Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

deneyimli hatunlar verme diyor kuzum...iyi oku bunları...sana mailde de yazdım..eğer taksitle ödeyebilme imkanınız varsda o şekilde alın...halılar kalabilir..biraz açıklık kalsın..çok açık kanal yerleri paspas ile kapatırsın..borçlar biter yaza falan inş..rahatladığında halıya falan bakarsın..hem daha halıların yepyeni...3 ay kullandığın halılar ne olacak hurdayamı ayrılacak :44::44::44:

canlı örnek yenidendoğdum bu sana.. arkadaşımız kaç kere anlattı hatırla
ama genede sen bilirsin istersen ver yani bileziklerinden ( SAKIN VERME )

Ben kocamin benden aldigi altinlari biriktirip tekrar
almayi dusunuyorum
o derece uzgunum yani bence altin son secenek olmali
idare etmeye calisin canim
o altinlarla araba alirsin belki

bende elimi verdim, baktım kolumuda alacaklar şimdi tırnağımı bile vermiyorum :)

herkes mi yaralı müzdarip yahuuu
yani kıslar herkes mi mağdur. bize bu saatten sonra mağdurumda mağdurum mağdurumda mağdurum demek düşer veeeee akıllanmak.

Yeniden doğdum
yerler parke olacağı için halılar için çok acele etme kuzum. Koltukların olduğu oturma bölümne mevcut halıyı ser
masanın olduğu bölüm boş kalsın. Benim salonda büyük ama halı çok sevmiyorum diye masanın altına sermedim.
Eşya tarzı eksikler için asla acele etmeeee

herkes mi yaralı müzdarip yahuuu
yani kıslar herkes mi mağdur. bize bu saatten sonra mağdurumda mağdurum mağdurumda mağdurum demek düşer veeeee akıllanmak.

bu konuda bende mağdurummm...gitti altıncıklarımmm...ama araba almasaydık şimdi hepsi borca gidecekti...o yüzdende biraz içim rahat..en azından elimde bir mal varlığım var... ama keşke borcumuz bu kadar fazla olmasaydı..okul parası ekstra çıkmasaydı benimde altınlarım kenidime kalsaydı...çok imreniyorum ailesi yardım edip borçsuz harçsız evlenen çiftlere...biz 2 günde bir hesap yapıyoruz evlendiğimizden beri...ne kadar kötü bir durum..en güzel aylarımız hesap kitapla geçiyor

bencede vermesin altınları eşi babasından borç istesin sonra onlarda parayı geri ödemesin nede olsa kp verdikleri altınlarıda onlar geri vermedi
kızlar bu arada dün perdeci aradı beni kv perdeyi aldığımızdan beri 3 aydır para vermemiş oraya sanrım bizim üstümüze atıcaklar yükü ama almaya hiç niyettim yok. geçen ay 1 kere ödeyin derken demekki 3 aylık ödemeyi kastediyomuş çok sinirlendim dün eşime dedim konuş annenle bakalım ne dicek ama oda çekinir söyleyemez ben ararım kabul etse ama etmezki

sonuç itibariyle hala versin diyon muuuu

allahım hiç karışma annesimi snet imzladı allahım hep aynı sorunlar ya

bizim ne şansımız varmış yaaa...borç içindeyiz hala borç yıkmaya çalışıyorlar..yazıklar olsun böle ailelere diyorummm ayy içim karadı yine yaaa

sonuç itibariyle hala versin diyon muuuu

buna ben tam iki ucu ...değnek diyorumm bir yandan maddi sıkıntı bir yandan altınn..off tam ortasında kalmakk
benim durumum daha farklıydı biliosunuzz...bize aileden bir kuruş yardım gelmedi..eşimle çok zorluk çektik..altınları vermemem insafsızlık olurdu o anda...zaten arabayıda altınlar boşa gitmesin..borçlara gitmesin diye aldıkk bizi bu hallere sokan aileler utansınnn

