- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.581
Telden giriyorum uzun yazamicam
bence sakin verme altin
ilerisini dusun bunun hastaligi sunu bunu olur ohtiyaciniz olur.
Zora girin biraz yada erteleyin isteklerinizi
altin bi tane satsan arkasi gelir elde
bisey kalmaz
ben elimi verdim kolumu kaptirdim..
kıs işte o sevgili kp ve kv ciğin. cici insanlar, işte o altınları vermiyorlar çok para aldı diyodun azcık ondan veriversinler. senin ailen ev verdi.seni verdi daha ne versin.
kv ciğin evet onu da anlıyorum taze gelin osen değilsin alsın tabii koltuk para var alıyor da... önce hele sizden altıklarını versinler.
bunu duydum ya daha bilezik vermene gönlümmmmmmmmmmm hiç razı gelmez..
eşinin ailesi yapmıyorsa kendi aileside yapmasın bence,
perdeler şimdilik yarım olsun balkonu kapatsınlar ama çamaşır makinesi olrda olcakmış
herşey tam olmasın onlarda belki görür yardım ederler.
Valla bi taraf yapıyorsa diğer taraf hep yapana güweniryor çoğunlukla
işte o kocası ailesinden o altınların yerine para alsın azcık. hep kızın ailesine alışmasın.
kocası kendine bişey almıyor evet fedakarlık ama kadınların evlilikde yaptıkları fedakarlıklar o kadar çokki bu topic yetmez herhalde yazmama.ayrıca evin içini şu kadara istediğin gibi yaptırırız diyordu yaptırsın bence.
he tül perde vs ile bir süre idare edebilir fikrindeyim ama evin içinde tadilat kalmasın. çok zor evin içinde usta olması.
tabii herkesin kendi fikri canım, seninkine de elbette saygı duyuyorum. ama tecrübelerim vermesin diye düşündürüyor. vermeye sıcak bakamadım açıkcası :26:
bence sakin verme altin
bisey kalmaz
bence sakin verme altin
bisey kalmaz
deneyimli hatunlar verme diyor kuzum...iyi oku bunları...sana mailde de yazdım..eğer taksitle ödeyebilme imkanınız varsda o şekilde alın...halılar kalabilir..biraz açıklık kalsın..çok açık kanal yerleri paspas ile kapatırsın..borçlar biter yaza falan inş..rahatladığında halıya falan bakarsın..hem daha halıların yepyeni...3 ay kullandığın halılar ne olacak hurdayamı ayrılacak :44::44::44:
herkes mi yaralı müzdarip yahuuu
yani kıslar herkes mi mağdur. bize bu saatten sonra mağdurumda mağdurum mağdurumda mağdurum demek düşer veeeee akıllanmak.
herkes mi yaralı müzdarip yahuuu
yani kıslar herkes mi mağdur. bize bu saatten sonra mağdurumda mağdurum mağdurumda mağdurum demek düşer veeeee akıllanmak.
bu konuda bende mağdurummm...gitti altıncıklarımmm...ama araba almasaydık şimdi hepsi borca gidecekti...o yüzdende biraz içim rahat..en azından elimde bir mal varlığım var...ama keşke borcumuz bu kadar fazla olmasaydı..okul parası ekstra çıkmasaydı benimde altınlarım kenidime kalsaydı...çok imreniyorum ailesi yardım edip borçsuz harçsız evlenen çiftlere...biz 2 günde bir hesap yapıyoruz evlendiğimizden beri...ne kadar kötü bir durum..en güzel aylarımız hesap kitapla geçiyor
bencede vermesin altınları eşi babasından borç istesin sonra onlarda parayı geri ödemesin nede olsa kp verdikleri altınlarıda onlar geri vermedi
kızlar bu arada dün perdeci aradı beni kv perdeyi aldığımızdan beri 3 aydır para vermemiş oraya sanrım bizim üstümüze atıcaklar yükü ama almaya hiç niyettim yok. geçen ay 1 kere ödeyin derken demekki 3 aylık ödemeyi kastediyomuş çok sinirlendim düneşime dedim konuş annenle bakalım ne dicek ama oda çekinir söyleyemez ben ararım kabul etse ama etmezki
bencede vermesin altınları eşi babasından borç istesin sonra onlarda parayı geri ödemesin nede olsa kp verdikleri altınlarıda onlar geri vermedi
kızlar bu arada dün perdeci aradı beni kv perdeyi aldığımızdan beri 3 aydır para vermemiş oraya sanrım bizim üstümüze atıcaklar yükü ama almaya hiç niyettim yok. geçen ay 1 kere ödeyin derken demekki 3 aylık ödemeyi kastediyomuş çok sinirlendim düneşime dedim konuş annenle bakalım ne dicek ama oda çekinir söyleyemez ben ararım kabul etse ama etmezki
sonuç itibariyle hala versin diyon muuuu
Vala ben neye hayranım biliyomusnuz evlenirken yardım eden ailelere nasıl hevesleniyom benim kayınvaldemlerin hiç bir yardımı olmadı olmadığı gbi bana halı alınsa onda alınmış bna perde onada per bide lc tv alırken elektirik süpürgesi hediye etmişler onuda kendi almış bana danışmadan benim var die ben bazen düşünüyom ailemiz bizi okuttu güzel bi hayat yaşayalım die olmayınca olmuyo
Esimin ailesine karsi o kadar doluyum ki
biri bi laf siylese tum nefretimi kusucam..
Hepsinden igreniyorum.
Allaha havale ediyorum
bizim cektiklerimiZi Rabbim yanlarina birakmasin
ozellikle de kb bozuntusunun..
Dusundukce fena oluyorum
tabi esimde melek degil onun hatalarida cok
Hepsinden igreniyorum.
Allaha havale ediyorum
Dusundukce fena oluyorum
Olmayınca olmuyor be kuzum, şans denen şey para ile satılsa kredi çeker yinde alırım.
Ama bu uyanık bencil davranışlarının sonucunda kendilerinden soğuyacağımızı hesaba katmıyorlar ki.
İmkanı olmayanlara asla lafım olmaz, ama imkanı olupda çakallık yapanı Allaha havale ediyorum.
Vala ben neye hayranım biliyomusnuz evlenirken yardım eden ailelere nasıl hevesleniyom benim kayınvaldemlerin hiç bir yardımı olmadı olmadığı gbi bana halı alınsa onda alınmış bna perde onada per bide lc tv alırken elektirik süpürgesi hediye etmişler onuda kendi almış bana danışmadan benim var die ben bazen düşünüyom ailemiz bizi okuttu güzel bi hayat yaşayalım die olmayınca olmuyo
Hepsinden igreniyorum.
Allaha havale ediyorum
Dusundukce fena oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?