- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #31.621
ah kuzum kızlar yokkiolsa anlarlardı zaten. iki oğlu var ama ödemicem eşimede dedim icralıkta olsam o perdenin parasını ödemicem onlar nasıl öderlerse ödesinler gerekirse kv ben araar söylerim perdeciden aradılar diye yeter artık
İsyan cnm, eniştemizin doğum günü kutlu olsun cnm.
Sağlıklı huzurlu yıllar geçirin başbaşa inş.
kuzum tşk ederimmm
kayınvalidem aradı kızlar tam evden çıktım o aradı...isyancım akşam ne yapıyoruz dediibende hem küm ettim..dedim eve geldim öğle arssında pasta yaptım dedim..demezmi ne gerek vardı.. satın alırdık çıkışta diye..sonrada nese pastasıda var..eee akşam nasıl yapıyorz dedi..resmen boğazım düğümlendi..ama söledim...ben yemek yaptım..özel masa hazırladım...pasta yaptım dedim..
sonra 2 dk ses kesildi..tamam kızım o zaman siz akşam başbaşa kutlatın yemeğinizi yeyin sonra geliriz biz dedibunun sonrası demek yemten sonra gelmek değildir inş..sonuçta özel giyincem yani..neden anlamazlarki..daha yeni evliyiz..ve bu ilk özel günümüz...bırakında kocamıza kendimizi özel sunalım değilmi
ah kuzum kızlar yokkiolsa anlarlardı zaten. iki oğlu var ama ödemicem eşimede dedim icralıkta olsam o perdenin parasını ödemicem onlar nasıl öderlerse ödesinler gerekirse kv ben araar söylerim perdeciden aradılar diye yeter artık
özrü kabahatinden beter olmuş canım,
yok artık yaaa yuh yani davet etmemişsin bişey yapmamışsın bide söylemişsin yani özel olucanı ne düşüncesiz insanlar yaa ayy hepsini boğasım varkuzum tşk ederimmm
kayınvalidem aradı kızlar tam evden çıktım o aradı...isyancım akşam ne yapıyoruz dediibende hem küm ettim..dedim eve geldim öğle arssında pasta yaptım dedim..demezmi ne gerek vardı.. satın alırdık çıkışta diye..sonrada nese pastasıda var..eee akşam nasıl yapıyorz dedi..resmen boğazım düğümlendi..ama söledim...ben yemek yaptım..özel masa hazırladım...pasta yaptım dedim..
sonra 2 dk ses kesildi..tamam kızım o zaman siz akşam başbaşa kutlatın yemeğinizi yeyin sonra geliriz biz dedibunun sonrası demek yemten sonra gelmek değildir inş..sonuçta özel giyincem yani..neden anlamazlarki..daha yeni evliyiz..ve bu ilk özel günümüz...bırakında kocamıza kendimizi özel sunalım değilmi
söle ödesinler cnm
yok artık yaaa yuh yani davet etmemişsin bişey yapmamışsın bide söylemişsin yani özel olucanı ne düşüncesiz insanlar yaa ayy hepsini boğasım var
eşimle konuştum az önce hiç ümitli konuşmadı bende bilerek üstüne gidiyorum bu işte eşimin parmağı varmı merak ediyorum doğrusu belkide eşim üstlendi bunu annesinin bi alakası yok şimdi bana söyleyemiyo gibimede geliyo bakalım çıkar kokusu
yok artık yaaa yuh yani davet etmemişsin bişey yapmamışsın bide söylemişsin yani özel olucanı ne düşüncesiz insanlar yaa ayy hepsini boğasım var
eşimle konuştum az önce hiç ümitli konuşmadı bende bilerek üstüne gidiyorum bu işte eşimin parmağı varmı merak ediyorum doğrusu belkide eşim üstlendi bunu annesinin bi alakası yok şimdi bana söyleyemiyo gibimede geliyo bakalım çıkar kokusu
eşlerde çok fena canım, biz haklı yada haksız olalım kendi aileleri hep haklı
bak eşin bunuda yapmış olabilir..senin klayınvalideni aramayacağını düşünerek yalan sölemiş olabilir..şimdide korkudan kıvırıyordur...benim eşim birkaç kez yapmıştı nişanlı iken
benimde boğasım var...tüm şevkim heyecanım gitti yanii
kuzum tşk ederimmm
dur kuzum anlayalım doğrusunuueğer öyle bişey yapmışsa evlendiğimizden beri ilk defa kavga ederiz ve büyük bir kavga olur bu
benmkiler kesin gelir eşimin doğum gününde cümbür cemaat kesin hatta yılbaşında benm doğum günümde de geleceklerini sölediler eşime duydummm inş. gelmezler ya eşimle bende başbaşaolmak istyoruöm hatta gecen sene söledim orda seneeye böle kalabalık kutlamıycz başbaşa kutluycz dedimmm bozuldular epeyy hatta sordular yılbaşında nerdesiniz eşimde evimizde kutluycz anne dediiii bozuldu yani oraya gelmemizi istedi gibide pek anlayamadım görücezz
Kızlar aile o kadar önemliymiş ki hep söylerlerdi ama ne yazık ki evlendikten sonra anlayabiliyor insan.
Evlilik asla tek kişilik değil, aynı evde oturmasanda hepsinin varlığını hissediyorsun.
dur kuzum anlayalım doğrusunuu
yok artık daha neler yanii..senin doğum gününde ne alaka
sinir oldum ya durduk yereeee
bence bu yıl birlikte olmanız demek her yıl birlikte olmanız demek yanii
aynenn...bak uzaktanda olsa kendi kendine plan yapmışşş..dışardan müdahale resmenn
normal zamanda gelsinler hiç önemli değil...ama özel günlerde bizden teklif beklesinler..emirvaki yapmasınlarrrgelip gitmeleri sorun değil ama azcık anlayış düşünce görgü.
bende o yüzden sessizim şu anda canım bi doğrusunu öğrenelim bakalımdur kuzum anlayalım doğrusunuu
gelip gitmeleri sorun değil ama azcık anlayış düşünce görgü.
normal zamanda gelsinler hiç önemli değil...ama özel günlerde bizden teklif beklesinler..emirvaki yapmasınlarrr
kuzum tşk ederimmm
walla isyanım, bu sorunlar beni evlilik hayatından soğutuyor resmen, bencil adaletsiz insanlardan nefret ederdim hepsiyle karşılaştım.
Büyük mü konuştum rabbime
cnm, belki hiç gelmezler sonradan kasıt başka birgün olabilir mi?
bütün hevesin kaçtı tabi doğal olarak
eğer gelirlerse onlar gittikten sonra da o düşündükelrini yapabilirsin cnm
ben hep korkmuştumm böle insanlardan..ve korktuğum basşıma geldi..
hiç bilmiyorum kuzum..zaten aradı bende ses mes gitti bende...çok kötü oldum tatlım yaaa..yani birde akşama planınız varmı demiyor..direk akşama napıyoruz, neden pasta aldın diyor..
şimdi yarın eşime şikayet edecek beni..dün isyanı aradım..beni tersledi..bir doğum gününde bile yanında olamıyoruz diyecek..adamın yine moralini alt üst edecek..ben bundan korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?