Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Analar tahtını yaparmış bahtını değil diye boşuna dememişler be kuzum.
Şükür ki eşin iyi ya oda iyi olmasaydı ?

Artik ailemde yapinca zoruma gidiyo verme anne bisey
diyorum..
Esimin ailesi olsek umurlarinda olmaz 2 aydir ne kv ne kb bi
kez aramadi beni digerleride hakeza..
Gelde deger vr sev boylelerini
esime soyleyincede bun ne yapayim nur babam beni gorunce
yolunu degistiriyor doyo
Mazallah bisey isterim diye

Ben artik isin para boyutunuda gectim
oderiz biz allahin izniyle
ama bari adam gibi sahip cikip
evlat yerine koysalardi
fena oldum kizlar
zor tutuyorumm kendimi
rabbim sorsun hesabini
en guzel zamanlarim zehir zikkim oldu
ben asla onlari akrabam olarak gormicem

allah kabul etsin canım inşaallah
yenidendoğdum evet okuyor beğeniyor ama yazamıyor sanırım
şimdi ne havadisler birikmiştir onda
cezası bitince gelince bir sürü konu olur işte
saol canım allah razı olsun
çatlıyodur yazamıyorum dei ama okudum okudum her şekilde yetişiyo bizeee
:26::26: rabbim şifa versin inşş
allah kabuk etsin canım
saol canımmmm
bencede vermesin ne olursa olsun hem nasılda bitmiş o kadar paraa anlamadım benn
hoş 15bin şu zamanda çokda para değil mutfak yaptırıyo malum

aman yarabbim ucuz kurtuldu bebekk:18::18::18:

aman kuzum gelmesin boşver hem fedakar olmayıp hem gelse laf carpsa ne yapacan benim k.v her hafta sonu bizde kalmaya geliyo yatıyo bi hafta sonum var hiç bir fedakarlığıda yok aynı sehirseyiz bide yatıyo geliyo beni yanlış anlamayın gelsin ben misafiri cok severim ama benim eşim esnaf old geç geliyo eve bende sabh erken kalktığım için bi tek hafta sonumuz var dogru dürüst ama hic anlayıs yok eşimle oturup bi film zileyemiyom sohbet edemiyom 3 haftadır geliyo :26::26:

ya götürsüyseydi kartal hiç bulunma ihtimalide yok :18::18:

boşverin ya herkes sıkıntı çekti umrunuzda olmasın bizelere zarar vermesinlerde mmouse kayınvalidene sinir oldum sende kayınvalidenin numarsını vereydin annem aldı o ödüycek deseydin keşke

yenidendoğdum kuzu sen rahat durmazmısın ya bilezikle kapatma bidaha alamazsın yavaş yavaş al halıların yeni evin varya eşya hemn olmasada olur aynı şekilde perdede olmasada olur olanları kullan borcunuz azaltmaya bak herşeye bilezik satmaya kalkıyosun bidaha yapamazsınb kayınvaliden koltuk alcakmış demekki para var cnm benm iste isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenciii

isyancım boşver kocan iyi olduktan sonra borç ödenir .benmkide çok gelmedi nişanlı ikenn.kayınvalide nişanlı iken çok gelmemiş ailesi 3 yıl nişanlı kaldım diyo ama kendine yapılanı banada yaptı gelmedi insan gelmemezmi yaa aman boşverinnnn iyiki evim uzak diyorummm yaniii

telim bozuldu ya bu ay masraf çıkmadı di,yodum tel bozuldu yaptrıım dedim kociş gerek yok dedi iki gün sonra gene bozulcak dediii

Esimin ailesinin gelmesini istemiyorum ki artik

ay sinir oldum ya hafta sonu insna eşişyle vakit geçirmek istyo bende gezmeye gidince sabahın körü kalkarlar sonra eşimde beni kaldırır kalk annem kalktı bakbi der bak kahvaltı hazırlıyo uykudan uyan sinir oluyorummm ya evleneli bi hafta sonu doğru dürüst yatamadımmm yaaaaaaaaaa artık biir gelmesinden nefret ediyorummmmm hafta sonuuu

ya götürsüyseydi kartal hiç bulunma ihtimalide yok :18::18:

allah muhafaza yerdi bebişiii:18::18::18::18:

cilt bende sana katılıyorum her iki lafındab biri bilezik bozduram oluyo yenidendogdum
kıss azıcık rahat dur kalsın yok say onlarıı kzıyorum bak sanaaa
bence senin k.v. para bol kuzum onlar vermiyolar
parası olmayan insan yeni koltuk takımı almaya kalkmaz
hem senin evin yeni döşendi
ne halısı bu ben anlamadım:26:
perde uymayabilir ama halı neden anlam veremedim:44::44::44:

Esimin ailesinin gelmesini istemiyorum ki artik

isteme bosver kuzum allahım ben ne çektim anlatamam eşimin esyalarını bie vermedi kıyafetlerini erteledi 2 gömleği pantolonu yıkadım yıkadım kurttum tayinim cıkmamıstı ondan kıyafetler ondaydı geldim vermiyo sonrada getirdi birkac takım elbise bide spor çanta bende kazak tişört var sanıyom bi actımeşimin liswdi boks mazlzmeleri bi aglıyom görseniz sinirim boşaldı

perdeye bakmaya gitmiştik aldık sipariş verildi ama kadın çok biliyo ya krem salon takımına beyaz perde aldırdı bana. jetonum sonra düştü ertesi gün gittim krem perde aldım 130 tl fiyat farkı vardı onu verdim siparişide onların onayında verdiğim için benim adıma olmuş oldu. geçen ay eşime demiş ki bu ay siz ödeyin sanki ödemişlerde bu zamana kadar. dün aradıklarında nevrim döndü resmen. insan nasıl böyle olabilir anlamıyorum. nasıl bu kadar rahat olabiliyolar. geçen akşam kp bide diyo ki iyi kalktınız onca şeyin altından dalga geçer gibi. ama bişey diyemedim işte eşimi ezmek istemedim. yoksa sayenizde babacım der otururdum aşağı ahhh içimde o kadar çok şey varki ama sadece buraya yazabiliyorum işte.

aynen kuzucummm herşeyi dğeiltirmeye gerek yok

bide ölemi diyo ara sölesin eşin baba biizm maaş bitti yardım edin ödemememişsimiz perdeyi deyin bende maaşımdan kesildi perde parası hep yeni bitti şükür kiiii ödesin kayınvaliden bişeye yanaşmıyolr onalrda kendi kızlarında görecekler inş.

ah kuzum kızlar yokki olsa anlarlardı zaten. iki oğlu var ama ödemicem eşimede dedim icralıkta olsam o perdenin parasını ödemicem onlar nasıl öderlerse ödesinler gerekirse kv ben araar söylerim perdeciden aradılar diye yeter artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…