Vala ben neye hayranım biliyomusnuz evlenirken yardım eden ailelere nasıl hevesleniyom benim kayınvaldemlerin hiç bir yardımı olmadı olmadığı gbi bana halı alınsa onda alınmış bna perde onada per bide lc tv alırken elektirik süpürgesi hediye etmişler onuda kendi almış bana danışmadan benim var die ben bazen düşünüyom ailemiz bizi okuttu güzel bi hayat yaşayalım die olmayınca olmuyo

Esimin ailesine karsi o kadar doluyum ki
biri bi laf siylese tum nefretimi kusucam..
Hepsinden igreniyorum.
Allaha havale ediyorum
bizim cektiklerimiZi Rabbim yanlarina birakmasin
ozellikle de kb bozuntusunun..
Dusundukce fena oluyorum
tabi esimde melek degil onun hatalarida cok

Olmayınca olmuyor be kuzum, şans denen şey para ile satılsa kredi çeker yinde alırım.
Ama bu uyanık bencil davranışlarının sonucunda kendilerinden soğuyacağımızı hesaba katmıyorlar ki.
İmkanı olmayanlara asla lafım olmaz, ama imkanı olupda çakallık yapanı Allaha havale ediyorum.

al benden de o kadar.
Geçen gün konuşurken eşim dedi ki, şakayla karışık sende cadı görümcemi olacaksın,(Erkek kardeşim var benimde)
Kötü davranıp kendimden nefret mi ettireyim dedim sustu.
Acaba kendi ablasının yaptıklarını hatırladımı :)

zaten canım eşlerimizdede var aileni yıpratmak istemiyosan eşinide yıpratma

bende allaha havale ediyom kuzum kendi aileme 1 kuruş yardım edemiyom onları eli üstümde annem kadıncagız herseyimi yapar gönderir memleketler 2 kardeşim benim üniversite okuyo daha k.v diyoki işin rahat senin diyo ya kafayı yemmek elde deil

aynennn...tam duygularımı yazmışın...annem hep...tahtını yaptım ama bahtını yapamadım..kaderinde bu varmış diye
tek tesellim şükür eşim iyi bir insan...iyi bir aile babası oldu...borçlarına benden daha fazla takıntıda..herşeyi elinden geldiğince yapmaya çalışıyor..tek şükrettiğim durum buu:26::26:
serviste bir arkadaş var ağustosta düğünü var..kayınvalidesi kayınpederi üzerine titriyorlar..her hafta 1 kez gelinleirni görmeye geliyorlar..ev aldılar..arabalarını düğün hediyesi olarak vereceklermiş..ailenin durumu öle çokta iyi değil..k.peder diyomuşki geçik sıkınıtısına düşüp dertlenmeyin, en güzel yıllarını heba olmasın biz bugünler için çalıştık..elimizden geldiğinde hepsini öderiz..olurda yetişemezsek o zaman boynumuzu büker yardım isteriz diyormuş..bunları duydukça kötü oluyorum...ben 3 yıl nişanlı kaldım..k.validem bize taş çatlasın 3-4 kez gelmiştir...o da zorla davetle

hepınızın yazdıklarını okudum bu aksam cakallık yapıcam perdecıce fıyat cıkartıp en ıyısı sımdı bıraz bu sekılde kalmak 4-5 ay guneslıkle oturmalıyız dıyecegım :)))

esım babasından borc asla ama asla ıstemez
buarada egenınde dogum gunu
dogum gunuyapmak ıstıyodum
sanırım bu sartlarda oda olmayacak
üzülüyorum bu kadar zor sartlarda hıc yasamamıstım :S

neyse ısyancm bırazdan cıkacak bende yazamıcam :)

buarada mouuse cok uzuldum
perdecı neden moouse arıyorkı sonucta borc kv borcu :S
ya olmaz ınanın anlarım yanı yapamıyolar dersın atarsın altınları ama ya yapabılırken yapamamları

buarada turkuaz kv koltugu guzel egenın odasına koycagım eger alırsa kı alacak o kafaya koydumu yapar artık bu kadının becerısımı yoksa gelırın ıyı olmasımı bılemıcem

öğleden sonra size yenidendoğdumun yazdıklarını iletitim canlar..şimdi ben evime gidiyorum pasta yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…