgilenmiyor mu?
Üstüne gitme canım şimdi ikinizde patlamaya hazır bomba gibisiniz.
:26:

Son düzenleme:

olabilir canım öyle yap sen kendini hazırlada
yemek pasta halledilir

KALPLERARASI ıle ısyanın eslerı aynı gun dogmuslar

Bende esıme bu aksam pıjema almak ıstıyorum :2:

aa ben dün yatak odası eklemiştim buraya dimi hay hakkını bin yaşa haha canım ya bende daha yakından görmedim ama bunu çok beğenmiştim bu arada seninkinin yatak başıda çok güzelmiş ya uf zor işler gidip yakından bakmak en iyisi zaten canım...gelinlik olayına gelince bende senin gibi fiyat konuşsun anlaşılsın diye gelmesini istiyorum neyse hayırlısı olsun ama dediğin gibi sanırım annemden fikir alıcam maalesef etrafımda fesat arkadaşlarım olduğu için onlara güvenmiyorum annemle gitmek en doğrusu canım...bu arada dediğin gibi bu aralar strest topuyum nişanlım elim cebimden çıkmıyor diyor bu ev sürekli bişey istiyor dedi bende sen kaşındın diyorumbizim karşıdaki daireyi 145 bin tl ye almışlar 200bine kadar çıkmış masrafı biz evi 165 bine aldık hala içiyle uğraşıyoruz of offfffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…