- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.601
aynennn...tam duygularımı yazmışın...annem hep...tahtını yaptım ama bahtını yapamadım..kaderinde bu varmış diye
tek tesellim şükür eşim iyi bir insan...iyi bir aile babası oldu...borçlarına benden daha fazla takıntıda..herşeyi elinden geldiğince yapmaya çalışıyor..tek şükrettiğim durum buu:26::26:
serviste bir arkadaş var ağustosta düğünü var..kayınvalidesi kayınpederi üzerine titriyorlar..her hafta 1 kez gelinleirni görmeye geliyorlar..ev aldılar..arabalarını düğün hediyesi olarak vereceklermiş..ailenin durumu öle çokta iyi değil..k.peder diyomuşki geçik sıkınıtısına düşüp dertlenmeyin, en güzel yıllarını heba olmasın biz bugünler için çalıştık..elimizden geldiğinde hepsini öderiz..olurda yetişemezsek o zaman boynumuzu büker yardım isteriz diyormuş..bunları duydukça kötü oluyorum...ben 3 yıl nişanlı kaldım..k.validem bize taş çatlasın 3-4 kez gelmiştir...o da zorla davetle
Analar tahtını yaparmış bahtını değil diye boşuna dememişler be kuzum.
Şükür ki eşin iyi ya oda iyi olmasaydı ?
saol canım allah razı olsunallah kabul etsin canım inşaallah
yenidendoğdum evet okuyor beğeniyor ama yazamıyor sanırım
şimdi ne havadisler birikmiştir onda
cezası bitince gelince bir sürü konu olur işte
:26::26: rabbim şifa versin inşşAllah kabul etsin kuzum...
çatlıyor yenidendoğdum eminim...cezası bittiği anı görmek isterim..bütün topiklere saldıracaktırrşaka maka ama sarışın bombamı özledim yaaa
masatakvimimin yengesi hiç iyi değilmiş kızlar bu arada...gece birşey olmadı ise son durum buydu :26::26:
saol canımmmmallah kabuk etsin canım
bencede vermesin ne olursa olsun hem nasılda bitmiş o kadar paraa anlamadım bennhaftaya perşemde taşınacaklarmış kuzum..paraları bitmiş ne yazıkkii...şimdi balok penceresi, perde, halı için hiç para kalmamış ellerinde..maaşlarda bitmiş...bileziklerden versemmi diyor..sizede danışalım..
benim fikrim sonuçta kendi evi için harcayacağı için birkaç tane bilezik vermesinde sorun görmüyorum..sonuçta bilezik boşa değil kendi evine gidiyor
Parktaki dehşet anı saniye saniye kamerada !!! lll Kartal Bebeği Kaçırıyor !!! lll - YouTube allahım sunu izleyin inanılır gbi değil :26::26::26::26:
Artik ailemde yapinca zoruma gidiyo verme anne bisey
diyorum..
Esimin ailesi olsek umurlarinda olmaz 2 aydir ne kv ne kb bi
kez aramadi beni digerleride hakeza..
Gelde deger vr sev boylelerini
esime soyleyincede bun ne yapayim nur babam beni gorunce
yolunu degistiriyor doyo
Mazallah bisey isterim diye
saol canım allah razı olsun
çatlıyodur yazamıyorum dei ama okudum okudum her şekilde yetişiyo bizeee
:26::26: rabbim şifa versin inşş
saol canımmmm
bencede vermesin ne olursa olsun hem nasılda bitmiş o kadar paraa anlamadım benn
hoş 15bin şu zamanda çokda para değil mutfak yaptırıyo malum
aman yarabbim ucuz kurtuldu bebekk:18::18::18:
Artik ailemde yapinca zoruma gidiyo verme anne bisey
diyorum..
Esimin ailesi olsek umurlarinda olmaz 2 aydir ne kv ne kb bi
kez aramadi beni digerleride hakeza..
Gelde deger vr sev boylelerini
esime soyleyincede bun ne yapayim nur babam beni gorunce
yolunu degistiriyor doyo
Mazallah bisey isterim diye
aman kuzum gelmesin boşver hem fedakar olmayıp hem gelse laf carpsa ne yapacan benim k.v her hafta sonu bizde kalmaya geliyo yatıyo bi hafta sonum var hiç bir fedakarlığıda yok aynı sehirseyiz bide yatıyo geliyo beni yanlış anlamayın gelsin ben misafiri cok severim ama benim eşim esnaf old geç geliyo eve bende sabh erken kalktığım için bi tek hafta sonumuz var dogru dürüst ama hic anlayıs yok eşimle oturup bi film zileyemiyom sohbet edemiyom 3 haftadır geliyo :26::26:
aman kuzum gelmesin boşver hem fedakar olmayıp hem gelse laf carpsa ne yapacan benim k.v her hafta sonu bizde kalmaya geliyo yatıyo bi hafta sonum var hiç bir fedakarlığıda yok aynı sehirseyiz bide yatıyo geliyo beni yanlış anlamayın gelsin ben misafiri cok severim ama benim eşim esnaf old geç geliyo eve bende sabh erken kalktığım için bi tek hafta sonumuz var dogru dürüst ama hic anlayıs yok eşimle oturup bi film zileyemiyom sohbet edemiyom 3 haftadır geliyo :26::26:
ya götürsüyseydi kartal hiç bulunma ihtimalide yok :18::18:
Esimin ailesinin gelmesini istemiyorum ki artik
allah muhafaza yerdi bebişiii:18::18::18::18:
cilt bende sana katılıyorum her iki lafındab biri bilezik bozduram oluyo yenidendogdum
kıss azıcık rahat dur kalsın yok say onlarıı kzıyorum bak sanaaa
bence senin k.v. para bol kuzum onlar vermiyolar
parası olmayan insan yeni koltuk takımı almaya kalkmaz
hem senin evin yeni döşendi
ne halısı bu ben anlamadım:26:
perde uymayabilir ama halı neden anlam veremedim:44::44::44:
perdeye bakmaya gitmiştik aldık sipariş verildi ama kadın çok biliyo ya krem salon takımına beyaz perde aldırdı bana. jetonum sonra düştü ertesi gün gittim krem perde aldım 130 tl fiyat farkı vardı onu verdim siparişide onların onayında verdiğim için benim adıma olmuş oldu. geçen ay eşime demiş ki bu ay siz ödeyin sanki ödemişlerde bu zamana kadar. dün aradıklarında nevrim döndü resmen. insan nasıl böyle olabilir anlamıyorum. nasıl bu kadar rahat olabiliyolar. geçen akşam kp bide diyo ki iyi kalktınız onca şeyin altından dalga geçer gibi. ama bişey diyemedim işte eşimi ezmek istemedim. yoksa sayenizde babacım der otururdum aşağı ahhh içimde o kadar çok şey varki ama sadece buraya yazabiliyorum işte.
bide ölemi diyo ara sölesin eşin baba biizm maaş bitti yardım edin ödemememişsimiz perdeyi deyin bende maaşımdan kesildi perde parası hep yeni bitti şükür kiiiiödesin kayınvaliden bişeye yanaşmıyolr onalrda kendi kızlarında görecekler inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?